מה צריך לקרות בקיץ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מה צריך לקרות בקיץ

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 דצמבר 2015, 00:54

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
אם טבק לא ממשיך אני עוזב את הפורום.

מה, רציני? אתה אמת חושב שהוא ימשיך?

זה קלאסי פדרמן להשאיר אותו
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 18 דצמבר 2015, 00:54

ביי ביי אור!
וחסר לך שתעזוב!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 18 דצמבר 2015, 00:55

שמואל1 כתב:
ankram כתב:שאלה היותר מעניינת אותי היא מתנהגים מעכשיו האוהדים? האם משחקי היורוקאפ בכלל יביאו לאולם מלא???
יש לי הרגשה שהולכים להיות פה קרחות רציניות.

חצי היכל במקרה הטוב.

נכון. מי יילך לשם בכלל ביום רביעי?
האמת שזה מה שמגיע להם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 דצמבר 2015, 00:56

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
ankram כתב:שאלה היותר מעניינת אותי היא מתנהגים מעכשיו האוהדים? האם משחקי היורוקאפ בכלל יביאו לאולם מלא???
יש לי הרגשה שהולכים להיות פה קרחות רציניות.

חצי היכל במקרה הטוב.

נכון. מי יילך לשם בכלל ביום רביעי?
האמת שזה מה שמגיע להם.

יש מצב שאני אלך. באמת מגיע, אתה צודק.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 18 דצמבר 2015, 00:56

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

זה קלאסי פדרמן להשאיר אותו

לאאאא... זה מוגזם אפילו בשבילו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 דצמבר 2015, 01:07

my man כתב:ביי ביי אור!
וחסר לך שתעזוב!

הוא יעזוב כמו שליאב מת
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 18 דצמבר 2015, 01:11

Holiday_Armadillo כתב:
וחסר לך שתעזוב!

הוא יעזוב כמו שליאב מת

אני ממש שומע אצלך את האכזבה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 דצמבר 2015, 01:14

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
וחסר לך שתעזוב!

הוא יעזוב כמו שליאב מת

אני ממש שומע אצלך את האכזבה

:whistle
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 18 דצמבר 2015, 06:45

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

אין מצב שהוא ממשיך. אדלשטיין יקבל את הקבוצה.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 18 דצמבר 2015, 07:07

זה תלוי בהמשך העונה לדעתי, אם הקבוצה תיראה טוב ותגיע להישגים אז לדעתי הוא ישאר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי er79 » 18 דצמבר 2015, 09:53

