jol9 כתב:MTA2311 כתב:
אם טבק לא ממשיך אני עוזב את הפורום.
מה, רציני? אתה אמת חושב שהוא ימשיך?
זה קלאסי פדרמן להשאיר אותו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:ankram כתב:שאלה היותר מעניינת אותי היא מתנהגים מעכשיו האוהדים? האם משחקי היורוקאפ בכלל יביאו לאולם מלא???
יש לי הרגשה שהולכים להיות פה קרחות רציניות.
חצי היכל במקרה הטוב.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:ankram כתב:שאלה היותר מעניינת אותי היא מתנהגים מעכשיו האוהדים? האם משחקי היורוקאפ בכלל יביאו לאולם מלא???
יש לי הרגשה שהולכים להיות פה קרחות רציניות.
חצי היכל במקרה הטוב.
נכון. מי יילך לשם בכלל ביום רביעי?
האמת שזה מה שמגיע להם.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:
זה קלאסי פדרמן להשאיר אותו
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:ביי ביי אור!
וחסר לך שתעזוב!
הוא יעזוב כמו שליאב מת
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:ביי ביי אור!
וחסר לך שתעזוב!
הוא יעזוב כמו שליאב מת
אני ממש שומע אצלך את האכזבה
roy1000 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:
אין מצב שהוא ממשיך. אדלשטיין יקבל את הקבוצה.
itai7 כתב:http://sports.walla.co.il/item/2916761
goshimon כתב:מה שבטוח הוא שבקיץ מחירי המנויים צריכים לרדת בצורה דרסטית. שילמנו אלפי שקלים בשביל חורף של יורוליג, קיבלנו קבוצות פח מסיביר. חבורה של זרים בשני גרוש שגם מקריית גת היו מעיפים מהר. איזרחנו שחקנים שהפכו אותנו ללעג ולקלס בארץ -- אם כבר לעוף מהיורוליג, לפחות עם דקות לישראלים ולא לילד קרואטי או לשמנמן ניגרי.
אני אהסס לחדש את המנוי אם המפתחות לקבוצה עדיין בידיים של וויצ'יץ'-אבן-פדרמן. זה כבר עובר כל גבול. הקהל צריך בכמה משחקים להצביע ברגליים, ולהראות שזה לא יכול לעבור בשקט.
מרות העונה האירופית הכושלת, לא ייערכו שינויים רדיקלים באופן ניהול המערכת. הגורמים שמנהלים את הקבוצה היום מבחינה מקצועית צפויים להישאר וההכנה לעונה הבאה בקיץ הקרוב תהיה דומה להכנה בקיץ הקודם.
goshimon כתב:מה שבטוח הוא שבקיץ מחירי המנויים צריכים לרדת בצורה דרסטית. שילמנו אלפי שקלים בשביל חורף של יורוליג, קיבלנו קבוצות פח מסיביר. חבורה של זרים בשני גרוש שגם מקריית גת היו מעיפים מהר. איזרחנו שחקנים שהפכו אותנו ללעג ולקלס בארץ -- אם כבר לעוף מהיורוליג, לפחות עם דקות לישראלים ולא לילד קרואטי או לשמנמן ניגרי.
אני אהסס לחדש את המנוי אם המפתחות לקבוצה עדיין בידיים של וויצ'יץ'-אבן-פדרמן. זה כבר עובר כל גבול. הקהל צריך בכמה משחקים להצביע ברגליים, ולהראות שזה לא יכול לעבור בשקט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים