rc4991 כתב:זה יהיה ממש דבילי אם פארגו ישוחרר
מקלין שחקן מאוד פרווה וממש לא הסנטר שמכבי צריכה
רוצ'סטי מחליף את פארגו בתור הגארד הבכיר. מה לא ברור?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:זה יהיה ממש דבילי אם פארגו ישוחרר
מקלין שחקן מאוד פרווה וממש לא הסנטר שמכבי צריכה
מקאדו 3 כתב:מה מתלהבים ממקלין ? אתם באמת רוצים סנטר שמגרד את ה 2.05 כסנטר הראשי שלכם ? ברצינות עדיף כבר להשאיר את סופו לפחות אם הוא ירזה ישמור על עצמו יתגבר על הדיפרסיות יתאמן חזק בקייץ יביאו מי שימסור לו וגיא פניני יחזור לעצמו הוא יכול עוד לחזור להיות אחד הסנטרים הטובים באירופה...
felix_r כתב:דרך אגב, אוניקס מנסה לחתוך את לאנגפורד...
חנו'ש כתב:felix_r כתב:דרך אגב, אוניקס מנסה לחתוך את לאנגפורד...
הלוואי. יכול להשלים את הקו האחורי מצוין אבל אין סיכוי.....
חנו'ש כתב:felix_r כתב:דרך אגב, אוניקס מנסה לחתוך את לאנגפורד...
הלוואי. יכול להשלים את הקו האחורי מצוין אבל אין סיכוי.....
felix_r כתב:דרך אגב, אוניקס מנסה לחתוך את לאנגפורד...
er79 כתב:אגב ביינס, מדורג רק מקום 86 ברשימת השחקנים החופשיים הטובים ביותר של ה-nba. זה אמנם לא מעיד על כלום אבל דירוג פושר. כספי 75. אלן אנדרסון 115.
er79 כתב:אגב ביינס, מדורג רק מקום 86 ברשימת השחקנים החופשיים הטובים ביותר של ה-nba. זה אמנם לא מעיד על כלום אבל דירוג פושר. כספי 75. אלן אנדרסון 115.
felix_r כתב:er79 כתב:אגב ביינס, מדורג רק מקום 86 ברשימת השחקנים החופשיים הטובים ביותר של ה-nba. זה אמנם לא מעיד על כלום אבל דירוג פושר. כספי 75. אלן אנדרסון 115.
גם ארון אפללו הולך להפוך לפרי אג'נט. אביו החורג ישראלי. מביאים?
roy1000 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:אגב ביינס, מדורג רק מקום 86 ברשימת השחקנים החופשיים הטובים ביותר של ה-nba. זה אמנם לא מעיד על כלום אבל דירוג פושר. כספי 75. אלן אנדרסון 115.
גם ארון אפללו הולך להפוך לפרי אג'נט. אביו החורג ישראלי. מביאים?
לא. יושב על המשבצת של סמית' ולא שווה את הכסף.
toja27 כתב:מישהו יודע מה סקוטי הופסון עושה בימים אלו? נראה לי יכול להיות הגארד-פוורד הנוסף.
felix_r כתב:toja27 כתב:מישהו יודע מה סקוטי הופסון עושה בימים אלו? נראה לי יכול להיות הגארד-פוורד הנוסף.
אין טעם להביא עוד שחקן על מקומו של לאנדסברג
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:מישהו יודע מה סקוטי הופסון עושה בימים אלו? נראה לי יכול להיות הגארד-פוורד הנוסף.
אין טעם להביא עוד שחקן על מקומו של לאנדסברג
אז אתה אומר שאם מקל יצתרף סגרת את עמדת הגארדים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים