פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: אלי דריקס הודח מתפקיד מנכ

04 אוקטובר 2016, 23:56

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
שחף1 כתב:אז על מה האחריות שלו השנה? זה שניקולה יגיע עם נעליים מצוחצחות?

אתם קצת מוזילים את התפקיד של המנכ"ל.
מנכ"ל לא אמור להתעסק ביומיום המקצועי, ובטח לא להימדד על החלטות שהוא לוקח בחודשיים
הראשונים בתפקיד.
זה שדני עשה את זה, לא אומר שככה זה אמור להיות.
דני היה מנכ"ל נוראי, שכל דבר שהוא נגע בו נהרס, והמועדון המפואר הזה הגיע על סף קריסה טוטאלית,
בדומה לאימפריות עבר אחרות כמו וארזה, בולוניות, וכד'.

בדש בינתיים עושה את הדברים שמנכ"ל אמור לעשות - סדר וארגון בחלוקת החברה לתחומי אחריות שונים,
וסמנכ"לים שמובילים כל תחום אחריות, ומחוייבים לתת דין וחשבון על התחום שלהם.

בדש לא ייסע לנהל מו"מ עם שחקנים, ולא ייפטר מאמן כושר כושל. זה התפקיד של ניקולה, ואם הוא
לא יתעשת, אז הוא זה שימצא את עצמו בחוץ מאוד מהר.

תיקון קל- דני לא היה המנכ"ל.
לא היה לו שום תפקיד רשמי, הוא עשה מה שבא לו.
המנכ"ל היה אלי דריקס, שעכשיו הפך להיות הסמנכ"ל.

אני חושב שבפועל דני ודריקס היו מנכלים משותפים.
האחד שנוזל חסר מושג שנמצא שם רק בגלל אבא שלו, והשני שחקן עבר בכדורגל, שאין לו מושג
ונסיון אמיתי בניהול קבוצת כדורסל בפרט או ארגון כלשהו בכלל.

ד"א, אני די בטוח שבדש לא היה מסכים לבוא למקום שבו הבן של הבעלים מסתובב כמו טווס ועושה מה
בזין שלו.

04 אוקטובר 2016, 23:56

שמואל1 כתב:תיקון קל- דני לא היה המנכ"ל.

לא נכון. הוא היה המנכ"ל במשותף עם אלי דריקס, לפי האתר של מכבי בזמנו.

Re: אלי דריקס הודח מתפקיד מנכ"ל. חגי בדש מונה.

04 אוקטובר 2016, 23:57

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:

מנכ"ל לא אמור להתעסק ביומיום המקצועי, ובטח לא להימדד על החלטות שהוא לוקח בחודשיים
הראשונים בתפקיד.
דני היה מנכ"ל נוראי, שכל דבר שהוא נגע בו נהרס, והמועדון המפואר הזה הגיע על סף קריסה טוטאלית,

בדש בינתיים עושה את הדברים שמנכ"ל אמור לעשות - סדר וארגון בחלוקת החברה לתחומי אחריות שונים,

בדש לא ייסע לנהל מו"מ עם שחקנים, ולא ייפטר מאמן כושר כושל. זה התפקיד של ניקולה, ואם הוא

דני היה המנכל

04 אוקטובר 2016, 23:58

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
jol9 כתב:

הראשונים בתפקיד.

אני חושב שבפועל דני ודריקס היו מנכלים משותפים.
האחד שנוזל חסר מושג שנמצא שם רק בגלל אבא שלו, והשני שחקן עבר בכדורגל, שאין לו מושג
ונסיון אמיתי בניהול קבוצת כדורסל בפרט או ארגון כלשהו בכלל.

ד"א, אני די בטוח שבדש לא היה מסכים לבוא למקום שבו הבן של הבעלים מסתובב כמו טווס ועושה מה
בזין שלו.

אני לא מאמין שכתבת שנוזל.

במכבי לעולם אי אפשר לדעת מי באמת עושה מה, אבל אני בהחלט מסכים איתך לגבי בדש, במובן הזה שהוא לא היה בא למקום שהוא לא יודע מה תפקידו. כלומר, יש מצב שבדש עושה פחות ממה שמנכ"ל רגיל עושה, אבל הוא לא חופף לתחומים של דני

04 אוקטובר 2016, 23:59

MTA2311 כתב:מערך הכושר של הקבוצה זה ממש לא זוטות. הבעיה היא שמכבי הפכו אותו לכזה.

אני מצפה מהמנכל להתערב ישירות באיך תחום הכושר והפיזיולוגיה נראה במועדון.

לא אמרתי שזה זוטות. ממש לא.
יכול להיות שהמנכ"ל צריך להתערב בתחום הזה באופן ישיר, אבל זה צריך להיעשות כשיש כשלון ברור
ומוכח בקדנציה שלו.
הרי מה שהיה בעבר, היה בעבר, והוא לא היה שם, ולכל אחד תהיה גרסה אחרת ללמה זה היה ככה.

אני עדיין חושב שההתערבות הכי טובה ונכונה שבדש יכול לעשות בעניין הזה, הוא להטיל את זה כמשימה
על ווייצ'יץ'. שיהיה באימוני כושר, שיביא יועצים חיצוניים, שיעשה מה שבא לו, רק שיישפר את העניין הזה.

05 אוקטובר 2016, 00:03

yanay21 כתב:

במכבי לעולם אי אפשר לדעת מי באמת עושה מה, אבל אני בהחלט מסכים איתך לגבי בדש, במובן הזה שהוא לא היה בא למקום שהוא לא יודע מה תפקידו. כלומר, יש מצב שבדש עושה פחות ממה שמנכ"ל רגיל עושה, אבל הוא לא חופף לתחומים של דני

ינאי, אין דני יותר. יכול להיות שהוא עוד לוחש על אוזנו של ווייצ'יץ', אבל זאת הבעיה של ווייצ'יץ' ולא של
בדש או של מכבי.
מנכ"ל טוב צריך לפעמים להגן על החברה גם מפני הבעלים שלה. לא סתם סרגיי ולארי הביאו לגוגל
את אריק שמידט, שהוא אחד המנהלים המוכשרים בעולם, ולא ניהלו את העסק בעצם באופן בלעדי.

05 אוקטובר 2016, 00:08

jol9 כתב:
yanay21 כתב:

ינאי, אין דני יותר. יכול להיות שהוא עוד לוחש על אוזנו של ווייצ'יץ', אבל זאת הבעיה של ווייצ'יץ' ולא של
בדש או של מכבי.
מנכ"ל טוב צריך לפעמים להגן על החברה גם מפני הבעלים שלה. לא סתם סרגיי ולארי הביאו לגוגל
את אריק שמידט, שהוא אחד המנהלים המוכשרים בעולם, ולא ניהלו את העסק בעצם באופן בלעדי.

אני לא אומר את זה מידיעה, כי אני לא בתוך המערכת, אבל אני באמת בספק אם אין דני יותר. אם מכבי הייתה מתנהלת בצורה מקצועית, היינו נראים כמו שאנחנו נראים?לא. אז אני בספק אם הם יכולים לקבל את ההחלטה המקצועית הנכונה ולהרחיק את דני ממקומות בהם הוא יכול להזיק

05 אוקטובר 2016, 00:12

יוני, אם הביאו את בדש לעשות מה שדריקס עשה,שזה בתכלס להביא ספונסרים, אז עולה השאלה למה בדיוק.
הבעיה של מכבי לא הייתה גיוס ספונסרים וגם לא ניהול כלכלי. הבעיה הייתה שימוש רע בתקציב בצד המקצועי ומינויים רעים של מאמנים, אנשי כושר לא מתאימים וכו׳.

05 אוקטובר 2016, 00:13

yanay21 כתב:
jol9 כתב:
yanay21 כתב:

בדש או של מכבי.

אני לא אומר את זה מידיעה, כי אני לא בתוך המערכת, אבל אני באמת בספק אם אין דני יותר. אם מכבי הייתה מתנהלת בצורה מקצועית, היינו נראים כמו שאנחנו נראים?לא. אז אני בספק אם הם יכולים לקבל את ההחלטה המקצועית הנכונה ולהרחיק את דני ממקומות בהם הוא יכול להזיק

מי זה הם?
דני יכול להישאר עד מחר מעורב בעניינים המקצועיים. אבל האחריות היא של ווייצ'יץ', והוא זה שצריך
להתנהל כאילו האחריות היא שלו.
הצליחו למרוח את כולם במשך שלוש או ארבע שנים עם העניין הזה, וחודש אחרי שהגיע בדש,
זה נהיה ברור כשמש.

זה מה שגורם לי לחשוב שיש בן אדם נטול אינטרסים זרים, שבא להצדיק את השכר שלו ואת המוניטין
שלו, ולא ייתן יד לשכונה.
אם השכונה תימשך, אז הוא יעזוב מאוד מהר כפי שחושב רוי. אם השכונה תימשך והוא לא יעזוב,
אז נוכל להגיד בפה מלא שמדובר בעוד מינוי רע ולא ראוי.

05 אוקטובר 2016, 00:13

שחף1 כתב:יוני, אם הביאו את בדש לעשות מה שדריקס עשה,שזה בתכלס להביא ספונסרים, אז עולה השאלה למה בדיוק.
הבעיה של מכבי לא הייתה גיוס ספונסרים וגם לא ניהול כלכלי. הבעיה הייתה שימוש רע בתקציב בצד המקצועי ומינויים רעים של מאמנים, אנשי כושר לא מתאימים וכו׳.

העדיפו את הפראפה קרמל מלח ים של קפה גרג על המוקהצ'ינו רותח אקסטרה קצפת וחלב סויה של קפה קפה ודריקס פשוט לא סיפק את הסחורה

05 אוקטובר 2016, 00:15

שחף1 כתב:יוני, אם הביאו את בדש לעשות מה שדריקס עשה,שזה בתכלס להביא ספונסרים, אז עולה השאלה למה בדיוק.

הביאו את בדש בשביל לנהל את כל הארגון. הוא ממש לא הולך להתעסק עם שדריקס התעסק, אלא
לנהל את הארגון בפועל. בדש הוא לא איש כדורסל במקצועו, ולכן אין מה לצפות ממנו להתערב בעניינים המקצועיים,
וטוב יעשה אם לא יתערב שם.
זה בתחום האחריות של הGM, והיום זהו ניקולה.

05 אוקטובר 2016, 00:15

אפשר לתת את הבדיחה התורנית לגבי זה שגם אבי אבן לא איש כדורסל במקצועו, ועדיין הוא עושה מה שהוא עושה? אז הנה.

אה, וגם רגב

05 אוקטובר 2016, 00:17

yanay21 כתב:אפשר לתת את הבדיחה התורנית לגבי זה שגם אבי אבן לא איש כדורסל במקצועו, ועדיין הוא עושה מה שהוא עושה? אז הנה.

אה, וגם רגב

אבי אבן ורגב הם אנשי מקצוע בתחומם. כנראה לא אנשי מקצוע טובים במיוחד, אבל זה לא המנכ"ל צריך
לשפוט, בטח לא אחרי חודשיים שהוא בתפקיד.

05 אוקטובר 2016, 00:18

jol9 כתב:
yanay21 כתב:אפשר לתת את הבדיחה התורנית לגבי זה שגם אבי אבן לא איש כדורסל במקצועו, ועדיין הוא עושה מה שהוא עושה? אז הנה.

אה, וגם רגב

אבי אבן ורגב הם אנשי מקצוע בתחומם. כנראה לא אנשי מקצוע טובים במיוחד, אבל זה לא המנכ"ל צריך

אני לא שופט אף אחד, האמת. גם לא את ארז, אפילו לא את דני, ולא את ניקולה. הבעיה היא תמיד בקודקוד מבחינתי

05 אוקטובר 2016, 00:19

תארו לעצמכם את זה מזווית אחרת.

נניח מנכ"ל של חברת הייטק גדולה, שצריך להתעסק במגוון רחב של תחומים, ויודע שביצועי צוות
התוכנה של אחד הפרוייקטים, לא ממש טובים.
האם הוא בעצמו צריך להיכנס לשם, ולהתחיל להזיז אנשים ולפטור את הבעיות, או לתת את האחריות למנהל
הפיתוח, או מנהל קבוצת התוכנה כולה לעשות את השינויים, ולשאת באחריות עליהם?

05 אוקטובר 2016, 00:19

jol9 כתב:

אה, וגם רגב

אתה יודע, רק בגלל שהחלפתי פעם פנצ'ר לא אומר שאני כשירה לעמוד בראש פרוייקט החמקנים של חיל האוויר
רק אומרת

05 אוקטובר 2016, 00:21

yanay21 כתב:
jol9 כתב:

אה, וגם רגב

אני לא שופט אף אחד, האמת. גם לא את ארז, אפילו לא את דני, ולא את ניקולה. הבעיה היא תמיד בקודקוד מבחינתי

הקודקוד רק חודשיים בתפקיד.
נוכל להגיד שהוא כשל, אם אחרי עונה גרועה מבחינה מקצועית, האחראי המקצועי לא ייתן על זה את הדין,
כמו שד"א קרה אחרי העונה האחרונה, וזו שלפניה.

jol9 כתב:תארו לעצמכם את זה מזווית אחרת.

נניח מנכ"ל של חברת הייטק גדולה, שצריך להתעסק במגוון רחב של תחומים, ויודע שביצועי צוות
התוכנה של אחד הפרוייקטים, לא ממש טובים.
האם הוא בעצמו צריך להיכנס לשם, ולהתחיל להזיז אנשים ולפטור את הבעיות, או לתת את האחריות למנהל
הפיתוח, או מנהל קבוצת התוכנה כולה לעשות את השינויים, ולשאת באחריות עליהם?

תלוי מה גודל החברה. בגוגל המנכל לא יתעסק בזה, בסטארט אפ קטן כן.
מכבי, עם כל הכבוד (וכבר אין הרבה האמת), הרבה יותר קרובה לצד של הסטארט אפ הקטן.

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:

אה, וגם רגב

אתה יודע, רק בגלל שהחלפתי פעם פנצ'ר לא אומר שאני כשירה לעמוד בראש פרוייקט החמקנים של חיל האוויר
רק אומרת

אני אשאל אחרת - מה הייתם מצפים ממנכ"ל חדש ואחראי שיעשה במצב של מכבי?

05 אוקטובר 2016, 00:22

jol9 כתב:
yanay21 כתב:
jol9 כתב:

אה, וגם רגב

הקודקוד רק חודשיים בתפקיד.
נוכל להגיד שהוא כשל, אם אחרי עונה גרועה מבחינה מקצועית, האחראי המקצועי לא ייתן על זה את הדין,
כמו שד"א קרה אחרי העונה האחרונה, וזו שלפניה.

לא הבהרתי את עצמי, הקודקוד הוא ההנהלה, הבעלים. כל השאר זה נגזר. אני מאשים אך ורק אותם
פרסם תגובה