העונה הזאת היא הכישלון הכי גרוע שלנו אי פעם באירופה, והקבוצה צריכה זעזוע מהקצה אל הקצה. הזעזוע צריך להתחיל בהנהלה, אם לא יבוא בחור עם כסף שלא יכאב לו לשפוך כסף ויעיף לכל הרוחות את הפדרמנים אנחנו נהיה בצרה צרורה. מאחר וזה לא יקרה, אני מזעזע את כל הסגל ואת הצוות המקצועי.
מאמן: אני לא בעד האופציה הזרה, אף פעם לא הייתי. אם מכבי תלך על אופציה זרה זה חייב להיות קזלאוסקאס. אבל מכבי לא תשפוך עליו כסף+תפצה את טבק. על כן האופציה הריאלית והתקציבית שאני רואה לנכון היא ארז.
חייבים לנער את כל סיפור ניקולה, בין אם זה להגיד לו שלום ובין אם זה לקצץ לו סמכויות. לבחירתו. לגבי ארז, או שמכבי הולכת על פורמט ג'נרל מנג'ר מקצועי שיעבוד איתו, כמו פיני, או שיסתמכו על ארז אבל שיוצמד לו עוזר מאמן ראוי ולא סקאוטר כושל.
1. פרמאר לא יישאר פה. אני גם חותך את אוחיון. נמאס לי ממנו. מבחינתי רוצ'סטי, שיש לו חוזה וחוק המתאזרחים החדש לא יחול עליו כי הוא כבר בקבוצה, יכול להישאר. לצידו אני שם את מקל.
2. מכבי חייבת פה גארד ברמה. רייס יעלה הרבה ויש לו גם חוזה לדעתי בחימקי. אני רואה שלוש אפשרויות מוכרות: האחת, שהיא המועדפת עליי, היא דילייני. השנייה, בכפוף לכשירות שלו לאחר הפציעה הלא פשוטה, היא היקמן, והשלישית היא לנגפורד. אגב, מבחינתי אופצית פארגו לא ירדה על הסף. בכל מקרה צריך פה גארד פיזי, סלאשר, מבחינתי יכולת הקליעה פחות משחקת תפקיד. לעמדה השנייה אפשר לנסות להביא שחקן זול יותר אבל יעיל. קרלון בראון אופציה ריאלית. אפשר לגבות בגארד ישראלי נוסף, או להשאיר את דגן או להביא את דאוסן.
3. אני בדילמה רצינית לגבי העמדה הזאת. סילבן הוא כבר כמה שנים מלכודת דבש, לא יודע איך לאכול אותו. סמית בעינה מזעזעת אבל נתקענו איתו חוזית. גם פניני עוד לא הוכיח לי שהוא ראוי למרות שיפור מסוים בתקופה האחרונה. יכול להיות שיש לשקול לוותר על סילבן או פניני, עם כל הצער, להוריד את סמית לעמדת המחליף אם לא ניתן להגיד לו שלום, וללכת על סמול פיזי, סטייל המחשבה שהייתה להם על טיילור בתחילת השנה.
4. כמו סילבן, גם רנדל הוא מלכודת דבש. בנדר ברור שלא צריך להישאר. אם זה תלוי בי, אני מוריד את רנדל לעמדת המחליף ומביא סטרץ 4, שחקן מסוג כזה תמיד מוכיח עצמו בקבוצת יורוליג שמכבדת את עצמה, ואיך שלא מסובב את זה שנה הבאה אנחנו ביורוליג. שחקן כמו הרנגודי או האמל יכול לבוא בחשבון, גם ארצג שייאלץ לרדת בדרישות שלו והוא גם מבין את זה היום, למרות שאם מדובר בשחקן רך הגנתית צריך לחשוב על מעטפת פיזית טובה יותר סביבו. וזה מה שיקרה אם יהיה סגל עם השמות שציינתי לעיל.
5. העמדה הכי מבזה שלנו העונה. אני מנסה להביא את המילטון מולנסיה אמבקווה לא צריך להישאר פה. אופייבו כואב לי עליו אבל כנ"ל. את אבו זקן מזמן היו צריכים להטיס. אין לי מושג לגבי העמדה השנייה. הייתי מרחרח מה יהיה מעמדו של מריאנוביץ בקיץ. יש לי תחושה שהוא לא יישאר באנ.בי.איי לאורך זמן. שורה תחתונה
1. רוצ'סטי, מקל
2. דילייני/לנגפורד/היקמן/פארגו, בראון, יבזורי/דאוסן
3. סמול פיזי, אולי טיילור, סמית, פניני/סילבן
4. הרנגודי/האמל/ארצג, רנדל
5. המילטון, בובאן, שגב

ברור שזה סגל יקר, ברור גם שיש שמונה זרים שזה הרבה וזה לא יקרה, אבל אין ישראלים טובים, מה גם שלא מניתי עוד נער פוסטר או שניים. צריך זעזוע, וצריך לשפוך כסף כדי לא לבזות את עצמנו גם בעונה הבאה. ומרגיז אותי לבנות סגל כבר בדצמבר.
er79

הודעהעל ידי itai7 » 18 דצמבר 2015, 10:09

itai7

הודעהעל ידי jol9 » 18 דצמבר 2015, 11:06

roy1000 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

אין מצב שהוא ממשיך. אדלשטיין יקבל את הקבוצה.

אדלשטיין יכול להצליח, השאלה היא האם ניתוח מהסוג הזה יכול להציל את החולה.
לא תמיד מהפכות גדולות עושות את העבודה, אבל נראה שאין יותר לאן לרדת.

אני לגמרי הייתי מעדיף מאמן זר לקבוצה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 18 דצמבר 2015, 11:16

itai7 כתב:http://sports.walla.co.il/item/2916761

לא שונה בהרבה ממה שאנחנו אומרים כאן.
מבחינתי אין תכיפות גדולה בלהעיף אנשים בדצמבר, למעט איזשהו מהלך ניהולי שבא ואומר - נכשלתם. הביתה.

מעבר לכך, אם מכבי כן תעשה את הדבר הנכון, וכן תמצא איש מקצוע שישמש כGM שלה, אז מן הראוי שיתחיל לעבוד כבר עכשיו,
ובהקשר הזה, בהחלט נוכחותם של שניים מאדריכלי הבזיון הזה - אבן וווייצ'יץ' רק יפריע.
הייתי מוסיף גם את דני פדרמן לרשימה. הוא אחראי יותר מכולם לבזיון הזה, וזה שהוא הבן של הבעלים, ויושב בהנהלה, לא אמור לשנות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי goshimon » 18 דצמבר 2015, 13:01

מה שבטוח הוא שבקיץ מחירי המנויים צריכים לרדת בצורה דרסטית. שילמנו אלפי שקלים בשביל חורף של יורוליג, קיבלנו קבוצות פח מסיביר. חבורה של זרים בשני גרוש שגם מקריית גת היו מעיפים מהר. איזרחנו שחקנים שהפכו אותנו ללעג ולקלס בארץ -- אם כבר לעוף מהיורוליג, לפחות עם דקות לישראלים ולא לילד קרואטי או לשמנמן ניגרי.

