פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג מחזור 4: ז'לגיריס נגד מכבי, שישי, 20:00

28 אוקטובר 2016, 16:08

לא חושב שזלגיריס יגיעו ל90 ובטח לא בקלות. ומנגד למכבי יהיה קשה יותר בהתקפה אני מניח.

28 אוקטובר 2016, 16:51

toja27 כתב:לא חושב שזלגיריס יגיעו ל90 ובטח לא בקלות. ומנגד למכבי יהיה קשה יותר בהתקפה אני מניח.

יגיעו ובקלות. לא בונים פתרונות בהגנה בכמה ימים עם מאמן שכבר היה במערכת של מי שבנה את ה״הגנה״ הנוכחית. אין לנו שום סיבה להאמין שמכבי לא תחטוף סקור גבוה בסביבות ה90.

28 אוקטובר 2016, 17:30

מכביסט24 כתב:
toja27 כתב:לא חושב שזלגיריס יגיעו ל90 ובטח לא בקלות. ומנגד למכבי יהיה קשה יותר בהתקפה אני מניח.

יגיעו ובקלות. לא בונים פתרונות בהגנה בכמה ימים עם מאמן שכבר היה במערכת של מי שבנה את ה״הגנה״ הנוכחית. אין לנו שום סיבה להאמין שמכבי לא תחטוף סקור גבוה בסביבות ה90.

יכול להיות , סהכ הופתעתי שהם קולעים מעט יחסית בהתחשב בכך שיש להם קלעים לא רעים מבחוץ כמו פנגוס, מוטום, מילאקניס ווסטרמן כשהוא בכושר והרכזים נוטים לדחוף את המשחק קדימה ובנוסף זהו משחק ביתי שלהם ששם ניצחו את באסקוניה. אבל מנגד אם הם קלעו 74 נקודות למשחק עד כה אז קשה להאמין שישנו את עורם כל כך בקלות כמו שנאמר. נראה בקרוב. יותר נכון אתם תראו ואני לא אצליח למצוא אינטרנט שוב בקופאנגן בשעות המאוחרות שלהלילה ואסתפק בדיוויחים.

28 אוקטובר 2016, 17:38

אנחנו בריאים(אלכסנדר לא רלוונטי בכלל, ולנדסברג לא רלוונטי במשחקים שמשנים משהו), שאראס אמנם מאמן טוב, אבל לא מאמן על, ואנחנו יותר מוכשרים מהם. שלא לדבר על זה שהקהל שלהם לא מפחיד. צריכים לקחת את זה.

28 אוקטובר 2016, 17:57

ננצח, שורה תחתונה. זו לא תהיה תבוסה לאף אחד מהצדדים, ויש סיכוי שזה יוכרע על הבאזר. אבל זה יסתיים בניצחון..

28 אוקטובר 2016, 18:02

toja27 כתב:
מכביסט24 כתב:

יכול להיות , סהכ הופתעתי שהם קולעים מעט יחסית בהתחשב בכך שיש להם קלעים לא רעים מבחוץ כמו פנגוס, מוטום, מילאקניס ווסטרמן כשהוא בכושר והרכזים נוטים לדחוף את המשחק קדימה ובנוסף זהו משחק ביתי שלהם ששם ניצחו את באסקוניה. אבל מנגד אם הם קלעו 74 נקודות למשחק עד כה אז קשה להאמין שישנו את עורם כל כך בקלות כמו שנאמר. נראה בקרוב. יותר נכון אתם תראו ואני לא אצליח למצוא אינטרנט שוב בקופאנגן בשעות המאוחרות שלהלילה ואסתפק בדיוויחים.

90 בהילוך שני , כל פיק נ רול מפרק אותנו והשחקנים הזומבים שלנו מסתובבים סביב עצמם כמו ג'וקים מסוממים. פנגוס עם משחק שיא הערב , גם מוטום המכוער.

28 אוקטובר 2016, 18:03

yanay21 כתב:אנחנו בריאים(אלכסנדר לא רלוונטי בכלל, ולנדסברג לא רלוונטי במשחקים שמשנים משהו), שאראס אמנם מאמן טוב, אבל לא מאמן על, ואנחנו יותר מוכשרים מהם. שלא לדבר על זה שהקהל שלהם לא מפחיד. צריכים לקחת את זה.

תראה היום כמה הקהל שלהם מפחיד , אל תיקח את הקהל המנומנם והשבע של מכבי כאינדיקציה למשהו , היום תראה מה זה קבוצה ביתית.

28 אוקטובר 2016, 18:05

ankram כתב:
yanay21 כתב:אנחנו בריאים(אלכסנדר לא רלוונטי בכלל, ולנדסברג לא רלוונטי במשחקים שמשנים משהו), שאראס אמנם מאמן טוב, אבל לא מאמן על, ואנחנו יותר מוכשרים מהם. שלא לדבר על זה שהקהל שלהם לא מפחיד. צריכים לקחת את זה.

תראה היום כמה הקהל שלהם מפחיד , אל תיקח את הקהל המנומנם והשבע של מכבי כאינדיקציה למשהו , היום תראה מה זה קבוצה ביתית.

לפי מה שאני זוכר הוא צודק, הקהל שלהם יותר קרוב לקהל הגרמני מאשר לסרבים או לטורקים

28 אוקטובר 2016, 18:06

דווקא מרגיש לי שאנחנו מפרקים אותם היום. דו ספרתי.

28 אוקטובר 2016, 18:08

MaccabiTA כתב:
ankram כתב:

לפי מה שאני זוכר הוא צודק, הקהל שלהם יותר קרוב לקהל הגרמני מאשר לסרבים או לטורקים

לא לפי מה שראיתי בפעם האחרונה , ד"א הקהל הגרמני של במברג נהדר , ועושה הרבה רעש , גם הקהל של מילאנו היה לא רע , בטח שיותר מהקהל שלנו.

28 אוקטובר 2016, 18:08

החציל האצטקי כתב:דווקא מרגיש לי שאנחנו מפרקים אותם היום. דו ספרתי.

לקחת קצת חומר מראד?

28 אוקטובר 2016, 18:09

החציל האצטקי כתב:דווקא מרגיש לי שאנחנו מפרקים אותם היום. דו ספרתי.

אני חצי איתך בהרגשה
מאמין שיגמר 8-12 הפרש, אבל לא בדיוק ירגיש כמו פירוק

28 אוקטובר 2016, 18:13

MaccabiTA כתב:
ankram כתב:

שלא תבין, אני לא מזלזל בקהל של ז'לגיריס, זה שהוא טוב משלנו זה בטוח, אבל הוא לא זורה אימה בלבבות השחקנים כמו הגיהינום במשחקי החוץ של הכוכב האדום, נניח. זה לא כדי לומר שהקהל לא טוב, פשוט לא חושב שזה מה שיתן להם את הניצחון. מכבי, עד שתוכיח אחרת, היא קבוצה שנשברת בקלות מול קהלים פסיכיים, וזה לבדו יכול לגמור משחק. זה לא יקרה כאן.

28 אוקטובר 2016, 18:14

פיני גרשון: "מכבי תל אביב תשוב לישראל עם שאראס או קזלאוסקס"

http://sports.walla.co.il/item/3008498

28 אוקטובר 2016, 18:17

ankram כתב:פיני גרשון: "מכבי תל אביב תשוב לישראל עם שאראס או קזלאוסקס"

http://sports.walla.co.il/item/3008498

בתקשורת הליטאית לא יודעים להכריע האם הישראלי דיבר במליצות.

דיבר במליצות.

28 אוקטובר 2016, 18:18

yanay21 כתב:
MaccabiTA כתב:
ankram כתב:

שלא תבין, אני לא מזלזל בקהל של ז'לגיריס, זה שהוא טוב משלנו זה בטוח, אבל הוא לא זורה אימה בלבבות השחקנים כמו הגיהינום במשחקי החוץ של הכוכב האדום, נניח. זה לא כדי לומר שהקהל לא טוב, פשוט לא חושב שזה מה שיתן להם את הניצחון. מכבי, עד שתוכיח אחרת, היא קבוצה שנשברת בקלות מול קהלים פסיכיים, וזה לבדו יכול לגמור משחק. זה לא יקרה כאן.

יכול מאד להיות ,אם כי אני בטוח שמומנטום פה של הקהל עם הקבוצה שלו יכול להכריע את המשחק. למכבי יש 3 שחקני פנים למשחק הזה (ראד,הגרמני וקולטון) סה טו , אין יותר , אולי קצת הנכה 1(סמית') או הנכה השני (פניני) , יתנו כמה דקות אימה בעמדה 4 , מה שכמובן יוביל לריבאונד התקפה של היריבה.לדעתי מקל ויוגב יקבלו הערב דקות קצת יותר רצינות , ואני מקווה שמקל יגיע סוף סוף ל 11% מהקשת.

28 אוקטובר 2016, 18:18

זה לא משנה אם דיבר בצחוק או לא, אין טעם להתייחס אליו ברצינות.

28 אוקטובר 2016, 18:20

מקל יגיע ל11% מהקשת, בוודאות. כלומר, 11% משטח הטבעת עצמה, כן? לא אחוזי קליעה

28 אוקטובר 2016, 18:21

yanay21 כתב:מקל יגיע ל11% מהקשת, בוודאות. כלומר, 11% משטח הטבעת עצמה, כן? לא אחוזי קליעה

יש לו את הג׳אמפ הכי עצוב שראיתי בחיים שלי כנראה
זה תמיד נראה כמו שחקן קטסל בכיתה א' שמנסה להגיע לטבעת מהשלוש בסל של גדולים

28 אוקטובר 2016, 18:22

yanay21 כתב:מקל יגיע ל11% מהקשת, בוודאות. כלומר, 11% משטח הטבעת עצמה, כן? לא אחוזי קליעה

11% שומן אולי
פרסם תגובה