המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:אני אוהב אותו.
my man כתב:אני די בטוח בדבר אחד. תם עידן הראיונות הבזיוניים לאחר ולפני משחקים...
my man כתב:MTA2311 כתב:תנו תקציר אחרי זה, תהיו אחים
אתה מגלה עצלות רצינית בזמן האחרון...
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:תנו תקציר אחרי זה, תהיו אחים
הודה לקבוצה הספרדית שנתנו לו להגיע לקבוצה
אמר שלראות פגמים בקלטת ולראות פגמים בעיניים זה שונה לגמרי אז הוא לא רצה להרחיב בקשר למה הוא חושב שצריך לתקן
אמר שהפילוסופיה ההגנתית שלו שונה לגמרי ממה שהיה במכבי עד עכשיו
דיבר על רוצ'סטי, שבזמנו הוא חתך אותו בגלל שבספרד יש חוקים אחרים והוא לא יכול היה לתרום כי הוא חזר מפציעה אז הם בחרו לחתוך אותו
סיפר שהתקופה שלו ב-NBA ובכלל בתור שחקן גרמה לו להבין שמאמן צריך לתקשר עם השחקנים שלו עד כמה שאפשר ולתת להם חיזוקים, במיוחד עם הדור החדש שאיתו אי אפשר להיות קשוח כמו בדורות קודמים
אמר שהמשימה הראשונה שלו זה להרים את השחקנים מנטלית
על בנדר מבחינת דקות משחק והאם אמרו לו לתת לו דקות משחק, הוא אמר שהוא אוהב שחקנים צעירים אבל רק אם יש להם את המנטליות הנכונה
אם בנדר יוכיח לו שהוא יכול לתרום לקבוצה הוא ייתן לו לשחק ואם לא אז לא
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:תנו תקציר אחרי זה, תהיו אחים
אמר שלראות פגמים בקלטת ולראות פגמים בעיניים זה שונה לגמרי אז הוא לא רצה להרחיב בקשר למה הוא חושב שצריך לתקן
דיבר על רוצ'סטי, שבזמנו הוא חתך אותו בגלל שבספרד יש חוקים אחרים והוא לא יכול היה לתרום כי הוא חזר מפציעה אז הם בחרו לחתוך אותו
סיפר שהתקופה שלו ב-NBA ובכלל בתור שחקן גרמה לו להבין שמאמן צריך לתקשר עם השחקנים שלו עד כמה שאפשר ולתת להם חיזוקים, במיוחד עם הדור החדש שאיתו אי אפשר להיות קשוח כמו בדורות קודמים
על בנדר מבחינת דקות משחק והאם אמרו לו לתת לו דקות משחק, הוא אמר שהוא אוהב שחקנים צעירים אבל רק אם יש להם את המנטליות הנכונה
תודה![]()
נשמע טוב מאוד האמת. סעמק. ממש רציתי לשנוא אותו.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:תנו תקציר אחרי זה, תהיו אחים
תודה![]()
נשמע טוב מאוד האמת. סעמק. ממש רציתי לשנוא אותו.
מצד אחד, כל המאמנים יודעים לדבר יפה, ולא בטוח שכל מה שנאמר, זה מה שהולך להיות.
מצד שני, בואו וניתן לו הזדמנות לפני שנסיק מסקנות אישיות, כי לרדת על מישהו בלי לדעת עליו כלום, זו התנהגות מפגרת לחלוטין.
נ.ב. אני מת שמישהו כבר ינהיג במכבי הגנה אמיתית ולא את הקומבינה הישראלית
קובי כתב:עוד יתרון שלא נראה לי שצויין פה, הוא שטבק מאמן רעב.
צ'שר כתב:היתרון הגדול של טבק הוא שהוא מאמן אחרי גודס, ולכן לא משנה מה הוא יעשה זה כבר יהיה שיפור. עצם זה שיש לו שיטת משחק זו כבר התקדמות...
אני באמת חושב שבכל השנים שאני רואה ומאמן כדורסל לא ראיתי קבוצה ככ לא מאומנת, ואני לא מדבר על רק על זו של השנה. זה היה פשוט מביך, ואני הייתי מאלה שדווקא היו סבבה עם זה שגודס יחליף את בלאט. עכשיו המשפט הזה נשמע כמו פרודיה...
MTA2311 כתב:צ'שר כתב:היתרון הגדול של טבק הוא שהוא מאמן אחרי גודס, ולכן לא משנה מה הוא יעשה זה כבר יהיה שיפור. עצם זה שיש לו שיטת משחק זו כבר התקדמות...
אני באמת חושב שבכל השנים שאני רואה ומאמן כדורסל לא ראיתי קבוצה ככ לא מאומנת, ואני לא מדבר על רק על זו של השנה. זה היה פשוט מביך, ואני הייתי מאלה שדווקא היו סבבה עם זה שגודס יחליף את בלאט. עכשיו המשפט הזה נשמע כמו פרודיה...
שמע, שיטת המשחק שגודס ניסה להנחיל היא זהה לזאת של בלאט. במיוחד בהגנה. מיותר לציין שזה לא הצליח, אבל הרבה מאוד מהדברים האיומים שראינו ממכבי בשנה וחצי האחרונות, התחילו עוד בתקופת בלאט.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:צ'שר כתב:היתרון הגדול של טבק הוא שהוא מאמן אחרי גודס, ולכן לא משנה מה הוא יעשה זה כבר יהיה שיפור. עצם זה שיש לו שיטת משחק זו כבר התקדמות...
שמע, שיטת המשחק שגודס ניסה להנחיל היא זהה לזאת של בלאט. במיוחד בהגנה. מיותר לציין שזה לא הצליח, אבל הרבה מאוד מהדברים האיומים שראינו ממכבי בשנה וחצי האחרונות, התחילו עוד בתקופת בלאט.
אני עדיין מקבל פלאשבקים של חרדה מהסידרה מול פנתנאיקוס , בה פעם אחר פעם יוגב אוחיון נשאר לשמור על בטיסט מתחת לסל. זה נזק לכל החיים!
MTA2311 כתב:צ'שר כתב:היתרון הגדול של טבק הוא שהוא מאמן אחרי גודס, ולכן לא משנה מה הוא יעשה זה כבר יהיה שיפור. עצם זה שיש לו שיטת משחק זו כבר התקדמות...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל, שמוליק ו־9 אורחים