פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
18 יולי 2011, 09:27
ankram כתב:ברור לך שהביקורת היא עניינית , כמו לדוגמא שלבקר את מכבי שהיא מביאה לשחקן הציר שלה את לאמפה שהוא הכל חוץ מסנטר , אז גם אני שותף לה.
אבל את מי מכבי החתימו עד כה שיש כ"כ הרבה מרירות אצל כמות לא קטנה של אנשים? שון ג'יימס? שייר? הם הרי הולכים לעבות את הסגל לא יותר.
דווין סמית'? רק החיפזון על החתמתו מעידה שהוא היה על הכוונת כבר הרבה זמן , זה לא חוסר הברירה בעקבות מלחמת לבנון שהביאה לכאן את ביופורד.
אני התכוונתי באופן כללי. לא יודע אם שמת לב, אבל גם הדעה שלי השתנתה והתמתנה עם הזמן ועם האמון שעלה במערכת.
לפני שנתיים צעקתי כל הזמן למה לא מביאים שחקנים מוכחים, ועכשיו הכיוון של המערכת ברור לי יותר ואני מקבל אותו והולך עם זה, ולכן גם לי אין ביקורת.
סתם לצורך העניין, אותו מקרה לאמפה הוא על הראש של פיני גרשון (ועזוב לרגע שאני כן חשבתי שהוא היה שחקן טוב), שגם הוא הרבה יותר מנוסה ומאוטר מכל גולש כאן בפורום. ועדיין היתה עליו
ביקורת מוצדקת.
18 יולי 2011, 09:29
קובי כתב:מלחמת לבנון השנייה זה לא ביופורד, זה נואל פליקס (:
ביופורד זה אפי.
לא לא.
לבנון השנייה זה גם פיליקס וגם ביופורד.
אפי הביא צמד כוכבים אחר - ג'ייסון ווליאמנס וטרה סימונס.
18 יולי 2011, 09:30
חביב אורנג'ד כתב:קובי כתב:מלחמת לבנון השנייה זה לא ביופורד, זה נואל פליקס (:
ביופורד זה אפי.
לא לא.
לא לשכוח גם את רודני וויט האגדי.
18 יולי 2011, 09:49
אךךך רודני ווייט....שחקן ששבועיים לפני שהגיע למכבי רדף אחרי משחק ליגה בפורטו ריקו אחרי שחקן של הקבוצה היריבה ורצה להרביץ לו עם מטאטא....אחת ההחתמות ההזויות בהיסטורייה של מכבי....
18 יולי 2011, 11:16
אבל ווילאמס היה משהו מיחוד . כולם ידעו שהוא נגר ועדיין הגיע לכן איכסססססססס.
18 יולי 2011, 11:23
דרך אגב איפה הם היום ג'ייסון וויליאמס,רודני ביופורד ונואל פליקס
18 יולי 2011, 11:33
מה מעכב את חתימת יוגב אוחיון במכבי תל אביב?http://sports.walla.co.il/?w=/7/1841870
18 יולי 2011, 11:37
מדהים שמכבי לא מסוגלת לסגור עם שחקן כמו אוחריון. ואנחנו עוד חולמים פה על זרים מדהימים...
18 יולי 2011, 11:37
סתם הרימהשל בולשחט שורד כהן צריכה לכתוב משהו על כדורסל .... מה שמנה ללחוץ על אחויון זה קטש עם האמירות על שחקן מוביל וכו, הזה הכל . אותי אישית מעניינת חתימה שלהם כדי לברר מי יהיה גרד זר .
18 יולי 2011, 11:39
קודי כתב:מדהים שמכבי לא מסוגלת לסגור עם שחקן כמו אוחריון. ואנחנו עוד חולמים פה על זרים מדהימים...
זה לא כל כך מדהים, אפילו זה צפוי, אני באמת לא יודע מה עכשיו יקרה, והשאלה הנשאלת היא מתי בלאט חוזר לארץ אחרי האימונים עם רוסיה?
