פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מסיבת העיתונאים הראשונה של רמי הדר לקראת המשחק נגד גלא

25 אוקטובר 2016, 20:19

jol9 כתב:לא מבין מה שנאמר כאן. אלזה היא מלכה... למי איכפת שהיא היתה פעם נסיכה???
גם פופוביץ' היה פעם עוזר מאמן...

מספיק לגנוב דעת.

עכשיו כרגיל יבוא שמואל ויגיד שאלזה נסיכה.
בכוח הוא מתעלם מעובדות.

Re: מסיבת העיתונאים הראשונה של רמי הדר לקראת המשחק נגד גלא

25 אוקטובר 2016, 20:27

toja27 כתב:
roy1000 כתב:
toja27 כתב:
roy1000 כתב:
MaccabiTA כתב:יש לי הרגשה יותר חיובית לגביו מאשר לגבי ארז
לא אתפלא אם בטעות ההנהלה הנכה שלנו פגעה בגרגר חיטה הפעם.

מוכן לקחת את ההתערבות הזו.

על מה מתערבים ומה מדד להצלחה?

מדד להצלחה זה שהוא נשאר לעונה הבאה לא? אני פתוח לעוד הצעות.

זה לא מדד להצלחה בשבילי כי מכבי יכולים להיות שכבר עכשיו נעולים על טרינקיירי או שאראס אלא אם יקרה משהו יוצא דופן. איך אתה מסתכל על ההצלבה?

סבבה. סיכוי קלוש שרמי הדר מביא את מכבי להצלבה.

Re: מסע"ת הצגת רמי הדר כמאמן הקבוצה

25 אוקטובר 2016, 20:31

נפלתם על כל הראש.

25 אוקטובר 2016, 20:32

אז אני אומר שהוא מביא אותה לפחות להצלבה. מינימום מקום 8. על מה ההתערבות ? כבוד או שעולה לך בראש משהו יצרתי יותר?

25 אוקטובר 2016, 20:33

toja27 כתב:אז אני אומר שהוא מביא אותה לפחות להצלבה. מינימום מקום 8. על מה ההתערבות ? כבוד או שעולה לך בראש משהו יצרתי יותר?

התערבות חתימה כמובן. מי שמפסיד צריך לשים חתימה לבחירתו של המנצח (לא קללות או משהו מפגר), ולהשאיר אותה למשך חצי שנה (נגיד).

25 אוקטובר 2016, 20:34

roy1000 כתב:
toja27 כתב:אז אני אומר שהוא מביא אותה לפחות להצלבה. מינימום מקום 8. על מה ההתערבות ? כבוד או שעולה לך בראש משהו יצרתי יותר?

התערבות חתימה כמובן. מי שמפסיד צריך לשים חתימה לבחירתו של המנצח (לא קללות או משהו מפגר), ולהשאיר אותה למשך חצי שנה (נגיד).

3 חודשים עשינו עסק

25 אוקטובר 2016, 20:37

toja27 כתב:
roy1000 כתב:

3 חודשים עשינו עסק

סגור. רק לצורך הבהרה - אם מפטרים או מחליפים או מורידים את רמי הדר למשרת עוזר מאמן אני מנצח.

25 אוקטובר 2016, 20:38

תוז'ה, התערבות אמיצה וחסרת כיסוי שלך...

25 אוקטובר 2016, 20:42

roy1000 כתב:
toja27 כתב:
roy1000 כתב:

3 חודשים עשינו עסק

סגור. רק לצורך הבהרה - אם מפטרים או מחליפים או מורידים את רמי הדר למשרת עוזר מאמן אני מנצח.

טוב זה קצת בעייתי כי יכול להיות שיורידו אותו בלי קשר לתוצאות. הכוונה שיש להם תכנון מעכשיו לעשות זאת ואז כל הטעם דל ההתערבות מצידי הולך. אבל כיוון שאני גם מאמין שהוא מונה כדי להישאר אז סגור.
יריקה על כף היד ולחיצה.

