פותחים עונה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פותחים עונה

הודעהעל ידי felix_r » 15 יוני 2018, 12:10

my man כתב:
MTA2311 כתב:מדובר בסגל חלש מאוד, שפתח את העונה טוב בזכות התעלויות נדירות של שני הגארדים שבו, ואיזשהו יתרון אתלטי שעזר בריבאונד עד שקבוצות למדו להתמודד איתו.

המשכיות היא לא פתרון קסם, והיא לא מתאימה לכל סיטואציה. על ספאחיה אין מה לוותר, כי יש לו חוזה גדול ואין אף אלטרנטיבה, אבל מבחינת הסגל אפשר להעיף 90% בשקט.

זה!
כל כך שמח שאתה פה.. :heart

תזהר על הלשון :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 15 יוני 2018, 12:11

felix_r כתב:
my man כתב:
MTA2311 כתב:מדובר בסגל חלש מאוד, שפתח את העונה טוב בזכות התעלויות נדירות של שני הגארדים שבו, ואיזשהו יתרון אתלטי שעזר בריבאונד עד שקבוצות למדו להתמודד איתו.

המשכיות היא לא פתרון קסם, והיא לא מתאימה לכל סיטואציה. על ספאחיה אין מה לוותר, כי יש לו חוזה גדול ואין אף אלטרנטיבה, אבל מבחינת הסגל אפשר להעיף 90% בשקט.

זה!

שמע עם כל הסמיילים זה כבר לא נעים כל העקיצות שלך..או שתגיב לעניין או שתעזוב..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 15 יוני 2018, 12:18

my man כתב:
felix_r כתב:
my man כתב:

זה!

אני דווקא מגיב לעניין. אתה בעיקר מתעסק בליקוקים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 15 יוני 2018, 12:21

felix_r כתב:
my man כתב:
felix_r כתב:
my man כתב:

זה!

אני דווקא מגיב לעניין. אתה בעיקר מתעסק בליקוקים

שמע, לא יודע מה יש לך איתי אבל אתה כאילו מחפש לריב איתי או משהו..
עזוב נו..רד ממני..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 15 יוני 2018, 12:23

סומבץ כתב:
felix_r כתב:
jol9 כתב:
Mmm כתב:יותר מידי להשאיר שחקנים מהעונה נראה לי שאנשים פה השתגעו קצת שכחתם מה עברנו ביורוליג...
צריך להעיף כמה שיותר מהר את הזרים חוץ מקיין רול ופרגו מהישראלים להעיף את משעור ושגב ולהביא את עמית שמחון

:alan:

נראה לי שאנשים פה שכחו, שזאת הייתה קבוצה חדשה לגמרי ולא מחוברת, כאשר רוב השחקנים לא שיחקו ביורוליג לפני כן, וגם לא היו רגילים ללו"ז צפוף מאוד של שתי מסגרות. אלה הן נסיבות אובייקטיביות , ולא סתם התבכיינות.

לקראת סוף העונה התברר לנו גם שאת כל עונת היורוליג שיחקנו בלי רכז... למרות זאת, היינו קרובים מאוד לפליי-אוף ביורוליג. זה היה עניין של שריקה פה, סל 1 שם.

לדעתי, אפשר להשאיר חלק גדול מהסגל, ולהתחזק רק בנקודות קונקרטיות.

מצד אחד מאוד מסכים עם מה שכתבת פה. אבל אני גם זוכר את שלל ההתפרקויות במשחקי החוץ, את חוסר השליטה בליגה רוב הזמן ואת הנטייה להיכנע ללחץ ולאבד את זה מצד רוב הגורמים המעורבים. התקופה האחרונה, בנוסף לדברים שלך, גורמת לי להתייחס עוד יותר בסלחנות לחלק השלילי של העונה, אם כי זה עדיין בהסתייגות לנוכח העובדה שכל זה קורה כאן אצלנו מול הבינוניות המקומית.

התפרקויות וחוסר שליטה נגרמות מכמה דברים: חוסר נסיון, חוסר חיבור קבוצתי, אופי וחוסר מנהיגות.

את שני הראשונים כבר הזכרנו. את עניין האופי וחוסר מנהיגות אפשר לייחס למי שהיה אמור להיות המנהיג של הקבוצה - פייר ג'קסון. כשהמנהיג התחלף, הקבוצה נראתה אחרת. נכון, לא הכל זה ג'קסון, אי אפשר להאשים אותו בהכל, אבל אי אפשר להתעלם מהשינוי שחל בקבוצה.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 15 יוני 2018, 12:25, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי TAYO » 15 יוני 2018, 12:25

Mmm כתב:יותר מידי להשאיר שחקנים מהעונה נראה לי שאנשים פה השתגעו קצת שכחתם מה עברנו ביורוליג...
צריך להעיף כמה שיותר מהר את הזרים חוץ מקיין רול ופרגו מהישראלים להעיף את משעור ושגב ולהביא את עמית שמחון

מה שעברנו ביורוליג קשור לחוסר ניסיון ובעיקר עמדת רכז ביזיונית - ג׳קסון קרס ולקח איתו את כל הקבוצה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי my man » 15 יוני 2018, 12:27

TAYO כתב:

מה שעברנו ביורוליג קשור לחוסר ניסיון ובעיקר עמדת רכז ביזיונית - ג׳קסון קרס ולקח איתו את כל הקבוצה.

