המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:אור, למדת לגלגל או ששומר על קשר עם המזרחי מחמד?
MTA2311 כתב:ברצינות עכשיו- אני לא אוהב עציצים כקישוט.
הייתי שם תמונות\פוסטרים. אם אתה מנגן על גיטרה נגיד אז אפשר לתלות על הקיר (יש לי קיר של גיטרות, די מגניב).
MTA2311 כתב:ארונית\ארון ספרים זה רעיון טוב.
עציצים יכול לגרום לעניין להיראות כאילו זקנה בשם מתילדה גרה שם ומישהו צריך להזכיר לה להאכיל את החתולים.
זה עניין של טעם
MTA2311 כתב:ארונית\ארון ספרים זה רעיון טוב.
עציצים יכול לגרום לעניין להיראות כאילו זקנה בשם מתילדה גרה שם ומישהו צריך להזכיר לה להאכיל את החתולים.
זה עניין של טעם
החציל האצטקי כתב:אני לא צריך ארוניות או ארונות ספרים. אין לי שימוש בזה. יש לי כרגע, ואני מעיף אותם מהחדר.
אני לא מנגן לצערי.
איזה עציץ סולידי יכול להיות נחמד ובטח שקצת תמונות. אני פשוט לא יודע איפה אפשר להשיג דברים נחמדים.
Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:אני לא צריך ארוניות או ארונות ספרים. אין לי שימוש בזה. יש לי כרגע, ואני מעיף אותם מהחדר.
אני לא מנגן לצערי.
איזה עציץ סולידי יכול להיות נחמד ובטח שקצת תמונות. אני פשוט לא יודע איפה אפשר להשיג דברים נחמדים.
אני חושבת שהתשובה הכוללת לבחור צעיר שגר בפעם הראשונה לבד זה פחות או יותר איקאה
יש להם גם הכל והצמחים שלהם גם (אם אני לא טועה) מפלסטיק אז אתה לא צריך לפתח אחריות חס וחלילה
jol9 כתב:MTA2311 כתב:ארונית\ארון ספרים זה רעיון טוב.
זה עניין של טעם
עכשיו סיקרנת אותי... יש פרטים?
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:אני לא צריך ארוניות או ארונות ספרים. אין לי שימוש בזה. יש לי כרגע, ואני מעיף אותם מהחדר.
אני לא מנגן לצערי.
יש להם גם הכל והצמחים שלהם גם (אם אני לא טועה) מפלסטיק אז אתה לא צריך לפתח אחריות חס וחלילה
יש להם גם צמחים אמיתיים.
קניתי שם שני עציצים כבר, ולמרבה ההפתעה, העציצים ב-20 ש"ח שלהם, חיים יותר טוב אצלנו מעציצים יקרים יותר שהיינו קונים בעבר.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:ארונית\ארון ספרים זה רעיון טוב.
זה עניין של טעם
עכשיו סיקרנת אותי... יש פרטים?
יש פרטים על הנינה שביקשתי?
חושב שאני פראייר.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:אני לא צריך ארוניות או ארונות ספרים. אין לי שימוש בזה. יש לי כרגע, ואני מעיף אותם מהחדר.
אני לא מנגן לצערי.
יש להם גם צמחים אמיתיים.
קניתי שם שני עציצים כבר, ולמרבה ההפתעה, העציצים ב-20 ש"ח שלהם, חיים יותר טוב אצלנו מעציצים יקרים יותר שהיינו קונים בעבר.
לא חושבת שאי פעם קניתי אצלם צמח
אם כבר אז נוסעים למשתלה או משהו
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:אני לא צריך ארוניות או ארונות ספרים. אין לי שימוש בזה. יש לי כרגע, ואני מעיף אותם מהחדר.
אני לא מנגן לצערי.
יש להם גם צמחים אמיתיים.
לא חושבת שאי פעם קניתי אצלם צמח
אם כבר אז נוסעים למשתלה או משהו
אז זהו שהצמחים שקנינו במשתלות מתו מאוד מהר...
לעומת זאת אלה של איקאה מחזיקים (וכמו שהבנת אנחנו לא בדיוק מטפלים בהם כמו שצריך).
MTA2311 כתב:לאמא שלי יש סחלב.
מטפלת בו יותר ממה שטיפלה בי .
MTA2311 כתב:לאמא שלי יש סחלב.
מטפלת בו יותר ממה שטיפלה בי .
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים