פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
27 אוגוסט 2016, 18:51
זה פיק יור פויזן, שורה תחתונה.
פלייס זה פויזן שאני לוקח בהחלט.
27 אוגוסט 2016, 18:51
כן, אבל אלכסנדר/שגב זה פשוט לא זה. אני אומר את זה בצער רב, אבל ההבאה של ראד שמה עוד יותר לחץ על ההחתמה האחרונה, שעלולה להיות מייק אור ברייק לעונה הזאת.
27 אוגוסט 2016, 18:54
לדעתי היתרונות עולות על החסרונות אצל תייס. צמד גבוהים של צירבס ופלייס יזה משהו שנשמע טוב..
27 אוגוסט 2016, 18:55
החציל האצטקי כתב:זה פיק יור פויזן, שורה תחתונה.
פלייס זה פויזן שאני לוקח בהחלט.
בתכלס אם החלופה זה איזה מלקולם תומאס גם אני
השורה התחתונה אם אתם סומכים על הקפיץ שאבי יביא, אני לא. ובמצב הזה פלייס עדיף
27 אוגוסט 2016, 19:00
העניין הוא שפלייס זה אחד שעולה לא מעט כסף, האם בכסף הזה אנחנו באמת לא יכולים להביא מישהו שבאמת עונה על הצרכים שלנו? הוא יהיה שווה לפחות מיליון דולר לדעתי.
27 אוגוסט 2016, 19:02
בשלב הזה של העונה, כשקבוצות סגורות עם סגלים? תבדוק כמה עלה בורוסיס לקאחה לאבורל בקיץ האחרון. לדעתי סביבות ה-500k
27 אוגוסט 2016, 19:05
שחף1 כתב:בשלב הזה של העונה, כשקבוצות סגורות עם סגלים? תבדוק כמה עלה בורוסיס לקאחה לאבורל בקיץ האחרון. לדעתי סביבות ה-500k
קודם כל אני בספק שהוא עלה 500 אבל גם אם כן פלייס מגיע מהנבא, צעיר וסוג של מבטיח, מבורוסיס לא ציפו לתת עונה כזאת מפלצתית. אני די בטוח שהוא לא יהיה זול, גם אם לא ישלמו עליו את המחיר המלא.
27 אוגוסט 2016, 19:16
שגב לא יכול לשחק 4 בהתקפה ולא יכול לשחק 5 בהגנה. אלכסנדר לא יכול לשמור בהגנה על אף עמדה.
פלייס כבד, איטי ורך. חלאס, את ראד עוד היה אפשר להחליק איכשהו למרות שלא מתאים אבל די. למכבי חסרים דברים מאוד ספציפיים, והשחקן שיבוא צריך למלא את החוסרים האלה.
27 אוגוסט 2016, 19:24
שחף1 כתב:בשלב הזה של העונה, כשקבוצות סגורות עם סגלים? תבדוק כמה עלה בורוסיס לקאחה לאבורל בקיץ האחרון. לדעתי סביבות ה-500k
את בורוסיס אף אחד לא רצה. הוא יצא מעונה נוראית ואם אני לא טועה היו איתו שמועות על סמים.
אני לא חושב שאתה יכול להשוות בין המקרים. פלייס זה לא שחקן של 500 אלף, אבל לך תדע.
מה שכן, פלייס הוא לא סנטר מחליף. אם הוא יגיע, אז ציברס יהיה המחליף.
27 אוגוסט 2016, 19:33
סתם כי גם ככה הדיון פה הוא תאורטי בלבד ועל שחקן שלא מועמד אפילו ולא הוזכר אז מי זה ז'אבל מקגי שמישהו מפורום האוהדים בפייס אומר שהוא אחד משלושת המועמדים האחרונים עם סראפין ורובינסון ?
27 אוגוסט 2016, 19:41
מקאדו 3 כתב:סתם כי גם ככה הדיון פה הוא תאורטי בלבד ועל שחקן שלא מועמד אפילו ולא הוזכר אז מי זה ז'אבל מקגי שמישהו מפורום האוהדים בפייס אומר שהוא אחד משלושת המועמדים האחרונים עם סראפין ורובינסון ?
תראה shaqtin a fool ותבין מי זה מגי , טמבל עם תעודות ...
