פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגת ווינר, מחזור 25: מכבי נגד אשדוד,שני, 19:25, ספורט 5

29 מרץ 2016, 19:20

כל פעם שרנדל היה רעב העונה זה נגמר בהתקף קרוהן

29 מרץ 2016, 19:43

רנדל הרבה פחות טוב ממה שהיה בשנה שעברה. קרוהן או לא קרוהן. את הקריירה במכבי הוא גמר.

29 מרץ 2016, 20:14

צריך להחזיר את סמית' בצורה הדרגתית , אחרת הוא שוב יגיע למאניטיים פצוע.
לגבי רנדל , כל הפציעות העונה הביאו לכך שהוא לא מצליח להיכנס לקצב ולהציג יכולת כמו בעונה שעברה. אני מאוד אוהב את רנדל אבל השילוב של הגיל עם ההיסטוריה שלו פשוט לא שווה את הסיכון של מכבי להמשיך איתו אפילו לא בחינם כי שחקן שלא יכול לשחק גם תופס סתם מקום בשמונת הזרים שאפשר לרשום...

29 מרץ 2016, 22:38

roy1000 כתב:רנדל הרבה פחות טוב ממה שהיה בשנה שעברה. קרוהן או לא קרוהן. את הקריירה במכבי הוא גמר.

רנדל התאים הרבה יותר להרכב שהיה לנו בתחילת העונה, עם כל המפציצים לשלוש. בהרכב ההוא הנגרות ההתקפית שלו לא הורגשה. האבסורד הוא ,שדווקא אז הוא היה פצוע, מפציצי השלשות לא הסתדרו בלעדיו בהגנה, ומכבי התחילה עם רכבת החילופים !

עכשיו, כשרנדל סופסוף חזר, הקו האחורי שלנו הרבה יותר חלש בקליעה לשלוש, כי אוחיון ומקל לא קולעים טוב, סמית' פצוע, ובמשחק האחרון גם רוצ'סטי לא היה. ואז, כשאין איום מבחוץ, ההגנה היריבה נסוגה אחורה ולרנדל הרבה יותר קשה לחדור לסל. בגלל זה במשחק האחרון מכבי שיחקה הרבה יותר טוב דווקא עם בנדר, שמתח את ההגנה לפינות, מאשר עם רנדל, שהגנות נתנו לו 2 מטר.

29 מרץ 2016, 22:46

felix_r כתב:
roy1000 כתב:רנדל הרבה פחות טוב ממה שהיה בשנה שעברה. קרוהן או לא קרוהן. את הקריירה במכבי הוא גמר.

רנדל התאים הרבה יותר להרכב שהיה לנו בתחילת העונה, עם כל המפציצים לשלוש. בהרכב ההוא הנגרות ההתקפית שלו לא הורגשה. האבסורד הוא ,שדווקא אז הוא היה פצוע, מפציצי השלשות לא הסתדרו בלעדיו בהגנה, ומכבי התחילה עם רכבת החילופים !

עכשיו, כשרנדל סופסוף חזר, הקו האחורי שלנו הרבה יותר חלש בקליעה לשלוש, כי אוחיון ומקל לא קולעים טוב, סמית' פצוע, ובמשחק האחרון גם רוצ'סטי לא היה. ואז, כשאין איום מבחוץ, ההגנה היריבה נסוגה אחורה ולרנדל הרבה יותר קשה לחדור לסל. בגלל זה במשחק האחרון מכבי שיחקה הרבה יותר טוב דווקא עם בנדר, שמתח את ההגנה לפינות, מאשר עם רנדל, שהגנות נתנו לו 2 מטר.

בשנה שעברה לא היו סביבו יותר מדי קלעי שלשות (כזכור זאת היתה אחת הבעיות הגדולות של מכבי), ועדיין הוא נתן עונה גדולה.
העונה הזאת הוא היה אמור להיות ה-4 המוביל, והתפוקה שלו בפועל היא בערך כמו של מחליף שלישי בעמדה 4.

אני מאוד מחבב אותו אבל אין מקום לשחקן כזה במכבי.

בדיעבד, ההחלטה של מכבי לשחרר אותו, היתה החלטה מקצועית מצויינת (למרות שרובנו כאן ביקרו אותה) אבל כמובן שההחלטה המקצועית
המצויינת התהפכה לה בדקה, כשמכבי ביזבזה קיץ שלם ולא מצאה שום שחקן לעמדה 4 פרט לבנדר, ואז הוא הוחזר.

29 מרץ 2016, 23:23

חצי עונה. אחר כך המחלות/הפציעות שלו עלו לנו באליפות. ככה שאני ממש לא הייתי קורא לזה עונה גדולה

29 מרץ 2016, 23:43

felix_r כתב:חצי עונה. אחר כך המחלות/הפציעות שלו עלו לנו באליפות. ככה שאני ממש לא הייתי קורא לזה עונה גדולה

נכון מאוד. רק מחזק את מה שכולנו הבנו העונה.

29 מרץ 2016, 23:48

הבעיה לא ברנדל, אלא במי שבנה עליו בתור שחקן מרכזי. בוודאי אחרי שנה שעברה.
בובת חרסינה לא יכולה לתפוס תקן של שחקן מרכזי במכבי, ובטח לא שחקן חמישייה.

29 מרץ 2016, 23:51

אחדשיודע כתב:הבעיה לא ברנדל, אלא במי שבנה עליו בתור שחקן מרכזי. בטח אחרי שנה שעברה.

ובטח ובטח אחרי ששוחרר בתחילת הקיץ. צריך לזכור שהייבול של אנשי המקצוע המדופלמים שלנו בקיץ בקו הקדמי
כלל את אמבקווה, פבראני ובנדר. זהו. רנדל הוחתם חזרה ממש בסוף אוגוסט וגם איתו מדובר בקו הקדמי הכי גרוע בהיסטוריה של היורוליג
ערב פתיחת העונה. אוננקו ואופייבו כזכור הגיעו אחרי פתיחת העונה והיורוליג.

30 מרץ 2016, 00:51

my man כתב:
Tomer כתב:
מכביסט31 כתב:אז זהו שפעם הוא היה בעמוד הראשי.. ואצלי באייפד משום מה אי אפשר להדביק סמיילים שלא מהעמוד הראשי ככה שדי נדפקתי.

החזרתי את שמואל לעמוד הראשי

^^what she said

30 מרץ 2016, 02:12

אחדשיודע כתב:הבעיה לא ברנדל, אלא במי שבנה עליו בתור שחקן מרכזי. בוודאי אחרי שנה שעברה.
בובת חרסינה לא יכולה לתפוס תקן של שחקן מרכזי במכבי, ובטח לא שחקן חמישייה.

לדעתי רנדל הוא הבעיה הכי גדולה. כשהוא חלה/נפצע כבר בתחילת העונה כל הקבוצה הזאת התפרקה כמו בית הקלפים.

אני מאמין שאם לא הפציעה שלו, עד היום היינו עם אותו הסגל ואותו המאמן. אפילו פבראני עדיין היה כאן. פבראני פשוט היה צריך זמן נוסף על מנת להכנס לכושר משחק אחרי שלא שיחק שנה וחצי, אבל כשרנדל נפצע נשארנו בלי קו קידמי, בלי הגנה, בלי כלום, ולא הייתה אפשרות לתת לפבראני זמן נוסף.

30 מרץ 2016, 02:29

נתחיל מהסוף - מבחינתי ההחתמה של פבראני בקיץ היא השערורייה הגדולה ביותר של העונה הזאת. ובעונה כמו זאת, זה חתיכת הישג.
מכבי לא טעתה בהחלטה לשחרר אותו (ולא, מכבי היא לא המקום לשיקום שחקנים בינוניים), אלא בעצם ההשתהות עד השחרור שלו - כששחקן כמו בורוסיס עדיין היה על המדף.

ולגבי רנדל - שוב, הוא לא הבעיה, אלא האדם שבנה עליו כשחקן מרכזי ושחקן חמישייה (ולא מדובר בגודס למיטב הבנתי).
לא חושב שיש כאן מישהו שלא הבחין כבר בקיץ בבעייתיות של עמדה 4. אם ברנדל כשחקן חמישייה, ואם בבנדר כשחקן מחליף ראשון. בדיחה.