כי עוד יומיים ה-20 לחודש...
18 יולי 2011, 11:43
קודי כתב:מדהים שמכבי לא מסוגלת לסגור עם שחקן כמו אוחריון. ואנחנו עוד חולמים פה על זרים מדהימים...
הנושא לא סובב סביב המסוגלות של מכבי להביא שחקן, אלא יותר על הרושם שיש למכבי בעיני שחקנים ישראלים (עצירת קריירה, ישיבה על הספסל וכד').
בעיניי החששות של יוגב לגיטימיות, אבל אני לא חושב שבלאט מביא אותו כדי לרפד את הסגל בעוד שחקן חסר משמעות.
מה גם שגודס (אימן אותו) הוא עוזר מאמן וזה יתן לו הרבה קרדיט בסגל.
18 יולי 2011, 11:52
אתה רוצה שמכבי ישפכו עליו כסף ואז תבכה על עוד חוזה מופרך שמכבי לא יודעת איך לצאת ממנו?
באמת שלא מגיע לו יותר מ-150 אלף דולר , לא הלך עם הלפרין וחבל , זה לא אומר שצריך לתת את הכסף הזה לשחקן שממש לא שווה את זה.
אין לזה שום קשר לעמדה שהפכה להיות קריטית ברגע שהלפרין חתך , עמדת הגארד השני בחמישיה במקומו של פרקינס.
למכבי מגיע הרבה קרדיט על ההשארה של שני שחקני המפתח של הקבוצה סופו ופארגו שהיוו את השלד של הקבוצה יותר מכל דבר אחר , גם רוטציית הגבוהים ממשיכה במלואה + שני הקלעים הישראלים בלו ופניני , נשאר רק להצטער קצת על הסיפור עם הלפרין ולחכות להחתמה האחרונה של הקיץ (אם מתעלמים מהעמדה הלא חשובה של הגארד הישראלי הנוסף).
18 יולי 2011, 12:03
יוסי22 כתב:קודי כתב:מדהים שמכבי לא מסוגלת לסגור עם שחקן כמו אוחריון. ואנחנו עוד חולמים פה על זרים מדהימים...
אתה רוצה שמכבי ישפכו עליו כסף ואז תבכה על עוד חוזה מופרך שמכבי לא יודעת איך לצאת ממנו?
באמת שלא מגיע לו יותר מ-150 אלף דולר , לא הלך עם הלפרין וחבל , זה לא אומר שצריך לתת את הכסף הזה לשחקן שממש לא שווה את זה.
אין לזה שום קשר לעמדה שהפכה להיות קריטית ברגע שהלפרין חתך , עמדת הגארד השני בחמישיה במקומו של פרקינס.
למכבי מגיע הרבה קרדיט על ההשארה של שני שחקני המפתח של הקבוצה סופו ופארגו שהיוו את השלד של הקבוצה יותר מכל דבר אחר , גם רוטציית הגבוהים ממשיכה במלואה + שני הקלעים הישראלים בלו ופניני , נשאר רק להצטער קצת על הסיפור עם הלפרין ולחכות להחתמה האחרונה של הקיץ (אם מתעלמים מהעמדה הלא חשובה של הגארד הישראלי הנוסף).
באמת שעוד 40 אלף דולר לא יהפכו כאן עולמות או ישנו משהו למכבי. אם כבר התדרדרנו לאוחיון וגם אותו קשה להביא, לאן אתה רוצה שנגיע? לשמוליק ברנר?
18 יולי 2011, 12:32
הכול שאלה של אלטרנטיבות.
האם וויכוח על 40 אחף דולר יועיל או יזיק בסיכומו של דבר ? אם זה ימנע החתמה של אוחיון ויביא שחקן פחות טוב, נניח מורן רוט, האם שכרנו
לא יצא בהפסדנו ?
