27 נובמבר 2015, 23:24
yzafrir כתב:אין לי בעיה עם משחק ההתקפה שלו , הוא עדיין די יעיל למרות ירידה במהירות ובאתלטיות , הבעיה זה הירידה החדה ביכולת ההגנתית שלו שלדעתי נובעת משתי סיבות . ירידה במהירות ובאתלטיות וסיבה שנייה שהוא מפחד להפצע ולכן לא נותן את הכל. הוא כבר מבין שהגוף שלו שברירי יותר ועוד פציעה יכולה לגמור לו את הקריירה.
אם מכבי יכולה עונה הבאה להיפטר מהחוזה שלו , כדאי לה מאוד...
27 נובמבר 2015, 23:37
roy1000 כתב:yzafrir כתב:אין לי בעיה עם משחק ההתקפה שלו , הוא עדיין די יעיל למרות ירידה במהירות ובאתלטיות , הבעיה זה הירידה החדה ביכולת ההגנתית שלו שלדעתי נובעת משתי סיבות . ירידה במהירות ובאתלטיות וסיבה שנייה שהוא מפחד להפצע ולכן לא נותן את הכל. הוא כבר מבין שהגוף שלו שברירי יותר ועוד פציעה יכולה לגמור לו את הקריירה.
אני ממש לא מבין איך "נפטרים" מהחוזה שלו. זה שחקן שמשחק במעודון כבר שנה חמישית. אני לא רואה מצב שהוא לא מסיים את החוזה במכבי.
27 נובמבר 2015, 23:39
roy1000 כתב:yzafrir כתב:אין לי בעיה עם משחק ההתקפה שלו , הוא עדיין די יעיל למרות ירידה במהירות ובאתלטיות , הבעיה זה הירידה החדה ביכולת ההגנתית שלו שלדעתי נובעת משתי סיבות . ירידה במהירות ובאתלטיות וסיבה שנייה שהוא מפחד להפצע ולכן לא נותן את הכל. הוא כבר מבין שהגוף שלו שברירי יותר ועוד פציעה יכולה לגמור לו את הקריירה.
אני ממש לא מבין איך "נפטרים" מהחוזה שלו. זה שחקן שמשחק במעודון כבר שנה חמישית. אני לא רואה מצב שהוא לא מסיים את החוזה במכבי.
28 נובמבר 2015, 00:08
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:אין לי בעיה עם משחק ההתקפה שלו , הוא עדיין די יעיל למרות ירידה במהירות ובאתלטיות , הבעיה זה הירידה החדה ביכולת ההגנתית שלו שלדעתי נובעת משתי סיבות . ירידה במהירות ובאתלטיות וסיבה שנייה שהוא מפחד להפצע ולכן לא נותן את הכל. הוא כבר מבין שהגוף שלו שברירי יותר ועוד פציעה יכולה לגמור לו את הקריירה.
צריך לקרות משהו מאוד קיצוני בשביל שהוא לא ימשיך.
תסריט דמיוני.
28 נובמבר 2015, 00:09
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:אין לי בעיה עם משחק ההתקפה שלו , הוא עדיין די יעיל למרות ירידה במהירות ובאתלטיות , הבעיה זה הירידה החדה ביכולת ההגנתית שלו שלדעתי נובעת משתי סיבות . ירידה במהירות ובאתלטיות וסיבה שנייה שהוא מפחד להפצע ולכן לא נותן את הכל. הוא כבר מבין שהגוף שלו שברירי יותר ועוד פציעה יכולה לגמור לו את הקריירה.
תסריט דמיוני.
מה יותר קיצוני מאשר להיות מודחים מהיורוליג כבר בשלב הראשון בפעם הראשונה בהיסטוריה ? מה גם שיש לו חלק לא קטן בהדחה.
מכבי תצטרך לשלם פיצוי כדי להיפטר מהחוזה שלו כמו שעשו עכשיו עם ויטור , מאשר להמשיך לשלם לו שכר עד סוף החוזה...
