פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: קווינסי מילר נשאר במכבי ת"א, חתם על חוזה חדש ל- 3 שנים

10 אוגוסט 2016, 19:26

ממש לא סובל את ראד. הוא היה נראה כל כך רע מול מכבי וירושלים.

10 אוגוסט 2016, 19:27

שחף1 כתב:היא משלמת לשחקן פצוע. כנראה שהעורך דין של הקבוצה לא ממש יעיל.
גם אם מילר חוזר בדיוק אותו שחקן עוד חצי שנה צריך חתיכת 4 טוב בקבוצה עד אז או שהעונה ביורוליג תיגמר הרבה לפני כן

או שאולי אתה ואנחנו לא מאורים בענינים,או שלא מבינים את הדברים.
הרי תצא מנקודת הנחה שמכבי בטח בדקה וניסתה ועשתה ,שמעון עורך דין ובכלל מכבי לא חובבנית ,או שזה מה שרצו מהתחלה כי מן הסתם השקיעו בשחקן ומאוד רצו אותו הוא השחקן הראשון שהוחתם וננעל על ידי מכבי,או שזה המסקנה שאליה הגיעו שזה מה שאפזר לעשות.
לא הכל שלילי כמו שאתם אוהבים,הרי השנה עד שהוא יחזור הביטוח משלם וגם השכר יהיה סימלי לפי מה שאני מבין,במקרה שהוא לא יחזור טוב שילמת פיצוי ונגמר ואם טוב אז הרווחנו מה הבעיה?.
לשלם לפצוע לא קורה יש ביטוחים הדברים הללו.
יש לי הרגה ביקורות ותלונות להנהלה על כל השנים האחרונות אבל לא צריך גם שאין לחפש.
אני לא עיוור ובדיוק כמוכם רואה את כל הביזיון .

10 אוגוסט 2016, 19:29

שועל כתב:ממש לא סובל את ראד. הוא היה נראה כל כך רע מול מכבי וירושלים.

לגמרי! ממש אהיה מבואס אם יבוא..

10 אוגוסט 2016, 19:30

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:אגב, דיברתי שלשום עם חבר-גורם בניז'ני לגבי ראד והוא אמר שהוא בסדר ורק ש"היתה חסרה לו מוטיבציה בניז'ני אבל במכבי הוא יהיה בסדר"

הוא יודע משהו על ראד-מכבי? ראדבי, מכאד, ראכבי..you choose

האמת לא שאלתי אבל אני חושב שלא כי הוא עבר הקיץ לאיגוד הרוסי

שועל כתב:ממש לא סובל את ראד. הוא היה נראה כל כך רע מול מכבי וירושלים.

הוא עשה הרבה טעויות של קבלת החלטות, אבל מה שיש לו יש לו.
הוא חיה פיזית-אתלטית והוא ורסטילי.

הוא מזכיר את ג׳וש סמית׳.

אני חושב שראד פוטנציאל טוב,בליגת הקיץ השנה הוא ממש היה נראה מצוין,כן הוא בלאגניסט ולא ממש עדין ניקה הכל,אבל הוא פוטנציאל.
המבנה שלו קצת כבד מה שאולי הופך אותו ל4 קצת כבד אבל מאפשר לו להיות קצת 4 וחצי ולתת פוסט.

10 אוגוסט 2016, 19:31

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:אגב, דיברתי שלשום עם חבר-גורם בניז'ני לגבי ראד והוא אמר שהוא בסדר ורק ש"היתה חסרה לו מוטיבציה בניז'ני אבל במכבי הוא יהיה בסדר"

הוא יודע משהו על ראד-מכבי? ראדבי, מכאד, ראכבי..you choose

האמת לא שאלתי אבל אני חושב שלא כי הוא עבר הקיץ לאיגוד הרוסי

אתה כמו אמא שלי
''אז דיברתי עם אחות שלך, מסתבר שהם טסים מחר'', ''לאן?'' ''וואלה לא שאלתי''

10 אוגוסט 2016, 19:34

אני גם סלדתי מאוד מהרעיון של ראד ב-3. אבל ב-4 בהרכב יותר מהיר (עם גאודלוק ולא הרכב פורוורדים כבד כמו שחשבתי שנעמיד בהתחלה) יש לו המון יתרונות. הוא יהיה מוביל כדור רביעי בסך הכל...

10 אוגוסט 2016, 19:37

הבעיה של ראד היא לא שהוא הד קייס, אלא שכל מה שהוא יודע לעשות על מגרש הכדורסל מצריך כדור ביד.

10 אוגוסט 2016, 19:40

MTA2311 כתב:הבעיה של ראד היא לא שהוא הד קייס, אלא שכל מה שהוא יודע לעשות על מגרש הכדורסל מצריך כדור ביד.

לא נכון. הוא יכול לקלוע כשהוא חופשי והוא יכול להניע כדור ולמסור. הוא שחקן של 6-7 ריבאונדים. הוא יכול לעשות רנדל ולטוס למתפרצות.

ואין רע בזה שה-4 שלך יידע לייצר לעצמו עם הפנים לסל. אני מעדיף את זה על פיק אנד רול בחאווה.

10 אוגוסט 2016, 19:42

גם גאודלוק יכול לקלוע כשהוא חופשי ולמסור מדי פעם. זה אומר שהוא לא צריך את הכדור ביד בשביל להיות אפקטיבי?

ראד היה מתאים כשהייתה בעיית כישרון חמורה בקבוצה. היום לא.

10 אוגוסט 2016, 19:44

איזה כיף היה לפני 15 שנים, היינו קוראים קצת בעיתון על השחקן וזהו, היום כל אחד סקאוט, אם היו מבאים היום את פארקר,האפמן, מקדונלד, בטוח היו אומרים שהם לא מתאימים מסיבות כאלה ואחרות

10 אוגוסט 2016, 19:46

טוב, זה חסר טעם. אני מאמין ששחקן ורסטילי כזה יכול לעבור שינוי בתפקוד, בטח אם מילא אותו כבר בעבר במכללות. כשרון זה לא רע. אתה יכול לקחת שחקן מוכשר ולדחוף אותו לעשות דברים בשביל הקבוצה. בד״כ ככה מגיעים רחוק.

10 אוגוסט 2016, 19:46

וברוב המקרים אנשים צדקו וה״סקאוט״ של מכבי טעה בשנים האחרונות

10 אוגוסט 2016, 19:51

SlavaCa כתב:איזה כיף היה לפני 15 שנים, היינו קוראים קצת בעיתון על השחקן וזהו, היום כל אחד סקאוט, אם היו מבאים היום את פארקר,האפמן, מקדונלד, בטוח היו אומרים שהם לא מתאימים מסיבות כאלה ואחרות

אדל לא הייתה עוברת את האודישנים של רני רהב

10 אוגוסט 2016, 19:52

שחף1 כתב:וברוב המקרים אנשים צדקו וה״סקאוט״ של מכבי טעה בשנים האחרונות

שנתיים אחרונות היו חרא אז הם טעו, לפני זה היה טוב אז לא טעו, פארגו, סמיט׳, איידסון, ביינום,פרקינס, רייס, מוריס וזה רק על קצה הלשון

10 אוגוסט 2016, 19:53

SlavaCa כתב:
שחף1 כתב:וברוב המקרים אנשים צדקו וה״סקאוט״ של מכבי טעה בשנים האחרונות

שנתיים אחרונות היו חרא אז הם טעו, לפני זה היה טוב אז לא טעו, פארגו, סמיט׳, איידסון, ביינום,פרקינס, רייס, מוריס וזה רק על קצה הלשון

אבי אבן לא היה אחראי על אף אחד מהשחקנים שהזכרת

10 אוגוסט 2016, 19:54

SlavaCa כתב:איזה כיף היה לפני 15 שנים, היינו קוראים קצת בעיתון על השחקן וזהו, היום כל אחד סקאוט, אם היו מבאים היום את פארקר,האפמן, מקדונלד, בטוח היו אומרים שהם לא מתאימים מסיבות כאלה ואחרות

מזל שאתה פה בשביל להגיד שאנחנו טועים וראד מתאים

Re: קווינסי מילר נשאר במכבי ת

10 אוגוסט 2016, 19:59

MTA2311 כתב:

מזל שאתה פה בשביל להגיד שאנחנו טועים וראד מתאים

לא יודע אם הוא מתאים או לא, זה יכול ללכת לשתי הצדדים, אבל שחקן מוכשר אז למה לא
כל קבוצה ארופאית מהמהרת, לכל הגדולות היו שנים רעות כשה הם לא פגעו עם הזרים והעסק לא התחבר

10 אוגוסט 2016, 21:10

שחקן עם עבר של קרע ברצועה הקדמית ועכשיו באחרוית ובצדדית זה שחקן שלא כדאי להתקרב אליו. קודם כל מהחשש שיקרע שוב את הרצועות (כנראה שהדבר גנטי אצלו ולא סתם ביש מזל) וגם בגלל שהוא לא יחזור ליכולות האתלטיות שלו ואני בספק עם גם למנטליות.
נושא נעול