פדרמן, אבי אבן, ניקולה, טבק - הביתה!!!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פדרמן, אבי אבן, ניקולה, טבק- הביתה!!!

הודעהעל ידי yanay21 » 07 פברואר 2016, 14:00

הוא דיבר על השוק הקרואטי, כי ידוע שספליט עשתה ת'ריפיט לפני יותר מעשרים שנה.

בתכל'ס, יש הרבה מאמנים טובים יותר בשוק, אבל אף אחד מהם, בלי יוצא מן הכלל, לא יבוא לפה. עזבו את זה שיודעים שמכבי היא קבוצה רקובה מהיסוד, אלא שקזלאוסקס טוב כי לפי איך שזה נראה, הוא מחובר לשחקנים שהוא מאמן, וסביר להניח שבחר חלק גדול מהם. על גיא גודס הנחיתו כמעט את כל הסגל, וחוץ מפארגו, אני לא חושב שהוא קיבל אפילו עצם. ביקש את מרכוס סלוטר, קיבל את אלכסנדר. ביקש לשחרר את היינס בדצמבר(!), קיבל אותו עד סוף העונה. החתימו את פרמאר בלי ליידע אותו אפילו. אין אף מאמן זר טוב שיסכים לביזיון הזה. אנחנו צריכים להבין שבעשור וחצי האחרונים, רק שני מאמנים הצליחו במכבי. אחד מהם לא הצליח באף מקום אחר, והצליח במכבי רק תודות לעוזר מאמן מעולה, וסגל שמחובר ברמה חסרת תקדים. הרי גם שאראס וגם דיון תומאס הודו בזה שפיני לא עשה כמעט כלום. והשני הצליח פה כי הוא יסודי מאוד, שיטתי מאוד, יודע לעבוד עם מה שיש.

הסיבה היחידה ששניהם היו פה, זה כי הם ישראלים. מאמן זר ברמה שבה פיני היה אז, לא היה מגיע. מאמן זר ברמה של בלאט לא היה מגיע, הרי גם את בלאט הם כמעט העיפו. אף אחד לא יבוא.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי er79 » 07 פברואר 2016, 14:21

במכבי למעט הברקה של דאמיקו, הצליח ויצליח רק מאמן ישראלי. לא חסרים מאמנים ישראלים טובים. הפייבוריט שלי הוא כמובן בלאט, למרות שהסיכויים שיחזור לאירופה שואפים לאפס. אחריו אני לוקח את אדלשטיין ורמי הדר לצדו כעוזר. על כל פנים, השארת טבק ואבן גם לעונה הבאה כמוה ככשלון ידוע מראש והנפת דגל לבן גם לעונה הבאה. מכבי חייבת צוות מקצועי אחר, שיהיה אמון באופן אבסולוטי על בחירת השחקנים. צריך גם להחזיר את קובלסקי. אם ההנהלה לא תשכיל להפנים את הטעויות שהיא עושה, המועדון הזה, שכבר היום הוא צוללת צהובה, ישקע לעד בתהומות הנשייה.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 פברואר 2016, 14:25

לא מבין איך רק אותי זה מטריף לשמוע פה כל היום על אדלשטיין. הבן אדם לא עשה שום דבר בקריירה חוץ מלהסתכסך עם כל העולם ולהשאיר אחריו אדמה חרוכה בכל מקום שהיה בו, ואתם מדברים על להביא אותו אחרי העונה הכי גרועה של המועדון בהיסטוריה.
לא פחות מהזוי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 07 פברואר 2016, 14:30

בלי קשר ליכולות של אדלשטיין, הוא בחיים לא יהיה פה יותר מחצי עונה. הוא אכן הסתכסך עם כל העולם ואחותו, למרות שבקבוצות כמו הפועל הוא קיבל חופש יחסי. אפילו האפיפיור יסתכסך עם הנהלת מכבי ת"א. ורמי הדר גם אופציה, אבל שוב, הוא בנה סגל קשוח ויכול לאמן אותו כרצונו. במכבי יכולים להנחית לו על הראש שחקנים, והוא לא יוכל לבנות קבוצה כרצונו, או לאמן אותה כרצונו.

היה לנו רק מאמן אחד בתקופה האחרונה שיכול להוציא משהו מכלום, ואפילו הוא לא היה מצליח לשפר את הקבוצה במצבה הנוכחית. מכבי היא בית קברות למאמנים, חייבים להכיר בזה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי rc4991 » 07 פברואר 2016, 14:53

yanay21 כתב:בלי קשר ליכולות של אדלשטיין, הוא בחיים לא יהיה פה יותר מחצי עונה. הוא אכן הסתכסך עם כל העולם ואחותו, למרות שבקבוצות כמו הפועל הוא קיבל חופש יחסי. אפילו האפיפיור יסתכסך עם הנהלת מכבי ת"א. ורמי הדר גם אופציה, אבל שוב, הוא בנה סגל קשוח ויכול לאמן אותו כרצונו. במכבי יכולים להנחית לו על הראש שחקנים, והוא לא יוכל לבנות קבוצה כרצונו, או לאמן אותה כרצונו.

היה לנו רק מאמן אחד בתקופה האחרונה שיכול להוציא משהו מכלום, ואפילו הוא לא היה מצליח לשפר את הקבוצה במצבה הנוכחית. מכבי היא בית קברות למאמנים, חייבים להכיר בזה.

דווקא מהבחינה הזאת אתה טועה, אם יש קבוצה שלמאמן יש פחות say בבנית הקבוצה ממכבי זו מכבי חיפה
רוזן בונה שם את כל הקבוצה ולמאמן אין כמעט מילה בדבר, דווקא מהבחינה הזאת הוא יכול להתאים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 07 פברואר 2016, 15:04

פחות בקיא בענייני מכבי חיפה, אז אני לוקח בחשבון שאתה צודק, אבל גם אם זה המצב, זה גם אומר משהו. אז נכון, הוא יסתדר עם מה שיזרקו עליו, אבל אנחנו עדיין מגיעים לנקודת המוצא-איך בונים את הקבוצה.

שאפו לג'ף רוזן שבנה יופי של קבוצה, באמת, תענוג לצפות. ההנהלה שלנו לא בנתה קבוצה נורמלית מאז 2012. ואני כן כולל בעניין הזה את הקבוצה של עונת האליפות, כי היא התחילה עם כהן ונעימי בסגל, ובלי בלו. תאר לך את הקבוצה הזו.

רמי הדר הוא מאמן של הגנה קשוחה, גם טבק. איך אפשר לעשות הגנה עם לנדסברג, סמית', אמבקווה(שומר אישי בסדר גמור, אין לו שכל לשמור קבוצתי).

העניין של הקבוצה הזו, זה שצריך מאמן יס-מן, לא מאמן טוב. אני אומר, ברצינות, שגם אוברדוביץ' לא היה מצליח במכבי.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי rc4991 » 07 פברואר 2016, 15:12

yanay21 כתב:פחות בקיא בענייני מכבי חיפה, אז אני לוקח בחשבון שאתה צודק, אבל גם אם זה המצב, זה גם אומר משהו. אז נכון, הוא יסתדר עם מה שיזרקו עליו, אבל אנחנו עדיין מגיעים לנקודת המוצא-איך בונים את הקבוצה.

שאפו לג'ף רוזן שבנה יופי של קבוצה, באמת, תענוג לצפות. ההנהלה שלנו לא בנתה קבוצה נורמלית מאז 2012. ואני כן כולל בעניין הזה את הקבוצה של עונת האליפות, כי היא התחילה עם כהן ונעימי בסגל, ובלי בלו. תאר לך את הקבוצה הזו.

רמי הדר הוא מאמן של הגנה קשוחה, גם טבק. איך אפשר לעשות הגנה עם לנדסברג, סמית', אמבקווה(שומר אישי בסדר גמור, אין לו שכל לשמור קבוצתי).

העניין של הקבוצה הזו, זה שצריך מאמן יס-מן, לא מאמן טוב. אני אומר, ברצינות, שגם אוברדוביץ' לא היה מצליח במכבי.

אני לגמרי מסכים איתך
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 פברואר 2016, 15:27

er79 כתב:במכבי למעט הברקה של דאמיקו, הצליח ויצליח רק מאמן ישראלי. לא חסרים מאמנים ישראלים טובים. הפייבוריט שלי הוא כמובן בלאט, למרות שהסיכויים שיחזור לאירופה שואפים לאפס. אחריו אני לוקח את אדלשטיין ורמי הדר לצדו כעוזר. על כל פנים, השארת טבק ואבן גם לעונה הבאה כמוה ככשלון ידוע מראש והנפת דגל לבן גם לעונה הבאה. מכבי חייבת צוות מקצועי אחר, שיהיה אמון באופן אבסולוטי על בחירת השחקנים. צריך גם להחזיר את קובלסקי. אם ההנהלה לא תשכיל להפנים את הטעויות שהיא עושה, המועדון הזה, שכבר היום הוא צוללת צהובה, ישקע לעד בתהומות הנשייה.

אני לגמרי לא מסכים עם זה.
דבר ראשון, ספאחיה עשה עבודה לא רעה בכלל, בטח בהתחשב במה שקרה בשנים הבאות, ובכל הסיטואציה מסביב.
דבר שני, מכבי ניסתה בסה"כ 2-3 מאמנים זרים ב-30 השנים האחרונות, וגם הם לא היו מאמנים מהטופ, אולי למעט ספאחיה, שכאמור גם הצליח לא רע.
דבר שלישי, את הכדורסל לא המציאו בארץ, ובהיעדר מאמן ישראלי איכותי באמת, אין שום סיבה להמשיך בקו הזה. למה קזלאוסקס לא יוכל להצליח כאן, אם ייתנו לו את המפתחות? או בגאצקיס למשל?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 07 פברואר 2016, 15:39

jol9 כתב:
er79 כתב:במכבי למעט הברקה של דאמיקו, הצליח ויצליח רק מאמן ישראלי. לא חסרים מאמנים ישראלים טובים. הפייבוריט שלי הוא כמובן בלאט, למרות שהסיכויים שיחזור לאירופה שואפים לאפס. אחריו אני לוקח את אדלשטיין ורמי הדר לצדו כעוזר. על כל פנים, השארת טבק ואבן גם לעונה הבאה כמוה ככשלון ידוע מראש והנפת דגל לבן גם לעונה הבאה. מכבי חייבת צוות מקצועי אחר, שיהיה אמון באופן אבסולוטי על בחירת השחקנים. צריך גם להחזיר את קובלסקי. אם ההנהלה לא תשכיל להפנים את הטעויות שהיא עושה, המועדון הזה, שכבר היום הוא צוללת צהובה, ישקע לעד בתהומות הנשייה.

דבר ראשון, ספאחיה עשה עבודה לא רעה בכלל, בטח בהתחשב במה שקרה בשנים הבאות, ובכל הסיטואציה מסביב.
דבר שני, מכבי ניסתה בסה"כ 2-3 מאמנים זרים ב-30 השנים האחרונות, וגם הם לא היו מאמנים מהטופ, אולי למעט ספאחיה, שכאמור גם הצליח לא רע.
דבר שלישי, את הכדורסל לא המציאו בארץ, ובהיעדר מאמן ישראלי איכותי באמת, אין שום סיבה להמשיך בקו הזה. למה קזלאוסקס לא יוכל להצליח כאן, אם ייתנו לו את המפתחות? או בגאצקיס למשל?

אני חושב שישראלים תמיד יצליחו כאן יותר לא משיקולים מקצועיים, אלא כי כישראלים, הם מוכנים לסבול הרבה כדי לאמן במכבי תל אביב. למה שבגאצקיס, קזלאוסקס, שאראס(הוא לא מאמן גדול ,אבל לדעתי עוד יעשה דברים יפים) ואחרים יסבלו פה?יכולים להגיע רחוק יותר ממכבי, ולסבול פחות.

אתה צודק שהם יכולים להצליח אם יתנו להם את המפתחות. אבל חוזרים לנקודת ההתחלה-לא יתנו להם בחיים. כי דני מבין יותר מכולם. עם הפרוייקט של קבוצת הבת יקנעם\מגידו,עם האקדמיה ע"ש דראגן בנדר, עם הסקאוטינג של אבי אבן, המינוי האינטרסנטי של ניקולה, עם מאמני הגנה קרואטים לקבוצה שלא שומרת, ועוד ועוד.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 פברואר 2016, 16:14

הבוקר שאחרי:
אני יודע שהרבה לא יסכימו איתי, אבל תנסו להבין, לעולם אבל לעולם!! אל תשכחו מה הקבוצה והמועדון הענק הזה, אימפריה אירופית העניק לנו, רגעי אושר עצומים, ניסים, שמחה וגאווה אין סופית, 40 שנה של טופ אירופי, כמעט ואין מועדון בעולם שמצליח כל כך הרבה שנים להישאר בפיסגה ולא ליפול, מועדון בעל שיא תארים עולמי!, אני מסכים לחלוטין שמכבי תל אביב, השם הענק הזה לא צריך להיראות ולשחק ככה וזה פוגם במותג והורס את השם שבנו במהלך חמישה עשורים, אבל אנא מכם, מי שאוהד אמיתי יזדהה ויבין אותי, בואו נמשיך ונתמוך במועדון שאנו כל כל אוהבים גם בשנה קשה זו, מכבי לעולם אצלי בלב!!, שבוע טוב ובשורות טובות!

בשורות טובות לכל עם ישראל אמןןןןןןן
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 07 פברואר 2016, 16:22

ועוד:

מה כולם רוצים מההנהלה?? אני לא מבין!!, בנו השנה את אחת הקבוצות היקרות אי פעם, כולםם כולל התקשורת וכולל 99% מהמשמיצים פה אמרו שמכבי תהיה קבוצה מטורפת השנה עם קו אחורי מהטובים באירופה ושתגיע הכי רחוק שאפשר, אף אחד לא העלה בדעתו שככה זה יתפתח, אף אחד לא עושה בכוונה!! צאו מהסרט הזה!, ההנהלה תמיד רוצה לשאוף הכי גבוה והוציאה מיליונים בשביל זה, אז קורה ששנה אחת לא הולך ולא מתחבר, גםמריאל מדריד הגדולה שיחקה ביורוקאפ באמצע שנות האלפיים ואפילו הפסידה בגמר להפועל ירושלים!!, לאף קבוצה אין חסינות והבטחה מאלוהים להיות תמיד מספר אחת, שבוע טוב ובהצלחה לקבוצה האהובה!
1 hr

קח כבר את ההובלה שמעון

להזכירך שבשנה הראשונה שוויציץ התמנה למההל הקבוצה מכבי זכתה בגביע אירופה, גביע, אליפות ואפילו גביע ווינר, אז נא לדייק בעובדות, אני לא יודע מה הולך מאחורי הקלעים, אבל וויציץ הוא סמל ושחקן ענק שתרם המון למכבי ולדעתי הוא ראוי לתפקיד
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 פברואר 2016, 16:26

מעניין כמה מהתקציב של המועדון הולך לטוקבקיסטים בתשלום.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 07 פברואר 2016, 16:39

jol9 כתב:

לא הייתי מגדיר את עונת ספאחיה הצלחה כבירה. לא הוא, לא ילובאץ, ולבטח שלא טבק - הותירו חותם
er79

הודעהעל ידי ankram » 07 פברואר 2016, 17:46

אין אף מאמן ראוי שייכנס לקן הצרעות הזה , נאלץ להסתפק בטירוף של אדלשטיין וגם זה במידה ויתנו לו לעבוד , אחרת.....
עוד נתגעגע לטבק.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי shayD » 07 פברואר 2016, 17:56

הקבוצה הנוכחית היא מבחינת אבן שאין לה הופכין.

לכן, צריך להוציא את האבן ויפה 24 שניות קודם.
למות או לכבוש את ההר.
סמל אישי של המשתמש
shayD

הודעהעל ידי ankram » 07 פברואר 2016, 18:03

shayD כתב:הקבוצה הנוכחית היא מבחינת אבן שאין לה הופכין.

לכן, צריך להוציא את האבן ויפה 24 שניות קודם.

מי יוציא?

http://www.haaretz.co.il/sport/basketba ... -1.2774778

בקיץ 2011 עזב אבן את תחום האימון, לבקשת המועדון. "מכבי ביקשה ממני לפתוח מחלקת סקאוטינג", הוא מספר. אדם שעבד אתו טוען כי "השאלה מדוע מכבי בחרה דווקא באבן כסקאוט נותרה עלומה, כמו הרבה שאלות שאף אחד לא יודע את התשובות עליהן בשנים האחרונות במכבי. כעוזר מאמן שני הוא לא הביא שחקנים ולא בנה כלום, אבל הוא מקורב לדני פדרמן וחיפשו לו תפקיד. הוא הביא למחלקת הסקאוטינג את יאיר שבח, ששיחק אצלו ביבנה. הם עובדים ביחד. כל שנה הם נוסעים למחנה בלאס וגאס".

חגאי, מחבריו של אבן, אומר כי "מאוד אוהבים את אבי במכבי. הוא מקורב לשמעון מזרחי והתחבר גם לחבר'ה הצעירים בהנהלה. ברגע שהקימו את מחלקת הסקאוטינג, חשבו עליו. הוא לא הביא לפני זה שחקנים, אבל הוא מעורב בכדורסל האירופי. עובד אתו בחור צעיר שהוא יותר עכבר שחקנים. מבחינתו זה היה כדאי, עבודה בלי לחץ ועם הרבה כסף".

ללא קשר להישגיו או כישלונותיו בארבע שנים כראש מחלקת הסקאוטינג, עזב אבן בקיץ האחרון את התפקיד ומונה לעוזר הבכיר של גודס. "גיא רצה אותי כבר בקיץ הקודם", הוא מספר. חגאי טוען כי חברו אהב את נישת הסקאוט והיה נשאר בה לו היה יכול, אך מכבי לא מצאה עוזר מאמן. "אבי הוא איש של המערכת. וכשמכבי קוראת לו לתפקיד, הוא נענה".

בסופו של דבר זהו סיפורו של בחור חביב חסר כל כישורים , אהוב מאד על ההנהלה הוותיקה והצעירה של מכבי , ומקבל תפקידים שלא מתאימים לו , כי........ככה.

אז מי יפטר אותו? מי?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי shayD » 07 פברואר 2016, 18:16

מכבי צריכה להכתש עד אפר השנה על מנת שבשנה הבאה יהיה טוב יותר.

מוצא את עצמי מחזיק אצבעות לירושלים ושאר הקבוצות.

מאוד מקווה שנפסיד לניז'ני.
למות או לכבוש את ההר.
סמל אישי של המשתמש
shayD

הודעהעל ידי שחף » 07 פברואר 2016, 23:22

לא יזיק שיציפו את הפייסבוק של מכבי בדרישות להעיף את איגוד הכלומניקים שהתקבץ פה בראשות ניקולה ואבי אבן. מילא ההראשון, אבל העובדה שחסר כישורים כמו אבן עושה במערכת של מכבי במשך כל כך הרבה שנים היא ביזיון
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 פברואר 2016, 23:25

שחף כתב:לא יזיק שיציפו את הפייסבוק של מכבי בדרישות להעיף את איגוד הכלומניקים שהתקבץ פה בראשות ניקולה ואבי אבן. מילא ההראשון, אבל העובדה שחסר כישורים כמו אבן עושה במערכת של מכבי במשך כל כך הרבה שנים היא ביזיון

על כל תגובה כזאת יש לך 3 שמהללות את האדמה שהם דורכים עליה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 07 פברואר 2016, 23:28

MTA2311 כתב:
שחף כתב:לא יזיק שיציפו את הפייסבוק של מכבי בדרישות להעיף את איגוד הכלומניקים שהתקבץ פה בראשות ניקולה ואבי אבן. מילא ההראשון, אבל העובדה שחסר כישורים כמו אבן עושה במערכת של מכבי במשך כל כך הרבה שנים היא ביזיון

על כל תגובה כזאת יש לך 3 שמהללות את האדמה שהם דורכים עליה

ולא סתם מהללות, אלא עם הרבה סימני קריאה, שהם כידוע אינדיקציה לתגובה ששווה יותר התייחסות.

הם יודעים שהאוהדים לא מרוצים, אבל כל מי שלא שייך לארגוני האוהדים, שכנראה מקבלים משהו מההנהלה, יכול לפגוע בהם רק כלכלית, הם לא יעלבו מטוקבקים.

לא לקנות כרטיסים, לא לקנות מנויים. גם אם מכבי מגיעה לגמר הליגה פייבוריטית. כלום.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים