26 נובמבר 2016, 16:48
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:אם מנצחים את אפס, אפשר לפנטז על ביתיות
ממש לא
לא במובן שזה נועל לנו את הביתיות, כי יש עוד מיליון משחקים. שיהיה ברור, אני לא מאמין שהקבוצה הזו יכולה להחזיק במצב הזה עד סוף העונה, כי שחקנים כמו סילי ואייברסון מפגינים יכולות חריגות, במיוחד אייברסון. אבל חוץ מפנר, ריאל וצסק"א, שאין על מה לדבר, אף אחד מהקבוצות האחרות שבתמונת ההצלבה היא לא אחת שאפשר לנצח ביום טוב(וחלק אפשר לנצח גם ביום לא טוב). אני לא אומר שזה יקרה, אבל זה לא מחוץ לגבולות האפשרי. ומה שעצוב זה שאם לא נשיג את זה, עוד נתחרט על היום שלא הבאנו חיזוק לקו הקדמי
עוד ארבעה מחזורים מתחיל לך רצף משחקים פסיכי של צסק״א, קאחה, פעמיים דרושפאקה וריאל, בקלות נוכל לסיים את הרצף עם 0-5 שלילי
26 נובמבר 2016, 17:23
יוסי22 כתב:זה נחמד בשביל הקוריוז , לא מעבר ...
יש 9 קבוצות עם מאזן 5-4 או 4-5 ואלו 9 הקבוצות שיאבקו על מקומות 4-8 , הולכת להיות עונה מרתקת ביורוליג .
לטעמי גם פנרבחצ'ה יכולה להיכנס לתוך הקלחת הזו .
26 נובמבר 2016, 17:24
jol9 כתב:סינגלטון וקלאתיס עדיפים על כל מה שיש לנו בעמדות שלהם.
אבל זאת לא הנקודה. בסופו של דבר בוחנים את היכולת של הקבוצה להתחבר ליחידה אחת, שמסוגלת לחפות על החסרונות, ולהוציא מעצמה 100% בכל משחק.
הקרדיט הגדול של רמי הדר, הוא שהוא הצליח לעשות בדיוק את זה עם קבוצה די מפורקת, ערב רצף משחקים שהיה עשוי לדרדר אותה לתחתית היורוליג, ועל הדרך לגרום להחלפת מאמן נוספת.
26 נובמבר 2016, 17:29
LIAV10 כתב:אנטה טומיץ׳ סיפור עצוב.
מאיפה פתאום התחילה הירידה המטורפת ביכולת? (שנה שעברה כבר)
26 נובמבר 2016, 17:32
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:אם מנצחים את אפס, אפשר לפנטז על ביתיות
ממש לא
לא במובן שזה נועל לנו את הביתיות, כי יש עוד מיליון משחקים. שיהיה ברור, אני לא מאמין שהקבוצה הזו יכולה להחזיק במצב הזה עד סוף העונה, כי שחקנים כמו סילי ואייברסון מפגינים יכולות חריגות, במיוחד אייברסון. אבל חוץ מפנר, ריאל וצסק"א, שאין על מה לדבר, אף אחד מהקבוצות האחרות שבתמונת ההצלבה היא לא אחת שאפשר לנצח ביום טוב(וחלק אפשר לנצח גם ביום לא טוב). אני לא אומר שזה יקרה, אבל זה לא מחוץ לגבולות האפשרי. ומה שעצוב זה שאם לא נשיג את זה, עוד נתחרט על היום שלא הבאנו חיזוק לקו הקדמי
עוד ארבעה מחזורים מתחיל לך רצף משחקים פסיכי של צסק״א, קאחה, פעמיים דרושפאקה וריאל, בקלות נוכל לסיים את הרצף עם 0-5 שלילי
26 נובמבר 2016, 17:35
26 נובמבר 2016, 18:48
26 נובמבר 2016, 19:18
rc4991 כתב:אז מכבי מוצאת את עצמה בסים המחזור במקום הרביעי
מוזר שפתאום אנשים מדברים על מקומות 4-6 בסיום העונה אחרי שאמרו שלא יגיעו אפילו להצלבה
הניצחונות האחרונים עדיין לא אומרים הרבה, מכבי תצטרך להראות יציבות לתקופה יותר ארוכה
26 נובמבר 2016, 19:18
rc4991 כתב:אז מכבי מוצאת את עצמה בסים המחזור במקום הרביעי
מוזר שפתאום אנשים מדברים על מקומות 4-6 בסיום העונה אחרי שאמרו שלא יגיעו אפילו להצלבה
הניצחונות האחרונים עדיין לא אומרים הרבה, מכבי תצטרך להראות יציבות לתקופה יותר ארוכה
26 נובמבר 2016, 19:30
yanay21 כתב:rc4991 כתב:אז מכבי מוצאת את עצמה בסים המחזור במקום הרביעי
לא חושב שזה מוזר, לא הכול צפוי מראש. גם אני הייתי מאלו שניבאו שחורות למכבי, ויש מצב שהם יתנו לי על הראש. הרי יש את התחזית הראשונית, של איך זה נראה על הנייר, ויש את מה שמגלים תוך כדי.