ופה זו הנקודה המרכזית שאני "כועס" על ספאחיה..למה הוא לא נתן אז את המושכות לקול? מה הסיפור שלו איתו?
לדעתי מלכתחילה היה צריך לתת לקול את הקבוצה- הוא הרי ה'בכיר' מבין השניים..
לא הופתעתי מזה שג'קסון לא הצליח להוביל אותנו..כן הופתעתי שהמושכות לא עברו לקול..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 15 יוני 2018, 12:32

jol9 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.286671.html

לפי רועי כהן:
טיוס, דיבה, רול, קיין וכהן ימשיכו
פארגו ידרוש העלאת שכר
שגב, משעור, פייר, פראחובסקי, ובולדן יעזבו
זוסמן יבקש לצאת להשאלה
ספאחיה מתנדנד
תומאס מתנדנד
קול יעזוב אם ספאחיה יישאר

כמה פארגו קיבל פה בחודשיים האלה..וכמה הוא מבקש לעונה הבאה?
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 יוני 2018, 12:36

אי אפשר לבוא בטענות לג'קסון שהרס לקבוצה את ההצלבה, בלי לדבר על זה שמלכתחילה היינו בעמדה של להגיע להצלבה בזכות מה שג'קסון נתן. סורי, זה לא עובד ככה.

ההירו בול של ג'קסון (ושל קול, לפעמים) שם אותנו בעמדה טובה בתחילת העונה, וזה גם מה שהרס אותנו. זה רק ממחיש כמה מדובר בקבוצה רעה וחסרת כשרון.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 15 יוני 2018, 12:38

MTA2311 כתב:אי אפשר לבוא בטענות לג'קסון שהרס לקבוצה את ההצלבה, בלי לדבר על זה שמלכתחילה היינו בעמדה של להגיע להצלבה בזכות מה שג'קסון נתן. סורי, זה לא עובד ככה.

ההירו בול של ג'קסון (ושל קול, לפעמים) שם אותנו בעמדה טובה בתחילת העונה, וזה גם מה שהרס אותנו. זה רק ממחיש כמה מדובר בקבוצה רעה וחסרת כשרון.

הטענה שלי לפחות לא אל ג'קסון..אלא אל ספאחיה שהיה צריך לקלוט שהאיש איבד כיוון(ופה בפורום זעקנו את זה לא אחת) ולנסות משהו אחר..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 יוני 2018, 12:43

my man כתב:
MTA2311 כתב:אי אפשר לבוא בטענות לג'קסון שהרס לקבוצה את ההצלבה, בלי לדבר על זה שמלכתחילה היינו בעמדה של להגיע להצלבה בזכות מה שג'קסון נתן. סורי, זה לא עובד ככה.

הטענה שלי לפחות לא אל ג'קסון..אלא אל ספאחיה שהיה צריך לקלוט שהאיש איבד כיוון(ופה בפורום זעקנו את זה לא אחת) ולנסות משהו אחר..

כן, זאת מראש הייתה אחת הטעויות של ספאחיה העונה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2018, 12:49

כבר מתחילת העונה היו פה לא מעט שהצביעו על זה שג'קסון לא צריך לקבל כל כך הרבה קרדיט
בדיעבד מאוד קל להגיד אבל בתור אחת שרצתה שקול יהיה הבכיר מבין השניים, אני לא חושבת שהוא היה מוביל אותנו למקומות יותר טובים בלי רכז אמיתי לידו

הוא היה ברירה יותר טובה מג'קסון? רק אחרי שג'קסון התחיל למכור, וגם זה יותר בגלל הסגנון של ג'קסון עוד כשהיה טוב (ובטח כשהיה רע) ופחות בגלל מה שקול הציג
גם זה לא אשמת קול, הוא לא אשם שלא שיחקנו עם רכז אמיתי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 15 יוני 2018, 12:54

Holiday_Armadillo כתב:כבר מתחילת העונה היו פה לא מעט שהצביעו על זה שג'קסון לא צריך לקבל כל כך הרבה קרדיט
בדיעבד מאוד קל להגיד אבל בתור אחת שרצתה שקול יהיה הבכיר מבין השניים, אני לא חושבת שהוא היה מוביל אותנו למקומות יותר טובים בלי רכז אמיתי לידו

הוא היה ברירה יותר טובה מג'קסון? רק אחרי שג'קסון התחיל למכור, וגם זה יותר בגלל הסגנון של ג'קסון עוד כשהיה טוב (ובטח כשהיה רע) ופחות בגלל מה שקול הציג

איך את יכולה לדעת? לא באמת ניסינו..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2018, 12:55

my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:כבר מתחילת העונה היו פה לא מעט שהצביעו על זה שג'קסון לא צריך לקבל כל כך הרבה קרדיט

איך את יכולה לדעת? לא באמת ניסינו..
ובגלל זה אמרתי ''בדיעבד מאוד קל להגיד''
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2018, 13:56

אפשר להעיף גם 100%, השאלה היא מה זה נותן.
בעונה שעברה העיפו 100% מהסגל, והעונה הזאת לא היתה הרבה יותר טובה.
אם יוצאים מנקודת הנחה שאותם האנשים ייבנו את הקבוצה, וגם התקציב פחות או יותר יהיה דומה, אז אני לא רואה
את השוס הגדול בהחלפת כל הסגל.

מצד שני, אני מאוד הייתי רוצה להגיע להבנה הזאת, שרול וקיין ראויים להמשיך, אחרי שנראה מי אמורים להוביל.
קיין ורול לא מספיק טובים להיות שחקני חמישייה בקבוצת יורוליג שחושבת גבוה, אבל הם בהחלט מספיק טובים בשביל לעלות מהספסל,
וגם לדקות משמעותיות, בתנאי שהפאזל נבנה נכון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Jack55 » 15 יוני 2018, 14:00

כבר כמה שנים טובות לא הייתה לנו המשכיות בסגל וכל עונה מחדש הבאנו כמעט סגל שלם שחקנים חדשים .
אולי אם נשאיר העונה 5-6 שחקנים זה יעשה דווקא טוב לקבוצה, אני הייתי משאיר את טיוס, דיבה, כהן, קיין, תומאס ואולי רול (אבל זה ברור שרול יישאר בכל מקרה)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי my man » 15 יוני 2018, 14:04

Jack55 כתב:כבר כמה שנים טובות לא הייתה לנו המשכיות בסגל וכל עונה מחדש הבאנו כמעט סגל שלם שחקנים חדשים .
אולי אם נשאיר העונה 5-6 שחקנים זה יעשה דווקא טוב לקבוצה, אני הייתי משאיר את טיוס, דיבה, כהן, קיין, תומאס ואולי רול (אבל זה ברור שרול יישאר בכל מקרה)

אתה לא תגיע ככה להצלבה..
מה שצריך זה קודם כל לבנות נכון ולא משנה ההמשכיות..
כל השחקנים שהזכרת הם מקסימום משלימים..
עליהם צריכים לדבר אחרי שאתה מביא את השחקנים המובילים שלך..

ופה דווקא יוני צודק אותם האנשים שבונים כל עונה פה כדי להישאר ולכן הסיכויים מראש לא קיימים לבנות נכון..אז מה שנשאר זה הימורים..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Jack55 » 15 יוני 2018, 14:07

my man כתב:
Jack55 כתב:כבר כמה שנים טובות לא הייתה לנו המשכיות בסגל וכל עונה מחדש הבאנו כמעט סגל שלם שחקנים חדשים .

אתה לא תגיע ככה להצלבה..
מה שצריך זה קודם כל לבנות נכון ולא משנה ההמשכיות..
כל השחקנים שהזכרת הם מקסימום משלימים..
עליהם צריכים לדבר אחרי שאתה מביא את השחקנים המובילים שלך..

ופה דווקא יוני צודק אותם האנשים שבונים כל עונה פה כדי להישאר ולכן הסיכויים מראש לא קיימים לבנות נכון..אז מה שנשאר זה הימורים..

אבל אולי זה דווקא כן חשוב שתהייה פה פעם אחת המשכיות של לפחות 5 שחקנים .
ברור שאף אחד מאלה שהזכרתי לא צריך להיות שחקן פותח, תומאס זה שחקן שחייב להגיע מהספסל כגיבוי לשחקן כמו האניקאט למשל, אותו דבר רול וקיין שצריכים לבוא כגיבוי לשחקן סקורר .
ובעניין רול אני בכלל לא בטוח שאני רוצה אותו פה, החוזה שלו ענק לשחקן משלים אבל לפי הדיווחים זה כבר ברור שהוא יישאר פה .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Jack55 » 15 יוני 2018, 14:29

והנה מוציאים 500 אלף על שחקן שכביכול אמור לשמש כמחליף

מייקל רול ימשיך במכבי ת"א בעונה הבאה
אחרי הזכייה בתואר האליפות, הצהובים יכבדו את האופציה בחוזהו של הפורוורד האמריקאי שרשם עונה נהדרת לעונת 2018/19 עבור שכר של 500 אלף דולר
http://m.one.co.il/Mobile/Article/315041.html

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי שועל » 15 יוני 2018, 14:35

אני מעריך שנראה פה 3 שחקנים חדשים בלבד שיחליפו את קול, פרחובסקי ובולדן. הם יהיו צריכים להיוץ ברמה גבוהה ועם ניסיון, כי הם צריכים להיות שחקני חמישייה.

מה הסיכוי שזה יקרה? 0
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Neo, מרסר, משה, שמוליק ו־39 אורחים