המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:בלי קשר ליכולות של אדלשטיין, הוא בחיים לא יהיה פה יותר מחצי עונה. הוא אכן הסתכסך עם כל העולם ואחותו, למרות שבקבוצות כמו הפועל הוא קיבל חופש יחסי. אפילו האפיפיור יסתכסך עם הנהלת מכבי ת"א. ורמי הדר גם אופציה, אבל שוב, הוא בנה סגל קשוח ויכול לאמן אותו כרצונו. במכבי יכולים להנחית לו על הראש שחקנים, והוא לא יוכל לבנות קבוצה כרצונו, או לאמן אותה כרצונו.
היה לנו רק מאמן אחד בתקופה האחרונה שיכול להוציא משהו מכלום, ואפילו הוא לא היה מצליח לשפר את הקבוצה במצבה הנוכחית. מכבי היא בית קברות למאמנים, חייבים להכיר בזה.
yanay21 כתב:פחות בקיא בענייני מכבי חיפה, אז אני לוקח בחשבון שאתה צודק, אבל גם אם זה המצב, זה גם אומר משהו. אז נכון, הוא יסתדר עם מה שיזרקו עליו, אבל אנחנו עדיין מגיעים לנקודת המוצא-איך בונים את הקבוצה.
שאפו לג'ף רוזן שבנה יופי של קבוצה, באמת, תענוג לצפות. ההנהלה שלנו לא בנתה קבוצה נורמלית מאז 2012. ואני כן כולל בעניין הזה את הקבוצה של עונת האליפות, כי היא התחילה עם כהן ונעימי בסגל, ובלי בלו. תאר לך את הקבוצה הזו.
רמי הדר הוא מאמן של הגנה קשוחה, גם טבק. איך אפשר לעשות הגנה עם לנדסברג, סמית', אמבקווה(שומר אישי בסדר גמור, אין לו שכל לשמור קבוצתי).
העניין של הקבוצה הזו, זה שצריך מאמן יס-מן, לא מאמן טוב. אני אומר, ברצינות, שגם אוברדוביץ' לא היה מצליח במכבי.
er79 כתב:במכבי למעט הברקה של דאמיקו, הצליח ויצליח רק מאמן ישראלי. לא חסרים מאמנים ישראלים טובים. הפייבוריט שלי הוא כמובן בלאט, למרות שהסיכויים שיחזור לאירופה שואפים לאפס. אחריו אני לוקח את אדלשטיין ורמי הדר לצדו כעוזר. על כל פנים, השארת טבק ואבן גם לעונה הבאה כמוה ככשלון ידוע מראש והנפת דגל לבן גם לעונה הבאה. מכבי חייבת צוות מקצועי אחר, שיהיה אמון באופן אבסולוטי על בחירת השחקנים. צריך גם להחזיר את קובלסקי. אם ההנהלה לא תשכיל להפנים את הטעויות שהיא עושה, המועדון הזה, שכבר היום הוא צוללת צהובה, ישקע לעד בתהומות הנשייה.
jol9 כתב:er79 כתב:במכבי למעט הברקה של דאמיקו, הצליח ויצליח רק מאמן ישראלי. לא חסרים מאמנים ישראלים טובים. הפייבוריט שלי הוא כמובן בלאט, למרות שהסיכויים שיחזור לאירופה שואפים לאפס. אחריו אני לוקח את אדלשטיין ורמי הדר לצדו כעוזר. על כל פנים, השארת טבק ואבן גם לעונה הבאה כמוה ככשלון ידוע מראש והנפת דגל לבן גם לעונה הבאה. מכבי חייבת צוות מקצועי אחר, שיהיה אמון באופן אבסולוטי על בחירת השחקנים. צריך גם להחזיר את קובלסקי. אם ההנהלה לא תשכיל להפנים את הטעויות שהיא עושה, המועדון הזה, שכבר היום הוא צוללת צהובה, ישקע לעד בתהומות הנשייה.
אני לגמרי לא מסכים עם זה.
דבר ראשון, ספאחיה עשה עבודה לא רעה בכלל, בטח בהתחשב במה שקרה בשנים הבאות, ובכל הסיטואציה מסביב.
דבר שני, מכבי ניסתה בסה"כ 2-3 מאמנים זרים ב-30 השנים האחרונות, וגם הם לא היו מאמנים מהטופ, אולי למעט ספאחיה, שכאמור גם הצליח לא רע.
דבר שלישי, את הכדורסל לא המציאו בארץ, ובהיעדר מאמן ישראלי איכותי באמת, אין שום סיבה להמשיך בקו הזה. למה קזלאוסקס לא יוכל להצליח כאן, אם ייתנו לו את המפתחות? או בגאצקיס למשל?
אני יודע שהרבה לא יסכימו איתי, אבל תנסו להבין, לעולם אבל לעולם!! אל תשכחו מה הקבוצה והמועדון הענק הזה, אימפריה אירופית העניק לנו, רגעי אושר עצומים, ניסים, שמחה וגאווה אין סופית, 40 שנה של טופ אירופי, כמעט ואין מועדון בעולם שמצליח כל כך הרבה שנים להישאר בפיסגה ולא ליפול, מועדון בעל שיא תארים עולמי!, אני מסכים לחלוטין שמכבי תל אביב, השם הענק הזה לא צריך להיראות ולשחק ככה וזה פוגם במותג והורס את השם שבנו במהלך חמישה עשורים, אבל אנא מכם, מי שאוהד אמיתי יזדהה ויבין אותי, בואו נמשיך ונתמוך במועדון שאנו כל כל אוהבים גם בשנה קשה זו, מכבי לעולם אצלי בלב!!, שבוע טוב ובשורות טובות!
מה כולם רוצים מההנהלה?? אני לא מבין!!, בנו השנה את אחת הקבוצות היקרות אי פעם, כולםם כולל התקשורת וכולל 99% מהמשמיצים פה אמרו שמכבי תהיה קבוצה מטורפת השנה עם קו אחורי מהטובים באירופה ושתגיע הכי רחוק שאפשר, אף אחד לא העלה בדעתו שככה זה יתפתח, אף אחד לא עושה בכוונה!! צאו מהסרט הזה!, ההנהלה תמיד רוצה לשאוף הכי גבוה והוציאה מיליונים בשביל זה, אז קורה ששנה אחת לא הולך ולא מתחבר, גםמריאל מדריד הגדולה שיחקה ביורוקאפ באמצע שנות האלפיים ואפילו הפסידה בגמר להפועל ירושלים!!, לאף קבוצה אין חסינות והבטחה מאלוהים להיות תמיד מספר אחת, שבוע טוב ובהצלחה לקבוצה האהובה!
1 hr
קח כבר את ההובלה שמעון
להזכירך שבשנה הראשונה שוויציץ התמנה למההל הקבוצה מכבי זכתה בגביע אירופה, גביע, אליפות ואפילו גביע ווינר, אז נא לדייק בעובדות, אני לא יודע מה הולך מאחורי הקלעים, אבל וויציץ הוא סמל ושחקן ענק שתרם המון למכבי ולדעתי הוא ראוי לתפקיד
jol9 כתב:er79 כתב:במכבי למעט הברקה של דאמיקו, הצליח ויצליח רק מאמן ישראלי. לא חסרים מאמנים ישראלים טובים. הפייבוריט שלי הוא כמובן בלאט, למרות שהסיכויים שיחזור לאירופה שואפים לאפס. אחריו אני לוקח את אדלשטיין ורמי הדר לצדו כעוזר. על כל פנים, השארת טבק ואבן גם לעונה הבאה כמוה ככשלון ידוע מראש והנפת דגל לבן גם לעונה הבאה. מכבי חייבת צוות מקצועי אחר, שיהיה אמון באופן אבסולוטי על בחירת השחקנים. צריך גם להחזיר את קובלסקי. אם ההנהלה לא תשכיל להפנים את הטעויות שהיא עושה, המועדון הזה, שכבר היום הוא צוללת צהובה, ישקע לעד בתהומות הנשייה.
