10 יולי 2017, 12:10
שמואל1 כתב:מדוע מכבי לא מפרסמת הודעת פרידה מיוגב?
שחקן ששיחק פה 6 שנים, היה קפטן לתקופה. לא מכבד.
10 יולי 2017, 12:11
אורי אלון כתב:שמואל1 כתב:מדוע מכבי לא מפרסמת הודעת פרידה מיוגב?
פרסמו הודעת פרידה ממקל ובסוף הוא נשאר אז עכשיו נזהרים......
10 יולי 2017, 12:12
שמואל1 כתב:אורי אלון כתב:שמואל1 כתב:מדוע מכבי לא מפרסמת הודעת פרידה מיוגב?
פרסמו הודעת פרידה ממקל ובסוף הוא נשאר אז עכשיו נזהרים......
אבל אוחיון חתום רשמית בירושלים. הוא לא יכול להישאר.
10 יולי 2017, 12:16
10 יולי 2017, 12:39
MTA2311 כתב:אם מקל ישאר בסוף זה באמת יהיה קיץ בלתי נשכח
10 יולי 2017, 21:04
10 יולי 2017, 21:25
03 אוקטובר 2017, 14:54
03 אוקטובר 2017, 16:28
03 אוקטובר 2017, 18:03
03 אוקטובר 2017, 18:07
גם היה לו את ניקולה, ציוני אוהב ישראל שמדבר עבריתfelix_r כתב:איפה החרא הקטן אמר את זה?
מילא הוא אוהב יותר להיות בירושלים. מותר. הוא לא גדל במכבי. קודם שיחק בירושלים (אם כי שכח כנראה, שיובש שם על הספסל בגלל נעימי). אבל להגיד, שהיה חסר לו לדבר בעברית עם חברים? זה פשוט שקר גדול. האם פניני, מקל ושגב לא דוברים עברית?
03 אוקטובר 2017, 18:14
03 אוקטובר 2017, 18:15
03 אוקטובר 2017, 18:17
03 אוקטובר 2017, 18:51
אתה לא צריך להוריד מועדון אחר ששיחקת בו בשביל להרים את המועדון הנוכחי שלךjol9 כתב:זה דבר מקובל בספורט.
בגלל זה תמיד מפתיע אותי שאנשים כאן נעלבים מהדברים שבלאט אומר, כשהוא מגיע למדינה חדשה.
האם אנחנו צריכים לקבל את זה או לשמוח מזה? לא. אבל אני מתאר לעצמי שהיו המון דוגמאות הפוכות של שחקנים שעזבו מקומות,
הגיעו למכבי ודיברו עליה כבית חם.
בכל מקרה, אני ממש שמח שנפטרנו מהנגרייה שלו במכבי.
03 אוקטובר 2017, 19:04
Holiday_Armadillo כתב:אתה לא צריך להוריד מועדון אחר ששיחקת בו בשביל להרים את המועדון הנוכחי שלךjol9 כתב:זה דבר מקובל בספורט.
בגלל זה תמיד מפתיע אותי שאנשים כאן נעלבים מהדברים שבלאט אומר, כשהוא מגיע למדינה חדשה.
האם אנחנו צריכים לקבל את זה או לשמוח מזה? לא. אבל אני מתאר לעצמי שהיו המון דוגמאות הפוכות של שחקנים שעזבו מקומות,
זה דבר קטן לעשות
03 אוקטובר 2017, 19:08
וואלה כןjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתה לא צריך להוריד מועדון אחר ששיחקת בו בשביל להרים את המועדון הנוכחי שלךjol9 כתב:זה דבר מקובל בספורט.
זה דבר קטן לעשות
נכון. זה מפתיע אותך אבל?
03 אוקטובר 2017, 19:18
Holiday_Armadillo כתב:וואלה כןjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתה לא צריך להוריד מועדון אחר ששיחקת בו בשביל להרים את המועדון הנוכחי שלךjol9 כתב:זה דבר מקובל בספורט.
זה דבר קטן לעשות
נכון. זה מפתיע אותך אבל?
כשיש לך שתי דרכים שאתה יכול לצעוד בהן, ואחת שומרת על הכבוד של כולם אבל אתה בכל זאת בוחר את השנייה, אני מופתעת מהבחירה
03 אוקטובר 2017, 19:20
בסדר, אז כמו שאמרתי - זה קטן וזול מצידוjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:וואלה כןjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתה לא צריך להוריד מועדון אחר ששיחקת בו בשביל להרים את המועדון הנוכחי שלךjol9 כתב:זה דבר מקובל בספורט.
זה דבר קטן לעשות
נכון. זה מפתיע אותך אבל?
כשיש לך שתי דרכים שאתה יכול לצעוד בהן, ואחת שומרת על הכבוד של כולם אבל אתה בכל זאת בוחר את השנייה, אני מופתעת מהבחירה
אני לא, לא כי יוגי הוא לראש של בן אדם (הוא לא), אלא כי זאת הדינמיקה
בין שני המועדונים האלה.
יוגב פשוט רצה לקנות לעצמו נקודות זכות בקבוצה החדשה שלו...
03 אוקטובר 2017, 19:22