16 אוגוסט 2016, 19:06
toja27 כתב:אני אגב לא הייתי מסתמך רק על אותו משחק מול מכבי. יכול להיות שנפל על משחק רע במיוחד מבחינתו.
16 אוגוסט 2016, 19:27
toja27 כתב:דבר ראשון, אני די בטוח שזה לא יהיה ההרכב שארז ישחק איתו. גם הרבה סקוררים על המגרש בו זמנית וגם אני לא חושב שגאדולוק וראד ביחד על המגרש זה רעיון טוב, שניהם קצת קטני מימדים לעמדה שלהם. אפשר לעשות התאמות להרכבים. דבר שני, השחקנים לא נולדו היום, גם ראד וגם מקל יודעים שגאדולוק ווימס הם השחקנים המובילים בהיררכיה, ארז גם יסביר להם את חשיבות המשחק הקבוצתי ויסביר להם שיש הרבה כישרון אבל החוכמה לדעת לשחק ביחד ולתת הכל לקבוצה.
16 אוגוסט 2016, 20:05
argof כתב:toja27 כתב:argof כתב:למרות שסמית' עבר למעמד של סחבה משומשת בעיני חלק מהאנשים, אז כשהוא בריא - הוא שחקן נהדר.
הוא לא בקבוצה כדי להיות אופציה שלישית או רביעית בסמול. הוא ישתלב ב-4 השנה, אני בטוח בכך.
ואם לא יעמיסו עליו מידי, אולי הוא גם יישאר בריא.
ומבחינת האגו, הוא קלאסי להשלים את האגו טריפ של שלישיית הרכש החדש.
ויש עניין של סניוריטי בתוך הקבוצה - איפה מעמדו ושכרו, ואיפה מעמדם של ראד ואלכסנדר.
אגב, ראד לא נראה לי מאסיבי או אתלטי ממנו.
ושניהם ריבאונדרים לא רעים ביחס לגובהם.
ואם בטעות בקבוצה ממול יהיה 4 מסיבי ופיזי מידי בשביל סמית' וראד, אז אלכסנדר יגבה בהגנה.
אני מקווה שלא הבנת את זה ממה שאני אמרתי על אלכסנדר במקום סמית. זה היה נטו משיקולי סייז והתאמה לעמדה. סמית בעיני הוא בעל ערך לקבוצה הזאת וכבר כתבתי זאת בעבר. 3 מחליף כמוהו זה לוקסוס שאין לאף קבוצה באירופה.
ממש לא. אנחנו לא מכירים, אבל בעיניי הכתיבה שלך שקולה ומוערכת.
16 אוגוסט 2016, 20:07
שועל כתב:toja27 כתב:אני אגב לא הייתי מסתמך רק על אותו משחק מול מכבי. יכול להיות שנפל על משחק רע במיוחד מבחינתו.
אני ראיתי אותו פעמיים מול מכבי ופעמיים מול ירושלים והוא היה רע בכל המשחקים הללו. אני מאוד מקווה שהוא בסופו של דבר לא יחתום
הוא גם לא 4, וזה מאוד בולט לעין שהוא לא יותר מ2 מטר
16 אוגוסט 2016, 20:09
roy1000 כתב:toja27 כתב:דבר ראשון, אני די בטוח שזה לא יהיה ההרכב שארז ישחק איתו. גם הרבה סקוררים על המגרש בו זמנית וגם אני לא חושב שגאדולוק וראד ביחד על המגרש זה רעיון טוב, שניהם קצת קטני מימדים לעמדה שלהם. אפשר לעשות התאמות להרכבים. דבר שני, השחקנים לא נולדו היום, גם ראד וגם מקל יודעים שגאדולוק ווימס הם השחקנים המובילים בהיררכיה, ארז גם יסביר להם את חשיבות המשחק הקבוצתי ויסביר להם שיש הרבה כישרון אבל החוכמה לדעת לשחק ביחד ולתת הכל לקבוצה.
השאלה מי בדיוק יסביר להם מי זה ארז ולמה הם צריכים לספור אותו? מישהו ספר את גודס או טבק בעונה הקודמת?
זה לא שהמצב משתפר עם אתה עולה עם אלכסנדר.