אני לגמרי לא מסכים עם זה.
דבר ראשון, ספאחיה עשה עבודה לא רעה בכלל, בטח בהתחשב במה שקרה בשנים הבאות, ובכל הסיטואציה מסביב.
דבר שני, מכבי ניסתה בסה"כ 2-3 מאמנים זרים ב-30 השנים האחרונות, וגם הם לא היו מאמנים מהטופ, אולי למעט ספאחיה, שכאמור גם הצליח לא רע.
דבר שלישי, את הכדורסל לא המציאו בארץ, ובהיעדר מאמן ישראלי איכותי באמת, אין שום סיבה להמשיך בקו הזה. למה קזלאוסקס לא יוכל להצליח כאן, אם ייתנו לו את המפתחות? או בגאצקיס למשל?
shayD כתב:הקבוצה הנוכחית היא מבחינת אבן שאין לה הופכין.
לכן, צריך להוציא את האבן ויפה 24 שניות קודם.
בקיץ 2011 עזב אבן את תחום האימון, לבקשת המועדון. "מכבי ביקשה ממני לפתוח מחלקת סקאוטינג", הוא מספר. אדם שעבד אתו טוען כי "השאלה מדוע מכבי בחרה דווקא באבן כסקאוט נותרה עלומה, כמו הרבה שאלות שאף אחד לא יודע את התשובות עליהן בשנים האחרונות במכבי. כעוזר מאמן שני הוא לא הביא שחקנים ולא בנה כלום, אבל הוא מקורב לדני פדרמן וחיפשו לו תפקיד. הוא הביא למחלקת הסקאוטינג את יאיר שבח, ששיחק אצלו ביבנה. הם עובדים ביחד. כל שנה הם נוסעים למחנה בלאס וגאס".
חגאי, מחבריו של אבן, אומר כי "מאוד אוהבים את אבי במכבי. הוא מקורב לשמעון מזרחי והתחבר גם לחבר'ה הצעירים בהנהלה. ברגע שהקימו את מחלקת הסקאוטינג, חשבו עליו. הוא לא הביא לפני זה שחקנים, אבל הוא מעורב בכדורסל האירופי. עובד אתו בחור צעיר שהוא יותר עכבר שחקנים. מבחינתו זה היה כדאי, עבודה בלי לחץ ועם הרבה כסף".
ללא קשר להישגיו או כישלונותיו בארבע שנים כראש מחלקת הסקאוטינג, עזב אבן בקיץ האחרון את התפקיד ומונה לעוזר הבכיר של גודס. "גיא רצה אותי כבר בקיץ הקודם", הוא מספר. חגאי טוען כי חברו אהב את נישת הסקאוט והיה נשאר בה לו היה יכול, אך מכבי לא מצאה עוזר מאמן. "אבי הוא איש של המערכת. וכשמכבי קוראת לו לתפקיד, הוא נענה".
שחף כתב:לא יזיק שיציפו את הפייסבוק של מכבי בדרישות להעיף את איגוד הכלומניקים שהתקבץ פה בראשות ניקולה ואבי אבן. מילא ההראשון, אבל העובדה שחסר כישורים כמו אבן עושה במערכת של מכבי במשך כל כך הרבה שנים היא ביזיון
MTA2311 כתב:שחף כתב:לא יזיק שיציפו את הפייסבוק של מכבי בדרישות להעיף את איגוד הכלומניקים שהתקבץ פה בראשות ניקולה ואבי אבן. מילא ההראשון, אבל העובדה שחסר כישורים כמו אבן עושה במערכת של מכבי במשך כל כך הרבה שנים היא ביזיון
על כל תגובה כזאת יש לך 3 שמהללות את האדמה שהם דורכים עליה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים