פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: פארמר

06 נובמבר 2015, 16:01

בסדר, הוא הלך עם הממוצעים עד כה שהיו בכל ללא רעים.

06 נובמבר 2015, 16:14

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:אם צסקא יכולה לשחק עם דה קולו וג'קסון, או דה קולו ומילוש ביחד, אם חימקי יכולה לשחק עם רייס ושבד ביחד, ואם ריאל יכולה לשחק עם יול ורודריגז ביחד מכבי יכולה לשחק עם פארמר ורוצ'סטי ביחד. זה רחוק מלהיות חסר תקדים, ובהחלט יכול להצליח. כל מה שצריך זה קצת מעוף, וסגנון כדורסל שמבוסס על קצת יותר מפיק אנד רול ובידודים.

דה-קולו שחקן סופר מגוון וממושמע. הוא מתאים את עצמו גם לתיאודוסיץ' וגם לג'קסון. פארמר זה שחקן שחייב לקבל את המפתחות, אין שום אפשרות אחרת.
פיני צודק שהדרך היחידה שזה יכול לעבוד זה אם מכבי תרוץ, אבל פיני מפספס את זה שאי אפשר לרוץ בלי שליטה בריבאונד וכאן אנחנו שוב חוזרים למחזור בסנטר הגנתי.

זה שחסר סנטר, זה לא סוד. למעשה, סנטר בלי ברך כבר מחוץ לקבוצה וסנטר נוסף בלי כשרון עדיין בתוך הקבוצה, אבל המועדון החליט
לא להביא סנטר נוסף בשביל "לא לזעזע את המערכת".
מעניין איזה זעזוע למערכת יהיה אם לא נעלה לטופ 16...

פליקס, מה שאתה אומר זה נכון באופן כזה או אחר. היה אפשר למצוא ציוות טוב יותר, אבל כמו שאור אמר, אין כאן איזשהו מצב חדש שמעולם לא היה.
מכבי עשתה דווקא מעשה טוב לדעתי כשהביאה את שני השחקנים אולי הכי טובים שיכלה להביא לקו האחורי.
האם אין שום דרך לגרום לשניהם להצליח? לגרום להם לשחק טוב אחד עם השני, או כל אחד לחוד?
רודריגז ויול משחקים באותה הקבוצה, ומשחקים מצויין. למה? כי זה היה מספיק חשוב למאמן למצוא שיטה שבה שניהם יוכלו לשחק ולתרום.

ואם הם לא יכולים לשחק ביחד - לא נורא. אפשר לצוות לצידם גארדים שיתאימו לשחק לצידם, כמו שעושים בכל קבוצה אחרת.

לשים את הכדור ביד של אוחיון, זאת טעות קשה, כי התרומה ההתקפית של אוחיון היא לרוב שלילית. אז שיתרכז בהגנה, ושייתן לפארמר ולרוצ'סטי,
כל אחד בתורו, להוביל את ההתקפה.

06 נובמבר 2015, 18:37

ג'ורדן פרמאר נמנע מלדבר על יכולתו האישית: "זה משחק קבוצתי ואני חלק מהקבוצה. אנחנו בתקופה קשה ומנסים להבין כל אחד מה התפקיד שלו ואיך הוא צריך להתנהג על המגרש, זו עבודה בהתהוות. לא שיחקנו טוב, לא קלענו מספיק, אנחנו חייבים לעשות את העבודה בפרט במשחקי החוץ. אנחנו סטטיים מדי, נתקעים עד סוף השעון ואז זורקים זריקות קשות. אנחנו לא זורמים ולא קצביים"

מה צריך לעשות? אנחנו צריכים לצאת ולשחק את המשחק שלנו, לא משנה מול מי אנחנו משחקים. אנחנו מבינים מה קורה ויודעים שיש לחץ על המאמן, תמיד יש ציפיות גבוהות ממכבי ואנחנו יודעים איזה בית קשה יש לנו. כל מה שאנחנו יכולים לעשות זה לנסות ולנצח את המשחקים שלנו".

06 נובמבר 2015, 18:43

החציל האצטקי כתב:
ג'ורדן פרמאר נמנע מלדבר על יכולתו האישית: "זה משחק קבוצתי ואני חלק מהקבוצה. אנחנו בתקופה קשה ומנסים להבין כל אחד מה התפקיד שלו ואיך הוא צריך להתנהג על המגרש, זו עבודה בהתהוות. לא שיחקנו טוב, לא קלענו מספיק, אנחנו חייבים לעשות את העבודה בפרט במשחקי החוץ. אנחנו סטטיים מדי, נתקעים עד סוף השעון ואז זורקים זריקות קשות. אנחנו לא זורמים ולא קצביים"

מה צריך לעשות? אנחנו צריכים לצאת ולשחק את המשחק שלנו, לא משנה מול מי אנחנו משחקים. אנחנו מבינים מה קורה ויודעים שיש לחץ על המאמן, תמיד יש ציפיות גבוהות ממכבי ואנחנו יודעים איזה בית קשה יש לנו. כל מה שאנחנו יכולים לעשות זה לנסות ולנצח את המשחקים שלנו".

06 נובמבר 2015, 18:54

ברור

06 נובמבר 2015, 19:00

MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:

הוא לא סובל את גודס. רואים את זה בכל רגע שלו על המגרש.

06 נובמבר 2015, 22:55

איך בשלב כזה של העונה שחקנים עוד לא יודעים את תפקידם ??? יש רק תשובה אחת , גודס !!!! (וצוות הליצנים כמובן )
פארמר שולח רמז ענק לבעיה של הקבוצה

08 נובמבר 2015, 19:28

yzafrir כתב:איך בשלב כזה של העונה שחקנים עוד לא יודעים את תפקידם ??? יש רק תשובה אחת , גודס !!!! (וצוות הליצנים כמובן )
פארמר שולח רמז ענק לבעיה של הקבוצה

שקודם החייזר עם הצלחות לווין יוכל פעם אחת לעצור שחקן בהגנה אחרי זה שידבר.
חוצפן. בר טימור והלפרין חגגו לו על התחת כאילו הוא בכלא פאקיסטאני, עלוב.

08 נובמבר 2015, 21:28

ankram כתב:בר טימור והלפרין חגגו לו על התחת כאילו הוא בכלא פאקיסטאני, עלוב.

עולם דימויים מטריד משהו... :confused

09 נובמבר 2015, 00:37

אפס מאופס. בלרינה דהויה וצל של שחקן. נוסיף היום את דיאנדרה או איך שקוראים לו מאשדוד שעשה ממנו מעבר חצייה.
הראשון שאני משחרר אולי מהשם שלו אפשר לעשות כמה שקלים לקושש ל גארד שיוצר בשביל אחרים ושומר.
אוחיון יורק דם על סוואן והפרימדונה הזאת מארחת כמו בתוכנית של אודטה.
פיחסה של שחקן, פארגו לא רואה אותו ממטר.

20 נובמבר 2015, 00:04

מה יהיה

היה קולע לפחות 10 נק' היינו מנצחים

20 נובמבר 2015, 00:29

המשחק הכי חלש שלו העונה. פשוט לא עשה כלום.

20 נובמבר 2015, 00:30

הוא גמור מנטאלית.
אם זה היה עניין של יכולת, הוא לא היה דופק משחקים מעולים גם בהכנה.

20 נובמבר 2015, 00:38

לחתוך.
או לחפש פרייארית שיכולה לתת תמורתו סנטר.

20 נובמבר 2015, 00:41

אני מפחד שיחתכו אותו ויביאו את מקל במקום.

20 נובמבר 2015, 00:42

MTA2311 כתב:אני מפחד שיחתכו אותו ויביאו את מקל במקום.

אני חושש שאין לכך כסף. מקל יחתום בירושלים.

20 נובמבר 2015, 01:45

http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2015

20 נובמבר 2015, 01:46

ankram כתב:משה. ששחקן על כמו פארמר זורק ז על החברים שלו ועל הקהל שלו ועל המאמן שלו ולא נותן אפילו 5 % מאמץ, אז כן הוא חרא של בן אדם.
תסביר לי איך השחקן הכי יקר של הקבוצה והכי טוב שיכלה למצוא והכי מחובר למועדון מכל בחינה , משחק בהילוך ראשון,לא שומר,לא מנהל את המשחק,לא אנרגטי,עושה פרצופים. וזה המנהיג שלך. אז כן , הוא אולי שחקן על ואולי הוא גם עוד יאכיל אותי כובעים, אבל אני מאד מאוכזב מהגישה,מהמאמץ,מחוסר ההבנה של המצב של המועדון והמאמן שלו. רוצ׳סטי גם מאכזב אבל הוא לא אמור להיות המנהיג,פארמר אמור להיות האיש הזה. ומה אנחנו רואים? גרסה חיוורת של שחקן כדורסל שעומד בצל ענק של שחקן מוגבל אבל עם לב ענק כמו אוחיון. גודס עם מהלך אמיץ, נכון ומתגמל.

אז זהו שהוא לא שחקן על גם בשיא כושרו. הוא שחקן טוב מאוד במקסימום שלו אבל לא הכוכב על שעשו ממנו והבועה התפוצצה בסופו של דבר . לדעתי פארגו עולה עליו כמעט בכל פרמטר ואני מתחיל לחשוב שאפילו בניהול משחק .
אני מעדיף שחקן שעושה דברים לטוב ולרע מאשר אחד שלא מנסה לעשות כלום . הוא פשוט קונוס גם בהתקפה וגם בהגנה .

20 נובמבר 2015, 10:27

די מדהים שהאו ממשיך להתדרדר. הביטחון שלו ברצפה.
דווקא הראה לחימה, אבל הוא לא מסוגל לעשות אפילו פעולות פשוטות.

20 נובמבר 2015, 10:33

פארמר מאוד מאוד מאכזב. עושה רושם שמכבי כבר שנה שניה נופלת למלכודת האקסים. זה היה עם פארגו שהיה בינוני (אבל
לפחות עשה משהו) ועכשיו זה עם פארמר, שפשוט חלש.

מכבי נופלת למלכודת וגם משלמת הרבה כסף לשניים האלה.
ויש גם מכנה משותף והוא ששניהם לא עשו הרבה אחרי התקופה המוצלחת במכבי. זה צריך להדליק נורה אדומה.

כמובן שבהקשר הזה אין לי בכלל ביקורת להנהלה, שדווקא עשתה מעשה שרוב הגולשים כאן לגמרי היו בעד (בשתי ההחתמות).
אולי מכבי הלכה כאן על השם, ולא בדקה מספיק לעומק את הסיטואציה ואת הסיבות לכך שאותם השחקנים לא הצליחו אחרי התקופה
הטובה שלהם במכבי.

ועוד דבר - אני חושב שאפשר להגיד בפה מלא, שהבעיה של מכבי ושל פארמר זה לא השילוב עם רוצ'סטי.
פארמר הוא הבעיה, ומכבי צריכה להשקיע את האנרגיה הדרושה בשביל לפתור אותה.
פרסם תגובה