Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:אה, את צריכה להזין פרטי תשלום. הוא נותן עד ה-18.4 חינם, ומבטלים פשוט.
לא תודה, אני אסתפק באתרים אחרים
את לא באמת צריכה לשלם.
מכניסים פרטי תשלום (אין חיוב) ומבטלים ישר אחרי המשחקים של היום.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:אה, את צריכה להזין פרטי תשלום. הוא נותן עד ה-18.4 חינם, ומבטלים פשוט.
Holiday_Armadillo כתב:אין חדש תחת השמש, טורונטו של הפלייאוף עדיין טורונטו של הפלייאוף
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:אה, את צריכה להזין פרטי תשלום. הוא נותן עד ה-18.4 חינם, ומבטלים פשוט.
את לא באמת צריכה לשלם.
Holiday_Armadillo כתב:זוכרים שלברון ג'יימס אמר שהוא מתנתק מהרשתות החברתיות כחלק מהכנה לפלייאוף? אז דוגמנית בת 18 פירסמה הודעה פרטית שהוא שלח שלה בניסיון ל-you know what
אין ספק, איש אמין ואיש משפחה למופת
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זוכרים שלברון ג'יימס אמר שהוא מתנתק מהרשתות החברתיות כחלק מהכנה לפלייאוף? אז דוגמנית בת 18 פירסמה הודעה פרטית שהוא שלח שלה בניסיון ל-you know what
קישור?
כל עוד דיאנג'לו ראסל לא הקליט אותו, לא נחשב
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זוכרים שלברון ג'יימס אמר שהוא מתנתק מהרשתות החברתיות כחלק מהכנה לפלייאוף? אז דוגמנית בת 18 פירסמה הודעה פרטית שהוא שלח שלה בניסיון ל-you know what
קישור?
כל עוד דיאנג'לו ראסל לא הקליט אותו, לא נחשב
http://brobible.com/girls/article/insta ... james-dms/
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:אה, את צריכה להזין פרטי תשלום. הוא נותן עד ה-18.4 חינם, ומבטלים פשוט.
את לא באמת צריכה לשלם.
בסדר, לא תודה, אין לי כוח להתעסק עם הדברים האלה
rc4991 כתב:רמת הקליעה שלו כבר מטורפת כל כך
אני חושב שאפשר להגיד שהוא השחקן שהכי מתסכל לשמור עליו בתולדות המשחק
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים