08 אפריל 2018, 17:37
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:בגדול, יש דבר אחד טוב במהלך הזה והוא שמכבי נוקטת במהלך חד צדדי כנגד הליגה כמו שקיווינו שהיא תעשה כבר חמש שנים או יותר. לכן מבחינתי זה דבר חיובי.
כל הקריאות לעזיבת הליגה, לא לוקחות בחשבון דברים שאנחנו לא יודעים, לגבי מחויבויות שיש למכבי ליורוליג ולספונסרים שונים.
מצד שני, על פניו, וללא מידע נוסף, זה באמת נראה תמוה. איך אפשר להחזיק שני סגלים לשתי מסגרות כשמכבי לא מצליחה להחזיק סגל יחיד, אבל אני מחכה לעוד קצת פרטים לפני ההכרזות שזהו סופו של המועדון.
מהלך חד צדדי שפוגע בליגה איך?
זה בעיקר יעלה למכבי עוד כסף.
זה גם וגם.
גם יעלה למכבי כסף וגם יפגע בליגה.
נראה כמה אולמות ברחבי הארץ הסגל הזה יצליח למלא, וכמה רייטינג יהיה לליגה הזאת.
ולו רק בשביל זה, שווה שהמהלך ייצא אל הפועל.
08 אפריל 2018, 17:38
RomanR כתב:עדיף היה למכבי לו הייתה מבקשת מג'ורדי אישור להצטרף לאדריאטית לכמה שנים. נראה כצה זמן האקוניסים למיניהם היו שורדים בלי ההכנסות של מכבי
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
08 אפריל 2018, 17:39
08 אפריל 2018, 17:40
MTA2311 כתב:jol9 כתב:בגדול, יש דבר אחד טוב במהלך הזה והוא שמכבי נוקטת במהלך חד צדדי כנגד הליגה כמו שקיווינו שהיא תעשה כבר חמש שנים או יותר. לכן מבחינתי זה דבר חיובי.
כל הקריאות לעזיבת הליגה, לא לוקחות בחשבון דברים שאנחנו לא יודעים, לגבי מחויבויות שיש למכבי ליורוליג ולספונסרים שונים.
מצד שני, על פניו, וללא מידע נוסף, זה באמת נראה תמוה. איך אפשר להחזיק שני סגלים לשתי מסגרות כשמכבי לא מצליחה להחזיק סגל יחיד, אבל אני מחכה לעוד קצת פרטים לפני ההכרזות שזהו סופו של המועדון.
08 אפריל 2018, 17:40
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:בגדול, יש דבר אחד טוב במהלך הזה והוא שמכבי נוקטת במהלך חד צדדי כנגד הליגה כמו שקיווינו שהיא תעשה כבר חמש שנים או יותר. לכן מבחינתי זה דבר חיובי.
זה גם וגם.
מכבי אחרי ה3 שנים האחרונות בקושי מעניינת את האוהדים שלה, לא יודע כמה הרייטינג/ תפוסה במשחקים יפגעו מזה
08 אפריל 2018, 17:43
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:בגדול, יש דבר אחד טוב במהלך הזה והוא שמכבי נוקטת במהלך חד צדדי כנגד הליגה כמו שקיווינו שהיא תעשה כבר חמש שנים או יותר. לכן מבחינתי זה דבר חיובי.
זה גם וגם.
מכבי אחרי ה3 שנים האחרונות בקושי מעניינת את האוהדים שלה, לא יודע כמה הרייטינג/ תפוסה במשחקים יפגעו מזה
עדיין. אני יכול להגיד לך שבאשדוד למשל, האולם מלא כשמכבי מגיעה לעיר.
אני מתאר לעצמי שזה המצב גם במקומות אחרים.
אתה לא חושב שזה שעושים סופסוף מהלך חד צדדי כנגד הליגה, זה דבר טוב?
08 אפריל 2018, 17:52
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:מהלך חד צדדי שפוגע בליגה איך?
זה גם וגם.
אני חושב שמבין המהלכים החד צדדיים, זה הכי טיפשי
08 אפריל 2018, 18:07
08 אפריל 2018, 18:24
אם רק מכבי א' תשחק באדריאטית זה יכול להיות בסדר.גל גל כתב:תחשבו שעל זרים מכבי משלמת פחות כסף בגלל המס , אם אתה עושה מכבי ב בתקציב מאוד זעום של ישראלים אולי זה יתקזז בסופו של יום
אני חושב שהמהלך הנכון יהיה להצטרף לעוד ליגה כמו האדריאטית, אבל מה אז שוב פעם התלוננו על העומס או משהו כזה ?
08 אפריל 2018, 18:54
08 אפריל 2018, 19:13
אז איך כל זה יעבוד? "אנחנו נמשיך למכור מינוי משולב לשני המפעלים גם יחד. בוודאי שננסה שבסגל לליגת העל ישחקו 3 זרים הכי טובים שאפשר, מבחינה מקצועית ומבחינת העומס התקציבי, וגם הישראלים הטובים ביותר. אם ב-3 החודשים האחרונים עוד זרים ישחקו? אנחנו חושבים על כך. המטרה היא להעמיד שני סגלים טובים, שיתחרו על תארים בשתי המסגרות".
על מבנה הצוות הוסיף: "לכל קבוצה יהיה את המאמן שלה, את המנהל שלה, הפיזיותרפיסט. בכל מה שנוגע לניהול קבוצה תקין. כמובן שיהיה קשר בין שני המאמנים: שחקנים ישראלים שיתקדמו בצורה טובה מאוד, יתקדמו ליורוליג".
