המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Naor116 כתב:באס שחקן מצויין מאוד אבל בכל זאת הייתי מעדיף לראות פה שחקן צעיר יותר למשל כמו ראקים כריסמס שחתם בגאלא דרך אגב גאלא ביורוליג השנה?
צ'שר כתב:arel123 כתב:צ'שר כתב:arel123 כתב:צ'שר כתב:
אני שוב שואל, בתקווה לקבל מענה הפעם - מה מכבי צריכה ולמה?
ולמה :
"יש לנו כבר את טיוס, עכשיו כמו שאמרתי צריך שחקן סטייל סטימאץ'"
לקרוא את הדיון לא יזיק לאף אחד
גם להבין את השאלה לא יזיק.
לפעמים אני שואל את חברה שלי למה היא כועסת והיא עונה לי 'כי זה מכעיס'.. זו התשובה שלך פחות או יותר.
למה מכבי צריכה שחקן בסנגון שתיארת, הכוונה היא למה מבחינה טקטית / מבנה סגל / יו ניימ איט. תסביר לי למה שחקן כמו סטימאץ' *חייב* או *צריך* להיות במכבי, ושחקן בסגנון אחר לא. איזה סגנון משחק אתה רואה לנגד עינך, לאיזה שחקן אחר זה יתרום, חתיכה אחרונה של איזה מבנה פוטנציאלי שיש לנו בקבוצה זה ישלים?
אנחנו לא רבים רק מנהלים דיון, חשוב לי להבהיר![]()
אני גם אסביר את הטענה שלי וברור שאתה לא חייב להסכים .
אז אני חושב שבגלל שלמכבי יש כבר את טיוס ובולדן שהם יותר אתלטיים וסגנון המשחק שלהם דומה, עכשיו צריך סנטר שיהיה יותר דומיננטי בצבע, מסיבי פיזי אגרסיבי וחזק שיוכל לגוון בהתקפות ולא כל הזמן להיות תקוע על סגנון המשחק של הסנטר האתלטי שקופץ להלי אופים .
אני רוצה שהסנטר הבא שיבוא יהיה סנטר שיעשה את העבודה השחורה כמו שאומרים, שיקח ריבאונדים, ילחם בהגנה, יקפוץ על הכדורים, יעשה מה שצריך בצבע עם הגודל והמסה שלו, ויוכל לסיים אחרי ריבאונד התקפה מתחת לסל, לא חייב שהוא יהיה כזה אתלט גדול כמו טיוס למשל אבל כן חשוב שיהיו לו את מה שאמרתי וכן שיהיה יותר גבוה מקווין ג'ונס
הדוגמא הייתה אנלוגיה לתשובה לא לדיון, לא חשבתי שאנחנו רבים![]()
אז קודם כל אחלה תשובה. ראה מה שכתבתי לחציל.
ובהקשר למה שאתה אומר אני רוצה להציע חומר לחמשבה - על הנייר אתה צודק, זה נשמע אידאלי שתהיה עוד אופציה כזו. העניין הוא שאנחנו מדברים פה על בני אדם עם אגו ואישיות, לא על פונקציות בNBA2K. כשאתה מביא שחקן שהוא לגמרי מחוץ לסגנון שנבנה, אתה לוקח בחשבון שיש סיכוי טוב שהוא ישחק מעט. אם אתה מביא שחקן שגם ככה זה מה שמיעדים לו והוא מודע לזה ומוכן , אז זה אחלה, אבל שחקן כזה הוא בדרך כלל לא מדהים, והוא בטח לא יכול להיות שחקן ברמה שאנחנו מדברים עליה בדיון הזה.
לכן, אם הסגנון הוא כ"כ מובהק בכיוון אחר, ויש סיכוי שלשחקן בסנגנון הזה לא יתאים לחלוטין לרוב ההרכבים שיש בקבוצה, אתה צריך לקחת בחשבון שההחתמה בסגנון הזה תביא איתה תסכולים, מרירות וחוסר אפקטיביות בביצוע של השחקן(לא מדבר על ההשפעה הכמעט וודאית על האווירה בחדר הלבשה). בעייני יש פה בחירה לא קלה בין לבחור שחקן לא גדול עם סגנון משחק שיאפשר התמודדות כמו שאתה מתאר, לבין להביא שחקן יותר טוב ויותר אפקטיבי עם כישורים אחרים.
ברור שהכל תיאורתי, ויכול להגיע גם שחקן בדיוק בסגנון שתיארת ולהשתלב מעולה. אני פשוט לא חושב שזה כ"כ מובהק שחייב שחקן בסגנון המסויים הזה וצריך לנסות ולחשוב גם על כיוונים אחרים.
מי שהתחיל עם נוריס קול הייתה דווקא ורד כהן שאוהבים להשמיץ אותה פה0ved1212 כתב:בנתיים פורסם רק בספורט 5
לא אמין במיוחד
עדיף לחכות לone
Holiday_Armadillo כתב:מי שהתחיל עם נוריס קול הייתה דווקא ורד כהן שאוהבים להשמיץ אותה פה0ved1212 כתב:בנתיים פורסם רק בספורט 5
לא אמין במיוחד
עדיף לחכות לone
Holiday_Armadillo כתב:מי שהתחיל עם נוריס קול הייתה דווקא ורד כהן שאוהבים להשמיץ אותה פה0ved1212 כתב:בנתיים פורסם רק בספורט 5
לא אמין במיוחד
עדיף לחכות לone
כן, זה היה מאוד משעשעקובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי שהתחיל עם נוריס קול הייתה דווקא ורד כהן שאוהבים להשמיץ אותה פה0ved1212 כתב:בנתיים פורסם רק בספורט 5
לא אמין במיוחד
עדיף לחכות לone
זה לא כ"כ משנה... חוסר העקביות והשכונה שעושים בבורסת השמות בכל קיץ מוכיחה כל פעם מחדש שאין באמת מישהו אמין.
אם את זוכרת, עשינו פעם ניסוי כלים פה בפורום המצ'וקמק שלנו ופירסמנו שמות ויום אחרי זה פורסמו באיזה אתר "גדול".
מתי פעם אחרונה יצא משהו אמין מהפייסבוק?moring1 כתב:בפייסבוק יש 2 אנשים שטוענים שסגרו כבר עם מישהו ועובדים על הסרטון של הברוך הבא, נראה כמו חרטא מארץ החארטות.
Holiday_Armadillo כתב:מתי פעם אחרונה יצא משהו אמין מהפייסבוק?moring1 כתב:בפייסבוק יש 2 אנשים שטוענים שסגרו כבר עם מישהו ועובדים על הסרטון של הברוך הבא, נראה כמו חרטא מארץ החארטות.
בזמן היותר ארוך שאנחנו עוקבים אחרי זה - still nothingmoring1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מתי פעם אחרונה יצא משהו אמין מהפייסבוק?moring1 כתב:בפייסבוק יש 2 אנשים שטוענים שסגרו כבר עם מישהו ועובדים על הסרטון של הברוך הבא, נראה כמו חרטא מארץ החארטות.
בזמן המועט שאני שם אף אחד.
באס 5 נמוך לא?החציל האצטקי כתב:עם שמות כמו באס ולנדרי, כנראה שממש בונים על ג'ונה בולדן ב5.
שועל כתב:הלוואי. אם הוא בכושר סביר זו יכולה להיות החתמה בינגו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים