LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:אם מנצחים את אפס, אפשר לפנטז על ביתיות
ממש לא
לא במובן שזה נועל לנו את הביתיות, כי יש עוד מיליון משחקים. שיהיה ברור, אני לא מאמין שהקבוצה הזו יכולה להחזיק במצב הזה עד סוף העונה, כי שחקנים כמו סילי ואייברסון מפגינים יכולות חריגות, במיוחד אייברסון. אבל חוץ מפנר, ריאל וצסק"א, שאין על מה לדבר, אף אחד מהקבוצות האחרות שבתמונת ההצלבה היא לא אחת שאפשר לנצח ביום טוב(וחלק אפשר לנצח גם ביום לא טוב). אני לא אומר שזה יקרה, אבל זה לא מחוץ לגבולות האפשרי. ומה שעצוב זה שאם לא נשיג את זה, עוד נתחרט על היום שלא הבאנו חיזוק לקו הקדמי
עוד ארבעה מחזורים מתחיל לך רצף משחקים פסיכי של צסק״א, קאחה, פעמיים דרושפאקה וריאל, בקלות נוכל לסיים את הרצף עם 0-5 שלילי
מבחינת הרצף המסויים, לא אומר שיהיה קל. אבל כשאני מדבר על היכולות שלנו מול האחרות, לא חושב שכשאנחנו מחוברים זה אבוד. דרושפאקה, בלי קשר אלינו, קבוצה פשוט לא טובה. הם לא גרועים, אבל הם גם לא טובים(וחבל לי, האמת). יכולים לנצח אותם בבית, ועם הקהל שלהם, אפילו בחוץ. צסק"א, כמובן, זה צאן לטבח. קאחה טובים מאיתנו, כמובן, אבל לא רצחניים, זה מאוד תלוי בקריזות שהשחקנים שלנו יגיעו איתן. ריאל כנראה אבוד. זה יכול להיות 0-5 בסבבה, כי הקבוצה שלנו לא יציבה בינתיים, אבל זה בכיף יכול להיות 3-2. דרושפאקה ממש ממש ממש שכונתית. זה יכול לשחק לטובתם או לרעתם, יום אחד הם הצפון הישן, יום אחר הם פרוצות בתחנה המרכזית.
וזה לא שקבוצות אחרות לא יאבדו משחקים מול הקבוצות האלו

נצטרך למצוא קבוצה משותפת אחרת לאהוב. ידעת שהדת רצה חזק בטקסס? אולי, אפילו, באזור סן אנטוניו? סתם אומר...