פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ראד סיכם במכבי

16 אוגוסט 2016, 19:06

toja27 כתב:אני אגב לא הייתי מסתמך רק על אותו משחק מול מכבי. יכול להיות שנפל על משחק רע במיוחד מבחינתו.

אני ראיתי אותו פעמיים מול מכבי ופעמיים מול ירושלים והוא היה רע בכל המשחקים הללו. אני מאוד מקווה שהוא בסופו של דבר לא יחתום
הוא גם לא 4, וזה מאוד בולט לעין שהוא לא יותר מ2 מטר

16 אוגוסט 2016, 19:27

toja27 כתב:דבר ראשון, אני די בטוח שזה לא יהיה ההרכב שארז ישחק איתו. גם הרבה סקוררים על המגרש בו זמנית וגם אני לא חושב שגאדולוק וראד ביחד על המגרש זה רעיון טוב, שניהם קצת קטני מימדים לעמדה שלהם. אפשר לעשות התאמות להרכבים. דבר שני, השחקנים לא נולדו היום, גם ראד וגם מקל יודעים שגאדולוק ווימס הם השחקנים המובילים בהיררכיה, ארז גם יסביר להם את חשיבות המשחק הקבוצתי ויסביר להם שיש הרבה כישרון אבל החוכמה לדעת לשחק ביחד ולתת הכל לקבוצה.

השאלה מי בדיוק יסביר להם מי זה ארז ולמה הם צריכים לספור אותו? מישהו ספר את גודס או טבק בעונה הקודמת?
זה לא שהמצב משתפר עם אתה עולה עם אלכסנדר.

16 אוגוסט 2016, 20:05

argof כתב:
toja27 כתב:
argof כתב:למרות שסמית' עבר למעמד של סחבה משומשת בעיני חלק מהאנשים, אז כשהוא בריא - הוא שחקן נהדר.
הוא לא בקבוצה כדי להיות אופציה שלישית או רביעית בסמול. הוא ישתלב ב-4 השנה, אני בטוח בכך.
ואם לא יעמיסו עליו מידי, אולי הוא גם יישאר בריא.
ומבחינת האגו, הוא קלאסי להשלים את האגו טריפ של שלישיית הרכש החדש.
ויש עניין של סניוריטי בתוך הקבוצה - איפה מעמדו ושכרו, ואיפה מעמדם של ראד ואלכסנדר.
אגב, ראד לא נראה לי מאסיבי או אתלטי ממנו.
ושניהם ריבאונדרים לא רעים ביחס לגובהם.
ואם בטעות בקבוצה ממול יהיה 4 מסיבי ופיזי מידי בשביל סמית' וראד, אז אלכסנדר יגבה בהגנה.

אני מקווה שלא הבנת את זה ממה שאני אמרתי על אלכסנדר במקום סמית. זה היה נטו משיקולי סייז והתאמה לעמדה. סמית בעיני הוא בעל ערך לקבוצה הזאת וכבר כתבתי זאת בעבר. 3 מחליף כמוהו זה לוקסוס שאין לאף קבוצה באירופה.

ממש לא. אנחנו לא מכירים, אבל בעיניי הכתיבה שלך שקולה ומוערכת.

תודה :)

16 אוגוסט 2016, 20:07

שועל כתב:
toja27 כתב:אני אגב לא הייתי מסתמך רק על אותו משחק מול מכבי. יכול להיות שנפל על משחק רע במיוחד מבחינתו.

אני ראיתי אותו פעמיים מול מכבי ופעמיים מול ירושלים והוא היה רע בכל המשחקים הללו. אני מאוד מקווה שהוא בסופו של דבר לא יחתום
הוא גם לא 4, וזה מאוד בולט לעין שהוא לא יותר מ2 מטר

הוא לא 4 זה די בטוח. בכל אופן כנראה שיחתום בימים הקרובים אז אני אאחל לו בהצלחה.

16 אוגוסט 2016, 20:09

roy1000 כתב:
toja27 כתב:דבר ראשון, אני די בטוח שזה לא יהיה ההרכב שארז ישחק איתו. גם הרבה סקוררים על המגרש בו זמנית וגם אני לא חושב שגאדולוק וראד ביחד על המגרש זה רעיון טוב, שניהם קצת קטני מימדים לעמדה שלהם. אפשר לעשות התאמות להרכבים. דבר שני, השחקנים לא נולדו היום, גם ראד וגם מקל יודעים שגאדולוק ווימס הם השחקנים המובילים בהיררכיה, ארז גם יסביר להם את חשיבות המשחק הקבוצתי ויסביר להם שיש הרבה כישרון אבל החוכמה לדעת לשחק ביחד ולתת הכל לקבוצה.

השאלה מי בדיוק יסביר להם מי זה ארז ולמה הם צריכים לספור אותו? מישהו ספר את גודס או טבק בעונה הקודמת?

כי ארז הוא המאמן שלהם, הוא יחדיר בהם רוח קבוצתית עם ההתלהבות שלו והפרצוף החצי רציני החצי כועס שלו :)

16 אוגוסט 2016, 20:31

toja27 כתב:
roy1000 כתב:

כי ארז הוא המאמן שלהם, הוא יחדיר בהם רוח קבוצתית עם ההתלהבות שלו והפרצוף החצי רציני החצי כועס שלו :)

שיהיה לו בהצלחה. אני דווקא חושב שהוא בשניה זו ממש על הקו עם פיני מבקש לשמור לו את הכסא בערוץ הספורט חם.

16 אוגוסט 2016, 20:37

roy1000 כתב:
toja27 כתב:
roy1000 כתב:

שיהיה לו בהצלחה. אני דווקא חושב שהוא בשניה זו ממש על הקו עם פיני מבקש לשמור לו את הכסא בערוץ הספורט חם.

חושב שזה הפוך דווקא , פיני מבקש מארז שישמור לו מקום על הספסל של מכבי בעונה הבאה .

16 אוגוסט 2016, 20:48

toja27 כתב:חושב שזה הפוך דווקא , פיני מבקש מארז שישמור לו מקום על הספסל של מכבי בעונה הבאה .

עכשיו אני בטוח שאתה על חומרים לא טבעיים.

16 אוגוסט 2016, 20:50

roy1000 כתב:
toja27 כתב:חושב שזה הפוך דווקא , פיני מבקש מארז שישמור לו מקום על הספסל של מכבי בעונה הבאה .

עכשיו אני בטוח שאתה על חומרים לא טבעיים.

אתה יכול לקבל את אותן ההשפעות גם מחומרים טבעיים ;)

17 אוגוסט 2016, 09:38

הניסיונות לנתח פסיכולוגית את ראד על פי כל מיני תגובות שלו או "שפת גוף" במהלך משחק הם מצחיקים.
באותה מידה יכולתי להסתכל על שאראס לפני שבא למכבי ולהכריז שהוא משוגע ורק צועק על כולם ולקרוא לו "הד קייס".
ואם כבר דיברו על סמית', אני חושב שאם הוא באמת מגיע בריא ומאושש לעונה, הוא השחקן הכי חשוב בסגל, ולו רק בגלל הניסיון שלו והדבק שהוא צריך להיות בין השחקנים הוותיקים לחדשים. זה, וכל מה שיש לו כשחקן כשהוא בריא ולא סופר קנאקים בברכיים.

17 אוגוסט 2016, 09:54

toja27 כתב:
argof כתב:למרות שסמית' עבר למעמד של סחבה משומשת בעיני חלק מהאנשים, אז כשהוא בריא - הוא שחקן נהדר.
הוא לא בקבוצה כדי להיות אופציה שלישית או רביעית בסמול. הוא ישתלב ב-4 השנה, אני בטוח בכך.
ואם לא יעמיסו עליו מידי, אולי הוא גם יישאר בריא.
ומבחינת האגו, הוא קלאסי להשלים את האגו טריפ של שלישיית הרכש החדש.
ויש עניין של סניוריטי בתוך הקבוצה - איפה מעמדו ושכרו, ואיפה מעמדם של ראד ואלכסנדר.
אגב, ראד לא נראה לי מאסיבי או אתלטי ממנו.
ושניהם ריבאונדרים לא רעים ביחס לגובהם.
ואם בטעות בקבוצה ממול יהיה 4 מסיבי ופיזי מידי בשביל סמית' וראד, אז אלכסנדר יגבה בהגנה.

אני מקווה שלא הבנת את זה ממה שאני אמרתי על אלכסנדר במקום סמית. זה היה נטו משיקולי סייז והתאמה לעמדה. סמית בעיני הוא בעל ערך לקבוצה הזאת וכבר כתבתי זאת בעבר. 3 מחליף כמוהו זה לוקסוס שאין לאף קבוצה באירופה.

מה אני אגיד לך, צסק"א מקנאים בנו
מזל שיש לנו עוד שנתיים מובטחות איתו, שלא יגנבו לנו אותו חלילה

17 אוגוסט 2016, 09:56

בן82 כתב:הניסיונות לנתח פסיכולוגית את ראד על פי כל מיני תגובות שלו או "שפת גוף" במהלך משחק הם מצחיקים.
באותה מידה יכולתי להסתכל על שאראס לפני שבא למכבי ולהכריז שהוא משוגע ורק צועק על כולם ולקרוא לו "הד קייס".
ואם כבר דיברו על סמית', אני חושב שאם הוא באמת מגיע בריא ומאושש לעונה, הוא השחקן הכי חשוב בסגל, ולו רק בגלל הניסיון שלו והדבק שהוא צריך להיות בין השחקנים הוותיקים לחדשים. זה, וכל מה שיש לו כשחקן כשהוא בריא ולא סופר קנאקים בברכיים.

לגבי ראד אתה צודק. אני חושב שאין מה לנתח את האופי שלו, אלא ממה שאומרים עליו אנשים שראו אותו
במשך עונה שלמה, בתוך הקבוצה שלהם.
אבל, מצד שני, כן יש טענות מוצדקות, או לכל הפחות תהיות, לגבי מידת ההתאמה שלו לסגל שנבנה.
כלומר, לא מדובר בסטופר הגנתי, וכן מדובר בשחקן שאוהב את הכדור.
אני מניח שכשהוא יהיה ביום טוב, אז כולנו נרוויח, השאלה היא האם בימים לא טובים, הוא יידע לקחת
צעד אחורה, ולעזור לקבוצה בדברים הקטנים והפחות זוהרים.

לגבי סמית', זה כבר לגמרי בגזרת ה-wishful thinking.
בתסריט הכי אופטימי, סמית' הוא תוספת נהדרת לכל קבוצת יורוליג, בטח ובטח שלמכבי.
אבל בתסריט הריאלי (שגם הוא די אופטימי), מדובר בשחקן שעולה מהספסל ל-15 דקות ונותן
קליעה, ריבאונד, הגנה סבירה (כי הוא כבר לא יכול להיות הסטופר שהוא היה) והרבה נסיון ומנהיגות.
זה יכול להיות מצויין לרגעי הכרעה של משחקים ספציפיים, אבל זה לא משהו שאפשר לבנות עליו
לאורך זמן.

17 אוגוסט 2016, 16:56

קצת התחלתי לחשוש שעם צירופו של ראד יהיה לארז קשה להשתלט על העסק. מעדיף שיגיע מישהו אחר האמת. וגם מבחינה מקצועית הוא לא מה שאנחנו צריכים.

17 אוגוסט 2016, 17:36

toja27 כתב:קצת התחלתי לחשוש שעם צירופו של ראד יהיה לארז קשה להשתלט על העסק. מעדיף שיגיע מישהו אחר האמת. וגם מבחינה מקצועית הוא לא מה שאנחנו צריכים.

אני מסכים שעדיף שהוא לא יבוא...
אבל אם אתה שואל את חציל אז הוא כן מה שאנחנו צריכים... זה נותן לי קצת אופטימיות..

17 אוגוסט 2016, 17:38

toja27 כתב:קצת התחלתי לחשוש שעם צירופו של ראד יהיה לארז קשה להשתלט על העסק. מעדיף שיגיע מישהו אחר האמת. וגם מבחינה מקצועית הוא לא מה שאנחנו צריכים.

הופתעתי האמת שהתלהבת מההחתמה שלו בהתחלה. דווקא אתה תמיד בעד התאמה וחיבור על פני כישרון.

ראד לא מתאים.

17 אוגוסט 2016, 17:45

MTA2311 כתב:

הופתעתי האמת שהתלהבת מההחתמה שלו בהתחלה. דווקא אתה תמיד בעד התאמה וחיבור על פני כישרון.

ראד לא מתאים.

אין לי מושג מדוע הכישרון שלו הוא כזה קונצנזוס כאן. הכישרון שלו מסתכם בזה שהוא קצת אתלט, לא מעבר לזה. צפיתי בימים האחרונים במשחקים נוספים שלו ולא זיהיתי שום כשרון.
עשה סטטיסטיקה של 15 נקודות מול האין הגנות ביורוקאפ ובאחוזים לא טובים (לקח המון זריקות).

17 אוגוסט 2016, 17:48

שועל כתב:
MTA2311 כתב:

ראד לא מתאים.

אין לי מושג מדוע הכישרון שלו הוא כזה קונצנזוס כאן. הכישרון שלו מסתכם בזה שהוא קצת אתלט, לא מעבר לזה. צפיתי בימים האחרונים במשחקים נוספים שלו ולא זיהיתי שום כשרון.
עשה סטטיסטיקה של 15 נקודות מול האין הגנות ביורוקאפ ובאחוזים לא טובים (לקח המון זריקות).

לא מסכים איתך. הוא אול אראונד פלייר שמסוגל לעשות הכל על המגרש. הוא גם בגיל טוב. לא נתווכח על זה אבל, שנינו מסכימים שהוא ממש היה לא השחקן שצריך להיות פה.

17 אוגוסט 2016, 17:51

MTA2311 כתב:
שועל כתב:
MTA2311 כתב:

ראד לא מתאים.

לא מסכים איתך. הוא אול אראונד פלייר שמסוגל לעשות הכל על המגרש. הוא גם בגיל טוב. לא נתווכח על זה אבל, שנינו מסכימים שהוא ממש היה לא השחקן שצריך להיות פה.

עושה הכל ברמה נמוכה

17 אוגוסט 2016, 18:06

חחחחח עשיתם מראד עמית תמיר .

ראד סיכם במכבי

17 אוגוסט 2016, 18:17

שחקן כישרוני מאוד, שרמת ההתאמה שלו לשאר שחקני הסגל (ובעיקר לשחקני הפנים שחתומים כעת בקבוצה) מוטלת בספק נכון לעכשיו.

ראיתי שכתבו פה שהוא לא 4 - אז אולי הוא לא 4 קלאסי, אבל הוא בהחלט יכול לשחק כסטרץ׳ פור. סטייל דונטה סמית׳.
אבל כן, הייתי חי טוב יותר עם ההחתמה הזאת אם המחליף שלו (שהוחתם לפניו, כמובן) היה יכול לתת משהו בצד ההגנתי.
פרסם תגובה