27 אוגוסט 2016, 19:45
הבחור הזה מהפייס סך הכל עוד טרול שלא פגע בכלום עוד כה. שלושת השחקנים האלה הוזכרו בכמה מקומות הרבה לפני שהליצן הזה הזכיר אותם. לגבי מגי, בתכלס זה שחקן טיפש אבל זה מסוג השחקנים שמכבי צריכה. מכבי לא צריכה עוד גבוה התקפי, היא צריכה האסל וחוסם, את זה הוא עושה בשפע. יש לו מוטת ידיים מטורפת. מבחינתי שינגר כמה שהוא רוצה, יכולת התקפית היא רק בונוס
27 אוגוסט 2016, 19:49
er79 כתב:הבחור הזה מהפייס סך הכל עוד טרול שלא פגע בכלום עוד כה. שלושת השחקנים האלה הוזכרו בכמה מקומות הרבה לפני שהליצן הזה הזכיר אותם. לגבי מגי, בתכלס זה שחקן טיפש אבל זה מסוג השחקנים שמכבי צריכה. מכבי לא צריכה עוד גבוה התקפי, היא צריכה האסל וחוסם, את זה הוא עושה בשפע. יש לו מוטת ידיים מטורפת. מבחינתי שינגר כמה שהוא רוצה, יכולת התקפית היא רק בונוס
השניים האחרים אני יודע שהוזכרו אבל איפה מקגי הזה הוזכר ?
בלי שום קשר אני לא לוקח ברצינות את הילדים שם מהפייס שאין להם שמץ של מושג .
27 אוגוסט 2016, 20:54
אני חושב שג'אוול מגי זו ההזיה הכי גדולה בהסטוריה של הפורום.
27 אוגוסט 2016, 21:31
אם נצא מהזיות על סראפין ורובינסון(ג׳אוויל מקגי פחחח) אז פלייס הוא אופציה לא רעה בכלל ביחס למה שיש בשוק
27 אוגוסט 2016, 21:57
שחף1 כתב:אם נצא מהזיות על סראפין ורובינסון(ג׳אוויל מקגי פחחח) אז פלייס הוא אופציה לא רעה בכלל ביחס למה שיש בשוק
פלייס לא הועבר לפילדלפיה שלשום?
ובכלל אמרו לנו שמחפשים סנטר מחליף אז כדאי לצאת מההזיות.
27 אוגוסט 2016, 22:17
הכל עניין של היצע וביקוש, כל המוזכרים פה כמו פלייס,רובינסון,סראפין וגם מגי רוצים קודם כל NBA, אבל אם לא רוצים אותם שם אין להם הרבה ברירה, בסין המקומות מוגבלים ורוב קבוצות היורוליג סגרו את הסגלים , בגלל זה הרבה קבוצות מחכות כי בספטמבר-אוקטובר אפשר להחתים שחקן בחצי או יותר משווי השוק שלו.
נערך לאחרונה על ידי
SlavaCa בתאריך 27 אוגוסט 2016, 22:20, נערך פעם אחת בסך הכל.
27 אוגוסט 2016, 22:19
dod כתב:שחף1 כתב:אם נצא מהזיות על סראפין ורובינסון(ג׳אוויל מקגי פחחח) אז פלייס הוא אופציה לא רעה בכלל ביחס למה שיש בשוק
פלייס לא הועבר לפילדלפיה שלשום?
ובכלל אמרו לנו שמחפשים סנטר מחליף אז כדאי לצאת מההזיות.
הוא אכן עבר בטרייד לפילדלפיה. אבל פורסם שהם כנראה ישחררו אותו...
27 אוגוסט 2016, 22:21
אני גם חושב שפלייס זה שחקן שאסור לפספס את ההזדמנות אם תיהיה כזאת להחתים אותו.
נכון שהוא לא קפיץ אתלטי אבל שחקן עם גובה וידיים כמו שלו הם תמיד איום חסימה מתחת לסל . התקפית אין מה לדבר , טכניקה מעולה בשביל סנטר עם משחק פוסט אפ מגוון ויד טובה מחצי מרחק.
אני בטוח שהעונה הזאת בnba ו בדי ליג שיפרה אותו מבחינת הפיזיות .
27 אוגוסט 2016, 22:25
לשם שינוי אני מקווה שאבי ודני לא קוראים פה.
לרצות להרכיב פה קו קדמי עם 0 שחקנים שומרים ו0 שחקנים עם יכולת טיפול בפיק אנד רול מעיד על מעט מאוד הבנה לגבי איך העסק הזה עובד.
כן, אפשר לוותר על הזדמנות להחתים שחקן טוב ומוכשר כשהוא לא מתאים לקבוצה בשום צורה.