פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
31 מרץ 2017, 10:58
roy1000 כתב:הפדרמנים הצליחו לעשות משהו שלא האמנתי שאפשרי - הם שצליחו לגרום להמון אוהדים לאבד עניין. 30 שנה אני דבוק למשחקים של מכבי ביורוליג, בין אם בעונות טובות או רעות. השנה כבר איזה 10 משחקים שפשוט איבדתי עניין ואני בכלל לא שם לב מתי ונגד מי יש משחקים. מעניין אותי יותר לראות את אנאדולו נגד אוליפיאקוס מאת מקל נגד שאר העולם.
חשבתי שלא ניתן לשחוק את המותג של מכבי, אבל הפדרמנים הצליחו גם במשימה הבלתי אפשרית הזו. יש לי תחושה שגם אם יביאו את שאראס, מכבי תשחק מול אולם חצי ריק בעונה הבאה. זהו. הם הצליחו להרוס את המותג. מכבי כבר לא מעניינת.
מזדהה לחלוטין.
כמות המשחקים שפיספסתי בשתי העונות האחרונות היא בערך שווה לכמות המשחקים שפיספסתי ב25 שנים
שלפני.
הדבר היחיד שמזכיר לי שיש משחק זה סמס מייס שמודיע שערוץ 58 נפתח לי בחינם.
זאת לא שחיקה. זה אינוס.
מה הם עשו למועדון הזה צריך להילמד בבתי ספר לניהול הספורט - תראו ותעשו הפוך.
אפילו ערוץ הספורט חוסך ולא שולח צוות למשחקי החוץ.
לא יכולה להיות בושה גדולה יותר.
31 מרץ 2017, 11:25
לא ברור לי מי המטומטם שיקנה את הזכויות בעונה הבאה.
31 מרץ 2017, 11:41
roy1000 כתב:לא ברור לי מי המטומטם שיקנה את הזכויות בעונה הבאה.
תמיד יהיה מישהו.
הכח האמיתי הוא של האוהדים שקונים מנויים בלי שום קשר למה שנעשה מאחורי הקלעים.
31 מרץ 2017, 12:00
jol9 כתב:תמיד יהיה מישהו.
הכח האמיתי הוא של האוהדים שקונים מנויים בלי שום קשר למה שנעשה מאחורי הקלעים.
לדעתי סיפור המנויים נגמר. אם הפדרמנים ממשיכים, אני לא רואה איך מוכרים יותר מ- 7,000 מנויים וזה במקרה האופטימי. כבר השנה לא נמכרו כל המנויים וזה עוד עם הסגל ה"נוצץ" שהיה בתחילת העונה.
בעונה הבאה זה רק יהיה יותר גרוע. לא כל האוהדים אולי מבינים מה קורה, אבל כן תהיה תגובה לכישלון הזה. אף אחד לא משלם 10,000 שקל בשביל ששני שליש מהעונה הוא יראה משחקי אימון.
31 מרץ 2017, 12:25
וואי לגמרי.
חמישי-מכבי זה היה אירוע קדוש שאסור לגעת בו..מגיל 8 עד גיל 27.
השנה זה הגיע לנקודת קיצון - אני קובע דברים מראש לחמישי בערב ואנשים אשכרה שואלים אותי -"אתה? תגיע בחמישי בערב? אין מצב!" מאסתי בקבוצה הזו במתכונתה הנוכחית. עד שהפדרמנים לא ילכו - לא מעוניין!
הלוואי ורוי צודק ולמנויים גם נמאס..
31 מרץ 2017, 13:25
רוי אופטימיסט חסר תקנה.
קשה לי לראות את ההיכל לא מתמלא במנויים בתחילת העונה.
31 מרץ 2017, 13:25
רמות הביזיון והמיאוס שהמועדון הגיע אליהן כבר חצו מזמן כל רף אפשרי.
זו פשוט לא מכבי תל אביב- וכבר מזמן.
אנשים צריכים לפנות את עצמם מהמועדון הזה בקיץ וללכת לחפש עבודה בחוץ. רובם ככולם.
הכל צריך להתחיל מאפס.
31 מרץ 2017, 13:26
jol9 כתב:רוי אופטימיסט חסר תקנה.
ההיכל יתמלא, זה נתון.
31 מרץ 2017, 13:29
MTA2311 כתב:jol9 כתב:רוי אופטימיסט חסר תקנה.
ההיכל יתמלא, זה נתון.
ההיכל השנה לא היה מלא, וזו עובדה.
נמאס לאנשים שמשתינים להם על הפרצוף. אף אחד לא משלם אלפים ועשרות אלפים בשביל לראות את מקל מאונן עם הכדור או את מופעי הנגרות של קולטון וסילי.
בNBA כשהכוכבים נחים לילה הקהל מתרעם. במכבי השטיק הזה יכול לתפוס שנה. שנתיים. שלוש. בעונה הבאה אף אחד לא ימלא את ההיכל.
לא ככה.
31 מרץ 2017, 13:36
עובדה זה אם תביא לי נתונים רשמיים. זה שהיית בשני משחקים וההיכל לא נראה לך מלא זה לא אומר שלא כל המנויים נמכרו.
