המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:כולי תקווה שלא יגיע למכבי. מכבי היא לא שה תמים, אבל גל מקל ניצל את המועדון והעלה את המניות שלו על חשבון הקבוצה יותר מפעם אחת. ובתכלס, הוא לא שווה את הכסף. קליעה בינונית, ניהול משחק טוב, שומר בסדר. באירופה לא יעשה שום דבר, כמו שלא עשה בניז'ני, ולא עשה בכוכב האדום, שהן קבוצות שיותר קל להתבלט בהן לעומת מכבי. ולא שווה לשלם על שחקן כזה בליגה. שחקן מאוד טוב כישראלי, אבל אוברייטד בכללי, ותופס מעצמו יותר מדי. בואו לא נשכח שבפועל, חוץ מאיזה 40 משחקים מקסימום בNBA, גל מקל לא עשה שום דבר ראוי לציון בקריירה שלו. אפילו ליוגב יש יותר קבלות באירופה לעומתו.
toja27 כתב:אני כן רוצה שמקל יחתום במכבי, לדעתי זה יעשה טוב לשני הצדדים.
felix_r כתב:toja27 כתב:אני כן רוצה שמקל יחתום במכבי, לדעתי זה יעשה טוב לשני הצדדים.
אני באמצע כזה... הייתי לוקח אותו עד סוף העונה, כדי שיהיה לפחות גארד אחד ששומר. אבל אני לא בטוח שאנחנו צריכים אותו לעונה הבאה
roy1000 כתב:שיפוט מחריד במשחק בין הרצליה לראשון.
ביבו כתב:אנשים,
בואו רק נהיה מדוייקים,
מקל היה טוב מאד בבלגרד בכל פעם שנתנו לו לשחק,
והיה המצטיין של הקבוצה ביותר ממשחק אחד,
הוא לא המשיך שם מטעמים שבינם לבין כדורסל אין קשר,
כיום הוא הרכז הישראלי המוביל- וראינו את זה בנבחרת,
עוד כמה חודשים כולנו נשמח על ההחתמה הזו,
פיקנ'רול כתב:http://sports.walla.co.il/item/2924140
האוזמן עם כתבה נהדרת בנוגע למצב המאמנים בישראל ועם אחלה הצעה לשיפור המצב.
felix_r כתב:פיקנ'רול כתב:http://sports.walla.co.il/item/2924140
האוזמן עם כתבה נהדרת בנוגע למצב המאמנים בישראל ועם אחלה הצעה לשיפור המצב.
לא יודע... מצד אחד מצב המאמנים הוא באמת על הפנים. מצד שני זה הכל בגלל שחסר כסף. בגלל זה המאמנים הבכירים יושבים בחוץ.
הקיצר, לא התלהבתי מהכתבה, למרות שהיא נגעה בנקודה חשובה
בהקשר להצהרה שלו בנוגע לישראל הבכירים אמר אלון: "אני אכן רוצה את הישראלים הכי טובים בירושלים, מצד שני כבר עכשיו לי את הקבוצה הכי טובה בארץ, אני לא קונה שחקנים כדי שישבו על הספסל. כרגע יש לנו את ארבעת הישראלים הבכירים".
"רציתי את גל מקל בקיץ, והגשתי הצעה שהיא יותר גבוהה מזו של מכבי, לפי מה שאני שומע", אמר הבעלים. "מאותה הצעה בקיץ לא דיברנו איתו, גם אחרי שהוא שוחרר מהכוכב האדום. אני לא חושב שכרגע הוא מתאים לי לקבוצה.
בימים האחרונים נפוצו דיווחים על כך שמכבי ת"א מתכוונת לפנות לליאור אליהו במטרה להחתימו בעונה הבאה. אלון לא אהב את הדיווחים ופרסם אתמול ציוץ בו כתב 'מה שהיה בעבר לא יקרה יותר, תתרגלו לעידן החדש'. הבעלים המשיך באותו קו: "הישראלים הבכירים יהיו אצלנו וזה לא הולך להשתנות. דברים השתנו בשנתיים האחרונות ומה שהיה זה לא מה שיהיה. ירושלים קבצה חזקה, אלופת המדינה ובמקום הראשון בליגה. אין לאף אחד סיבה לדאוג שלא יישארו לנו ישראלים בכירים".
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־16 אורחים