30 מרץ 2016, 03:05

אחדשיודע כתב:נתחיל מהסוף - מבחינתי ההחתמה של פבראני בקיץ היא השערורייה הגדולה ביותר של העונה הזאת. ובעונה כמו זאת, זה חתיכת הישג.
מכבי לא טעתה בהחלטה לשחרר אותו (ולא, מכבי היא לא המקום לשיקום שחקנים בינוניים), אלא בעצם ההשתהות עד השחרור שלו - כששחקן כמו בורוסיס עדיין היה על המדף.

ולגבי רנדל - שוב, הוא לא הבעיה, אלא האדם שבנה עליו כשחקן מרכזי ושחקן חמישייה (ולא מדובר בגודס למיטב הבנתי).
לא חושב שיש כאן מישהו שלא הבחין כבר בקיץ בבעייתיות של עמדה 4. אם ברנדל כשחקן חמישייה, ואם בבנדר כשחקן מחליף ראשון. בדיחה.

אני לא מסכים איתך בעניין פבראני. הוא לא שחקן גרוע, הוא פשוט היה צריך הרבה יותר זמן על מנת לחזור לכושר משחק טוב, מאשר מכבי יכלה לתת לו. אני כמובן לא יכול לומר בוודאות, אבל אני מעריך, שאם רנדל לא היה נפצע, מכבי הייתה מסתדרת איכשהו עם רנדל ואמבקווה, ואז פבראני כן היה מקבל את החודש - חודש וחצי נוספים מעבר לזמן שקיבל, ואז הוא יכל להציג יכולת לא רעה... אני אזכיר לך את לנגפורד. כשהוא הגיע, הוא היה אחרי פציעה ארוכה, ובחודש הראשון לא הגיע לסל אפילו בזריקות עונשין או בליי-אפ! בחודש הראשון הוא נראה פשוט קטסטרופה. שחקן גמור לחלוטין. אפס. אם זה היה שחקן אחר, פחות מוכח, גם הוא היה נזרק בטיל.

בקטע של רנדל, אני יכול להסכים איתך. נכון, בן אדם רציני לא היה בונה על רנדל כשחקן מרכזי בגלל כל המחלות והפציעות שלו, ובמיוחד אחרי הנסיון המר עם איבוד האליפות בעונה שעברה. אז רנדל הוא לא האשם, אבל הוא הבעיה...

לגבי מי שמחליט במכבי. כמה שאני חושב על זה יותר, אני מגיע למסקנה, שאנשי מכבי דווקא אומרים את האמת! והאמת היא שאין אף אחד שמחליט! כולם מחליטים וככה זה נראה. אחד רוצה את הישחקן הזה, השני את זה, השלישי רוצה מישהו אחר. ואז הם מסכמים ביניהם בנוסח ההסכם הקואליציוני בממשלה "אם תסכים לשחקן שלי, אני אסכים לשחקן שלך". מה שמתקבל בסוף זו עגלה עם 5 גלגלים, שלא זזה לא קדימה ולא רוורס.

30 מרץ 2016, 03:18

אמרת בעצמך, פבראני היה צריך הרבה יותר זמן ממה שמכבי יכלה לתת לו - ולכן מלכתחילה הוא לא היה צריך להיות פה.
לא חושב שהוא גרוע ("בינוני" יותר הולם אותו לטעמי), אבל גם מה שהוא נותן היום במורסיה הקטנה לא היה עושה את ההבדל בשביל מכבי העונה.
ובאופן כללי, לא חושב שהוא היה מצליח להתמודד מבחינה בריאותית עם שתי מסגרות לאורך זמן. גם היום לא הייתי מהמר על זה.

מסכים איתך לגבי הפיסקה האחרונה. זאת אחת הבעיות הכי גדולות במכבי (מעבר לאנשי מקצוע גרועים).

30 מרץ 2016, 18:25

גם פבראני כשיר לא מספיק טוב לא למכבי ולא לשום קבוצה אחרת ביורוליג.

להרכיב קו קדמי משחקן שלא שיחק שנה וחצי, משחקן בעל עבר של פציעות לא קלות, משחקן שידוע שנפצע כל הזמן (ושהגיע ברגע האחרון אחרי
שכבר היה שלך ושוחרר) ומילד בן 17, זאת שערוריה מזעזעת ופושעת.
אפילו אם שניים מהארבעה היו נותנים עונה גדולה, זה עדיין היה הקו הקדמי החלש ביורוליג.
פרסם תגובה