המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:יתכן שהפציעה של גאודלוק חמורה משחשבו.
מחר הוא יעבור אולטרה סאונד.
לא ייאמן.
זה כבר חשוד.
לא ייתכן שכל כך הרבה שחקנים נפצעים במכבי. זה כבר לא עניין של מזל.
מה גם שמכת הפציעות התחילה לפתע מהרגע שרגב פנאן נכנס לתפקיד במקום אבי קובלסקי הותיק והטוב.
ללא ספק יש בעיה באימוני הכושר.
לא, הפציעות התחילו בעונה האחרונה של קובלסקי ומאז לא הפסיקו.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:יתכן שהפציעה של גאודלוק חמורה משחשבו.
מחר הוא יעבור אולטרה סאונד.
לא ייאמן.
זה כבר חשוד.
לא ייתכן שכל כך הרבה שחקנים נפצעים במכבי. זה כבר לא עניין של מזל.
מה גם שמכת הפציעות התחילה לפתע מהרגע שרגב פנאן נכנס לתפקיד במקום אבי קובלסקי הותיק והטוב.
ללא ספק יש בעיה באימוני הכושר.
לא, הפציעות התחילו בעונה האחרונה של קובלסקי ומאז לא הפסיקו.
קובלסקי לא היה מאמן בעונת גודס הראשונה שחצי סגל גמר את העונה?
Holiday_Armadillo כתב:מי שעוקב אחרי הליגה האנגלית בכדורגל אולי יוכל לעשות הקבלה מסויימת בין המצב של מכבי עכשיו לבין כמות הפציעות המטורפת של ארסנל
גם שם זה לא יכול להיות צירוף מקרים (למרות שיש שם שחקנים מסויימים עם נטו גנטיקה לא טובה)
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי שעוקב אחרי הליגה האנגלית בכדורגל אולי יוכל לעשות הקבלה מסויימת בין המצב של מכבי עכשיו לבין כמות הפציעות המטורפת של ארסנל
גם שם זה לא יכול להיות צירוף מקרים (למרות שיש שם שחקנים מסויימים עם נטו גנטיקה לא טובה)
קונה שהמצב של מכבי יהיה כמו של ארסנל. בכל זאת, מקום רביעי מובטח.
סתם, לדעתי הבעיה שם היא בעיקר חסכון כסף. ונגר חוסך כזה הרבה כסף על רכש שאני לא אתפלא גם אם לא משקיע כסף בצוות מקצועי טוב.
מזכיר לי את מישהו אצלנו.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי שעוקב אחרי הליגה האנגלית בכדורגל אולי יוכל לעשות הקבלה מסויימת בין המצב של מכבי עכשיו לבין כמות הפציעות המטורפת של ארסנל
קונה שהמצב של מכבי יהיה כמו של ארסנל. בכל זאת, מקום רביעי מובטח.
סתם, לדעתי הבעיה שם היא בעיקר חסכון כסף. ונגר חוסך כזה הרבה כסף על רכש שאני לא אתפלא גם אם לא משקיע כסף בצוות מקצועי טוב.
מזכיר לי את מישהו אצלנו.
בתחילת העונה היה סיפור שאיזה עובד מועדון התפטר ושלח מכתב לוונגר שהוא מקווה שעכשיו יהיה לו כסף להחתים שחקנים
למה? כי וונגר אמר שהסיבה שלא מחתימים שחקנים זה בגלל שצריך לשלם לעובדים אחרים במועדון (שמרוויחים ביחד חצי מהמשכורל השנתית שלו בטח)
my man כתב:מתי נדע מה מצבו של אנדרו?
שועל כתב:https://twitter.com/maccabitlvbc/status/777409979225632768
Holiday_Armadillo כתב:שועל - להקטין חתימה
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל - להקטין חתימה
את גוזרת עליי להסיר את הגיף היפיפה שיצרתי?
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל - להקטין חתימה
את גוזרת עליי להסיר את הגיף היפיפה שיצרתי?
להקטין אותו, כן
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים