המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:כנראה שרק אחד מהם ישחק.Jack55 כתב:דרך אגב אם סשנס ווילבקין ובלאק ישחק נגד ריאל יש לנו סיכוי לא רע בכלל לקחת את המשחק הזה .
toja27 כתב:סומבץ כתב:toja27 כתב:אגב , עכשיו נזכרתי , זוכר אותו מנבא 2k , יופי של שחקן.
רק לא זוכר איזה נבא 2k זה היה.
גם אני זוכר אותו משם! אני שיחקתי ב- 2k12, ואני זוכר שהוא הרגיז אותי. כששמרתי עליו הוא כל הזמן עבר אותי בדרך לסל, וכשהייתי הוא, כל הזמן הוא החטיא מבחוץ.
אז בטח כל עוד זה תלוי בספאחיה, הוא יזרוק המון מבחוץ, שני רק לקיין.
בעצם אתה אומר שספאחיה הולך לחזור על הטעיות שלך
על איזה רמה שיחקת? שנדע אם לקחת את זה ברצינותסומבץ כתב:toja27 כתב:סומבץ כתב:toja27 כתב:אגב , עכשיו נזכרתי , זוכר אותו מנבא 2k , יופי של שחקן.
גם אני זוכר אותו משם! אני שיחקתי ב- 2k12, ואני זוכר שהוא הרגיז אותי. כששמרתי עליו הוא כל הזמן עבר אותי בדרך לסל, וכשהייתי הוא, כל הזמן הוא החטיא מבחוץ.
בדיוק! ואני רואה עצמי כמומחה לטעויות לא פחות ממנו. great minds think alike
Holiday_Armadillo כתב:על איזה רמה שיחקת? שנדע אם לקחת את זה ברצינותסומבץ כתב:toja27 כתב:סומבץ כתב:toja27 כתב:אגב , עכשיו נזכרתי , זוכר אותו מנבא 2k , יופי של שחקן.
Holiday_Armadillo כתב:על איזה רמה שיחקת? שנדע אם לקחת את זה ברצינותסומבץ כתב:toja27 כתב:סומבץ כתב:toja27 כתב:אגב , עכשיו נזכרתי , זוכר אותו מנבא 2k , יופי של שחקן.
איך אבי אבן לא גילה אותך עדייןסומבץ כתב:Holiday_Armadillo כתב:על איזה רמה שיחקת? שנדע אם לקחת את זה ברצינותסומבץ כתב:toja27 כתב:סומבץ כתב:גם אני זוכר אותו משם! אני שיחקתי ב- 2k12, ואני זוכר שהוא הרגיז אותי. כששמרתי עליו הוא כל הזמן עבר אותי בדרך לסל, וכשהייתי הוא, כל הזמן הוא החטיא מבחוץ.
אחת הנמוכות, ולכן כדאי לקחת אותי ברצינות.
גם כשאני משחק (מעט) בספורטק ועושה טעויות בשיקול הדעת, אני חושב על זה שאני מתאים למכבי, ושספאחיה יגיד לי לחזור על אותן פעולות בדיוק.
MTA2311 כתב:עוד פעם הנחרצות הזאת אי אפשר כברררררר
Jack55 כתב:שמואל1 כתב:כנראה שרק אחד מהם ישחק.Jack55 כתב:דרך אגב אם סשנס ווילבקין ובלאק ישחק נגד ריאל יש לנו סיכוי לא רע בכלל לקחת את המשחק הזה .
מקווה שלפחות סשנש וסקוטי ישחקו, מצדי לתת מנוחה לווילבקין מול גלבוע לקראת ריאל .
בעניין בלאק זה נראה קצת יותר מדאיג, מקווה שאיכשהו יצליחו להכשיר אותו לקראת ריאל כי שוב פעם עם סגל חסר המצב יהיה לא פשוט בכלל .
חוץ מזה, מי יסתדר מול טבראס ואיון, רק מלחשוב על זה נעשה לי רע...
A.Parker כתב:MTA2311 כתב:עוד פעם הנחרצות הזאת אי אפשר כברררררר
זה מצחיק שהוא אפילו לא מבין שזה מיועד אליו
סומבץ כתב:Jack55 כתב:שמואל1 כתב:כנראה שרק אחד מהם ישחק.Jack55 כתב:דרך אגב אם סשנס ווילבקין ובלאק ישחק נגד ריאל יש לנו סיכוי לא רע בכלל לקחת את המשחק הזה .
מקווה שלפחות סשנש וסקוטי ישחקו, מצדי לתת מנוחה לווילבקין מול גלבוע לקראת ריאל .
בעניין בלאק זה נראה קצת יותר מדאיג, מקווה שאיכשהו יצליחו להכשיר אותו לקראת ריאל כי שוב פעם עם סגל חסר המצב יהיה לא פשוט בכלל .
חוץ מזה, מי יסתדר מול טבראס ואיון, רק מלחשוב על זה נעשה לי רע...
לצערי קשה לי להיזכר בשחקן מכבי שנותן הצגה מיד עם שובו מהיעדרות/פציעה. וגם אם הם ישחקו, הרי רצוי שנקבל רמה גבוהה מכל אחד מהם מול יריבה כזו. דווקא זכרון הפוך שלי הוא מג'יימי ארנולד החצוף, שחזר מפציעה של כמה שבועות כדי לנצח אותנו (בעזרת השופטים) בגמר הגביע ב-2008.
Jack55 כתב:דרך אגב אם סשנס ווילבקין ובלאק ישחק נגד ריאל יש לנו סיכוי לא רע בכלל לקחת את המשחק הזה .
Jack55 כתב:חוץ מזה מכבי כבר כמעט לקחו ניצחון לצסקא במחזור השני בבית, אם זה היה בחוץ לא הייתי מדבר ככה אבל בגלל שזה משחק בית וכבר הראינו שבבית אנחנו מסוגלים לתת בראש אז אפשר להיות קצת יותר אופטימיים (שוב רק אם שלושתם ישחקו כאמור)
MTA2311 כתב:אז זה בכל מקרה לא משנה כי העונה תלך לפחקובי כתב:MTA2311 כתב:הוא נטו רכז, דווקא יש הגיון בלהחתים אותו ל3 חודשים.
מחתימים לעונה מלאה, פארגו חוזר עוד חודשיים ואז מה? 3 רכזים בכירים?
כמה שחקנים הצליחו במכבי במהלך שלושת החודשים הראשונים שלהם בקבוצה?
SirCharles כתב:Jack55 כתב:דרך אגב אם סשנס ווילבקין ובלאק ישחק נגד ריאל יש לנו סיכוי לא רע בכלל לקחת את המשחק הזה .
איך אפשר לקחת אותך ברצינות אחרי הודעה כזאת? (אלא אם פספסתי פה ציניות)
ווילבקין עם שבר באצבע, בלאק עם מתיחה בירך האחורי וסשנס נוחת מחר ויספיק אולי להתאמן פעמיים עם הקבוצה.
אנשים אשכרה חושבים שזה NBA 2K...Jack55 כתב:חוץ מזה מכבי כבר כמעט לקחו ניצחון לצסקא במחזור השני בבית, אם זה היה בחוץ לא הייתי מדבר ככה אבל בגלל שזה משחק בית וכבר הראינו שבבית אנחנו מסוגלים לתת בראש אז אפשר להיות קצת יותר אופטימיים (שוב רק אם שלושתם ישחקו כאמור)
אתה רציני?! נתנו בראש לצסקא? אתה מתכוון הפסדנו בבית לצסקא.
החציל האצטקי כתב:למכבי אין באמת כלים לנצח את ריאל. בספק אם גם בסגל מלא.
נבוא לקבל צינור וננסה לחלץ ניצחון בחופי מרוקו.
Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:למכבי אין באמת כלים לנצח את ריאל. בספק אם גם בסגל מלא.
נבוא לקבל צינור וננסה לחלץ ניצחון בחופי מרוקו.
אין ספק אבל שזה משחק סופר חשוב, השחקנים יהיו חייבים לתת מאה ועשר אחוז .
למרות ההגרלה הקשה לפתוח 1-5 את העונה יהיה קטסטרופלי .
Sent from my iPhone using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, Shay_uzan ו־14 אורחים