13 אוקטובר 2016, 14:25
אחדשיודע כתב:לא ארינזה אונואקו ולא מלקולם תומאס היו במחנות האימונים הסופיים ב-NBA לפני שהביאו אותם למכבי, אלא בליגות הקיץ. זה שהם דילגו ב-NBA לתקופה מסויימת עבור חוזים זמניים (אחרי תחילת העונה) ומילאו חורים של פציעות, זה משהו אחר.
ולא, שום דבר לא מבטיח לך הצלחה, בטח לא למכבי. אתה תמיד יכול ליפול על שחקן בינוני/לא מתאים, אבל כשמדברים על הניפויים האחרונים (לטעמי, במיוחד השנה), יש סיכוי יותר טוב לפגוע (גם לצוות הסקאוטינג הכושל של מכבי). לא רואה סיבה לוותר על ההזדמנות.
13 אוקטובר 2016, 14:28
13 אוקטובר 2016, 14:32
אחדשיודע כתב:זה לא קשור ספציפית לאייברסון בכלל. כשחקן משלים, הוא חביב (מידי פעם) - בדיוק כמו סילי.
הוא לא השחקן שמכבי היתה צריכה כחתיכה האחרונה בפאזל, ולא פותר או עוזר לפתור את הבעיות המהותיות בסגל הזה.
אני הייתי מוותר עליו (אם תהיה אי פעם אפשרות כזאת) פשוט כי הוא עול תקציבי. לא כי הוא נזק מקצועי לקבוצה.
13 אוקטובר 2016, 14:34
13 אוקטובר 2016, 14:35
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:זה לא קשור ספציפית לאייברסון בכלל. כשחקן משלים, הוא חביב (מידי פעם) - בדיוק כמו סילי.
הוא לא השחקן שמכבי היתה צריכה כחתיכה האחרונה בפאזל, ולא פותר או עוזר לפתור את הבעיות המהותיות בסגל הזה.
אני הייתי מוותר עליו (אם תהיה אי פעם אפשרות כזאת) פשוט כי הוא עול תקציבי. לא כי הוא נזק מקצועי לקבוצה.
גם אם אתה מוותר עליו הוא יהיה עול תקציבי. חלק לא קטן בכלל מתקציב הקבוצה הולך באופן מסורתי
לשחקנים שלא משחקים בה, ולמאמנים שלא מאמנים אותה.
13 אוקטובר 2016, 14:38
13 אוקטובר 2016, 14:38
החציל האצטקי כתב:העניין הוא שהוא כן עוזר, ואנחנו מתעלמים מזה.
צירבס בבעיית פאולים. כל משחק. לפעמים הוא אאוט לגמרי גם בהתקפה. וכשקולטון עולה יש לך עוד אופציה של 2.13 בהמה שקוטף ריבאונדים ומושך אש בפוסט.
גם סילי. הבן אדם עושה בדיוק את מה שהביאו אותו לעשות כרגע. משחק את ה20 דק', עושה 9 נקודות, מסוכן מאוד מהשלוש, חוטף טוב בהגנה.
אם לא היה אותם, מי היה משחק? ראד ב5? פניני ב5? עוד דקות של יוגב ומקל?
זה לא הביאה השניה של דרק שארפ או אלכס טיוס אבל אלו שחקנים לא רעים שצריך לדעת להשתמש בהם והם נחוצים כדי לייצר מכבי עמוקה ליורוליג הקשה הזה.
אין למכבי את הלוקסוס לוותר על אף שחקן בסגל שלה כרגע. מקסימום שתושיב חלק בצד.
היא צריכה את כולם. אפילו את יבזורי המסכן (אע"פ שהיה עדיף והיה מוחלף בגארד מוכשר מתחת לגיל 22).
13 אוקטובר 2016, 14:40
jol9 כתב:אין סיבה שהוא יוותר על שכרו. בסוף המקרים האלה תמיד עולים לא הרבה פחות
מהחוזה המלא שלו.
13 אוקטובר 2016, 14:41
13 אוקטובר 2016, 14:43
החציל האצטקי כתב:אז אני אומר שלוותר על אייברסון תהיה טעות נוראית ושסבן פוטר נוסף בקבוצה, נגר כשיהיה, זה מאסט שאתה לא תחייה בלעדיו ביורוליג. (עזבו את זה שכבר תפס נישה של זר מתוך ה-8 שמותרים בליגה)
מכבי צריכה להבין שאכלה אותה ולהביא מחליף איכותי לקווינסי. ויק ראד חתם פה תמורת שקית במבה ולא אמור להיות נטל כזה גדול על התקציב. אמור להיות סה"כ תעודת ביטוח לתעודת ביטוח.
13 אוקטובר 2016, 14:45
החציל האצטקי כתב:אז אני אומר שלוותר על אייברסון תהיה טעות נוראית ושסבן פוטר נוסף בקבוצה, נגר כשיהיה, זה מאסט שאתה לא תחייה בלעדיו ביורוליג. (עזבו את זה שכבר תפס נישה של זר מתוך ה-8 שמותרים בליגה)
מכבי צריכה להבין שאכלה אותה ולהביא מחליף איכותי לקווינסי. ויק ראד חתם פה תמורת שקית במבה ולא אמור להיות נטל כזה גדול על התקציב. אמור להיות סה"כ תעודת ביטוח לתעודת ביטוח.
13 אוקטובר 2016, 14:47
13 אוקטובר 2016, 14:53
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:אז אני אומר שלוותר על אייברסון תהיה טעות נוראית ושסבן פוטר נוסף בקבוצה, נגר כשיהיה, זה מאסט שאתה לא תחייה בלעדיו ביורוליג. (עזבו את זה שכבר תפס נישה של זר מתוך ה-8 שמותרים בליגה)
סגל של 15 שחקנים?
13 אוקטובר 2016, 15:10
13 אוקטובר 2016, 15:14
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:אז אני אומר שלוותר על אייברסון תהיה טעות נוראית ושסבן פוטר נוסף בקבוצה, נגר כשיהיה, זה מאסט שאתה לא תחייה בלעדיו ביורוליג. (עזבו את זה שכבר תפס נישה של זר מתוך ה-8 שמותרים בליגה)
אתה באמת חושב שהביאו את ראד כתעודת ביטוח?
לא מצליח להבין את הרציונל שלך אחרי שקראתי את כל התגובות שלך מתחילת היום
שנייה אחת אין בלמים ואין בולם בשער, וההחתמה של אייברסון הזויה, ובשניה לאחריה אתה לא מוותר על אייברסון
13 אוקטובר 2016, 15:25
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:החציל האצטקי כתב:אז אני אומר שלוותר על אייברסון תהיה טעות נוראית ושסבן פוטר נוסף בקבוצה, נגר כשיהיה, זה מאסט שאתה לא תחייה בלעדיו ביורוליג. (עזבו את זה שכבר תפס נישה של זר מתוך ה-8 שמותרים בליגה)
אתה באמת חושב שהביאו את ראד כתעודת ביטוח?
לא מצליח להבין את הרציונל שלך אחרי שקראתי את כל התגובות שלך מתחילת היום
שנייה אחת אין בלמים ואין בולם בשער, וההחתמה של אייברסון הזויה, ובשניה לאחריה אתה לא מוותר על אייברסון
הרציונל שלי הוא שאייברסון יעזור למכבי מאוד מול סבן פוטרים שמחכים לה ביורוליג. במקום שצירבס יתן את העבירות המטומטמות הוא ייתן אותן. הוא גם מוסיף ממד של פיזיות, ריבאונד והוא פינישר סביר ליד הטבעת, על כל המראה האסתטי הלא מלבב שנלווה אליו.
13 אוקטובר 2016, 15:31
אחדשיודע כתב:שוב, אתה מדבר על עולם אידאלי (לאוהדים של הקבוצה), שבו מכבי משחררת מזומנים לכל עבר.
אם מכבי יכולה להביא שחקן מתאים ב-400/500 אל דולר נטו, גם בלי לוותר על שחקן כלשהו בסגל, סלמתק.
רק שלפעמים צריך לעשות וויתר (גם אם לאחר תקופה מסויימת) בשביל לקבל משהו טוב יותר.
13 אוקטובר 2016, 15:43
13 אוקטובר 2016, 15:44
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:שוב, אתה מדבר על עולם אידאלי (לאוהדים של הקבוצה), שבו מכבי משחררת מזומנים לכל עבר.
אם מכבי יכולה להביא שחקן מתאים ב-400/500 אל דולר נטו, גם בלי לוותר על שחקן כלשהו בסגל, סלמתק.
רק שלפעמים צריך לעשות וויתר (גם אם לאחר תקופה מסויימת) בשביל לקבל משהו טוב יותר.
בלי עומק כל הכשרון שלך לא שווה כלום. כשצירבס מנוטרל לעבירות, או כשאתה תקוע עם ציוותים שלו ושל ראד ואז ההגנה שלך זה זין מצוץ, אז מה שווה שיש לך שחקנים מוכשרים ואת ווימס וגאודלוק ואמו?
זה לא עולם אידיאלי.
בעולם אידיאלי היו לי שחקנים שמשחקים בשני צדי המגרש בכל עמדה, עם IQ כדורסל מטורף, נסיון מרשים ואתלטיות והם גם היו בני 24 עם אפסייד לעננים.
בעולם שלי צריך גבוה אחד ברוסטר ששומר אם כל היתר הם שחקני התקפה מובהקים (או סתם נגרים). בוודאי אם גם בבק קורט שלך אתה מוגבל.
13 אוקטובר 2016, 15:46
felix_r כתב:כמו ששמעתי את האוזמן אומר משהו כזה: ככל שארז יבין מהר יותר, שאין לו שחקנים לשחק את הסגנון שארז אוהב, ויתחיל להתאים את הסגנון לשחקנים הקיימים, ככה ייטב.