26 נובמבר 2016, 19:51
rc4991 כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:אז מכבי מוצאת את עצמה בסים המחזור במקום הרביעי
לא חושב שזה מוזר, לא הכול צפוי מראש. גם אני הייתי מאלו שניבאו שחורות למכבי, ויש מצב שהם יתנו לי על הראש. הרי יש את התחזית הראשונית, של איך זה נראה על הנייר, ויש את מה שמגלים תוך כדי.
לא מוזר בקטע הזה ואני דווקא אוהב שאנשים משנים את הדעה שלהם ולא מתעקשים
רק שאני חושב שהשבועיים האחרונים הם לא ההבדל בין קבוצה מחוץ לפלייאוף עם השפלות לקבוצת טופ 4-6
בסופו של דבר היורוליג מאוד חזקה ושיוויונית השנה וכמעט כל קבוצה יכולה לנצח את השניה
בדיוק כמו שמכבי ניצחה את המשחקים האחרונים, היא גם יכולה לתת משחק טוב בחמישי ועדיין להפסיד לקבוצה איכותית (אפס)
אבל כן, אם ימשיכו להציג שיפור כזה בהגנה מבלי לפגוע בהתקפה, לקבוצה הזאת יש תקרה די גבוהה
26 נובמבר 2016, 20:02
yanay21 כתב:rc4991 כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:אז מכבי מוצאת את עצמה בסים המחזור במקום הרביעי
רק שאני חושב שהשבועיים האחרונים הם לא ההבדל בין קבוצה מחוץ לפלייאוף עם השפלות לקבוצת טופ 4-6
בסופו של דבר היורוליג מאוד חזקה ושיוויונית השנה וכמעט כל קבוצה יכולה לנצח את השניה
בדיוק כמו שמכבי ניצחה את המשחקים האחרונים, היא גם יכולה לתת משחק טוב בחמישי ועדיין להפסיד לקבוצה איכותית (אפס)
אבל כן, אם ימשיכו להציג שיפור כזה בהגנה מבלי לפגוע בהתקפה, לקבוצה הזאת יש תקרה די גבוהה
יכול להיות שאני פארטי פופר בכוח, אבל כך או כך, אנחנו נצא בהפסד לטווח הארוך. אם לא נצליח העונה, זה יאכל אותנו לחשוב שהיינו כבר במקום הרביעי, ומה היה קורה לו היינו מחזקים את הסגל, או בונים אותו בצורה קצת יותר חכמה. מצד שני, אם נצליח, ההתנהלות הנוכחית תמשיך. וההישגים כרגע הם למרות הצורה שבה מנוהלת הקבוצה, ולא בגלל. ואם אנחנו מוכנים לבחון את הקבוצה הזו על בסיס כל עונה בנפרד, אנחנו לא עושים את זה נכון.
כך או כך, זה מצער.
26 נובמבר 2016, 20:10
rc4991 כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:אז מכבי מוצאת את עצמה בסים המחזור במקום הרביעי
יכול להיות שאני פארטי פופר בכוח, אבל כך או כך, אנחנו נצא בהפסד לטווח הארוך. אם לא נצליח העונה, זה יאכל אותנו לחשוב שהיינו כבר במקום הרביעי, ומה היה קורה לו היינו מחזקים את הסגל, או בונים אותו בצורה קצת יותר חכמה. מצד שני, אם נצליח, ההתנהלות הנוכחית תמשיך. וההישגים כרגע הם למרות הצורה שבה מנוהלת הקבוצה, ולא בגלל. ואם אנחנו מוכנים לבחון את הקבוצה הזו על בסיס כל עונה בנפרד, אנחנו לא עושים את זה נכון.
כך או כך, זה מצער.
עדיף שתוציא לך מהראש שהם הולכים לאנשהו
הם לא הולכים לשום מקום ועדיף להנות כבר כשמתאפשר מההווה מלחשוב על דברים כאלה
26 נובמבר 2016, 20:33
26 נובמבר 2016, 20:38
rc4991 כתב:אבל זה לא הולך לקרות, חבל סתם לפנטז
26 נובמבר 2016, 20:39
my man כתב:rc4991 כתב:אבל זה לא הולך לקרות, חבל סתם לפנטז
דווקא הקטע של הכישלון הטוטאלי עוד יכול לקרות...
26 נובמבר 2016, 20:41
yanay21 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:אבל זה לא הולך לקרות, חבל סתם לפנטז
ובמקרה הזה, הכי קל להרפות. שזה גם סוג של פתרון סופי לייאוש
26 נובמבר 2016, 20:42
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:אבל זה לא הולך לקרות, חבל סתם לפנטז
ובמקרה הזה, הכי קל להרפות. שזה גם סוג של פתרון סופי לייאוש
וזו בדיוק הייתה כוונתי... ולכן אני מת עליך!
26 נובמבר 2016, 20:54
my man כתב:rc4991 כתב:אבל זה לא הולך לקרות, חבל סתם לפנטז
26 נובמבר 2016, 22:10