פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
24 דצמבר 2016, 16:18
ושנה שעברה שמענו על המסע הקסום של טבק בויטוריה.
חציל, יש לך נטייה לנפח הישגים ויכולות של מאמנים ושחקנים שמגיעים למכבי. זאת עובדה.
אני מתבסס פה רק על דבר אחד, וזה איזשהו רף מסויים שאני מעמיד, שצריך לעמוד בו כשממנים מאמן למכבי. מבחינתי בגאצקיס לא עומד ברף הזה. זה הכל.
גם אם יצליח בסוף, זה לא יהיה מינוי נכון. מאמן זה לא איזה סילי כזה שאתה מביא כשחקן ספסל ויכול להצדיק לי החתמה שלו כי הוא "רול פלייר סבבה". מאמן במועדון כמו מכבי צריך להיות בעל רקורד מוכח ביורוליג לאורך שנים, או באמת להפגין איזה יכולות כדורסל מופלאות.
24 דצמבר 2016, 16:18
MTA2311 כתב:מה הבעיה? הבעיה היא שמדובר במאמן שהרקורד היבש שלו לא מעיד על היותו "מאמן מצויין" ולא מעיד על התאמתו למועדון כמו מכבי.
האם יכול להיות שיצליח? כן. זה עניין של סבירות. הייתה גם סבירות מסויימת שטבק יצליח והייתה גם סבירות מסויימת שרמי הדר יצליח.
את כל הקשקושים על "מגיע לו" תחסוך ממני. זה שיקול מטופש.
רקורד יבש? סליחה, שכחתי שפיל ג'קסון, פופוביץ', אוברדוביץ' ומסינה עומדים כאן ומתחננים שפדרמן יקח אותם!
הרקורד של באגאטסקיס כן מראה שהוא מאמן מצוין. מאמן צעיר יחסית, שעוד לא זכה להזדמנות בקבוצה גדולה, אבל הוא כן עשה עבדה מצוינת במקומות בהם אימן.
24 דצמבר 2016, 16:19
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:מה הבעיה? הבעיה היא שמדובר במאמן שהרקורד היבש שלו לא מעיד על היותו "מאמן מצויין" ולא מעיד על התאמתו למועדון כמו מכבי.
האם יכול להיות שיצליח? כן. זה עניין של סבירות. הייתה גם סבירות מסויימת שטבק יצליח והייתה גם סבירות מסויימת שרמי הדר יצליח.
את כל הקשקושים על "מגיע לו" תחסוך ממני. זה שיקול מטופש.
עזוב אור.
ראית את הקבוצות שלו משחקות?
הן משחקות כדורסל מלהיב, התקפי וחזק.
יש לקבוצה הזאת בעיה קשה עם קבלת החלטות בהתקפה, והוא עשה קסמים בתחום הזה עם קבוצות עם כשרון מועט מאוד.
יש לקבוצה הזאת עוד מיליארד בעיות נוספות, ולכן אני לא חושב שזה לבד יספיק.
24 דצמבר 2016, 16:23
MTA2311 כתב:ושנה שעברה שמענו על המסע הקסום של טבק בויטוריה.
חציל, יש לך נטייה לנפח הישגים ויכולות של מאמנים ושחקנים שמגיעים למכבי. זאת עובדה.
אני מתבסס פה רק על דבר אחד, וזה איזשהו רף מסויים שאני מעמיד, שצריך לעמוד בו כשממנים מאמן למכבי. מבחינתי בגאצקיס לא עומד ברף הזה. זה הכל.
גם אם יצליח בסוף, זה לא יהיה מינוי נכון. מאמן זה לא איזה סילי כזה שאתה מביא כשחקן ספסל ויכול להצדיק לי החתמה שלו כי הוא "רול פלייר סבבה". מאמן במועדון כמו מכבי צריך להיות בעל רקורד מוכח ביורוליג לאורך שנים, או באמת להפגין איזה יכולות כדורסל מופלאות.
המועדון הזה הוא בית בושת אחד גדול.
אתה צריך להגיד תודה בכלל שמאמן כמו בגאצקיס עדיין מסכים לבוא לג'הנם הזה.
אף אחד לא מחכה בתור בשביל לאמן את מכבי, או לשחק במכבי, או לנהל במכבי.
הבעיה העיקרית היא שעדיין יש מטומטמים שעומדים בתור כדי לקנות מנויים וכרטיסים.