ברור שאוחיון הוא ברירה מספר 2 או 3 ( יכול להיות שלאנדסברג היה צריך להיות מספר 2 אבל חיפה לא משחררת אותו ), השאלה אם כדאי ללכת לחלופה 4 או 5 .
אבל אני לא יודע אם וורד כהן היא באמת אסמכתאה לדברים האלו, אני הרבה יותר קונה סחורה מערוץ הספורט שהוא מקורב למכבי מעצם הבעלות
שלו.
18 יולי 2011, 14:20
טיקי חוזר כתב:אבל ווילאמס היה משהו מיחוד . כולם ידעו שהוא נגר ועדיין הגיע לכן איכסססססססס.
לא יפה לדבר ככה על שחקן שנתן את הנשמה שלו בשביל מכבי קצת כבוד
אחד השחקנים הטובים במכבי...
שחקן הגנה טוב מינוס
קליעה רק מינוס
שחקן חכם כמוהו לר ראיתי עוד אני לא יישכח בחיים שלי שהוא ניסה לסובב את דימנטידיס ולעשות סל

בתחילת העונה
מה צריך יותר מזה?
העיקר שהיה כיף
18 יולי 2011, 14:27
bublil כתב:דרך אגב איפה הם היום ג'ייסון וויליאמס,רודני ביופורד ונואל פליקס
וויליאמס שיחק בליגה השנייה באיטליה אם אני לא טועה , ביופורד שיחק במאריופול ואחר כך נתפס שוב על סמים ומאז אני לא יודע מה איתו (מאמין שפרש...) ...ופלקיס כותב פה בפורום מידי פעם
האמת ששחקן שדווקא התפספס לנו מעונת אפי הוא סימונס . לדעתי בסיטואציה אחרת עם מאמן אחר הוא היה כן יכול להצליח . הוא היה מצויין בכל קבוצה לפני ואחרי שהיה במכבי...
18 יולי 2011, 14:32
נואל פליקס בילה את השנה האחרונה בדי-ליג..יותר נכון..רק את 2010..את 2011 לא..
ככה אתה יודע שמקומך לא בכדורסל..אם אפילו בדי-ליג אתה לא מצליח להחזיק
18 יולי 2011, 14:45
חביב אורנג'ד כתב:קובי כתב:מלחמת לבנון השנייה זה לא ביופורד, זה נואל פליקס (:
ביופורד זה אפי.
לא לא.
התבלבלתי עם ווייט... מקרים דומים, אותו שם פרטי.
18 יולי 2011, 15:00
2006 עונת ספאחיה לאחר לבנון השניה-יאסיאטיס שהגיע מוילנה, רודני ביופורד, וויל ביינום וממש בתחילת מחנה האימונים נואל פיליקס ששוחרר מהמחנה של סיאטל. כמו כן היה גם את ארנולד וניקולה.
2007-קטש מאמן שרף מנג'ר-טרנס מוריס מירושלים, מרכוס פייזר ממורסיה בספרד, קאמינגס מפרטיזן, אלכס גרסיה וממש בסוף יולי גם אסטבן באטיסטה. ניקולה גם היה אז.
2008-עונת אפאיכ-סימונס מחולון וג'ייסון וויליאמס מבני השרון חותמים, אחריהם הגיע פישר היישר מבלגיה ורודני וויט. ארויו חתם ממש בסוף יולי. מרכוס בראון חתם משהו כמו 3 מחזורים לאחר תחילת העונה, אפי פוטר ופיני הביא את צ'רלס גיינס ודי בראון.
18 יולי 2011, 15:33
דוקא טוב לראות שמכבי למדה ממקרה בורשטיין והיא אינה מתכוונת להתפרע בכל הקשור לשחקני ספסל.
בכל מקרה, זה די ברור שואחיון יהיה כאן וגם די סביר להניח שהחתמת הזר תקח עוד זמן.