פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מכבי ת"א הציעה לדיוויד בלאט חוזה ארווך טווח, ישיב עד הסו

18 מאי 2016, 18:39

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:כן, לקחתי בחשבון גם את המס המדינתי.

מנקים את זה מהפדרלי. זה יוצא בערך 40% בסך הכל. בכל מקרה זה חסר משמעות.

הרגע הזה שאתה לא מבין איך ההודעה קשורה לת'רד ואחרי שניה אתה מבין שכל הדיון פה על אננס ופיצה הוא החריג

מכבי ת"א הציעה לדיוויד בלאט חוזה ארווך טווח, ישיב עד הסופ"ש

18 מאי 2016, 18:39

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:כן, לקחתי בחשבון גם את המס המדינתי.

מנקים את זה מהפדרלי. זה יוצא בערך 40% בסך הכל. בכל מקרה זה חסר משמעות.

40% זהו המס הפדרלי בלבד, כן. לא בטוח ב-100% לגבי התקנות של היום, אבל בעבר ניתן היה לקבל החזר גם בגין המס המדינתי.

בכל אופן, אתה צודק. אין סיבה לדון בזה.

19 מאי 2016, 07:57

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 84&lang=HE

19 מאי 2016, 08:00

טוב, אז בלאט לא יאמן את הניקס. האופצייה הכי ריאלית שהייתה לו גם כן ירדה מהפרק.
כרגע עושה רושם שלבלאט אין סיכוי לקבל משרת אימון ראשי ב - NBA. זה או עוזר מאמן, או לחזור לאירופה.

19 מאי 2016, 08:37

אכן עושה רושם שזה הכיוון. לדעתי עוזר מאמן של קר זו האופציה הסבירה היחידה שנותרה לו, אבל זה צעד אחורה והימור לקחת את זה. אני לא יודע במה הוא יבחר. אני כן מקווה שאם הוא יחזור לאירופה, שפדרמן יעשה הכל כדי להשיבו למכבי, חרף ההצעות האטרקטיביות מספרד או ממועדונים גדולים אחרים.

19 מאי 2016, 08:45

er79 כתב:אכן עושה רושם שזה הכיוון. לדעתי עוזר מאמן של קר זו האופציה הסבירה היחידה שנותרה לו, אבל זה צעד אחורה והימור לקחת את זה. אני לא יודע במה הוא יבחר. אני כן מקווה שאם הוא יחזור לאירופה, שפדרמן יעשה הכל כדי להשיבו למכבי, חרף ההצעות האטרקטיביות מספרד או ממועדונים גדולים אחרים.

אני לא בטוח שזה כזה צעד אחורה.
זה לא כזה נדיר שם שמאמנים זזים קדימה ואחורה.
בסופו של דבר יש 30 משרות, ויותר מאמנים מזה.

יש גם אופציה נוספת, שאולי יכולה להיות רלוונטית, וזה כדורסל מכללות. שם יש הרבה יותר היצע, אבל אני לא יודע עד כמה זה מעניין את בלאט.

בכל אופן, אני חושב שהסיכוי שדייויד יחזור למכבי הוא לא יותר מ-5%

19 מאי 2016, 08:53

זה סוג של צעד לאחור, לא משנה עד כמה אתה מנסה לעדן את זה. זה גם עלול קצת להזיק לדעתי לתדמית של בלאט. אני לא בטוח שהוא יילך על זה למרות שעושה רושם שהוא וקר ביחסים טובים. לגבי מכללות, לא רואה אותו הולך על זה. אם הוא מחליט לחזור לאירופה, להערכתי תהיה עליו מלחמה מעניינת, ומכבי בוודאות תתמודד על העסקתו. לא יודע לאן ינשבו הרוחות. אני לא בטוח ששכר יהיה הפקטור המרכזי מבחינתו להעדפתו מועדון כמו בארסה על פני מכבי, למרות שזה יהיה פקטור חשוב. מה שיהיה הכי חשוב, וזה מה שיהיה הכי קשה לפדרמן לבלוע ולהעסיק את בלאט, זה דרישה של בלאט, בצדק אגב לאור השנים האחרונות, להיות אוטוריטה מקצועית מוחלטת בבחירת שחקנים ועוזר, ללא התערבות ההנהלה. הולך להיות מעניין.

19 מאי 2016, 09:00

jol9 כתב:אני לא בטוח שזה כזה צעד אחורה.

אתה לחלוטין צודק. מאמנים רבים ומנוסים ממנו ב-NBA עברו (ועדיין עוברים) דרך כזו.
יותר מזה, זאת הזדמנות עבורו ללמוד על הליגה ממאמנים אחרים. חושב שזה יכול לעשות לו רק טוב, אם הוא רוצה להמשיך שם.

19 מאי 2016, 09:19

אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:אני לא בטוח שזה כזה צעד אחורה.

אתה לחלוטין צודק. מאמנים רבים ומנוסים ממנו ב-NBA עברו (ועדיין עוברים) דרך כזו.
יותר מזה, זאת הזדמנות עבורו ללמוד על הליגה ממאמנים אחרים. חושב שזה יכול לעשות לו רק טוב, אם הוא רוצה להמשיך שם.

יותר מזה, בלאט עצמו עשה את זה לפני כך וכך שנים, ורק טוב יצא לו מזה.

19 מאי 2016, 09:21

er79 כתב:זה סוג של צעד לאחור, לא משנה עד כמה אתה מנסה לעדן את זה. זה גם עלול קצת להזיק לדעתי לתדמית של בלאט. אני לא בטוח שהוא יילך על זה למרות שעושה רושם שהוא וקר ביחסים טובים. לגבי מכללות, לא רואה אותו הולך על זה. אם הוא מחליט לחזור לאירופה, להערכתי תהיה עליו מלחמה מעניינת, ומכבי בוודאות תתמודד על העסקתו. לא יודע לאן ינשבו הרוחות. אני לא בטוח ששכר יהיה הפקטור המרכזי מבחינתו להעדפתו מועדון כמו בארסה על פני מכבי, למרות שזה יהיה פקטור חשוב. מה שיהיה הכי חשוב, וזה מה שיהיה הכי קשה לפדרמן לבלוע ולהעסיק את בלאט, זה דרישה של בלאט, בצדק אגב לאור השנים האחרונות, להיות אוטוריטה מקצועית מוחלטת בבחירת שחקנים ועוזר, ללא התערבות ההנהלה. הולך להיות מעניין.

אין ספק שזה סוג של צעד לאחור, אבל זה לא משהו בלתי סביר או משהו שלא קורה.
מייק ד'אנטוני היה אחד המאמנים המצליחים בליגה עם פיניקס, והעונה הוא היה עוזר מאמן בקבוצה הכי גרועה בליגה...so what?

הכל שאלה של מה בלאט רוצה בהמשך הדרך. אם הוא רוצה NBA, אז לחזור לאירופה, גם אם זה לברצלונה או ריאל, זאת טעות גדולה.

Re: מכבי ת

19 מאי 2016, 10:45

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:
MTA2311 כתב:אתם שוכחים את כמויות הכסף שהוא יפסיד פה בגלל מס.

אכן, צריך לעשות השלמת מס אם הוא חוזר לארץ כבר הקיץ. אומנם 5% בערך, אבל מהסכומים שהוא הרוויח בקליבלנד זה יכול להתקרב גם למיליון דולר.

משהו כמו 10% למען האמת, אבל זה הכל תיאורטי כי גם אם לא היה את שיקול המס, הוא לא היה חוזר.

רק 10% המקומיים ? בלאט הוא אזרח אמריקאי ומשלם שם מס של מקומי , כך שכנראה כבר שילם מס...

19 מאי 2016, 10:47

תקרא טוב, דיברנו על ההשלמה של המס שהוא יצטרך לעשות אם יחליט לחזור לארץ הקיץ.
אין הבדל בתשלום המס בין זר למקומי בארה"ב (בסכומים שהוא מרוויח, 40% מס פדרלי + מס מדינתי).

19 מאי 2016, 11:13

אחדשיודע כתב:תקרא טוב, דיברנו על ההשלמה של המס שהוא יצטרך לעשות אם יחליט לחזור לארץ הקיץ.
אין הבדל בתשלום המס בין זר למקומי בארה"ב (בסכומים שהוא מרוויח, 40% מס פדרלי + מס מדינתי).

אז הוא כבר שילם את המס , הוא לא מפסיד כסף אם הוא בא למכבי .

19 מאי 2016, 11:14

yzafrir כתב:
אחדשיודע כתב:תקרא טוב, דיברנו על ההשלמה של המס שהוא יצטרך לעשות אם יחליט לחזור לארץ הקיץ.

אז הוא כבר שילם את המס , הוא לא מפסיד כסף אם הוא בא למכבי .

הוא צריך עדיין להשלים את הפער למס בארץ (50%). אז כן, זה יעלה לו משהו כמו מליון דולר לפחות.

19 מאי 2016, 15:24

"למרות הדיווחים, בלאט עדיין מאמין שיש לו סיכוי לקבל את הניקס"
בארה"ב טענו כי פיל ג'קסון בחר בג'ף הורנאסק כמאמן החדש של ניו יורק, אך יש כאלה שחושבים שהסיפור עוד לא סגור. בתפוח הגדול מגחכים על הבחירה: "RIP, התקפת המשולש, כרמלו הוא המנצח"
http://sports.walla.co.il/item/2962614

19 מאי 2016, 15:50

והמקור שלהם הוא טומי די. יופי.
נמאס מהכתבות בשקל האלה, לא צריך לפרסם אותם בכלל.

19 מאי 2016, 16:10

גם סטיין רושם שלבלאט יש הצעות ממכבי ומספרד אבל הוא רוצה להישאר ב-nba

19 מאי 2016, 16:12

על אותו עיקרון אפשר גם לכתוב שלפופ יש הצעה ממכבי אבל הוא מעדיף להישאר בנבא

19 מאי 2016, 16:27

Holiday_Armadillo כתב:גם סטיין רושם שלבלאט יש הצעות ממכבי ומספרד אבל הוא רוצה להישאר ב-nba

יש לו הצעות מספרד, ואפילו מאירופה

19 מאי 2016, 16:27

MTA2311 כתב:על אותו עיקרון אפשר גם לכתוב שלפופ יש הצעה ממכבי אבל הוא מעדיף להישאר בנבא

פופ תחת חוזה
פרסם תגובה