אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:רק אני מופנה ללאקיפ הצרפתי כשאני נכנס לאתר של היורוליג?
אצלי זה בסדר
נסה על גלישה בסתר, עדיין קורה?
כן, מוזר.
נסה לנתק ולחבר את הבאגט
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:רק אני מופנה ללאקיפ הצרפתי כשאני נכנס לאתר של היורוליג?
אצלי זה בסדר
כן, מוזר.
MaccabiTA כתב:אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:רק אני מופנה ללאקיפ הצרפתי כשאני נכנס לאתר של היורוליג?
אצלי זה בסדר
כן, מוזר.
נסה לנתק ולחבר את הבאגט
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:רק אני מופנה ללאקיפ הצרפתי כשאני נכנס לאתר של היורוליג?
אצלי זה בסדר
כן, מוזר.
נסה לנתק ולחבר את הבאגט
אני מה-זה רוצה לקוות שהיה פה איזה פישול מטורף של האוטוקורקט ולא התכוונת לכתוב את המילה האחרונה
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:
אצלי זה בסדר
כן, מוזר.
נסה לנתק ולחבר את הבאגט
אני מה-זה רוצה לקוות שהיה פה איזה פישול מטורף של האוטוקורקט ולא התכוונת לכתוב את המילה האחרונה
לאקיפ-צרפתים-באגט..
אני עייף, זה הכי טוב שיצא לי
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:אחדשיודע כתב:כן, מוזר.
נסה לנתק ולחבר את הבאגט
לאקיפ-צרפתים-באגט..
אה
וואי, אחד החלשים בתקופה האחרונה
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:נסה לנתק ולחבר את הבאגט
לאקיפ-צרפתים-באגט..
אה
מודה באשמה
הפסקתי לנסות להיות מצחיק להיום
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מה-זה רוצה לקוות שהיה פה איזה פישול מטורף של האוטוקורקט ולא התכוונת לכתוב את המילה האחרונה
לאקיפ-צרפתים-באגט..
אה
מודה באשמה
אה זה היה רק להיום? לא הרגשנו
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:לאקיפ-צרפתים-באגט..
אה
מודה באשמה
אה זה היה רק להיום? לא הרגשנו
התכוונתי שאני מתחיל עכשיו, כל מה שהיה לפני כן היה מצחיק
MaccabiTA כתב:אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:רק אני מופנה ללאקיפ הצרפתי כשאני נכנס לאתר של היורוליג?
אצלי זה בסדר
כן, מוזר.
נסה לנתק ולחבר את הבאגט
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:רק אני מופנה ללאקיפ הצרפתי כשאני נכנס לאתר של היורוליג?
אצלי זה בסדר
כן, מוזר.
נסה לנתק ולחבר את הבאגט
וואו
אצלי זה בסדר
כן, מוזר.
נסה לנתק ולחבר את הבאגט
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:רק אני מופנה ללאקיפ הצרפתי כשאני נכנס לאתר של היורוליג?
אצלי זה בסדר
כן, מוזר.
נסה לנתק ולחבר את הבאגט
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:
אצלי זה בסדר
כן, מוזר.
נסה לנתק ולחבר את הבאגט
רק כי יש לך אינטרסים מיניים פה
ועדיין לא מסוגל להעלות תמונה כמו שצריך
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:אחדשיודע כתב:כן, מוזר.
נסה לנתק ולחבר את הבאגט
זה היה מאוד ישיר
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:
אצלי זה בסדר
כן, מוזר.
נסה לנתק ולחבר את הבאגט
MaccabiTA כתב:אינטרסים או לא, אין על ינאי
MaccabiTA כתב:אינטרסים או לא, אין על ינאי
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:אינטרסים או לא, אין על ינאי
נראה אם תגיד את זה כשתמצא את עצמך במצב שאתה הסמול ספון לביג קבב
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], גל גל ו־12 אורחים