25 אוקטובר 2016, 20:43

toja27 כתב:
roy1000 כתב:
toja27 כתב:
roy1000 כתב:

3 חודשים עשינו עסק

טוב זה קצת בעייתי כי יכול להיות שיורידו אותו בלי קשר לתוצאות. הכוונה שיש להם תכנון מעכשיו לעשות זאת ואז כל הטעם דל ההתערבות מצידי הולך. אבל כיוון שאני גם מאמין שהוא מונה כדי להישאר אז סגור.
יריקה על כף היד ולחיצה.

:like:
בלי קשר לתוצאות זו התערבות גרועה שלך. אני ארחם.

25 אוקטובר 2016, 20:44

jol9 כתב:תוז'ה, התערבות אמיצה וחסרת כיסוי שלך...

אההה לא. אני אוהב את הסיכויים שלי כאן :)

25 אוקטובר 2016, 20:46

בוא נגיד שהסעיף שהוספת יכול לשבש משהו בתוכניות. מעבר לזה הסיכויים נוטים לטובתי אני מאמין.

25 אוקטובר 2016, 20:46

בהתחשב בסטטיסטיקה של שמואל, אז הסיכויים שלך לא גבוהים לא בהקשר לסוף העונה, אלא
בהקשר לסוף נובמבר

25 אוקטובר 2016, 20:55

jol9 כתב:בהתחשב בסטטיסטיקה של שמואל, אז הסיכויים שלך לא גבוהים לא בהקשר לסוף העונה, אלא
בהקשר לסוף נובמבר

מה הסטטיסטיקה של שמואל?

Re: מסע

25 אוקטובר 2016, 20:56

my man כתב:
jol9 כתב:בהתחשב בסטטיסטיקה של שמואל, אז הסיכויים שלך לא גבוהים לא בהקשר לסוף העונה, אלא
בהקשר לסוף נובמבר

מה הסטטיסטיקה של שמואל?

שבעשרת המשחקים האחרונים אימנו 5 מאמנים שונים.

25 אוקטובר 2016, 20:58

jol9 כתב:
my man כתב:
בהקשר לסוף נובמבר

מה הסטטיסטיקה של שמואל?

אה זו...
לא בגילה הוא לא יהיה פה...
אני פשוט לא צופה לו יותר מ2 ניצחונות ביורוליג בחודשיים הקרובים..

Re: מסע

25 אוקטובר 2016, 20:59

my man כתב:
jol9 כתב:
my man כתב:
בהקשר לסוף נובמבר

מה הסטטיסטיקה של שמואל?

אה זו...
לא בגילה הוא לא יהיה פה...
אני פשוט לא צופה לו יותר מ2 ניצחונות ביורוליג בחודשיים הקרובים..

תחזית די אופטימית בהתחשב בלוח המשחקים

25 אוקטובר 2016, 20:59

בהקשר לסוף נובמבר

הבן אדם לא ממצמץ, אם עושים תחרות מי שממצמץ ראשון מפסיד ושמים את רמי הדר מול וימס או גאודלוק, שני האחרונים ינבחו כמו כלבלבים קטנים ויברחו מהמקום עם זנב בין הרגליים. יש לי הרגשה טובה לגביו.

25 אוקטובר 2016, 21:01

toja27 כתב:
בהקשר לסוף נובמבר

הבן אדם לא ממצמץ, אם עושים תחרות מי שממצמץ ראשון מפסיד ושמים את רמי הדר מול וימס או גאודלוק, שני האחרונים ינבחו כמו כלבלבים קטנים ויברחו מהמקום עם זנב בין הרגליים. יש לי הרגשה טובה לגביו.

אתה תמים... :laugh1

25 אוקטובר 2016, 21:05

אני גם חושב שרמי הדר בסך הכל איש מוכשר ויכול להפתיע לטובה, אבל גם ברור לי שהמינוי שלו לא חכם, השאלה אם יש אלטרנטיבה, למי מה שנכתב כאן אני מבין שלא
פרסם תגובה