28 נובמבר 2015, 00:10
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:אין לי בעיה עם משחק ההתקפה שלו , הוא עדיין די יעיל למרות ירידה במהירות ובאתלטיות , הבעיה זה הירידה החדה ביכולת ההגנתית שלו שלדעתי נובעת משתי סיבות . ירידה במהירות ובאתלטיות וסיבה שנייה שהוא מפחד להפצע ולכן לא נותן את הכל. הוא כבר מבין שהגוף שלו שברירי יותר ועוד פציעה יכולה לגמור לו את הקריירה.
תסריט דמיוני.
מה יותר קיצוני מאשר להיות מודחים מהיורוליג כבר בשלב הראשון בפעם הראשונה בהיסטוריה ? מה גם שיש לו חלק לא קטן בהדחה.
מכבי תצטרך לשלם פיצוי כדי להיפטר מהחוזה שלו כמו שעשו עכשיו עם ויטור , מאשר להמשיך לשלם לו שכר עד סוף החוזה...
28 נובמבר 2015, 00:41
28 נובמבר 2015, 00:57
28 נובמבר 2015, 01:06
28 נובמבר 2015, 01:52
MTA2311 כתב:זה שהוא לא מצדיק זה נחמד.
בשביל שישחררו שחקן ששיחק פה כל כך הרבה שנים, שרק הקיץ יצאו בהצהרות ה"לנצח צהוב" לגביו בכל חור, ושגם מרוויח כל כך הרבה כסף, הוא ללא ספק יצטרך לספק תצוגות שפל.
28 נובמבר 2015, 09:24
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:זה שהוא לא מצדיק זה נחמד.
בשביל שישחררו שחקן ששיחק פה כל כך הרבה שנים, שרק הקיץ יצאו בהצהרות ה"לנצח צהוב" לגביו בכל חור, ושגם מרוויח כל כך הרבה כסף, הוא ללא ספק יצטרך לספק תצוגות שפל.
העונה הזאת שוברת כלכך הרבה מיתוסים שכל הסיסמאות שנזרקו בתחילת העונה שוות לתחת. הקבוצה הזאת צריכה מהפך שמתחיל מלמעלה שאפילו דווין לא ישרוד אותו...
טוז'ה , אם מכבי מצליחה להגיע איתו להסכם פיצוי תמורת ביטול החוזה כמו שהיה עם שויטור אז הנזק הכלכלי לטווח הארוך יהיה קטן יותר
28 נובמבר 2015, 19:16
28 נובמבר 2015, 19:50
rc4991 כתב:עדיף לשלם לו חצי מהסכום (ואני חושב שזה יהיה פחות כי אולי הם יעבירו אותו לקבוצה אחרת ורק ישלימו את השכר) ולהיפטר מהחוזה המטורף הזה
01 דצמבר 2015, 00:16
01 דצמבר 2015, 01:07
01 דצמבר 2015, 14:00
אדם כתב:אם הייתם מקשיבים או קוראים ,שמכבי החתימה אותו על החוזה הם אמרו שהוא הרבה יותר משחקן עבור המועדון ,תהיו בטוחים שהם לקחו בחשבון ירידה ביכולת,ובכל זאת לקחו החלטה,הם אמרו שסמית זה סמל עבור מכבי ,שהוא אישיות ובן אדם ענק ,ושכזה שחקן צריך לסיים את הקרירה במכבי.
חוץ מזה מספיק להיתעסק איתו ירידה לא ירידה הוא עוד היחיד שטיפלה מתפקד.
שיהיה סביבו סגל טוב ושהוא לא אמור להיות החלק העיקר נהנה ממנו הרבה יותר,לא מוותרים על כזה שחקן.
נכון יש ירידה באתלטיות ובמהירות,אבל עדין קלאסי.
01 דצמבר 2015, 16:28
01 דצמבר 2015, 18:16
01 דצמבר 2015, 18:21
01 דצמבר 2015, 18:28
החציל האצטקי כתב:דווין הוא עדיין אחד הטובים באירופה בריבאונד ובקץ׳-אנד-שוט. הוא לא הבעיה של הקבוצה הזאת.