קית' לנגפורד (ישן)

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: קית' לנגפורד סיכם לשנתיים במכבי תל אביב

הודעהעל ידי er79 » 09 מרץ 2016, 12:23

ankram כתב:
מקובי כתב:
ankram כתב:
er79 כתב:גם הסוכן שלו לוסטוס יצא בהכחשה גורפת וגם פיק כבר העלים את הכתבה. נקסט

אני לא פוסל , שזה בלון ניסוי שהנהלת מכבי הפריחו באמצעות דובי פיק , לדעתי זה נסיון לשכנע אוהדים לקנות מנוי. יכול מאד להיות שלאנגפורד בכלל לא על הכוונת. לא סתם זה דווח עכשיו כפי שציינו זאת לפני.
זה כל כך התנהלות מכביסטית , יספרו לכולם שהחתימו את לאנגפורד לשנתיים , רק בשביל לקבל את מילסאפ באוגוסט.
ראו הוזהרתם.

ברור לך שעוד לא התחילה מכירת המנויים נכון?

נכון אבל עוד חודש תתחיל , ועד אז ישנה פעילות פירסומית נמרצת , כדי לשכנע פראיירים לקנות מנוי , לאנגפורד הוא רק ההתחלה , תכף נשמע על עוד שמות , ברגעים אלו ממש עובדים מיטב ה"מוחות" כדי לשתול שקרים ביורוהופס ובספורטאנדו
בטח יגידו שזיברס נמצא על הכוונת , יספרו לנו שקשר נוצר עם סוכנו של ווימס , יכול מאד להיות שירחיקו עד , פרסום על הבנות "שקטות" עם תומפקינס.
הקיצר , נראה לי שהבנת.

זיברס מוכר מנויים? נו, טוב. אגב, השמועות שווימס שחקן חופשי נכונות? אני מדבר על סוני, לא קייל.
er79

הודעהעל ידי ankram » 09 מרץ 2016, 12:24

כן, לגבי סוני.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי er79 » 09 מרץ 2016, 12:27

טוב, עוד פנטזיה מבית היוצר של פדרמן. אם הוא חוזר לאירופה הוא ה-sf מספר אחת ביבשת. מעריך שיחזור לצסק"א, או אחת מהרוסיות/ספרדיות/טורקיות
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 מרץ 2016, 12:33

דווקא זה שהורידו את הכתבה צריך להדאיג אתכם
כמה הנפצות יש שלא מורידים כי מלפפונים זה fair game ולמי אכפת אם זה נכון או לא? עד עכשיו יש ב-one את הכתבה על זה שפצ'רוב סיכם
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 מרץ 2016, 13:20

Holiday_Armadillo כתב:דווקא זה שהורידו את הכתבה צריך להדאיג אתכם
כמה הנפצות יש שלא מורידים כי מלפפונים זה fair game ולמי אכפת אם זה נכון או לא? עד עכשיו יש ב-one את הכתבה על זה שפצ'רוב סיכם

אז יכול להיות שבעצם חציל שתל את הפרסום הזה על לאנגפורד?? :huh
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 09 מרץ 2016, 14:37

אני שמח לשמוע שאני באותה דעה של כולם פה בנוגע לאנגפורד (חוץ מיוסי ואדם כרגיל...) .
מה שכן מאוד יתכן שבאוקטובר אנחנו מצטער שלא החתימו אותו אבל נכון לעכשיו אני עדיין רוצה להאמין שיש מישהו במכבי שכן יודע לעשות סקאוטינג כמו שצריך ולא להביא לנו כוכבי עבר....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 09 מרץ 2016, 16:07

yzafrir כתב:אני שמח לשמוע שאני באותה דעה של כולם פה בנוגע לאנגפורד (חוץ מיוסי ואדם כרגיל...) .
מה שכן מאוד יתכן שבאוקטובר אנחנו מצטער שלא החתימו אותו אבל נכון לעכשיו אני עדיין רוצה להאמין שיש מישהו במכבי שכן יודע לעשות סקאוטינג כמו שצריך ולא להביא לנו כוכבי עבר....

גם אני רוצה , זה עוזר לי?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 מרץ 2016, 16:31

אין.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדם » 09 מרץ 2016, 17:15

yzafrir כתב:אני שמח לשמוע שאני באותה דעה של כולם פה בנוגע לאנגפורד (חוץ מיוסי ואדם כרגיל...) .

אם קראת מה שאמרתי הית מבין שאולי אנחנו כן באותה דעה.
אני לא חושב שיש בעיה באקסים אני לא חושב שיש בעיה בכוכבי עבר אם הם טובים עדין.
אני גם הדיוק כמוך מודע שיש לנו מערכת סקאוטינג כושלת שלא מסוגלת להביא פוטנציאל מתחת לרדאר ולא מצליחה להביא שמות שיפרצו אצלנו.
לגבי לאנגפורד גם אחרי כל ההודעות שכתבתי,אמרתי שאני אוהב דם חדש ,אבל אני חושב שלאנגפורד אם ישמור על כושרו הוא שחקן מצוין,אני לא רוצה להגיע למצב של עוד חצי שנה שנשאר אם איזה גארד מליגה איטלקית או מהדיליג,ויספרו לנו סיפורים שאין שחקנים וחטפו את כולם,
אני מעדיף ציפור אחת ביד מאשר חלומות ואופציות באוויר,לאנגפורד הוא שחקן טוב זו לא אופציה רעה.
אני גם לא מבין למה למשל מיררים על גודולוק,מה ההבדל?,למה פה לא נשאלת השאלה איך אוברדוביץ הגדול בחר לוותר עליו,זה לא שאני אומר שהוא צודק או לא אבל רק מעלה לתודעה,אני גם לא היתי רוצה לראות את דיקסון אצלנו ,ככה שלא כל דבר שהוא עושה צריך להגיד אמן.
בסופו של דבר במצבנו אני חושב שלאנגפורד שחקן מאוד טוב,יוגע את העבודה ,קלאסי ,בכושר טוב בתקווה שישמור עליו לשנה הבאה,זה שחקן שנותן עליונות בליגה וגם שקט באירופה,וכן במצבנו אני רוצה להנות גם אם זה לשנה שנה וחצי,כבר לא מחפש הרפתקאות ושחקנים ל3 4 שנים ,רוצה תארים רוצה הנאה ורוצה שהתקשורת תאכל תלב במיידי.
אדם

הודעהעל ידי dod » 09 מרץ 2016, 17:20

אדם כתב:

אם קראת מה שאמרתי הית מבין שאולי אנחנו כן באותה דעה.
אני לא חושב שיש בעיה באקסים אני לא חושב שיש בעיה בכוכבי עבר אם הם טובים עדין.
אני גם הדיוק כמוך מודע שיש לנו מערכת סקאוטינג כושלת שלא מסוגלת להביא פוטנציאל מתחת לרדאר ולא מצליחה להביא שמות שיפרצו אצלנו.
לגבי לאנגפורד גם אחרי כל ההודעות שכתבתי,אמרתי שאני אוהב דם חדש ,אבל אני חושב שלאנגפורד אם ישמור על כושרו הוא שחקן מצוין,אני לא רוצה להגיע למצב של עוד חצי שנה שנשאר אם איזה גארד מליגה איטלקית או מהדיליג,ויספרו לנו סיפורים שאין שחקנים וחטפו את כולם,
אני מעדיף ציפור אחת ביד מאשר חלומות ואופציות באוויר,לאנגפורד הוא שחקן טוב זו לא אופציה רעה.
אני גם לא מבין למה למשל מיררים על גודולוק,מה ההבדל?,למה פה לא נשאלת השאלה איך אוברדוביץ הגדול בחר לוותר עליו,זה לא שאני אומר שהוא צודק או לא אבל רק מעלה לתודעה,אני גם לא היתי רוצה לראות את דיקסון אצלנו ,ככה שלא כל דבר שהוא עושה צריך להגיד אמן.
בסופו של דבר במצבנו אני חושב שלאנגפורד שחקן מאוד טוב,יוגע את העבודה ,קלאסי ,בכושר טוב בתקווה שישמור עליו לשנה הבאה,זה שחקן שנותן עליונות בליגה וגם שקט באירופה,וכן במצבנו אני רוצה להנות גם אם זה לשנה שנה וחצי,כבר לא מחפש הרפתקאות ושחקנים ל3 4 שנים ,רוצה תארים רוצה הנאה ורוצה שהתקשורת תאכל תלב במיידי.

אדם - אתה אגדה
dod

הודעהעל ידי yzafrir » 09 מרץ 2016, 18:55

אדם , להביא את לאנגפורד בגיל 33 לקבוצת יורוליג שתשחק הרבה יותר משחקים בעונה ממה שהייתה רגילה זה סיכון גדול מידי. למכבי לא כדאי להסכם עם שחקן בגיל הזה שהסיכוי שיפצע בצורה חמורה גדול בהרבה משחקן צעיר...
למה גאודלוק ? כי בעונה אחת ביורוליג הוא הוביל קבוצה לפיינלפור , וכי הוא צעיר בכמה שנים...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 מרץ 2016, 19:09

yzafrir כתב:אדם , להביא את לאנגפורד בגיל 33 לקבוצת יורוליג שתשחק הרבה יותר משחקים בעונה ממה שהייתה רגילה זה סיכון גדול מידי. למכבי לא כדאי להסכם עם שחקן בגיל הזה שהסיכוי שיפצע בצורה חמורה גדול בהרבה משחקן צעיר...
למה גאודלוק ? כי בעונה אחת ביורוליג הוא הוביל קבוצה לפיינלפור , וכי הוא צעיר בכמה שנים...

