12 מאי 2017, 00:35
הצופה כתב:שמואל1 כתב:אפשר פרטים למי שלא כל כך עוקב על "המטה להצלת מכבי מעצמה" שצובר תאוצה בימים האחרונים?
יש פה באמת התארגנות משמעותית?
מה המטרה שלהם?
האם מתוכננת מחאה אקטיבית מול משרדי המועדון או בהיכל?
מדובר בחבורה של אנשים בגילאי ה30 (לא ילדים/נוער) שהקימו קבוצת מחאה. בימים האחרונים הם התחילו לפעול עם מסמך דרישות שנשלח למכבי ולתקשורת וגם השיגו לעצמם כמה ראיונות בynet ובתוכנית בוקר ספורט.
בעקבות היציאה לתקשורת קבוצת הפייסבוק שלהם גדלה ל2000 איש (מן הסתם לא כולם חלק מהמחאה)
המטרה שלהם - לשנות לחלוטין את אופן הניהול. הם פרסמו מסמך של 10 דרישות שהם רוצים שיתקיימו. ברור לחלוטין שההנהלה בחיים לא תסכים לדבר כזה ולכן המטרה הופכת להיות החלפת ההנהלה והם גם כתבו את זה בפייסבוק שלהם, אבל לא אמרו את זה מפורשות בתקשורת.
מחאה אקטיבית מתחילה היום בהיכל. הם קראו לחברי הפייסבוק שלהם להגיד מוקדם הערב לכינוס לפני ההיכל ושם יסבירו מה בדיוק יקרה בהיכל. בהמשך מץוכננות פעילויות מול משרדי המועדון וחרם חידוש מנויים.
אני מתכוון להגיע ואוכל גם לכתוב כאן התרשמות.
שועל - אלו שהתראיינו לכתבה בישיעות אחרונות אתמול לא קשורים למחאה. אלו אוהדים אחרים.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
12 מאי 2017, 00:37
MTA2311 כתב:אני
12 מאי 2017, 00:38
12 מאי 2017, 00:41
my man כתב:יש פה מהפורום שהצטרפו למטה?
12 מאי 2017, 00:42
RomanR כתב:my man כתב:יש פה מהפורום שהצטרפו למטה?
אני
ואני יותר מאשמח אם מישהו יספר לי מה היה היום, כיוון והייתי עסוק בללכת לאיבוד בירושלים רוב הערב
12 מאי 2017, 00:44
yanay21 כתב:RomanR כתב:my man כתב:יש פה מהפורום שהצטרפו למטה?
אני
ואני יותר מאשמח אם מישהו יספר לי מה היה היום, כיוון והייתי עסוק בללכת לאיבוד בירושלים רוב הערב
מה עשית בג'רוז?
12 מאי 2017, 00:45
RomanR כתב:my man כתב:יש פה מהפורום שהצטרפו למטה?
אני
12 מאי 2017, 00:45
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:my man כתב:יש פה מהפורום שהצטרפו למטה?
אני
מה עשית בג'רוז?
ינאי - אולג
אולג - ינאי
12 מאי 2017, 00:46
yanay21 כתב:RomanR כתב:my man כתב:יש פה מהפורום שהצטרפו למטה?
אני
מה עשית בג'רוז?
12 מאי 2017, 00:46
my man כתב:RomanR כתב:my man כתב:יש פה מהפורום שהצטרפו למטה?
אני
אמממ כלום
12 מאי 2017, 00:47
RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:my man כתב:יש פה מהפורום שהצטרפו למטה?
אני
מה עשית בג'רוז?
הלכתי לאיבוד!
סתם, הייתי צריך לנסוע לחתום על חוזה שכירות,למרות שהדירה בבאר שבע
12 מאי 2017, 00:47
RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:my man כתב:יש פה מהפורום שהצטרפו למטה?
אני
מה עשית בג'רוז?
הלכתי לאיבוד!
12 מאי 2017, 00:48
Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:my man כתב:יש פה מהפורום שהצטרפו למטה?
אני
מה עשית בג'רוז?
הלכתי לאיבוד!
גם אנחנו חותמים על הדירה של נס ציונה בר''ג
העשירים לא יבואו אליך
12 מאי 2017, 00:49
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:
אני
מה עשית בג'רוז?
הלכתי לאיבוד!
גם אנחנו חותמים על הדירה של נס ציונה בר''ג
העשירים לא יבואו אליך
ברצינות? ר"ג? meant to be, לא?
12 מאי 2017, 00:50
yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:my man כתב:יש פה מהפורום שהצטרפו למטה?
אני
מה עשית בג'רוז?
הלכתי לאיבוד!
נכון בעל הבית שלך הוא אשכנזי שגר באיזו שכונה אליטיסטית ובחר להשקיע בב"ש?
(אל תגיד לי לא, אני צריך לטפח דמות גנרית לשנוא)
12 מאי 2017, 00:54
RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:
אני
מה עשית בג'רוז?
הלכתי לאיבוד!
אני דיי בטוח שהיא כן, ובעלה לא. ולא יודע לגבי שכונות אליטיסטיות, אני יודע שלטפס לשם היה סיוט, ושהבית שלהם ענק
12 מאי 2017, 00:55
yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:
מה עשית בג'רוז?
הלכתי לאיבוד!
אני דיי בטוח שהיא כן, ובעלה לא. ולא יודע לגבי שכונות אליטיסטיות, אני יודע שלטפס לשם היה סיוט, ושהבית שלהם ענק
בטח בית ערבי, בוודאות עשירים. היית מבקש הכוונה, הייתי עוזר. מה זה קל ללכת שם לאיבוד. בטח בשכונות של העשירים, הם נורא לא רוצים שאנשים שאינם עשירים יבואו, אז הדרך לא קלה. סתם. אבל באמת קשה להתמצא שם
12 מאי 2017, 00:59
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:my man כתב:יש פה מהפורום שהצטרפו למטה?
אני
מה עשית בג'רוז?
ינאי - אולג
אולג - ינאי
12 מאי 2017, 01:02
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:my man כתב:יש פה מהפורום שהצטרפו למטה?
אני
מה עשית בג'רוז?
ינאי - אולג
אולג - ינאי
חחחחחחחחחחחחחחח
12 מאי 2017, 01:02
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:
אני
מה עשית בג'רוז?
ינאי - אולג
אולג - ינאי
חחחחחחחחחחחחחחח
אני נפלאה