17 דצמבר 2016, 19:28
שחף1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מאוד מעניין אותי אם כל מי שהצביע הבין את השאלה של הסקר, כי אם התשובה היא ''כן'' אז אני לא מבינה איך קזלאוסקס מוביל (ביחד עם צביקה)
האמת שגם פיק וגם ורד כהן טענו שקאזלאוסקאס מאוד רוצה לאמן במכבי, בעיני יש בזה היגיון מסוים שמתוך 50 החלטות גרועות שמקבלים יקבלו גם החלטה אחת נורמלית
בחרתי בו
17 דצמבר 2016, 19:29
MTA2311 כתב:עכשיו אני בעיקר מקווה שלא יביאו את צביקה, כל השאר שולי
17 דצמבר 2016, 19:29
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:עכשיו אני בעיקר מקווה שלא יביאו את צביקה, כל השאר שולי
כי אתה חושש שהוא יצליח? או כי הוא נשמה וזה לא מגיע לו?
17 דצמבר 2016, 19:31
היו"ר שמעון מזרחי לוחץ למנות מאמן ישראלי, שמכיר את הליגה ואת השחקנים ויוכל להשתלב במערכת במהירות.
17 דצמבר 2016, 19:32
שחף1 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.232897.html
17 דצמבר 2016, 19:38
17 דצמבר 2016, 19:38
שחף1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מאוד מעניין אותי אם כל מי שהצביע הבין את השאלה של הסקר, כי אם התשובה היא ''כן'' אז אני לא מבינה איך קזלאוסקס מוביל (ביחד עם צביקה)
האמת שגם פיק וגם ורד כהן טענו שקאזלאוסקאס מאוד רוצה לאמן במכבי, בעיני יש בזה היגיון מסוים שמתוך 50 החלטות גרועות שמקבלים יקבלו גם החלטה אחת נורמלית
בחרתי בו
17 דצמבר 2016, 19:39
שועל כתב:שחף1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מאוד מעניין אותי אם כל מי שהצביע הבין את השאלה של הסקר, כי אם התשובה היא ''כן'' אז אני לא מבינה איך קזלאוסקס מוביל (ביחד עם צביקה)
בחרתי בו
במכבי לא ממנים מאמנים שהם לא בטוחים שהם יכולים לשלוט בהם
17 דצמבר 2016, 19:40
שחף1 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.232897.htmlהיו"ר שמעון מזרחי לוחץ למנות מאמן ישראלי, שמכיר את הליגה ואת השחקנים ויוכל להשתלב במערכת במהירות.
חחחחחחח
אין ספק שההיכרות של מאמן ישראלי זה או אחר עם ווימס וגאודלוק היא ללא ספק עדיפה על מאמנים זרים.
איזה יופי שאת הקבוצה מנהלים אנשים הגיוניים וחכמים![]()
17 דצמבר 2016, 19:40
yanay21 כתב:אם הם ממנים מאמן ישראלי זה הדבר הכי מדהים בעולם. כי הרי בקיץ, הם היו יכולים לבחור בכל מאמן ישראלי שירצו. בחרו. ערפו את ראשו אחרי שתי דקות. שוב, היו יכולים לבחור מי שהם רוצים, אבל בחרו מישהו מתוך המערכת. כלומר, מי שהם יבחרו עכשיו, נמצא בעדיפות מתחת לרמי הדר, ודווקא זה יצליח?
17 דצמבר 2016, 19:42
my man כתב:yanay21 כתב:אם הם ממנים מאמן ישראלי זה הדבר הכי מדהים בעולם. כי הרי בקיץ, הם היו יכולים לבחור בכל מאמן ישראלי שירצו. בחרו. ערפו את ראשו אחרי שתי דקות. שוב, היו יכולים לבחור מי שהם רוצים, אבל בחרו מישהו מתוך המערכת. כלומר, מי שהם יבחרו עכשיו, נמצא בעדיפות מתחת לרמי הדר, ודווקא זה יצליח?
מישו צריך להכניס אנטרופולוג לתוך המערכת הזו ושידווח על איך ההנהלה הזו מצליחה להיות הזויה בכל החלטה יותר מהקודמת..
17 דצמבר 2016, 19:42
17 דצמבר 2016, 19:43
my man כתב:yanay21 כתב:אם הם ממנים מאמן ישראלי זה הדבר הכי מדהים בעולם. כי הרי בקיץ, הם היו יכולים לבחור בכל מאמן ישראלי שירצו. בחרו. ערפו את ראשו אחרי שתי דקות. שוב, היו יכולים לבחור מי שהם רוצים, אבל בחרו מישהו מתוך המערכת. כלומר, מי שהם יבחרו עכשיו, נמצא בעדיפות מתחת לרמי הדר, ודווקא זה יצליח?
מישו צריך להכניס אנטרופולוג לתוך המערכת הזו ושידווח על איך ההנהלה הזו מצליחה להיות הזויה בכל החלטה יותר מהקודמת..
17 דצמבר 2016, 19:43
MTA2311 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:אם הם ממנים מאמן ישראלי זה הדבר הכי מדהים בעולם. כי הרי בקיץ, הם היו יכולים לבחור בכל מאמן ישראלי שירצו. בחרו. ערפו את ראשו אחרי שתי דקות. שוב, היו יכולים לבחור מי שהם רוצים, אבל בחרו מישהו מתוך המערכת. כלומר, מי שהם יבחרו עכשיו, נמצא בעדיפות מתחת לרמי הדר, ודווקא זה יצליח?
אנתרופולוג*
17 דצמבר 2016, 19:45
MTA2311 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:אם הם ממנים מאמן ישראלי זה הדבר הכי מדהים בעולם. כי הרי בקיץ, הם היו יכולים לבחור בכל מאמן ישראלי שירצו. בחרו. ערפו את ראשו אחרי שתי דקות. שוב, היו יכולים לבחור מי שהם רוצים, אבל בחרו מישהו מתוך המערכת. כלומר, מי שהם יבחרו עכשיו, נמצא בעדיפות מתחת לרמי הדר, ודווקא זה יצליח?
אנתרופולוג*
17 דצמבר 2016, 19:48
17 דצמבר 2016, 19:50
אנתרופולוג*
17 דצמבר 2016, 19:52
yanay21 כתב:שחף1 כתב:אני מזכיר לכם שצביקה לא לקח תואר מאז 1999 נראה לי
בהתחשב במה שהיה לו בידיים, לא כזה מוזר. ובהתחשב בעובדה שהגיעו לפה טבק, גודס, אדלשטיין והדר, צביקה יותר מתאים למשרה מכל הארבעה גם יחד.
17 דצמבר 2016, 19:53
jol9 כתב:yanay21 כתב:שחף1 כתב:אני מזכיר לכם שצביקה לא לקח תואר מאז 1999 נראה לי
בהתחשב במה שהיה לו בידיים, לא כזה מוזר. ובהתחשב בעובדה שהגיעו לפה טבק, גודס, אדלשטיין והדר, צביקה יותר מתאים למשרה מכל הארבעה גם יחד.
17 דצמבר 2016, 19:55
felix_r כתב:מה עם המעוזר הזה מניו זילנד? לא יכול להיות מאמן ראשי במכבי?