פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
25 מאי 2016, 08:39
פשוט לא ייאמן, אנחנו בדרך לאחת הסנסציות הספורטיביות הגדולות בכל הזמנים!
גולדן סטייט נחנקת במאני טיים של העונה. לברון ג'יימס מחכך ידיו בהנאה.
25 מאי 2016, 08:43
שמואל, זה אפילו לא קרוב לזה. מקום שלישי מדיח מקום ראשון זו לא סנסציה. OKC הייתה מועמדת ריאלית לאליפות לכל אורך העונה. זו הפתעה, אבל לא סנסציה.
25 מאי 2016, 08:45
roy1000 כתב:שמואל, זה אפילו לא קרוב לזה. מקום שלישי מדיח מקום ראשון זו לא סנסציה. OKC הייתה מועמדת ריאלית לאליפות לכל אורך העונה. זו הפתעה, אבל לא סנסציה.
גולדן סטייט זו הקבוצה הטובה בכל הזמנים (עובדתית).
זאת סנסציה עצומה.
25 מאי 2016, 09:12
כרמל מה קורה לקבוצה שלך? שואל ברצינות!
25 מאי 2016, 09:40
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל, זה אפילו לא קרוב לזה. מקום שלישי מדיח מקום ראשון זו לא סנסציה. OKC הייתה מועמדת ריאלית לאליפות לכל אורך העונה. זו הפתעה, אבל לא סנסציה.
זאת סנסציה עצומה.
גולדן סטייט היא לא הקבוצה הטובה בכל הזמנים עובדתית, אלא אם אתה מעוניין לעוות את המציאות.
העובדה היא שגולדן סטייט היא הקבוצה שהשיגה את המאזן הטוב ביותר בליגה הסדירה בכל הזמנים. אם היא לא תנצח את OKC שלוש ברצף, היא לא תיזכר כקבוצה הטובה בכל הזמנים... היא יותר תיזכר כאחד הפלופים הגדולים בהסטוריה של ה-NBA.
25 מאי 2016, 09:42
אחדשיודע כתב:זה הזמן להגיד באמת שרק 9 קבוצות בהיסטוריה של ה-NBA חזרו מפיגור 3:1 (מאז שעברו לסדרות של הטוב מ-7 משחקים ב-1958).
האחרונה דווקא לא מזמן - יוסטון, בחצי גמר המערב מול הקליפרס בעונה שעברה.
לא רוצה להספיד אף אחד, אבל נראה כרגע שיש סיכוי טוב לגמר שני ברציפות עם שני מאמני רוקי.
זכייה של טיירון לו תהיה אחת המבאסות.
25 מאי 2016, 10:03
my man כתב:כרמל מה קורה לקבוצה שלך? שואל ברצינות!
נשמה, הסקרנות מוצדקת. יחד עם זאת, לא שואלים אוהד דבר כזה. במיוחד אוהד של קבוצה פייבוריטית. גם בלי לשאול אותה, אני בטוח שהיא הייתה חרדה ממה שקורה בסדרה הזו כל השנה.
לא הקבוצה שלי, אבל לדעתי זו התפרקות מנטלית, יחד עם עייפות פיזית, ואני חושב שהמצב הפיזי של קרי משפיע עליו משמעותית.
25 מאי 2016, 10:08
ברור שOKC פייבוריטים, אבל עדיין לא הייתי סוגר את הסיפור. כי הכדורסל שאיתו הם צריכים לנצח נמצא שם, הם פשוט צריכים לבצע כמו שצריך. ככה או ככה, גולדן סטייט היא לא הקבוצה הכי טובה בכל הזמנים, כי אי אפשר באמת לקבוע את זה. מבחינת מאזן היא ראשונה, אבל יכול להיות שבמאצ' אפ של קבוצה מול קבוצה, היא הייתה מפסידה ללייקרס של שאקובי, קארים-מאג'יק, לסלטיקס של בירד, ומקהייל, לספרס של דאנקן כשהיה צעיר(או אפילו של השנה, אם היו טורחים לשחק נורמלי). תכל'ס גם אי אפשר לדעת אם הבולס של ה72-10 היו "הכי טובים", מאזן לא בהכרח מצביע על זה.
מה שבאמת מדכא אותי, זה שהמצ'אפ של הקאבס הרבה יותר טוב ונוח מול OKC. שלא לדבר על ביתיות. למרות שזה יהיה מדהים אם דוראנט ינצח, ויראה ללברון שאפשר לקחת אליפות גם אם נשארים במקום.
25 מאי 2016, 10:13
ינאי, זוכר את השיחה שלנו מלפני כמה שבועות? אנחנו גרמנו לזה ואמרנו את זה עוד בזמנו
25 מאי 2016, 10:21
Holiday_Armadillo כתב:ינאי, זוכר את השיחה שלנו מלפני כמה שבועות? אנחנו גרמנו לזה ואמרנו את זה עוד בזמנו
זה כל כך נכון:\
בפעם הבאה אני פשוט לא נכנס לפורום עד למשחק שביעי של הגמר עצמו, שש שניות לסיום. אולי אפילו את זה אני לא אעשה(תודה לך, ריי אלן)
25 מאי 2016, 10:53
הסדרות העונה ממש מפתיעות
בסוף טורונטו תסיים עם טבעת
25 מאי 2016, 11:24
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל, זה אפילו לא קרוב לזה. מקום שלישי מדיח מקום ראשון זו לא סנסציה. OKC הייתה מועמדת ריאלית לאליפות לכל אורך העונה. זו הפתעה, אבל לא סנסציה.
זאת סנסציה עצומה.
גולדן סטייט היא הקבוצה עם המאזן הכללי הכי טוב בכל הזמנים.
הקשר בין זה לבין מה שכתבת הוא בערך כמו הקשר בין גבלס לסובלנות וקבלת האחר והשונה.
25 מאי 2016, 11:44
yanay21 כתב:מה שבאמת מדכא אותי, זה שהמצ'אפ של הקאבס הרבה יותר טוב ונוח מול OKC. שלא לדבר על ביתיות. למרות שזה יהיה מדהים אם דוראנט ינצח, ויראה ללברון שאפשר לקחת אליפות גם אם נשארים במקום.
מי אמר לך שהקאבס יהיו בגמר?
25 מאי 2016, 11:49
felix_r כתב:yanay21 כתב:מה שבאמת מדכא אותי, זה שהמצ'אפ של הקאבס הרבה יותר טוב ונוח מול OKC. שלא לדבר על ביתיות. למרות שזה יהיה מדהים אם דוראנט ינצח, ויראה ללברון שאפשר לקחת אליפות גם אם נשארים במקום.
כלום לא מאה אחוז, כמובן, אבל הראפטורס בשני המשחקים האחרונים היו הרבה מעל הרמה שלהם בפלייאוף. קליבלנד הייתה די בינונית, ועדיין המשחק הרביעי היה ממש צמוד. אני לא חושב שלאורי ודרוזן יכולים לשמור על הרמה הזו במשחקי חוץ, וכרגע זו בעצם סדרה של שלושה משחקים, שניים מהם בקליבלנד. ברור שיכול לקרות מצב כזה שקליבלנד לא מגיעה לגמר, אבל לדעתי הסיכוי הזה קלוש. הקהל ידחוף אותם, והם קבוצה טובה יותר באופן משמעותי, שפשוט התרשלה מעבר למצופה. זה לא אומר שהיא לא תפסיד, אבל הסדרה הזו בידיים של הקאבס. מאה אחוז של קליבלנד זה טוב יותר ממאה אחוז של טורונטו. והלוואי שאני טועה והם לא יגיעו לגמר, אני אפילו אשמח לטעות, במקרה הזה.
25 מאי 2016, 12:29
yanay21 כתב:felix_r כתב:yanay21 כתב:מה שבאמת מדכא אותי, זה שהמצ'אפ של הקאבס הרבה יותר טוב ונוח מול OKC. שלא לדבר על ביתיות. למרות שזה יהיה מדהים אם דוראנט ינצח, ויראה ללברון שאפשר לקחת אליפות גם אם נשארים במקום.
כלום לא מאה אחוז, כמובן, אבל הראפטורס בשני המשחקים האחרונים היו הרבה מעל הרמה שלהם בפלייאוף. קליבלנד הייתה די בינונית, ועדיין המשחק הרביעי היה ממש צמוד. אני לא חושב שלאורי ודרוזן יכולים לשמור על הרמה הזו במשחקי חוץ, וכרגע זו בעצם סדרה של שלושה משחקים, שניים מהם בקליבלנד. ברור שיכול לקרות מצב כזה שקליבלנד לא מגיעה לגמר, אבל לדעתי הסיכוי הזה קלוש. הקהל ידחוף אותם, והם קבוצה טובה יותר באופן משמעותי, שפשוט התרשלה מעבר למצופה. זה לא אומר שהיא לא תפסיד, אבל הסדרה הזו בידיים של הקאבס. מאה אחוז של קליבלנד זה טוב יותר ממאה אחוז של טורונטו. והלוואי שאני טועה והם לא יגיעו לגמר, אני אפילו אשמח לטעות, במקרה הזה.
מה שהשתנה אצל הראפטורס במשחקים האחרונים זו לא הרמה, אלא מצב הרוח. במשחקים האחרונים כבר מהרגע הראשון הם הראו שהם באים למלחמה, וחלק משחקני הקאבס לא היו מוכנים לסוג כזה של משחק.
אני חושב, שגם ההצלחה של אוקלהומה בסדרה המקבילה יכולה להוסיף לאמונה של הראפטורס שהם כן יכולים לעשות את זה.
25 מאי 2016, 14:16
מה שבאמת הביא שינוי בסדרה של הרפטורס-קאבס היו הברכות של בלאט לטיירון שהיו נאחס מוסווה היטב. כל הכבוד דיוויד
25 מאי 2016, 15:43
MaccabiTA כתב:מה שבאמת הביא שינוי בסדרה של הרפטורס-קאבס היו הברכות של בלאט לטיירון שהיו נאחס מוסווה היטב. כל הכבוד דיוויד
25 מאי 2016, 20:58
MaccabiTA כתב:מה שבאמת הביא שינוי בסדרה של הרפטורס-קאבס היו הברכות של בלאט לטיירון שהיו נאחס מוסווה היטב. כל הכבוד דיוויד
אם כבר מדברים על אנשים שמנחסים, אז מסי מראה הצטיינות לאחרונה. איכשהו כל פעם שהוא מחמיא לקרי בפומבי, קורה לו משהו רע.
26 מאי 2016, 01:33
לפי דיווח של סטיין - דייוויד פיזדל, עוזר מאמן במיאמי, קיבל הצעה לאמן את ממפיס.
26 מאי 2016, 04:54
נו, טורונטו לא שווה הרבה בלי הקהל הביתי. אחת הקבוצות השבירות ביותר שראיתי במעמד הזה.
34:65 לקליבלנד במחצית - ההפרש הכי גבוה אי פעם במחצית משחק של גמר אזורי.
62.5% מהשדה לקליבלנד לעומת 37.9% של טורונטו, שהספיקה כבר לצבור 10 איבודים (לעומת 9 איבודים בסה"כ בכל אחד ממשחקי הבית).
קווין לאב מוביל עם 19 נק' (6/6 מהשדה, 4/4 מהעונשין) ושוב מראה כמה הביטחון שלו מושפע מהזריקה הראשונה. לברון (6 אס', ו-6 רב') וקיירי עם 12 נק' כ"א.
לעומתם - לאורי עם 6 נק' ב-2/7 מהשדה, דרוזן עם 7 נק' ב-2/7 מהשדה. יחי ההבדל הקטן ממשחק 4.
סוף סיפור אחרי מחצית.