16 אוגוסט 2016, 20:31
toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:דבר ראשון, אני די בטוח שזה לא יהיה ההרכב שארז ישחק איתו. גם הרבה סקוררים על המגרש בו זמנית וגם אני לא חושב שגאדולוק וראד ביחד על המגרש זה רעיון טוב, שניהם קצת קטני מימדים לעמדה שלהם. אפשר לעשות התאמות להרכבים. דבר שני, השחקנים לא נולדו היום, גם ראד וגם מקל יודעים שגאדולוק ווימס הם השחקנים המובילים בהיררכיה, ארז גם יסביר להם את חשיבות המשחק הקבוצתי ויסביר להם שיש הרבה כישרון אבל החוכמה לדעת לשחק ביחד ולתת הכל לקבוצה.
השאלה מי בדיוק יסביר להם מי זה ארז ולמה הם צריכים לספור אותו? מישהו ספר את גודס או טבק בעונה הקודמת?
כי ארז הוא המאמן שלהם, הוא יחדיר בהם רוח קבוצתית עם ההתלהבות שלו והפרצוף החצי רציני החצי כועס שלו
16 אוגוסט 2016, 20:37
roy1000 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:דבר ראשון, אני די בטוח שזה לא יהיה ההרכב שארז ישחק איתו. גם הרבה סקוררים על המגרש בו זמנית וגם אני לא חושב שגאדולוק וראד ביחד על המגרש זה רעיון טוב, שניהם קצת קטני מימדים לעמדה שלהם. אפשר לעשות התאמות להרכבים. דבר שני, השחקנים לא נולדו היום, גם ראד וגם מקל יודעים שגאדולוק ווימס הם השחקנים המובילים בהיררכיה, ארז גם יסביר להם את חשיבות המשחק הקבוצתי ויסביר להם שיש הרבה כישרון אבל החוכמה לדעת לשחק ביחד ולתת הכל לקבוצה.
כי ארז הוא המאמן שלהם, הוא יחדיר בהם רוח קבוצתית עם ההתלהבות שלו והפרצוף החצי רציני החצי כועס שלו
שיהיה לו בהצלחה. אני דווקא חושב שהוא בשניה זו ממש על הקו עם פיני מבקש לשמור לו את הכסא בערוץ הספורט חם.
16 אוגוסט 2016, 20:48
toja27 כתב:חושב שזה הפוך דווקא , פיני מבקש מארז שישמור לו מקום על הספסל של מכבי בעונה הבאה .
16 אוגוסט 2016, 20:50
roy1000 כתב:toja27 כתב:חושב שזה הפוך דווקא , פיני מבקש מארז שישמור לו מקום על הספסל של מכבי בעונה הבאה .
עכשיו אני בטוח שאתה על חומרים לא טבעיים.
17 אוגוסט 2016, 09:38
17 אוגוסט 2016, 09:54
toja27 כתב:argof כתב:למרות שסמית' עבר למעמד של סחבה משומשת בעיני חלק מהאנשים, אז כשהוא בריא - הוא שחקן נהדר.
הוא לא בקבוצה כדי להיות אופציה שלישית או רביעית בסמול. הוא ישתלב ב-4 השנה, אני בטוח בכך.
ואם לא יעמיסו עליו מידי, אולי הוא גם יישאר בריא.
ומבחינת האגו, הוא קלאסי להשלים את האגו טריפ של שלישיית הרכש החדש.
ויש עניין של סניוריטי בתוך הקבוצה - איפה מעמדו ושכרו, ואיפה מעמדם של ראד ואלכסנדר.
אגב, ראד לא נראה לי מאסיבי או אתלטי ממנו.
ושניהם ריבאונדרים לא רעים ביחס לגובהם.
ואם בטעות בקבוצה ממול יהיה 4 מסיבי ופיזי מידי בשביל סמית' וראד, אז אלכסנדר יגבה בהגנה.
אני מקווה שלא הבנת את זה ממה שאני אמרתי על אלכסנדר במקום סמית. זה היה נטו משיקולי סייז והתאמה לעמדה. סמית בעיני הוא בעל ערך לקבוצה הזאת וכבר כתבתי זאת בעבר. 3 מחליף כמוהו זה לוקסוס שאין לאף קבוצה באירופה.
17 אוגוסט 2016, 09:56
בן82 כתב:הניסיונות לנתח פסיכולוגית את ראד על פי כל מיני תגובות שלו או "שפת גוף" במהלך משחק הם מצחיקים.
באותה מידה יכולתי להסתכל על שאראס לפני שבא למכבי ולהכריז שהוא משוגע ורק צועק על כולם ולקרוא לו "הד קייס".
ואם כבר דיברו על סמית', אני חושב שאם הוא באמת מגיע בריא ומאושש לעונה, הוא השחקן הכי חשוב בסגל, ולו רק בגלל הניסיון שלו והדבק שהוא צריך להיות בין השחקנים הוותיקים לחדשים. זה, וכל מה שיש לו כשחקן כשהוא בריא ולא סופר קנאקים בברכיים.
17 אוגוסט 2016, 16:56
17 אוגוסט 2016, 17:36
toja27 כתב:קצת התחלתי לחשוש שעם צירופו של ראד יהיה לארז קשה להשתלט על העסק. מעדיף שיגיע מישהו אחר האמת. וגם מבחינה מקצועית הוא לא מה שאנחנו צריכים.
17 אוגוסט 2016, 17:38
toja27 כתב:קצת התחלתי לחשוש שעם צירופו של ראד יהיה לארז קשה להשתלט על העסק. מעדיף שיגיע מישהו אחר האמת. וגם מבחינה מקצועית הוא לא מה שאנחנו צריכים.
17 אוגוסט 2016, 17:45
MTA2311 כתב:toja27 כתב:קצת התחלתי לחשוש שעם צירופו של ראד יהיה לארז קשה להשתלט על העסק. מעדיף שיגיע מישהו אחר האמת. וגם מבחינה מקצועית הוא לא מה שאנחנו צריכים.
הופתעתי האמת שהתלהבת מההחתמה שלו בהתחלה. דווקא אתה תמיד בעד התאמה וחיבור על פני כישרון.
ראד לא מתאים.
17 אוגוסט 2016, 17:48
שועל כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:קצת התחלתי לחשוש שעם צירופו של ראד יהיה לארז קשה להשתלט על העסק. מעדיף שיגיע מישהו אחר האמת. וגם מבחינה מקצועית הוא לא מה שאנחנו צריכים.
הופתעתי האמת שהתלהבת מההחתמה שלו בהתחלה. דווקא אתה תמיד בעד התאמה וחיבור על פני כישרון.
ראד לא מתאים.
אין לי מושג מדוע הכישרון שלו הוא כזה קונצנזוס כאן. הכישרון שלו מסתכם בזה שהוא קצת אתלט, לא מעבר לזה. צפיתי בימים האחרונים במשחקים נוספים שלו ולא זיהיתי שום כשרון.
עשה סטטיסטיקה של 15 נקודות מול האין הגנות ביורוקאפ ובאחוזים לא טובים (לקח המון זריקות).
17 אוגוסט 2016, 17:51
MTA2311 כתב:שועל כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:קצת התחלתי לחשוש שעם צירופו של ראד יהיה לארז קשה להשתלט על העסק. מעדיף שיגיע מישהו אחר האמת. וגם מבחינה מקצועית הוא לא מה שאנחנו צריכים.
ראד לא מתאים.
אין לי מושג מדוע הכישרון שלו הוא כזה קונצנזוס כאן. הכישרון שלו מסתכם בזה שהוא קצת אתלט, לא מעבר לזה. צפיתי בימים האחרונים במשחקים נוספים שלו ולא זיהיתי שום כשרון.
עשה סטטיסטיקה של 15 נקודות מול האין הגנות ביורוקאפ ובאחוזים לא טובים (לקח המון זריקות).
לא מסכים איתך. הוא אול אראונד פלייר שמסוגל לעשות הכל על המגרש. הוא גם בגיל טוב. לא נתווכח על זה אבל, שנינו מסכימים שהוא ממש היה לא השחקן שצריך להיות פה.
17 אוגוסט 2016, 18:06
17 אוגוסט 2016, 18:17