המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
RomanR כתב:בספורט5 כתוב שאלה היו מילר ואוחיון, ובתקרית נפרדת פניני וראד
איתי-שגב כתב:למה יש לי תחושה שיוגב פצע את מילר?
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:למה יש לי תחושה שיוגב פצע את מילר?
זה כמו הפרק מחברים שרוס צריך לשחק ראגבי והורגים אותו אז אמילי נותנת לו טיפים על פציעות של שחקנים אחרים
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:למה יש לי תחושה שיוגב פצע את מילר?
זה כמו הפרק מחברים שרוס צריך לשחק ראגבי והורגים אותו אז אמילי נותנת לו טיפים על פציעות של שחקנים אחרים
"PRETANT LIKE YOU UNDERSTOOD".
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:למה יש לי תחושה שיוגב פצע את מילר?
pretend
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:למה יש לי תחושה שיוגב פצע את מילר?
pretend
איתי-שגב כתב:למה אני בכלל מדבר באנגלית
איתי-שגב כתב:די כבר עם הבריונות הזאת
עפתי מהדיון
איתי-שגב כתב:אה זה הזמן שלי להגיד שכרמל לפני כמה ימים עשתה טעות בתר'ד הכדורגל והיא ערכה את הטעות הזאת כדי לגרום לה להיראות יותר חכמה.
איתי-שגב כתב:אה זה הזמן שלי להגיד שכרמל לפני כמה ימים עשתה טעות בתר'ד הכדורגל והיא ערכה את הטעות הזאת כדי לגרום לה להיראות יותר חכמה.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אה זה הזמן שלי להגיד שכרמל לפני כמה ימים עשתה טעות בתר'ד הכדורגל והיא ערכה את הטעות הזאת כדי לגרום לה להיראות יותר חכמה.
don't tri to look other peepl bad
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אה זה הזמן שלי להגיד שכרמל לפני כמה ימים עשתה טעות בתר'ד הכדורגל והיא ערכה את הטעות הזאת כדי לגרום לה להיראות יותר חכמה.
מה את מצטטת את שייקספיר יא מתנשאת
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אה זה הזמן שלי להגיד שכרמל לפני כמה ימים עשתה טעות בתר'ד הכדורגל והיא ערכה את הטעות הזאת כדי לגרום לה להיראות יותר חכמה.
מה את מצטטת את שייקספיר יא מתנשאת
to be, or no to be, that is queshton
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, מרסר ו־25 אורחים