06 נובמבר 2015, 16:01
06 נובמבר 2015, 16:14
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:אם צסקא יכולה לשחק עם דה קולו וג'קסון, או דה קולו ומילוש ביחד, אם חימקי יכולה לשחק עם רייס ושבד ביחד, ואם ריאל יכולה לשחק עם יול ורודריגז ביחד מכבי יכולה לשחק עם פארמר ורוצ'סטי ביחד. זה רחוק מלהיות חסר תקדים, ובהחלט יכול להצליח. כל מה שצריך זה קצת מעוף, וסגנון כדורסל שמבוסס על קצת יותר מפיק אנד רול ובידודים.
דה-קולו שחקן סופר מגוון וממושמע. הוא מתאים את עצמו גם לתיאודוסיץ' וגם לג'קסון. פארמר זה שחקן שחייב לקבל את המפתחות, אין שום אפשרות אחרת.
פיני צודק שהדרך היחידה שזה יכול לעבוד זה אם מכבי תרוץ, אבל פיני מפספס את זה שאי אפשר לרוץ בלי שליטה בריבאונד וכאן אנחנו שוב חוזרים למחזור בסנטר הגנתי.
06 נובמבר 2015, 18:37
ג'ורדן פרמאר נמנע מלדבר על יכולתו האישית: "זה משחק קבוצתי ואני חלק מהקבוצה. אנחנו בתקופה קשה ומנסים להבין כל אחד מה התפקיד שלו ואיך הוא צריך להתנהג על המגרש, זו עבודה בהתהוות. לא שיחקנו טוב, לא קלענו מספיק, אנחנו חייבים לעשות את העבודה בפרט במשחקי החוץ. אנחנו סטטיים מדי, נתקעים עד סוף השעון ואז זורקים זריקות קשות. אנחנו לא זורמים ולא קצביים"
מה צריך לעשות? אנחנו צריכים לצאת ולשחק את המשחק שלנו, לא משנה מול מי אנחנו משחקים. אנחנו מבינים מה קורה ויודעים שיש לחץ על המאמן, תמיד יש ציפיות גבוהות ממכבי ואנחנו יודעים איזה בית קשה יש לנו. כל מה שאנחנו יכולים לעשות זה לנסות ולנצח את המשחקים שלנו".
06 נובמבר 2015, 18:43
החציל האצטקי כתב:ג'ורדן פרמאר נמנע מלדבר על יכולתו האישית: "זה משחק קבוצתי ואני חלק מהקבוצה. אנחנו בתקופה קשה ומנסים להבין כל אחד מה התפקיד שלו ואיך הוא צריך להתנהג על המגרש, זו עבודה בהתהוות. לא שיחקנו טוב, לא קלענו מספיק, אנחנו חייבים לעשות את העבודה בפרט במשחקי החוץ. אנחנו סטטיים מדי, נתקעים עד סוף השעון ואז זורקים זריקות קשות. אנחנו לא זורמים ולא קצביים"
מה צריך לעשות? אנחנו צריכים לצאת ולשחק את המשחק שלנו, לא משנה מול מי אנחנו משחקים. אנחנו מבינים מה קורה ויודעים שיש לחץ על המאמן, תמיד יש ציפיות גבוהות ממכבי ואנחנו יודעים איזה בית קשה יש לנו. כל מה שאנחנו יכולים לעשות זה לנסות ולנצח את המשחקים שלנו".
06 נובמבר 2015, 18:54
06 נובמבר 2015, 19:00
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:ג'ורדן פרמאר נמנע מלדבר על יכולתו האישית: "זה משחק קבוצתי ואני חלק מהקבוצה. אנחנו בתקופה קשה ומנסים להבין כל אחד מה התפקיד שלו ואיך הוא צריך להתנהג על המגרש, זו עבודה בהתהוות. לא שיחקנו טוב, לא קלענו מספיק, אנחנו חייבים לעשות את העבודה בפרט במשחקי החוץ. אנחנו סטטיים מדי, נתקעים עד סוף השעון ואז זורקים זריקות קשות. אנחנו לא זורמים ולא קצביים"
06 נובמבר 2015, 22:55
08 נובמבר 2015, 19:28
yzafrir כתב:איך בשלב כזה של העונה שחקנים עוד לא יודעים את תפקידם ??? יש רק תשובה אחת , גודס !!!! (וצוות הליצנים כמובן )
פארמר שולח רמז ענק לבעיה של הקבוצה
08 נובמבר 2015, 21:28
ankram כתב:בר טימור והלפרין חגגו לו על התחת כאילו הוא בכלא פאקיסטאני, עלוב.
09 נובמבר 2015, 00:37
20 נובמבר 2015, 00:04
20 נובמבר 2015, 00:29
20 נובמבר 2015, 00:30
20 נובמבר 2015, 00:38
20 נובמבר 2015, 00:41
20 נובמבר 2015, 00:42
MTA2311 כתב:אני מפחד שיחתכו אותו ויביאו את מקל במקום.
20 נובמבר 2015, 01:46
ankram כתב:משה. ששחקן על כמו פארמר זורק ז על החברים שלו ועל הקהל שלו ועל המאמן שלו ולא נותן אפילו 5 % מאמץ, אז כן הוא חרא של בן אדם.
תסביר לי איך השחקן הכי יקר של הקבוצה והכי טוב שיכלה למצוא והכי מחובר למועדון מכל בחינה , משחק בהילוך ראשון,לא שומר,לא מנהל את המשחק,לא אנרגטי,עושה פרצופים. וזה המנהיג שלך. אז כן , הוא אולי שחקן על ואולי הוא גם עוד יאכיל אותי כובעים, אבל אני מאד מאוכזב מהגישה,מהמאמץ,מחוסר ההבנה של המצב של המועדון והמאמן שלו. רוצ׳סטי גם מאכזב אבל הוא לא אמור להיות המנהיג,פארמר אמור להיות האיש הזה. ומה אנחנו רואים? גרסה חיוורת של שחקן כדורסל שעומד בצל ענק של שחקן מוגבל אבל עם לב ענק כמו אוחיון. גודס עם מהלך אמיץ, נכון ומתגמל.
20 נובמבר 2015, 10:27
20 נובמבר 2015, 10:33