גאודלוק הוא לא שחקן שיכול להוביל קבוצה. הוא יכול להיות סקורר מצויין בנישה מאוד מסויימת (כשיש סביבו הרבה שחקנים טובים אחרים).
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 09 מרץ 2016, 19:58

ankram כתב:כן, לגבי סוני.

Sent from my iPhone using Tapatalk

כבר לא חופשי. נלקח ע״י פילי וכנראה יקבל הזדמנות להוכיח את עצמו עד הקיץ.

ואני לא חושב ששמות כמו קית׳ לנגפורד או זיברס צריכים להוות טריגר לרכישת מנויים. לאלה שמתהלכים כעיוורים אולי כן.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Hey Yeah » 10 מרץ 2016, 00:23

גואדלוק חתם בנאסא.
Hey Yeah

הודעהעל ידי yzafrir » 10 מרץ 2016, 00:33

MTA2311 כתב:
yzafrir כתב:אדם , להביא את לאנגפורד בגיל 33 לקבוצת יורוליג שתשחק הרבה יותר משחקים בעונה ממה שהייתה רגילה זה סיכון גדול מידי. למכבי לא כדאי להסכם עם שחקן בגיל הזה שהסיכוי שיפצע בצורה חמורה גדול בהרבה משחקן צעיר...

גאודלוק הוא לא שחקן שיכול להוביל קבוצה. הוא יכול להיות סקורר מצויין בנישה מאוד מסויימת (כשיש סביבו הרבה שחקנים טובים אחרים).

הכוונה לא במנהיגות אלא סטטיסטית . הוא היה הטופ סקורר של קבוצה שהגיע לפיינלפור. לקבוצה הזאת היו מנהיגים אחרים (וזה דווקא לזכותו...) .
אין לי בעיה שיוביל את מכבי בסטט' ושהמנהיג של הקבוצה יהיה מישהו אחר (מקל ?) ובסופו של דבר ניהיה בפיינלפור.
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 10 מרץ 2016, 08:56

yzafrir כתב:
MTA2311 כתב:

הכוונה לא במנהיגות אלא סטטיסטית . הוא היה הטופ סקורר של קבוצה שהגיע לפיינלפור. לקבוצה הזאת היו מנהיגים אחרים (וזה דווקא לזכותו...) .
אין לי בעיה שיוביל את מכבי בסטט' ושהמנהיג של הקבוצה יהיה מישהו אחר (מקל ?) ובסופו של דבר ניהיה בפיינלפור.

זה גם מה שהיינו אמורים לקבל מרוצ'סטי. שורה תחתונה, גאודלוק יכול להצליח, יכול גם להסריח. אם אני צריך להביא גארד אחד איכותי בעמדות1-2, אני מביא את דילייני. לא גאודלוק, לא לנגפורד ולא בטיח. הגארד השני יכול להיות מבחינתי גארד בעשר שקל, כראוי לסקאוטינג המשובח שלנו. שיש את מקל, דילייני, ואוחיון/ישראלי'מתאזרח אחר כגיבוי נוסף בעמדות הגארד, פחות משנה לי מי יהיה הגארד הרביעי שישלים את הקאדר.
er79

הודעהעל ידי Assaf M » 10 מרץ 2016, 09:22

אף גורם שאפילו מקורב למכבי לא מוכן להגיד האם מה שפיק פרסם לגביי לנגפורד הוא אמת או לא.
אני מקווה שדובי לא יקבל פיק ברכיים למרות שלרוב הוא צודק.
Assaf M

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 מרץ 2016, 11:31

Assaf M כתב:אף גורם שאפילו מקורב למכבי לא מוכן להגיד האם מה שפיק פרסם לגביי לנגפורד הוא אמת או לא.
אני מקווה שדובי לא יקבל פיק ברכיים למרות שלרוב הוא צודק.

:clap2 :grin
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 10 מרץ 2016, 12:49

אם כבר לשלם מיליון וחצי, הייתי הולך על דלייני
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 מרץ 2016, 13:03

felix_r כתב:אם כבר לשלם מיליון וחצי, הייתי הולך על דלייני

אתה חושב שאפשר להביא אותו בסכום כזה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־12 אורחים