roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:נו באמת, על מה אתה מדבר? הדבר האחרון בערך שאפשר להגיד על חוק שמורה למאמן לבחור את השחקנים שעולים למגרש עפ"י תעודת הזהות שלהם ולא עפ"י היכולת שלהם הוא שמודבר בחוק ספורטיבי. לא משנה מה מטרותיו.
החוק הרוסי לא הומצא בתחילת דרכו כדי לפגוע במכבי, אלא דווקא כדי לאפשר לקבוצות המשחקות באירופה לרשום 6 זרים מבלי לפגוע במעמד השחקן הישראלי. אבל החוק הרוסי נשאר וכל השאר השתנה. הגבלת הזרים ירדה מ-6 ל-5 ומדברים היום באיגוד השחקנים גם על 4 זרים לקבוצה, וחוק מתאזרחים חדש וגזעני עומד בפתח.
בוודאי שיש פה עניין של "לקבל בהבנה" או לא. אם אתה יודע לבקר את הצעדים של הקבוצה אבל לא יודע לבקר את הצעדים של אלו שרוצים לפגוע בה, זה מגוחך בעיניי.
הצעד של מכבי נשעה כבר, גם אם אתה מסכים לו וגם אם לא. עכשיו כל מה שאנחנו צריכים לעשות בתור אוהדים הוא למחות ולבקר את החוקים הגזעניים וההזויים של אנשים ממורמרים.
באמת? חוק שמגביל את מספר הזרים הוא חוק בלתי ספורטיבי? באיזה עולם? צריך גם לחשוב טיפה לפני שצועקים ססמאות.
חוק מתאזרחים "גזעני"? לאיזה גזע בדיוק שייך טיילור רוצ'סטי? תאמין לי שלא היה קורה שום דבר אם רוצ'סטי היה משחק בתור זר. בדיוק להיפך, אולי אז יוגב היה עולה בחמישייה וזה רק היה עוזר למכבי ובכלל לא הזכרתי את פניני שההתאזרחות של רוצ'סטי כנראה תדחוק אותו מחוץ לרוטציה.
החוק הרוסי זה בכלל חוק שנכפה ע"י איגוד השחקנים (אני בטוח שכל הקבוצות המנהלת, פרט לירושלים, היו מתות לבטל אותו). זה חוק שדווקא עזר למכבי באופן הסטורי כי כמעט תמיד היו לה את הישראלים הטובים בליגה. אתה יודע מה, אולי בכלל עדיף למכבי שיעבור חוק בריסקר חדש. אני בכלל לא בטוח שאני מעדיף לראות בליגה את רוצ'סטי על פני יוגב ופניני.
החלק המודגש זה כנראה הבולשיט הכי גדול שאי פעם כתבת...
בוא ניתן למאמן להחליט מה יותר טוב ויותר נכון, ולא לחוקים שלא קשורים לכדורסל.
אולי בכלל היה עדיף לא להחתים את רוצ'סטי, כדי שפניני לא יידחק ואוחיון יפתח בחמישייה...