תקציבית, מדובר בהחלטה מאתגרת עבור מכבי, שתצטרך 24 שחקנים בסה"כ: "אלו מעמסות לא קטנות, אבל אם רוצים להצליח חייבים לעשות את הניסיון הזה. זה נעשה בהחלטה משותפת של הבעלים. לא כל אחד מוכן או רוצה לעשות את הדבר הזה, להביא כסף מהבית. כולם החליטו שזה הפתרון שנראה באופק".
08 אפריל 2018, 19:21
08 אפריל 2018, 19:35
08 אפריל 2018, 19:40
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:בגדול, יש דבר אחד טוב במהלך הזה והוא שמכבי נוקטת במהלך חד צדדי כנגד הליגה כמו שקיווינו שהיא תעשה כבר חמש שנים או יותר. לכן מבחינתי זה דבר חיובי.
זה גם וגם.
08 אפריל 2018, 19:41
Jack55 כתב:קצת מהראיון של שמעון :אז איך כל זה יעבוד? "אנחנו נמשיך למכור מינוי משולב לשני המפעלים גם יחד. בוודאי שננסה שבסגל לליגת העל ישחקו 3 זרים הכי טובים שאפשר, מבחינה מקצועית ומבחינת העומס התקציבי, וגם הישראלים הטובים ביותר. אם ב-3 החודשים האחרונים עוד זרים ישחקו? אנחנו חושבים על כך. המטרה היא להעמיד שני סגלים טובים, שיתחרו על תארים בשתי המסגרות".על מבנה הצוות הוסיף: "לכל קבוצה יהיה את המאמן שלה, את המנהל שלה, הפיזיותרפיסט. בכל מה שנוגע לניהול קבוצה תקין. כמובן שיהיה קשר בין שני המאמנים: שחקנים ישראלים שיתקדמו בצורה טובה מאוד, יתקדמו ליורוליג".תקציבית, מדובר בהחלטה מאתגרת עבור מכבי, שתצטרך 24 שחקנים בסה"כ: "אלו מעמסות לא קטנות, אבל אם רוצים להצליח חייבים לעשות את הניסיון הזה. זה נעשה בהחלטה משותפת של הבעלים. לא כל אחד מוכן או רוצה לעשות את הדבר הזה, להביא כסף מהבית. כולם החליטו שזה הפתרון שנראה באופק".
08 אפריל 2018, 19:42
שמואל1 כתב:Jack55 כתב:קצת מהראיון של שמעון :אז איך כל זה יעבוד? "אנחנו נמשיך למכור מינוי משולב לשני המפעלים גם יחד. בוודאי שננסה שבסגל לליגת העל ישחקו 3 זרים הכי טובים שאפשר, מבחינה מקצועית ומבחינת העומס התקציבי, וגם הישראלים הטובים ביותר. אם ב-3 החודשים האחרונים עוד זרים ישחקו? אנחנו חושבים על כך. המטרה היא להעמיד שני סגלים טובים, שיתחרו על תארים בשתי המסגרות".על מבנה הצוות הוסיף: "לכל קבוצה יהיה את המאמן שלה, את המנהל שלה, הפיזיותרפיסט. בכל מה שנוגע לניהול קבוצה תקין. כמובן שיהיה קשר בין שני המאמנים: שחקנים ישראלים שיתקדמו בצורה טובה מאוד, יתקדמו ליורוליג".תקציבית, מדובר בהחלטה מאתגרת עבור מכבי, שתצטרך 24 שחקנים בסה"כ: "אלו מעמסות לא קטנות, אבל אם רוצים להצליח חייבים לעשות את הניסיון הזה. זה נעשה בהחלטה משותפת של הבעלים. לא כל אחד מוכן או רוצה לעשות את הדבר הזה, להביא כסף מהבית. כולם החליטו שזה הפתרון שנראה באופק".
יש לציין שאת מה שהדגשת כתב עורך הראיון, ולא נאמר ע״י שמעון.
מכבי לא תצטרך 24 שחקנים, כי חלק מהזרים/ישראלים ישתתפו בשתי המסגרות. הקבוצות לא יהיו נפרדות לחלוטין. כך לפחות אני הבנתי.
08 אפריל 2018, 19:45
08 אפריל 2018, 19:48
08 אפריל 2018, 19:50
האוזמן כבר מזמן לא אותו האוזמןשמואל1 כתב:@shay_hausmann
במקום להגדיל את התקציב ולהחתים שחקנים טובים, מגדילים את התקציב כדי להחתים שחקנים לא טובים - בשתי קבוצות נפרדות. או לחילופין: לראשונה בהיסטוריה מחליטה קבוצה להגדיל את תקציבה כדי להחתים שחקנים פחות טובים
08 אפריל 2018, 19:52
Holiday_Armadillo כתב:האוזמן כבר מזמן לא אותו האוזמןשמואל1 כתב:@shay_hausmann
במקום להגדיל את התקציב ולהחתים שחקנים טובים, מגדילים את התקציב כדי להחתים שחקנים לא טובים - בשתי קבוצות נפרדות. או לחילופין: לראשונה בהיסטוריה מחליטה קבוצה להגדיל את תקציבה כדי להחתים שחקנים פחות טובים
קשה לי לקחת אותו ברצינות גם כשאומר דברים נכונים (בערך מה שקרה לכל כתב בערוץ הזה אי פעם)