שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:ankram כתב:הגרמני הראשון שלנו,לא?
היה לניהארט
אמריקאי.
זה היה לינהארט
לניהארט היה גרמני
לא נכון, לינהארט אמריקאי (הוא שיחק בליגה הגרמנית).
תמות
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:ankram כתב:הגרמני הראשון שלנו,לא?
היה לניהארט
אמריקאי.
זה היה לינהארט
לניהארט היה גרמני
Holiday_Armadillo כתב:ankram כתב:הגרמני הראשון שלנו,לא?
אי אפשר לשכוח את הגרמני הראשון שלך
היה לניהארט
אמריקאי.
זה היה לינהארט
לניהארט היה גרמני
ankram כתב:הגרמני הראשון שלנו,לא?
my man כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רמי הדר עם כריזמה של שטיח מת, אין דברים כאלה
קשה לי לא לחבב את ארז ולקוות שיצליח
כן.
גם את רמי הדר אני אוהב, למרות היעדר הכריזמה המסתמן.
אור, שכחתי לכתוב לך משו חשוב שארז אמר:
"הבאתי עוזרים רזים"
er79 כתב:מסיבת עיתונאים די מאכזבת. מעבר לכך שארז לא התייחס לשמות, שזה עוד בסדר, גם לא לנדב איזה וכמה שחקנים חסרים לו להשלמת הפאזל ובאילו עמדות, ולהתנער מסוגיית סמית, זה היה יותר מדי פוליטיקלי קורקט, כיאה למעמדו החדש. אפילו לניקולה הוא כבר למד ללקק. נקווה שבכל זאת נקבל תשובות במעשים בשטח אם לא בדיבורים
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רמי הדר עם כריזמה של שטיח מת, אין דברים כאלה
כן.
"הבאתי עוזרים רזים"
לא מאמין לך
er79 כתב:מסיבת עיתונאים די מאכזבת. מעבר לכך שארז לא התייחס לשמות, שזה עוד בסדר, גם לא לנדב איזה וכמה שחקנים חסרים לו להשלמת הפאזל ובאילו עמדות, ולהתנער מסוגיית סמית, זה היה יותר מדי פוליטיקלי קורקט, כיאה למעמדו החדש. אפילו לניקולה הוא כבר למד ללקק. נקווה שבכל זאת נקבל תשובות במעשים בשטח אם לא בדיבורים
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רמי הדר עם כריזמה של שטיח מת, אין דברים כאלה
כן.
"הבאתי עוזרים רזים"
לא מאמין לך
הוא עמד לידם ואמר ''לפחות הבאתי עוזרים רזים ממני'' ואמר ''תראה מה זה'' כשהוא מלטף לעצמו את הבטן
#truestory
my man כתב:אפילו פרווה לא הייתי מגדיר את המסע"ת הזו.. פשוט סתם!
jol9 כתב:er79 כתב:מסיבת עיתונאים די מאכזבת. מעבר לכך שארז לא התייחס לשמות, שזה עוד בסדר, גם לא לנדב איזה וכמה שחקנים חסרים לו להשלמת הפאזל ובאילו עמדות, ולהתנער מסוגיית סמית, זה היה יותר מדי פוליטיקלי קורקט, כיאה למעמדו החדש. אפילו לניקולה הוא כבר למד ללקק. נקווה שבכל זאת נקבל תשובות במעשים בשטח אם לא בדיבורים
אתה לא באמת מצפה שהוא ייצא למלחמה נגד ניקולה בשלב הזה, נכון?
אני חושב שניתן לזמן לדבר. יגיעו עוד שחקנים, זה ברור.
toja27 כתב:לא נאמר שום דבר לגבי סילי. אני מקווה שהוא לא יוחתם.
my man כתב:toja27 כתב:לא נאמר שום דבר לגבי סילי. אני מקווה שהוא לא יוחתם.
דווקא ארז אמר משו כזה :"השחקנים שהוחתמו, לפחות אלה שפורסם..."
לי זה הרגיש שהוא מדבר על סילי..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313 ו־8 אורחים