31 מרץ 2017, 13:38
אני מאמין שההיכל יהיה מלא גם בשנה הבאה
אפילו השנה היו רק 500 אנשים בעלי המנוי החלקי (ללא שלושה משחקים) וכל השאר העדיפו לשלם יותר
31 מרץ 2017, 13:57
MTA2311 כתב:עובדה זה אם תביא לי נתונים רשמיים. זה שהיית בשני משחקים וההיכל לא נראה לך מלא זה לא אומר שלא כל המנויים נמכרו.
תפתח ״מנויים וכרטיסים״ באתר של מכבי ותראה מאות כרטיסים חופשיים במקומות קבועים בכל משחק.
זה אומר שהמנויים האלו לא נמכרו מראש.
למה שאחרי עונה כזאת לא יצטרפו עוד כמה מאות?
31 מרץ 2017, 14:13
כי יחתימו את שאראס ותהיה פה חגיגה תקשורתית
31 מרץ 2017, 14:16
jol9 כתב:roy1000 כתב:הפדרמנים הצליחו לעשות משהו שלא האמנתי שאפשרי - הם שצליחו לגרום להמון אוהדים לאבד עניין. 30 שנה אני דבוק למשחקים של מכבי ביורוליג, בין אם בעונות טובות או רעות. השנה כבר איזה 10 משחקים שפשוט איבדתי עניין ואני בכלל לא שם לב מתי ונגד מי יש משחקים. מעניין אותי יותר לראות את אנאדולו נגד אוליפיאקוס מאת מקל נגד שאר העולם.
חשבתי שלא ניתן לשחוק את המותג של מכבי, אבל הפדרמנים הצליחו גם במשימה הבלתי אפשרית הזו. יש לי תחושה שגם אם יביאו את שאראס, מכבי תשחק מול אולם חצי ריק בעונה הבאה. זהו. הם הצליחו להרוס את המותג. מכבי כבר לא מעניינת.
מזדהה לחלוטין.
כמות המשחקים שפיספסתי בשתי העונות האחרונות היא בערך שווה לכמות המשחקים שפיספסתי ב25 שנים
שלפני.
הדבר היחיד שמזכיר לי שיש משחק זה סמס מייס שמודיע שערוץ 58 נפתח לי בחינם.
זאת לא שחיקה. זה אינוס.
מה הם עשו למועדון הזה צריך להילמד בבתי ספר לניהול הספורט - תראו ותעשו הפוך.
אפילו ערוץ הספורט חוסך ולא שולח צוות למשחקי החוץ.
לא יכולה להיות בושה גדולה יותר.
כנל
31 מרץ 2017, 14:17
MTA2311 כתב:כי יחתימו את שאראס ותהיה פה חגיגה תקשורתית
לא רואה את הגימיקים האלה עובדים.
גם אם שאראס או בלאט וכספי יגיעו לפה, עדיין יישארו קרחות.
בסוף צריכה להתקבל התחושה שיש שינוי אמיתי והקבוצה מתחילה בתהליכי הבראה.
היה חלון קצר כזה בתקופה של דייויד, אבל סך הכל, אנחנו משהו כמו 10 שנים בתוך השיט-הול הזה.
31 מרץ 2017, 14:19
MTA2311 כתב:כי יחתימו את שאראס ותהיה פה חגיגה תקשורתית
האוהדים כבר לא קונים את הגימיקים השיווקיים. העונה ראינו שינוי עצום בדעת הקהל- יותר ויותר מפנים אצבע מאשימה להנהלה, מה שבעבר לא היה בכלל.
הסיכוי היחיד של המותג להשתקם זה במכירת הקבוצה למיליארדר יהודי ובניית מערך מקצועי וניהולי חדש מאפס.
31 מרץ 2017, 14:21
jol9 כתב:רוי אופטימיסט חסר תקנה.
כמו שאני ואתה (ורבים אחרים) איבדנו עניין ככה גם אחרים. זה לא ייחודי לאנשים פה בפורום.
ההיכל לא היה מלא העונה (למרות הסגל הנוצץ), והוא בטח לא יהיה מלא בעונה הבאה.
31 מרץ 2017, 14:37
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:כי יחתימו את שאראס ותהיה פה חגיגה תקשורתית
האוהדים כבר לא קונים את הגימיקים השיווקיים.
חחחח
31 מרץ 2017, 14:38
לא ראיתי את המשחק, אבל ראיתי עכשיו את התקציר והזריקה של מקל בסיום.
פשוט שערורייה שהבן אדם הזה הוא הרכז הבכיר בישראל.
31 מרץ 2017, 15:09
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:כי יחתימו את שאראס ותהיה פה חגיגה תקשורתית
האוהדים כבר לא קונים את הגימיקים השיווקיים. העונה ראינו שינוי עצום בדעת הקהל- יותר ויותר מפנים אצבע מאשימה להנהלה, מה שבעבר לא היה בכלל.
הסיכוי היחיד של המותג להשתקם זה במכירת הקבוצה למיליארדר יהודי ובניית מערך מקצועי וניהולי חדש מאפס.
שמואל, תפריד בין מה שקורה פה לבין מה שקורה במקומות אחרים.
השינוי בדעת הקהל היה מינורי לחלוטין ביחס למה שקרה עם המועדון הזה בשנתיים האחרונות, מה שרק מחזק אצלי את התחושה שאנחנו רחוקים מאוד מהיכל ריק.