פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
23 אוקטובר 2016, 03:05
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:זה יהיה פחות מוזר אם ארז עצמו הציע להתפטר.
למה פחות מוזר? ועל סמך מה שיציע?
ביקש חיזוק, לא קיבל, איים בהתפטרות, אמרו לו סבבה.
אופציה אחת.
לא מאמין שזאת הסיבה.
ארז לא מאמן מהיום. הוא לא יתפטר כי הוא לא קיבל חיזוק אחרי שלושה מחזורים.
זה חדר ההלבשה. חד משמעית. אולי הזרים, אולי הישראלים. אני לא יודע. אבל זה חדר ההלבשה.
23 אוקטובר 2016, 03:05
יש מצב טוב שזה הפיטורים הכי מהירים ever במכבי.
23 אוקטובר 2016, 03:06
אחדשיודע כתב:יש מצב טוב שזה הפיטורים הכי מהירים ever במכבי.
לדעתי אפי פוטר לפני.
MTA2311 כתב:jay כתב:הכי מצחיק אם הישראלים שהמליצו על אדלשטיין באו להנהלה ואמרו להם "our bad".
זה ההימור שלי האמת
אם זה נכון הייתי בועט את כולם עונה הבאה לא אכפת לי כמה זה עולה. לא רק שהם הממליצים, זה עוד ברור למה הם עושים את זה, לא בגלל הקבוצה, אלא בגלל חוסר הדקות שלהם. וההנהלה מפספסת את זה?
אני מסכים שזה הרבה פחות מתקבל על הדעת מפיצוץ יותר או פחות אמוציונלי מול אדלשטיין, לגבי חיזוק, לגבי ביצועי הקבוצה, לגבי המרות שלו.
מדובר במאמן היחיד בתולדות המועדון עם 0 נצחונות יורוליג?
23 אוקטובר 2016, 03:07
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:זה יהיה פחות מוזר אם ארז עצמו הציע להתפטר.
אופציה אחת.
לא מאמין שזאת הסיבה.
זה חדר ההלבשה. חד משמעית. אולי הזרים, אולי הישראלים. אני לא יודע. אבל זה חדר ההלבשה.
לא אומר שלא (יש סיכוי לא רע אחרי הדברים ששמענו מווימס), אבל במקרה כזה נראה לי הזוי שרמי הדר נשאר.
אם ארז עצמו הציע להתפטר, זה נראה יותר הגיוני. מה גם שאצל ארז הכל יכול להיות.
23 אוקטובר 2016, 03:08
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:יש מצב טוב שזה הפיטורים הכי מהירים ever במכבי.
לדעתי אפי פוטר לפני.
לא, בסוף נובמבר.
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:זה יהיה פחות מוזר אם ארז עצמו הציע להתפטר.
אופציה אחת.
לא מאמין שזאת הסיבה.
בשביל שההנהלה (טוב, הנהלה שפויה) תוכל בכלל לשקול לכבד טיעוני חדר הלבשה, צריך לעבור איזו קיברת דרך. זה שאנשים ממורמרים על ההתחלה כי לא קיבלו דקות זה מובן, ואף אחד שפוי בדעתו לא היה הולך לפטר את המאמן במקום להגיד להם להירגע. צריך להתלונן עליו שוב ושוב ולהביא מאסה קריטית של אנשים כדי שמנהלים יעמדו לצידם ולא לצידו.
MTA2311 כתב:מדובר במאמן היחיד בתולדות המועדון עם 0 נצחונות יורוליג?
אבי אבן?
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:זה יהיה פחות מוזר אם ארז עצמו הציע להתפטר.
אופציה אחת.
לא מאמין שזאת הסיבה.
לא אומר שלא (יש סיכוי לא רע אחרי הדברים ששמענו מווימס), אבל במקרה כזה נראה לי הזוי שרמי הדר נשאר.
אם ארז עצמו הציע להתפטר, זה נראה יותר הגיוני. מה גם שאצל ארז הכל יכול להיות.
זה לא הזוי. גם בעונה שעברה העוזרים נשארו אחרי שגודס פוטר.
23 אוקטובר 2016, 03:09
בעונה שעברה העוזרים היו אבי אבן ורפי בוגטין, איזו מן השוואה זו בכלל?
יש הבדל, בעונה שעברה העוזרים היו מינוי של ההנהלה
ההגנה שהזרים מתלוננים עליה רעה רק בגללם ובגלל הישראלים ,זה ממש לא קשור לארז.
חוסר יכולת ורגלים של זקנה לא קשורה למאמן,מקל שומר כמו בדיחה כנל ראד ,כנל לאנדסברג ואלכסנדר וצירבס ואיברסון,אז למי הם באים בתלונות.
היום ההגנה באירופה כמעט ללא טריקים ,היא אישית לוחצת בלי חרטות.
את רוב הסגל ההנהלה הזו הרכיבה ככה שלבוא לארז בתלונות על הגנה נשמע בדיחה,איפה גבוה הגנתי .
פשוט הזוי,היה מקרה דומה אם מכתב להנהלה של מרכוס בראון,זה דבר בעיתי נושא כזה אם הם חרא שחקנים מבחינת אופי הגבול דק בין לחרבן על המועדון ומעכשיו כל פעם שלא ימצא חן בעינהם לעשות מה בזען שלהם ולהיות יותר גדולים מהמועדון.
מועדון צריך להיות גדול יותר מכל שחקן,הדבר היחיד שיבטיח עכשיו עונה נורמלית זה פיגורה לא בובה רק מאמן שיתן בראש לצמד הכוכבים .
ווימס היה מסורס תחת מסינה.
23 אוקטובר 2016, 03:10
זה נראה ממש תמוה שפיטרו אותו בשלב הזה של העונה.
על פי פרסומים זרים, מי שבעיקר אחראי על החלק ההגנתי זה רמי הדר.
מה שעוד יותר מוזר, זה שהזרים העיקריים - ווימס וגאודלוק קיבלו יד חופשית לעשות הכל על המגרש.
יכול להיות שהסיבה שהוא מפוטר זה כי הוא דרש חיזוק לחלק הקדמי וההנהלה חשבה שגם עם הסגל הנוכחי אפשר להגיע רחוק?
אל תנסו לחפש רציונאל. מהלך כזה, בטיימינג כזה הוא בהכרח לא רציונאלי.
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:זה יהיה פחות מוזר אם ארז עצמו הציע להתפטר.
אופציה אחת.
זה לדעתי מה שקרה
jay כתב:שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:זה יהיה פחות מוזר אם ארז עצמו הציע להתפטר.
אופציה אחת.
לא מאמין שזאת הסיבה.
בשביל שההנהלה (טוב, הנהלה שפויה) תוכל בכלל לשקול לכבד טיעוני חדר הלבשה, צריך לעבור איזו קיברת דרך. זה שאנשים ממורמרים על ההתחלה כי לא קיבלו דקות זה מובן, ואף אחד שפוי בדעתו לא היה הולך לפטר את המאמן במקום להגיד להם להירגע. צריך להתלונן עליו שוב ושוב ולהביא מאסה קריטית של אנשים כדי שמנהלים יעמדו לצידם ולא לצידו.
אנו לא באמת יודעים מה קורה בחדר ההלבשה, כמה המצב חמור ומתי זה התחיל. כנראה המצב היה חמור מאוד אם מכבי החליטה להעיף את ארז כבר עכשיו.
שמענו את הדברים של ווימס וגאודולוק בתקשורת, וזה נשמע רע. אז תחשוב מה קורה בחדרי חדרים.
23 אוקטובר 2016, 03:12
אני לא מאמין שזה הישראלים ממש לא,ראינו תאהבה בינהם וגם איך יסתכלו אם כן בקמפין הנבחרת אחד על השני.
אין מצב שזה הישראלים ואני מתכוון לפניני אוחיון ומקל.
עשו מיבוש הישראלים יותר ממה שהם באמת הרגישו.
מה שכן לאנדסברג היום היצטרף לחגיגה אם יציאה בסגנון לא ראיתי או הרגשתי אנרגיה היום.
חדשות טובות, להביא רק מאמן זר.
זה יכול להיות חדר הלבשה בצורה עקיפה - ההנהלה שמעה את השחקנים, באה לאדלשטיין ואמרה לו שהוא מפשל ושהוא מאבד את השחקנים ושיעשה מאמצים ועוד כל מיני עצות בשקל שהוא לא היה מוכן לשמוע, והוא אמר להם שזה שיש להם בכלל אוזן קשבת לדבר כזה גורם לשחקנים לחתור תחתיו ושייקחו צעד אחורה, ומפה הפרידה הייתה קצרה.
היו דברים מעולם אבל פשוט קשה להעלות על הדעת ששחקנים בכו להנהלה והתגובה הייתה אוקיי, אז נפטר אותו אם זה מה שאתם רוצים D:D D:D

!