LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:בסוף באמת צפיתי בזה, כל פעם מחדש כשזה נגמר אני מתמלא בתחושת ריקנות מחרידה.
אני חושב שהמהלך הכי נכון ושקול שאפשר לעשות במצבים כאלה זה להתאבד.
היית חייבת להרוג את וולדמורט אחרי שבעה ספרים?
http://www.urbandictionary.com/define.p ... depressionאף פעם לא הבנתי (או שאני לא זוכר) למה הוא לא המשיך לפצל את הנשמה לעוד חלקים ויותר הזוי למה הוא לא זרק איזה חפץ לים או לפחות לקוטב הצפוני.
אני לא יודע אם זה נאמר מפורשות שהוא בחר לא לעשות, אבל בגדול, כשטום רידל מדבר עם סלגהורן על כל עניין ההורקרוקסים, הוא שואל(ומזעזע את סלגהורן) למה אנשים מפצלים את הנשמה רק לשני חלקים, ולא לשבעה, מכיוון ששבע נחשב למספר הכי "קסום". למרות שזה קצת סותר, כי היו לו שבעה חלקים בחוץ, כשהשמיני עדיין נמצא "אצלו", אז זה לפצל לשמונה. אבל זה ההסבר, בתכל'ס, ללמה הוא בחר בשבעה חלקים. בנוסף, נאמר שכל פיצול כזה מערער את הנפש, וזה למה וולדמורט נראה איך שהוא נראה. אז יכול להיות שהוא לא היה יכול לשאת יותר מדי.
בקטע של זריקת החפצים, מעשית אתה צודק. אבל דמבלדור הסביר להארי ואמר לו שהוא לא ישתמש בדברים פשוטים כמו פחיות או אבנים, כי הוא רואה בזה משהו מקודש. אז הוא חייב לעשות ביג דיל מכל הורקרוקס, ולשים אותו במקום שחשוב לו.
החיים מתפרקים לו ואכפת לו ממספר קדוש בעולם הקסמים?
אין סיכוי שרולינג תמצא איזו דרך להחזיר אותו? ומה עם הבת שלו ושל לסטריינג׳?
אני מאמין שהמספר הזה, לפחות ברמת הHP universe, לא סתם מספר נחמד, אלא שהמשמעות היא שיש לו השפעה של ממש. וגם אם לא, אני חושב שזה בעיקר עניין היציבות של הנשמה, שאי אפשר לקרוע אותה לאינסוף חלקים, אחרת היא לא עומדת בזה, כי שוב, הוא אחרי 7 פעמים הוא נראה כמו הצרות שלי.
אני מאמין שאם בא לה, היא יכולה להחזיר אותו בכיף. "אופס, היה לו עוד חלקיק נשמה", או "אופס, יש כישוף עתיק שיכול להחזיר אנשים מהמתים" וכן הלאה. אבל היא לא תעשה דבר כזה. ואיזו בת?O.O