24 דצמבר 2016, 16:31
אין לי בעיה עם המינוי, יכול להיות שיתברר כיחסית מוצלח ויכולת להיות שלא . אבל הבעיה העיקרית היא בבניית הקבוצה ובאלו שבונים את הקבוצה ולא במאמנים. אז זה כמו לטפל בחבלה על הגוף בזמן שלחולה אין דופק ונשימה וצריך לעבור החייאה.
בכל אופן, שיהיה לו בהצלחה.
24 דצמבר 2016, 17:51
felix_r כתב:העניין הוא כזה:
באגאטסקיס אימן ביורוליג כמאמן ראשי ועשה זאת בהצלחה. הוא הצליח בקבוצה קטנה, הראה כישרון, והראה שמגיע לו לנסות במועדון גדול.
אז מה הבעיה שלכם בדיוק?
הבעיה היא שלאמן בהצלחה קבוצה רוסית לא בטוח מתרגם טוב לאימון של מכבי. מכבי זה מקום שמאוד קשה לאמן בו ואני מתקשה להאמין שלבחור הזה יש מספיק נסיון בשביל לקחת מועדון כמו מכבי באמצע העונה, עם כל הלחצים הפנימיים והחיצוניים שיש בו ולהצליח.
לדעתי הוא מגיע למצב של כישלון ידוע מראש.
24 דצמבר 2016, 19:25
אחרי השבוע האחרון הוא פשוט מעניין ת'סבתא..
אין סיכוי ביורוליג והליגה עד מאי/יוני לא רלוונטית.
בקיצור המאמן הזה מיותר.
24 דצמבר 2016, 19:52
אגב, הוא לא ראה את מכבי ב3 שנים האחרונות? איך יכול להיות שהוא מתרגש מהמועדון הזה?
24 דצמבר 2016, 19:55
my man כתב:אגב, הוא לא ראה את מכבי ב3 שנים האחרונות? איך יכול להיות שהוא מתרגש מהמועדון הזה?
בגלל זה אמרתי שבוע שעבר, כל מאמן שיסכים לקחת את הקבוצה במצבה הנוכחי כנראה לא ראוי לכך. הוא, כמו טבק, אפילו לא מביא איתו עוזר.
זה לא מקרי.
24 דצמבר 2016, 19:57
הבעיה השניה איתו שאם יכשל זה עלול להיות מבוא לזה שדרוקר יגיע לפה בקיץ כי ״מאמן זר לא הצליח פה״
24 דצמבר 2016, 20:00
סיכוי סביר שהוא יעשה סיבוב שני סביר ביורוליג ויצליח בליגה וישאר בעונה הבאה
אני חושב שזה המאמן הכי טוב שהיה כאן מאז בלאט, זה באמת לא אומר הרבה אבל זה גם משהו
במבט לאחור הכי טוב היה להשאיר את גודס עד עכשיו במקום כל הצעדים ההזויים שהם עשו, הוא גם טוב יותר מכל אלו שהיו אחריו וזה גם היה יוצר קצת יציבות והיררכיה במערכת.
24 דצמבר 2016, 20:00
שחף1 כתב:הבעיה השניה איתו שאם יכשל זה עלול להיות מבוא לזה שדרוקר יגיע לפה בקיץ כי ״מאמן זר לא הצליח פה״
אתה יודע מה.. רק בשביל זה זה שווה את זה.
דרוקר זה חלום.
24 דצמבר 2016, 20:06
my man כתב:שחף1 כתב:הבעיה השניה איתו שאם יכשל זה עלול להיות מבוא לזה שדרוקר יגיע לפה בקיץ כי ״מאמן זר לא הצליח פה״
אתה יודע מה.. רק בשביל זה זה שווה את זה.
דרוקר זה חלום.
קטששש
24 דצמבר 2016, 23:40
אותי דווקא מטריד עניין החוזה - לא אוהב חתימות פלסטר.
אם מאמינים במאמן, או בשחקן מסויים, אז תנו לו חוזה ארוך טווח. אם לא, חבל על הכסף שנשפך והאשליות שמנסים למכור לאוהדים.
25 דצמבר 2016, 00:15

אחד החתיכים שהיו כאן לפי דעתי
25 דצמבר 2016, 00:16
MTA2311 כתב:
אבל לא יותר מסוזה
25 דצמבר 2016, 00:16
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:
אבל לא יותר מסוזה
סוזה זה סקס אפיל של פעם בדור
25 דצמבר 2016, 00:17