פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד המאמן הבא - בלאט במו"מ מתקדם

09 יוני 2017, 11:15

איתי-שגב כתב:שאלה. אתם באמת מאמינים שאם בלאט יבנה קבוצה משלו בלי שם מפוצץ, ההנהלה באמת לא תתערב? הדבר היחיד שהיא מצפה אליו זה מנויים, ואחרי השנים האחרונות אני לא'דע כמה בלאט יספיק, אולי ל6-7 אלף, וזה גם במחירים מוזלים, לפחות לפי מה שאני מרגיש בזמן שהייתי בהיכל השנה.
למה אתם קונים את זה? למה אתם חושבים שהם לא יביאו גאודלוק/פארמר כי הם צריכים עוד אלף-אלפיים+-?

מי קנה את זה? לא מבין איך בלאט קונה את זה, אולי אם זה יופיע בצורה מחייבת בחוזה, גם לא בטוח.

ולפי מה שכתבת אין לך כבר את התירוץ הקבוע שלך לזה שאתה מחדש מנוי.

09 יוני 2017, 11:26

שועל כתב:
איתי-שגב כתב:שאלה. אתם באמת מאמינים שאם בלאט יבנה קבוצה משלו בלי שם מפוצץ, ההנהלה באמת לא תתערב? הדבר היחיד שהיא מצפה אליו זה מנויים, ואחרי השנים האחרונות אני לא'דע כמה בלאט יספיק, אולי ל6-7 אלף, וזה גם במחירים מוזלים, לפחות לפי מה שאני מרגיש בזמן שהייתי בהיכל השנה.
למה אתם קונים את זה? למה אתם חושבים שהם לא יביאו גאודלוק/פארמר כי הם צריכים עוד אלף-אלפיים+-?

מי קנה את זה? לא מבין איך בלאט קונה את זה, אולי אם זה יופיע בצורה מחייבת בחוזה, גם לא בטוח.

ולפי מה שכתבת אין לך כבר את התירוץ הקבוע שלך לזה שאתה מחדש מנוי.

בקושי ראיתי משחקים בשלושה חודשים האחרונים, ברור שלא אחדש.

09 יוני 2017, 12:50

בן, געגועיי..

לשאלתך- אני רוצה להאמין שבלאט ידע לעמוד על שלו..הוא גם ראה מה הלך פה בשנים האחרונות מאז שהוא הלך..

09 יוני 2017, 13:00

תפנית בעלילה: דיוויד בלאט מתקרב לחתימה בחימקי מוסקבה.

09 יוני 2017, 13:02

לא מאמין
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 44085.html

Re: ת'רד המאמן הבא - בלאט במו

09 יוני 2017, 13:02

שמואל1 כתב:תפנית בעלילה: דיוויד בלאט מתקרב לחתימה בחימקי מוסקבה.

שו חימקי מוסקבה ? מאיפה היא צצה פתאום?

09 יוני 2017, 13:04

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

*בוכה*

09 יוני 2017, 13:05

בכנות, אני לא מבין איך יש אנשים שחושבים שמבחינה מקצועית בלאט לא טוב למכבי.
הסיבה היחידה לדעתי שעלולה להיות בעוכריו היא הציפיות כפי שהזכירו כאן אבל ציפיות יהיו גם אם אובראדוביץ׳, מסינה או סטיב קר אפילו ינחתו כאן.
אז מה תעדיפו? מאמן ידוע וסמכותי שיעורר ציפיות (אבל לא בטוח שיקיים אותן) או מאמן לא מנוסה ולא בכיר?
עובדתית, דיוויד הוא היחיד בשנים האחרונות שהצליח איכשהו להתהלך בין הטיפות ולהסתדר עם ההנהלה (כמו בכל מקום גם שם יש חילוקי דעות). על ההישגים שלו אין עוררין.
הזכירו כאן שהכדורסל שלו יעיל אך לא יפה לעין. בואו נגיד שבמצבנו אין לנו זכות לדרוש שיהיה גם כדורסל יעיל וגם יפה. קבוצה כמו של השושלת כבר לא תחזור. מכירים את השם בוז׳ידאר מאליקוביץ׳? הכדורסל שלו היה הגנתי ונחשב למכוער ביותר. אבל מה שבסוף זוכרים לו זה 3 גביעי אירופה רצופים עם ספליט ועוד אחד עם פאו ב-96. זוכרים לו שגידל וקידם שחקנים כמו קוקוץ׳ וראדג׳ה.
אז חברים, נכון שקל מאוד לנגח ולמצוא מה לא בסדר (ואני מודה שגם לי זה קורה המון בהקשר של מכבי) אבל חשוב להיכנס לפרופורציות, לזכור את המקום שלנו כיום ואת האפשרויות האחרות שאינן בלאט (שאף אחד פה לא ממש הזיל על מי מהן ריר).

09 יוני 2017, 13:06

אז שיבק בחינם איט איס

09 יוני 2017, 13:06

גורם במכבי ת"א ציין: "דייויד בלאט העמיד בפנינו שורות בקשות וענינו בחיוב לכולן. נופתע מאוד אם לא יחזור אלינו. הוא מוערך מאוד אצלנו והיינו שמחים לראות אותו מגיע לקדנציה נוספת. זאת הסיבה שהסכמנו לכל דרישותיו".

Re: ת'רד המאמן הבא - בלאט במו

09 יוני 2017, 13:08

הצופה כתב:אז שיבק בחינם איט איס

09 יוני 2017, 13:08

arel123 כתב:גורם במכבי ת"א ציין: "דייויד בלאט העמיד בפנינו שורות בקשות וענינו בחיוב לכולן. נופתע מאוד אם לא יחזור אלינו. הוא מוערך מאוד אצלנו והיינו שמחים לראות אותו מגיע לקדנציה נוספת. זאת הסיבה שהסכמנו לכל דרישותיו".

סביר להניח שהוא העמיד את הדרישות לפני שהוא קיבל הצעה לחוזה עתק בחימקי.
מכבי לא יכולה להתחרות מול הרוסיות בכסף, זה מאבק חסר סיכוי מראש.

09 יוני 2017, 13:09

ספרו לי עוד על הקרבה של בלאט ואהבתו למכבי. הדבר היחיד שהוא אוהב זה כסף

09 יוני 2017, 13:12

ספין תוצרת מכבי בטח.
"אפילו חימקי הציעה לו 4 מיליון והוא בא כי הוא מכביסט"
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 09 יוני 2017, 13:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

09 יוני 2017, 13:12

RomanR כתב:ספרו לי עוד על הקרבה של בלאט ואהבתו למכבי. הדבר היחיד שהוא אוהב זה כסף

למה שירצה להגיע למכבי הנוכחית עם הבעלים האלו והצוות המקצועי הזה? הופתעתי שהוא בכלל הביע עניין.

09 יוני 2017, 13:13

חוץ מהפרסום הזה בטוויטר - https://twitter.com/or_sportreports/sta ... 7512665089
לא מצאתי שום פרסום באינטרנט על דיווח או משהו, יכול להיות שזה רק דיבורים .

09 יוני 2017, 13:14

שועל כתב:
RomanR כתב:ספרו לי עוד על הקרבה של בלאט ואהבתו למכבי. הדבר היחיד שהוא אוהב זה כסף

למה שירצה להגיע למכבי הנוכחית עם הבעלים האלו והצוות המקצועי הזה? הופתעתי שהוא בכלל הביע עניין.

כי הוא מכביסט אמיתי, לא כך?
ההנהלה מוכנה לתת לו את הסמכות המקצועית, כמובן שקל יותר בחימקי חסרת הציפיות. שיקפא ולא ישוב

09 יוני 2017, 13:14

הערכתי שאם חימקי תעלה ליורוליג היא תתמודד עליו ותתמודד מול מכבי בהצלחה על כל מאמן או שחקן.

09 יוני 2017, 13:15

שועל כתב:הערכתי שאם חימקי תעלה ליורוליג היא תתמודד עליו ותתמודד מול מכבי בהצלחה על כל מאמן או שחקן.

אבל זה ברוסיה :sharp:

09 יוני 2017, 13:15

אני עונה מבלי להתייחס לפרסום על חימקי.
אני בטוח בוודאות של 100%, שבעונה הקרובה, ההנהלה לא תתערב בשום החלטה מקצועית, ולא משנה אם זה יהיה בלאט, שיבק או אריק אלפסי.

יצליח? מה טוב. לא יצליח? תמיד יוכלו לבוא ולהגיד - "אתם רואים? לא התערבנו, וזה בכל זאת לא עזר..."
פרסם תגובה