03 ספטמבר 2016, 21:52
03 ספטמבר 2016, 21:53
החציל האצטקי כתב:רוני, השוק כרגע מחורבן לגמרי, וההחתמה של ראד (בשכר שהגיע) היא החתמה טובה מאוד.
על אלכסנדר אפשר להתווכח. (עדיין - ישראלי שבא מעונת יורוליג, ואחד החוסמים המובילים במפעל בשנה שעברה, בסגל שאין בו אף שחקן כזה)
גם סילי, כחוטף מצטיין, ממלא פונקציה שהגארדים האחרים לא ממלאים. זה על פניו זניח, אבל בסוף הדברים האלה משחקים תפקיד.
03 ספטמבר 2016, 21:53
03 ספטמבר 2016, 21:54
03 ספטמבר 2016, 21:55
MTA2311 כתב:אותו משתמש רוסי שאתה כל כך סומך עליו מסכם את דבריו באומרו שההשתלבות שלו במכבי לנוכח הרכב השחקנים שלה מוטלת בספק. למה מזה אתה מתעלם?
03 ספטמבר 2016, 21:55
LIAV10 כתב:שועל כתב:LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:איזה שטויות, צירבס השחקן המוביל בעמדה ויגיע מישהו שישלים אותו ויחפה על החולשות שלו ושל הקו הקדמי.
500 אלף דולר לא יגרמו לך להנחית את רובינסון, זה שחקן שנעול על האן בי איי ולא מעניין אותו אם מכבי יציעו לו חצי מיליון או מליון.
יגיע שחקן עם תכונות מאוד ברורות וה500 אלף הבדל באיכות של השחקן הזה לא שווה הפקרה של הקו האחורי.
בכל אופן יהיה לנו קו קדמי בינוני, גם אם יגיע רובינסון (ושוב, עוד 500 אלף לא ימשכו אותו), אזל לפחות שהקו הקדמי יהיה מהמובילים, סילי סקורר טוב יותר מ4 הגארדים הישראלים.
יפה שמה שקורה בקו האחורי הוא הפקרות אבל הקו הקדמי לא זקוק לעוד השקעה
הוא בינוני בגלל שניתבו את רוב הכסף לקו האחורי ובלי סילי הוא יכול היה להיות הרבה יותר טוב
זה מה שאני אומר, הוא לא יכל להיות הרבה יותר טוב.
נניח מכבי מוכנים לשים 600 אלף על הסנטר האחרון, איזה שחקן משמעותית יותר טוב יביאו ב1.1 מיליון? זה לא סכום שיביא שחקנים כמו רובינסון.
מעדיף לחלק את ה..נניח 1.1 מיליון דולר על שחקן בקו הקדמי ושחקן בקו האחורי כי אני כן מאמין בהימורים אמריקאים (סילי וכנראה הסנטר שיגיע) ואני חושב שללכת עם קו אחורי של מקל, אוחיון, סילבן, יבזורי וגאודלוק זו הפקרות, מצד שני אם ימצאו איזה סנטר הגנתי שיתברר כגניבה נוכל להעמיד קו קדמי מפתיע.
אגב, מי ביקש ממכבי להשאיר את אוחיון סילבן ויבזורי ואחר כך לטעון שזו הפקרות ולהביא את סילי (שהוא אגב לא אמור להוות פתרון לקבוצה כמו מכבי).
אם מכבי החליטה להשאיר אותם היא כנראה חשבה שהם מתאימים, מי אנחנו שנחשוב חלילה להפך?
בטח מתאימים, עונה ארוכה, צריך סגל ארוך.
דגן לא יראה דקות ביורוליג, סילבן יתן את ה10-15 דקות הרגילות.
03 ספטמבר 2016, 21:56
toja27 כתב:MTA2311 כתב:אותו משתמש רוסי שאתה כל כך סומך עליו מסכם את דבריו באומרו שההשתלבות שלו במכבי לנוכח הרכב השחקנים שלה מוטלת בספק. למה מזה אתה מתעלם?
כי קודם כל זאת הערכה העתידית שלו. דבר שני הוא אמר את המובן מאליו שקשה לו לראות את ראד מביא את כל מה שיש לו לנוכח שחקנים כמו גאודולוק ווימס. זה דבר ברור לכולנו ולכולם ברור כשיש כמה שחקנים מוכשרים באותה קבוצה יש כאלו שלא ימצו את מלוא הפוטנציאל שלהם. הציפיות שלי מראד שונות, אני מצפה ממנו להיות כשחקן שמשמש כלי נוסף בארסנל של הקבוצה ולא להיות הכוכב כמו שהיה בניז'ני.
על השחקן עצמו אמר דברים חיוביים מאוד.
03 ספטמבר 2016, 21:58
03 ספטמבר 2016, 22:02
03 ספטמבר 2016, 22:05
החציל האצטקי כתב:פרי ג'ונס הלך לחימקי, הוא לא שיחק שנה, הוא שיחק 3 בכל התקופה שלו בNBA ונחשב שם למגה-באסט. כזה שיש לו את כל הכשרון שבעולם אבל הוא רך וחסר אופי (קצת כמו ליאור אליהו).
הוא הימור לא פחות גדול מויקטור ראד שבא מסאמר ליג טוב ועונת רוקי נחמדה בניז'ני.
אני מסכים שאפשר היה להביא טוב מאלכסנדר.
אבל בכל הנוגע לישראלים השיקולים של מכבי מאז ומתמיד היו קצת יותר מורכבים, וזה בסך הכל מובן לאור המצב המאוד עגום שיש לנו שם מבחינת כשרון.
03 ספטמבר 2016, 22:06
MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:אותו משתמש רוסי שאתה כל כך סומך עליו מסכם את דבריו באומרו שההשתלבות שלו במכבי לנוכח הרכב השחקנים שלה מוטלת בספק. למה מזה אתה מתעלם?
כי קודם כל זאת הערכה העתידית שלו. דבר שני הוא אמר את המובן מאליו שקשה לו לראות את ראד מביא את כל מה שיש לו לנוכח שחקנים כמו גאודולוק ווימס. זה דבר ברור לכולנו ולכולם ברור כשיש כמה שחקנים מוכשרים באותה קבוצה יש כאלו שלא ימצו את מלוא הפוטנציאל שלהם. הציפיות שלי מראד שונות, אני מצפה ממנו להיות כשחקן שמשמש כלי נוסף בארסנל של הקבוצה ולא להיות הכוכב כמו שהיה בניז'ני.
על השחקן עצמו אמר דברים חיוביים מאוד.
הספקות לגבי ראד מעולם לא היו לגבי הכישרון שלו, אלא לגבי ההתאמה שלו לקבוצה. דווקא שם למשתמש הרוסי היו ספקות.
03 ספטמבר 2016, 22:07
שועל כתב:ולאור כך שלמכבי נורא חסר ישראלים, נורא עד כדי להביא שחקן שיעשה לא פחות מנזק ביורוליג
03 ספטמבר 2016, 22:07
החציל האצטקי כתב:פרי ג'ונס הלך לחימקי, הוא לא שיחק שנה, הוא שיחק 3 בכל התקופה שלו בNBA ונחשב שם למגה-באסט. כזה שיש לו את כל הכשרון שבעולם אבל הוא רך וחסר אופי (קצת כמו ליאור אליהו).
הוא הימור לא פחות גדול מויקטור ראד שבא מסאמר ליג טוב ועונת רוקי נחמדה בניז'ני.
אני מסכים שאפשר היה להביא טוב מאלכסנדר.
אבל בכל הנוגע לישראלים השיקולים של מכבי מאז ומתמיד היו קצת יותר מורכבים, וזה בסך הכל מובן לאור המצב המאוד עגום שיש לנו שם מבחינת כשרון.
03 ספטמבר 2016, 22:13
שועל כתב:טוז'ה, העונה עוד לא התחילה, אז אתה עדיין לא יכול להסיק שמכבי התנהלה נכון, מה שאנחנו יודעים כעובדה זה שבעונות הקודמות היא התנהלה לא נכון, אז זה מצחיק שאתה רואה בשיקול דעת של מכבי הוכחה לכך שהיא מתנהלת נכון...
במיוחד שעל זה הדיון, אם היא התנהלה נכון או שוב הביאה 2 שחקנים יקרים ועשתה טעויות בבנייה של שאר הקבוצה.
לדעתי התשובה ברורה.
ואיך שלא נסתכל על זה עמדות 4-5 הן אוסף של הימורים (גם אם ראד הצליח מאוד ביורוקאפ, והוא לא, עדיין מדובר בשחקן שהצליח בסך הכל ביורוקאפ) בעוד בעמדה 2 יש לך שחקן סופר מוכח.
03 ספטמבר 2016, 22:18
03 ספטמבר 2016, 23:57
MTA2311 כתב:jay כתב:החציל האצטקי כתב:יש הגיון גדול מאוד בהחתמה של סילי.
קומבו גארד גבוה עם יכולת לקלוע מבחוץ ב40-50% לאורך הקריירה, מתורגל בעלייה מהספסל ומסוגל לחטוף כדורים זה שחקן אחר לגמרי מרכז לבנבן אנדרסייזד שאין שום קשר בינו ובין הגנה.
תמשיכו להשמיץ את הקבוצה שפעם אחת הביאה רול פלייר שאשכרה בנוי לשחק את התפקיד שלו.
100%.
לא שאני תופס מסילי, אבל אותם אנשים מתלוננים אחרי זה על ההתאמה בין השחקנים, חלאס לשנות את המנגינה כל פעם.
מה הקשר בין סילי לבין התאמה בין שחקנים?
04 ספטמבר 2016, 00:10
jay כתב:"אז או שאנשים פה פשוט לא קולטים את הרצף ההזוי הזה, או שאף אחד כבר לא קורא את מה שהוא כותב. שזה לגמרי סבבה, פשוט יש עוד כמה פראיירים בינינו שכן, אז אנחנו משתאים, זה הכל"
04 ספטמבר 2016, 00:21
שועל כתב:תיקון קטן: רוצ'סטי בין כך יקבל ממכבי 400 אלף לפי הפרסומים, כך שהעלות שלו אם היו משאירים אותו היא 600 אלף לעונה
שועל כתב:ואני לא יודע על איזה ניסיון של סילי אתה מדבר, וההגנה שלו סבירה במקרה הטוב
שועל כתב:ואתה קצת חוטא באותו החטא של זה שאתה כותב נגדו, כשאתה כותב משפט כמוjay כתב:"אז או שאנשים פה פשוט לא קולטים את הרצף ההזוי הזה, או שאף אחד כבר לא קורא את מה שהוא כותב. שזה לגמרי סבבה, פשוט יש עוד כמה פראיירים בינינו שכן, אז אנחנו משתאים, זה הכל"
דאחילק, כתוב לגופו של דיון ותן כבוד לדעות של אחרים, אין שום טעם לחלוקת ציונים מסוג כזה.
שועל כתב:מעבר לזה אין שום טעם לפתוח את הדיון מחדש, אני חושב שהוא מוצא עד תום ולא הבאת איזה שהיא נקודת מבט חדשה
04 ספטמבר 2016, 00:22
החציל האצטקי כתב:הנקודה היא שחלקנו נגלה חוסר שביעות רצון מכל דבר תמיד, מבלי לתת לו צ'אנס על המגרש. (רוי זרק פה רפש על CP3 של אירופה בלי הפסקה, מה הוא מזיין את השכל על להשאיר אותו עכשיו?)
אני אופטימי לפחות עד שהמציאות טופחת לי בפרצוף.
04 ספטמבר 2016, 00:26