אני אהסס לחדש את המנוי אם המפתחות לקבוצה עדיין בידיים של וויצ'יץ'-אבן-פדרמן. זה כבר עובר כל גבול. הקהל צריך בכמה משחקים להצביע ברגליים, ולהראות שזה לא יכול לעבור בשקט.
goshimon

הודעהעל ידי my man » 18 דצמבר 2015, 13:24

טייריס רייס פשוט מלך- אני אוהב אותו!
איך נתנו לו ללכת והביאו לנו את היינס???? איך???
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ankram » 18 דצמבר 2015, 13:51

תנשמו עמוק ותפנימו. לא ישתנה כלום , מחירי המנויים ימשיכו לעלות , פדרמן ומזרחי יבחרו את המאמן השחקנים בהתייעצות עם סקאוט העל אבי אבן , בתיווכו של דני פדרמן ובניהולו של ניקולה. מה שהיה הוא שיהיה.
יש רק גורם אחד במשוואה שיכול להפוך אותה וזה קהל. אם מכבי תשחק מול חצי או שלושת רבעי אולם ריק , דברים ישתנו. אבל לא זה ולא זה יקרה.
נאלץ לקוות לבינגו מוחלט במקרה של מאמן ושחקנים , אפשרות נוספת היא להתפלל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי עידן » 18 דצמבר 2015, 13:59

goshimon כתב:מה שבטוח הוא שבקיץ מחירי המנויים צריכים לרדת בצורה דרסטית. שילמנו אלפי שקלים בשביל חורף של יורוליג, קיבלנו קבוצות פח מסיביר. חבורה של זרים בשני גרוש שגם מקריית גת היו מעיפים מהר. איזרחנו שחקנים שהפכו אותנו ללעג ולקלס בארץ -- אם כבר לעוף מהיורוליג, לפחות עם דקות לישראלים ולא לילד קרואטי או לשמנמן ניגרי.

אני אהסס לחדש את המנוי אם המפתחות לקבוצה עדיין בידיים של וויצ'יץ'-אבן-פדרמן. זה כבר עובר כל גבול. הקהל צריך בכמה משחקים להצביע ברגליים, ולהראות שזה לא יכול לעבור בשקט.

לרדת? אתה בטוח שלא לעלות? כך לפחות על פי ספורט 5, מכבי ממש רוצה להעלות את מחירי המנויים. הגיוני, לא?

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 02318.html

"אי ההעפלה לטופ 16 עלולה גם לפגוע בחידוש המנויים לקראת העונה הבאה, מכיוון שבמכבי רצו להעלות את המחירים לקראת הפיכת היורוליג לליגה סגורה בעונה הבאה."
עידן

הודעהעל ידי ankram » 18 דצמבר 2015, 13:59

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 02318.html

למי שמתעצל \לא בא לו לקרוא , סימנתי את מה שחשוב:

לגבי פרמאר אין החלטה, אבל נראה שהוא יישאר מכיוון שאף קבוצה לא תרצה לשאת בעלות חוזהו הכבד.

ל
מרות העונה האירופית הכושלת, לא ייערכו שינויים רדיקלים באופן ניהול המערכת. הגורמים שמנהלים את הקבוצה היום מבחינה מקצועית צפויים להישאר וההכנה לעונה הבאה בקיץ הקרוב תהיה דומה להכנה בקיץ הקודם.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 דצמבר 2015, 14:04

goshimon כתב:מה שבטוח הוא שבקיץ מחירי המנויים צריכים לרדת בצורה דרסטית. שילמנו אלפי שקלים בשביל חורף של יורוליג, קיבלנו קבוצות פח מסיביר. חבורה של זרים בשני גרוש שגם מקריית גת היו מעיפים מהר. איזרחנו שחקנים שהפכו אותנו ללעג ולקלס בארץ -- אם כבר לעוף מהיורוליג, לפחות עם דקות לישראלים ולא לילד קרואטי או לשמנמן ניגרי.

תזהר לא להיות נחרץ מדי רק.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים