אשכול המלפפונים / סגל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל

הודעהעל ידי refael » 14 יוני 2011, 09:16

cannon כתב:כמה עדכונים ממקור שאני די סומך עליו (הוא מקבל עדכונים מתוך הקבוצה ואם יש אי דיוקים זה כי בתוך הקבוצה משנים לפעמים את הדעה או ששחקנים לא מסכימים לתנאים שמוצעים להם...). מי שרוצה שיאמין ומי שלא לא:
1. נאכבר לא יגיע למכבי. הפערים בדרישות היו גבוהים מדי והמו"מ הופסק.
2. מכבי רוצה את הלפרין ולא תחתים זרים עד שיחתום או עד שיובהר סופית שהוא לא חותם. הקונספט של הזרים יתבסס על חתימה/אי חתימה שלו בקבוצה.
3. בהנחה שהלפרין יחתום, פטריק בוורלי הוא כרגע המועמד החם ביותר לעמדות 1-2 בזרים.
4. בהנחה שהלפרין יחתום, שני המועמדים החמים והרצויים נכון לעכשיו כמחליפים לאידסון הם קיי.סי ריברס ובויאן בוגדנוביץ' שאותו אפשר להוסיף למלפפונים.
5. יגיע עוד שחקן ישראלי אחד לקו האחורי (העדיפויות הן לנדסברג, אוחיון, רוט בסדר העדיפויות הזה אבל יש גם איתם בעיות).

נשמע די הגיוני ...
אתה יודע אולי אם מתכוונים להשאיל את אחד הגבוהים מאצבן\הנדריקס? כי ממה שאתה אומר מכבי הולכת על סגל של 7 זרים לא נראה לי ממש רצוי 6 מספיק .
תמונה
refael

הודעהעל ידי itai7 » 14 יוני 2011, 09:19

שחקן שחקן הבוגדאנביץ' הזה
itai7

הודעהעל ידי asafb96 » 14 יוני 2011, 09:21

כמה עדכונים ממקור שאני די סומך עליו (הוא מקבל עדכונים מתוך הקבוצה ואם יש אי דיוקים זה כי בתוך הקבוצה משנים לפעמים את הדעה או ששחקנים לא מסכימים לתנאים שמוצעים להם...). מי שרוצה שיאמין ומי שלא לא:
1. נאכבר לא יגיע למכבי. הפערים בדרישות היו גבוהים מדי והמו"מ הופסק.
2. מכבי רוצה את הלפרין ולא תחתים זרים עד שיחתום או עד שיובהר סופית שהוא לא חותם. הקונספט של הזרים יתבסס על חתימה/אי חתימה שלו בקבוצה.
3. בהנחה שהלפרין יחתום, פטריק בוורלי הוא כרגע המועמד החם ביותר לעמדות 1-2 בזרים.
4. בהנחה שהלפרין יחתום, שני המועמדים החמים והרצויים נכון לעכשיו כמחליפים לאידסון הם קיי.סי ריברס ובויאן בוגדנוביץ' שאותו אפשר להוסיף למלפפונים

אם ההנהלה תחתים את בוגדנוביץ', שיחקו אותה.
לדעתי גם וויבר יכול ליהיות מתאים במקום אידסון, אחלה שחקן, מאוד מגוון, ובלאט רצה אותו שנה שעברה
בוורלי קצת מפריעה לי, לא מת עליו
יש בשוק שחקנים כמו דה קולו, למה צריך אותו?
asafb96

הודעהעל ידי er79 » 14 יוני 2011, 09:23

האם אתה במקרה הגמד התשיעי? כי זה בדיוק מה שהוא אמר בפורום מכבי בתפוז לפני שעה. והסקופים שלו אנחנו כבר ראינו שנה שעברה למה הם שווים!
er79

הודעהעל ידי itay92 » 14 יוני 2011, 09:35

בוגדנוביץ' לא סגור באחת הטורקיות?
אם יחתום במכבי ההנהלה שיחקה אותה.
itay92

הודעהעל ידי cannon » 14 יוני 2011, 09:48

אני לא הגמד התשיעי אבל יכול להיות שאנחנו ניזונים מאותו מקור..
cannon

הודעהעל ידי Mta_atic » 14 יוני 2011, 09:50

itay92 כתב:בוגדנוביץ' לא סגור באחת הטורקיות?
אם יחתום במכבי ההנהלה שיחקה אותה.

היו דיבורים על פנרבחצ'ה, והסכומים עליהם דובר הם מעל ומעבר ליכולת של מכבי בשביל שחקן כזה.
קשה לי להאמין שמכבי תביא אותו...נחיה ונראה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 14 יוני 2011, 09:52

מישהו יכול לפרט על סגנון המשחק שלו?
אני מכיר אותו רק מסטטיסטיקה
אגב אני חושב שבוורלי אחלה שחקן שיכול להיכנס לנעליים של פרקינס(במידה והם רוצים שחקן כמוהו)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 14 יוני 2011, 09:53

לא מתלהב בוגדנוביץ 'כזה בסך הכל שחקן צעיר סקורר יודע לקלוע טוב משלוש , זה לא שהוא מתמחה בכמה דברים הוא לא הכי טוב בריבאונד לא חטיפות לא אסיסטים לא שמור כמו אידסון אפילו רק סקורר נטו .
זה ישנה את כל הקונספט של מכבי שמתבססת על שמירה חזקה ולחץ .
תמונה
refael

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יוני 2011, 10:48

זה עוד שורה של שמועות שאף אחד לא הוכיח שהיא אמיתית , אני בספק גדול אם בוגדנוביץ' ינחת פה ...

אני חושב שבגזרת הישראלים מכבי צריכה ללכת גם על שייר וגם על לאנדסברג בנוסף להלפרין כי שניהם יוכלו בעתיד (אולי אפילו העונה ) לתת תפוקה גם ביורוליג ויחסכו מקום לעוד גארד זר בעתיד... .
מכבי צריכה להחתים זר אחד במקום איידסון וזר אחד במקום פרקינס ובנוסף להחתים גם את פרקינס (יותר בשביל שנה הבאה מאשר לעונה הזאת) .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי refael » 14 יוני 2011, 10:56

yzafrir כתב:זה עוד שורה של שמועות שאף אחד לא הוכיח שהיא אמיתית , אני בספק גדול אם בוגדנוביץ' ינחת פה ...

אני חושב שבגזרת הישראלים מכבי צריכה ללכת גם על שייר וגם על לאנדסברג בנוסף להלפרין כי שניהם יוכלו בעתיד (אולי אפילו העונה ) לתת תפוקה גם ביורוליג ויחסכו מקום לעוד גארד זר בעתיד... .
מכבי צריכה להחתים זר אחד במקום איידסון וזר אחד במקום פרקינס ובנוסף להחתים גם את פרקינס (יותר בשביל שנה הבאה מאשר לעונה הזאת) .

אני באמת חייב להבין אותך באמת אתה רוצה לראות פה 7 זרים איזה מין קבוצה זאת ? אני אפילו נגעל !
6 זרים מספקים גם לאירופה וגם ל3 ליגות .
זה לא שהליגה האדריאטית ממש טובה ישראלים כמו שייר לאנדסברג כן יכולים לשחק שם ואני מעדיף אותם על פני עוד זר אחד וקבוצה .
כמו שזה נראה עכשיו לדעתי צריך להביא עוד זר אחד לעמדה 3 ולסגור את הסגל בישראלים - הלפרין שייר לאנדסברג .
תמונה
refael

הודעהעל ידי jol9 » 14 יוני 2011, 11:00

yzafrir כתב:זה עוד שורה של שמועות שאף אחד לא הוכיח שהיא אמיתית , אני בספק גדול אם בוגדנוביץ' ינחת פה ...

כמה שחקנים אתה רוצה בקו האחורי?? לפי הפוסט הזה מדובר על - מחליף לאידסון, מחליף לפרקינס, פרקינס, פארגו, הלפרין, שייר, לנדסברג, עוד זר בעתיד, בורשטיין, שארפ

זה עשרה שחקנים, רק לקו האחורי (וזה עוד בלי לספור את פניני שמשחק 3).... :confused

לדעתי הקונספט צריך להיות הרבה יותר צנוע - פארגו, יותם, פרקינס (או גארד במקומו), מחליף לאידסון, פניני, טל ואולי עוד ישראלי שייר/לנדסברג/אוחיון ודרק.
סה"כ 8 שחקנים לעמדות 1-2-3. בליגה המקומית אפשר גם לעלות איזה ילד צעיר שיצבור קצת נסיון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 14 יוני 2011, 11:02

6 לב צהוב כתב:

אני באמת חייב להבין אותך באמת אתה רוצה לראות פה 7 זרים איזה מין קבוצה זאת ? אני אפילו נגעל !
זה לא שהליגה האדריאטית ממש טובה ישראלים כמו שייר לאנדסברג כן יכולים לשחק שם ואני מעדיף אותם על פני עוד זר אחד וקבוצה .
כמו שזה נראה עכשיו לדעתי צריך להביא עוד זר אחד לעמדה 3 ולסגור את הסגל בישראלים - הלפרין שייר לאנדסברג .

ההצעה שלך מנגד היא בעייתית, משום שאתה שם את המפתחות בידיים של שחקנים חסרי נסיון כמו שייר ולנדסברג.
אני כן חושב שאם פרקינס לא נשאר, אז צריך להביא מישהו במקומו, וגם SF במקום צ'אק ואת הלפרין. ואז אפשר יהיה למצוא דקות איכותיות גם לישראלי נוסף, אחד מבין שייר, לנדסברג ואוחיון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יוני 2011, 11:04

6 לב צהוב כתב:

ומה עם פרקינס ?
אם לא האדריאטית אז הייתי מסכים איתך ש-6 זרים יספיקו אבל במצב החדש 7 זרים ללא פרקינס זה נורמאלי לדעתי...
סופו , ג'יימס , פארגו , זר במקום איידסון , מצ'באן , הנדריקס , מחליף לפרקינס , פרקינס....אישית הייתי מוותר על מילאן\הנדריקס אבל דואג להחתים גם את לאנדסברג וגם את שייר וגם את הלפרין...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 יוני 2011, 13:51

cannon כתב:3. בהנחה שהלפרין יחתום, פטריק בוורלי הוא כרגע המועמד החם ביותר לעמדות 1-2 בזרים.

סוף סוף החליטו להקשיב לי :laugh2
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי itay92 » 14 יוני 2011, 13:55

בוורלי הוא לא כמו ביינום? אתלטי ,%ים נמוכים המ-3,שמירה טובה וקבלת החלטות לא טובה?
itay92

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 יוני 2011, 14:11

itay92 כתב:בוורלי הוא לא כמו ביינום? אתלטי ,%ים נמוכים המ-3,שמירה טובה וקבלת החלטות לא טובה?

תגדיר אחוזים נמוכים..
יש לו כולה 0.4% פחות מפארגו מחוץ לקשת ו-0.1% יותר מפארגו ל-2..

בקשר לקבלת החלטות לא טובה..אני לא חושבת..הוא ממש השתפר בזה השנה בספרטק,ואני גם בטוחה שתחת בלאט הוא ישתדרג אפילו יותר,כמו פארגו.
הוא שומר מצויין(קרצייה מהסוג הישן),ריבאונדר אדיר..לפי דעתי מתמודד עם פרקינס על תואר הגארד הכי טוב באירופה בכל מה שקשור לריבאונדים(6.4 ריבאונדים ברוסיה ו-5.1 ביורוצ'אלנג')והוא נמוך מפרקינס ב-4 ס''מ.
פרקינס ופארגו שיפרו את יכולת המסירה שלהם תחת בלאט,אני בטוחה שבוורלי גם ישתפר..אחרי הכל,אם הוא יגיע הנה הוא לא ישחק בקבוצה קטנה,ששם לפעמים השיטה פחות חשובה וצריך לעשות הכל בשביל לנצח..הוא יצטרך להיות תחת שיטה מאוד קפדנית של מאמן מאוד קפדן,ואני בטוחה שזה יעשה לו רק טוב.
וכן,הוא מאוד אתלטי,בערך כמו פארגו..אם הוא יחתום בוודאות יהיה לנו שואו חחחח
מה שכן,ואני לא יודעת אם הרבה יודעים את זה,יש סרט שנקרא HOOPS REALITY,שזה על בוורלי ועל זה שהוא ניסה להוביל את הקבוצה שלו לאליפות..יופי של סרט דוקומנטרי..צפיתי בו לפני כמה ימים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי itay92 » 14 יוני 2011, 14:16

Holiday_Armadillo כתב:
itay92 כתב:בוורלי הוא לא כמו ביינום? אתלטי ,%ים נמוכים המ-3,שמירה טובה וקבלת החלטות לא טובה?

תגדיר אחוזים נמוכים..

בקשר לקבלת החלטות לא טובה..אני לא חושבת..הוא ממש השתפר בזה השנה בספרטק,ואני גם בטוחה שתחת בלאט הוא ישתדרג אפילו יותר,כמו פארגו.
הוא שומר מצויין(קרצייה מהסוג הישן),ריבאונדר אדיר..לפי דעתי מתמודד עם פרקינס על תואר הגארד הכי טוב באירופה בכל מה שקשור לריבאונדים(6.4 ריבאונדים ברוסיה ו-5.1 ביורוצ'אלנג')והוא נמוך מפרקינס ב-4 ס''מ.
פרקינס ופארגו שיפרו את יכולת המסירה שלהם תחת בלאט,אני בטוחה שבוורלי גם ישתפר..אחרי הכל,אם הוא יגיע הנה הוא לא ישחק בקבוצה קטנה,ששם לפעמים השיטה פחות חשובה וצריך לעשות הכל בשביל לנצח..הוא יצטרך להיות תחת שיטה מאוד קפדנית של מאמן מאוד קפדן,ואני בטוחה שזה יעשה לו רק טוב.
מה שכן,ואני לא יודעת אם הרבה יודעים את זה,יש סרט שנקרא HOOPS REALITY,שזה על בוורלי ועל זה שהוא ניסה להוביל את הקבוצה שלו לאליפות..יופי של סרט דוקומנטרי..צפיתי בו לפני כמה ימים

אם צביקה לא מאמן קפדן אז מי כן?
itay92

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 יוני 2011, 14:18

itay92 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

תגדיר אחוזים נמוכים..

אם צביקה לא מאמן קפדן אז מי כן?

כמו שאמרתי(וחשבתי על זה כשרשמתי את המשפט הזה),לצביקה קודם כל חשוב לנצח,ואם זה אומר ששחקן מוכשר ואתלט כמו בוורלי צריך להתפרע בשביל שישיגו ניצחון,אז הוא יהיה בסדר עם זה..
זה כמו שאורמים שמאמנים לא יכולים לפתח שחקנים צעירים כי אין להם קרדיט לעשות את זה..הכי חשוב ניצחון וניצחון עכשיו..הם יודעים שאם הם יתעסקו בלפתח זרים אז בעלי המועדון יפטרו אותם כי הם רוצים נצחונות על דרך..אותו דבר עם צביקה והקבוצה הספציפית הזאת(שעשתה עונה מדהימה ד''א)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי BIG sofo » 14 יוני 2011, 14:29

Holiday_Armadillo

את יכולה לתת לי קישור לסטס' של ברוולי מהעונה האחרונה? דרך גוגל מצאתי רק את הסטס שלו מלפני 2 עונות באולימפיאקוס...
BIG sofo

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Shay_uzan ו־13 אורחים