המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מילוס כתב:לא עיצבן אותכם לקרוא בבוקר שיש במכבי שביעות רצון מארינזה אונוואקו?
לא הגענו... הסנטר הכושל שלנו נותן 17 נק' על קטקטי נס ציונה, והוא מלך..
בשום מצב, בשום מקום בעולם, אסור, אסור להחזיק סנטר שלא יודע לקלוע מהקו. שחקן מקצועי שקולע ב-40% מהקו - זו פאקין חובבנות, חוסר רצינות משווע של הבחור..
אני עדיין חושב שפארמר ורוצ'סטי יכולים להכניס קצת טירוף בהיכל, השאלה היא איך מוציאים אותם מהאפאטיות?
אם ירכזו עכשיו תקציבים בסנטר רציני ויתנו פה רענון לשיטות גודס-אבן, בהחלט יש לנו סיכוי לסיים במקום הרביעי ולהתחיל מחדש בסיבוב השני..
מילוס כתב:לא עיצבן אותכם לקרוא בבוקר שיש במכבי שביעות רצון מארינזה אונוואקו?
לא הגענו... הסנטר הכושל שלנו נותן 17 נק' על קטקטי נס ציונה, והוא מלך..
בשום מצב, בשום מקום בעולם, אסור, אסור להחזיק סנטר שלא יודע לקלוע מהקו. שחקן מקצועי שקולע ב-40% מהקו - זו פאקין חובבנות, חוסר רצינות משווע של הבחור..
אני עדיין חושב שפארמר ורוצ'סטי יכולים להכניס קצת טירוף בהיכל, השאלה היא איך מוציאים אותם מהאפאטיות?
אם ירכזו עכשיו תקציבים בסנטר רציני ויתנו פה רענון לשיטות גודס-אבן, בהחלט יש לנו סיכוי לסיים במקום הרביעי ולהתחיל מחדש בסיבוב השני..

roy1000 כתב:אנקראם, אתה לא יכול פשוט לזרוק שחקנים שחתומים על חוזים במליונים. זה לא עובד ככה. סמית' ורוצ'סטי (וגם אמבקווה) לא הולכים לשום מקום.
ankram כתב:roy1000 כתב:אנקראם, אתה לא יכול פשוט לזרוק שחקנים שחתומים על חוזים במליונים. זה לא עובד ככה. סמית' ורוצ'סטי (וגם אמבקווה) לא הולכים לשום מקום.
זה ממש אבל ממש לא מדוייק. פאבריני לדוגמא , קיינר מדלי , פוט , כל אלו נחתכו ממכבי למרות חוזים ארוכי טווח. יש מחלה במכבי והמחלה הזאת לא יכולה להמשיך. אלא אם אתה מעוניין מעוד 3 שנים של דשדוש בטופ16.
roy1000 כתב:ankram כתב:roy1000 כתב:אנקראם, אתה לא יכול פשוט לזרוק שחקנים שחתומים על חוזים במליונים. זה לא עובד ככה. סמית' ורוצ'סטי (וגם אמבקווה) לא הולכים לשום מקום.
זה ממש אבל ממש לא מדוייק. פאבריני לדוגמא , קיינר מדלי , פוט , כל אלו נחתכו ממכבי למרות חוזים ארוכי טווח. יש מחלה במכבי והמחלה הזאת לא יכולה להמשיך. אלא אם אתה מעוניין מעוד 3 שנים של דשדוש בטופ16.
כל אלו היו תחת חוזים יחסית קטנים. אי אפשר לזרוק את סמית' או רוצ'סטי וכנראה שגם את אמבקווה יהיה קשה.
ankram כתב:אם סמית' ואמבקווה ימשיכו במכבי , זה אומר שיש 4 זרים להחליף , וה3 שלך הולך ומתפורר והסנטר המחליף שלך יהיה אמבקווה......, מילא רוצ'סטי שיכול גם לשחק כישראלי (ובי פאר הישראלי הכי יקר שהיה למכבי ).
מכבי חייבת לקצץ באכזריות בבשר החי , אחרת תשאר עם אותם בעיות +- שחקן כזה או אחר.
roy1000 כתב:ankram כתב:אם סמית' ואמבקווה ימשיכו במכבי , זה אומר שיש 4 זרים להחליף , וה3 שלך הולך ומתפורר והסנטר המחליף שלך יהיה אמבקווה......, מילא רוצ'סטי שיכול גם לשחק כישראלי (ובי פאר הישראלי הכי יקר שהיה למכבי ).
מכבי חייבת לקצץ באכזריות בבשר החי , אחרת תשאר עם אותם בעיות +- שחקן כזה או אחר.
במכבי לא הולכים לשלם מליונים ל 2-3 שחקנים שלא משחקים בקבוצה.
jol9 כתב:אנקראם, יש כמה בעיות עם הדברים שכתבת:
ראשית, למכבי עכשיו יש מאמן. אני לא רואה סיבה לרוץ ולהתחנן לאדלשטיין. צריך לתת לטבאק את ההזדמנות שמגיעה לו.
שנית, בנושא של GM, יש לי דעה מאוד ברורה. או שמביאים איש מקצוע אמיתי, ומנוסה, שעשה את זה בעבר, או שיורדים מהקונספט הזה בכלל,
ונותנים את הקרדיט המלא למאמן. האוזמן הוא עיתונאי ואחלה גבר, אבל הוא לא GM, ולא עשה שום עבודה בעברו שמכשירה אותו להיות כזה במכבי (בדיוק כמו דני פדרמן או ניקו).
שלישית, לגבי השחקנים. כל מה שהצעת לגבי השחקנים הצעירים מקובל עליי ובלתי נמנע. הדבר החשוב זה הcore players. אלה שאמורים להוביל את הקבוצה, ולא השחקנים המשלימים.
כאן העבודה היא רבה.
אני לא הייתי ממהר לשחרר שחקנים עם חוזים, או לחפש להם קבוצות אחרות. את סמית' צריך לבחון בסוף העונה, ולא עכשיו, למרות שהעונה הוא בהחלט מאוד מאכזב.
לרוצ'סטי לדעתי יש מקום בקבוצה. אמבקווה יכול להתאים בסנטר מחליף, אם כי אין לי ספק שאפשר להביא שחקן טוב וזול יותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־41 אורחים