יוסי22 כתב:איך אפשר להשוות אפילו בצחוק בין קולושוב לאבדיה .
אבדיה הוא בחירת טופ דראפט וודאית גם אם כרגע הוא עוד לא בשל לדקות משמעותיות ביורוליג.
לא משווה ברמה, אלא בכך שמגזימים ביכולותיו של שחקן ישראלי מוכשר
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:איך אפשר להשוות אפילו בצחוק בין קולושוב לאבדיה .
אבדיה הוא בחירת טופ דראפט וודאית גם אם כרגע הוא עוד לא בשל לדקות משמעותיות ביורוליג.
A.Parker כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:itai7 כתב:מה לעאזאל נהיה מקולשוב?, הייתי בטוח שיהיה כוכב
נופח בלי פרופורציות (קורה גם עם אבדיה)
אולי לא שמת לב (או שלא אכפת לך), אבל אבדיה קיבל את ה MVP של המשחק. אז תעשה עצירה בליכלוכים עליו עד המשחק הבא
אולי לא שמת לב, אבל אני מדבר על המאקרו. מוזמן להתרשם ממשחק ליגה שמגיע אחרי הרבה משחקים רעים.
Hujirat כתב:משחק מכוער אבל מרשים בעיני.
מחצית בחצי כוח, מלא איבודים, בלי טאריק והאנטר ועדיין לא קיבלו יותר מ65
felix_r כתב:A.Parker כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:itai7 כתב:מה לעאזאל נהיה מקולשוב?, הייתי בטוח שיהיה כוכב
אולי לא שמת לב (או שלא אכפת לך), אבל אבדיה קיבל את ה MVP של המשחק. אז תעשה עצירה בליכלוכים עליו עד המשחק הבא
אולי לא שמת לב, אבל אני מדבר על המאקרו. מוזמן להתרשם ממשחק ליגה שמגיע אחרי הרבה משחקים רעים.
זאת הבעיה שלך, שאתה לא מבין במאקרו! אתה לא מבין, שזה בכלל לא משנה איזה משחקים הוא נותן. מה שחשוב לדראפט אלה התכונות שיש לו, לאבדיה יש תכונות נהדרות, ושם דבר לא ישנה את זה גם אם אתה תמשיך לכלכך עליו כל יום לאורך כל העונה. זה לא ישנה.
A.Parker כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:itai7 כתב:מה לעאזאל נהיה מקולשוב?, הייתי בטוח שיהיה כוכב
A.Parker כתב:יוסי22 כתב:איך אפשר להשוות אפילו בצחוק בין קולושוב לאבדיה .
לא משווה ברמה, אלא בכך שמגזימים ביכולותיו של שחקן ישראלי מוכשר
felix_r כתב:A.Parker כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:itai7 כתב:מה לעאזאל נהיה מקולשוב?, הייתי בטוח שיהיה כוכב
זאת הבעיה שלך, שאתה לא מבין במאקרו! אתה לא מבין, שזה בכלל לא משנה איזה משחקים הוא נותן. מה שחשוב לדראפט אלה התכונות שיש לו, לאבדיה יש תכונות נהדרות, ושם דבר לא ישנה את זה גם אם אתה תמשיך לכלכך עליו כל יום לאורך כל העונה. זה לא ישנה.
A.Parker כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:נופח בלי פרופורציות (קורה גם עם אבדיה)
בינתיים מי שחסר יכולת בהבנת הנקרא הוא אתה. כתבתי כבר אלף פעם שהצמיחה שלו לא צריכה להיות על חשבון הקבוצה ושכרגע הוא לא שווה דקות יורוליג. זה שהוא עשוי להיות בהמשך שחקן גדול, לא אומר שהוא כזה עכשיו. בינתיים הוא בעיקר נזק וזכותי לכתוב את זה ולא להסתנוור פה כמו אוהדים אחרים שמתלהבים מאיזה דאנק שהוא דופק או מושפעים מהתקשורת.
Rampel כתב:רק בנוגע לקצירת הפירות. אם אני לא טועה, קבוצה מקצועית שמחזיקה בחוזה על שחקן שנבחר בדראפט מקבלת דמי השבחה בהתאם למיקום שבו הוא נבחר. לכן מכבי כן תקבל תמורה.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סומבץ כתב:אוי הטליה הסלנט הזאתי... לא מספיק שהיא מתנהגת כמו מנהלת הערוץ שלהם, היא גם מתנהגת כל כך בטיפשות.
כועסת על התגובה של ספרופולוס כלפי פרנקו בסיום, מאשימה אותו ב"מכביזם" אחרי ש"ניצח אותו ב-20 הפרש".
לא יודע בדיוק מה היה האירוע אתמול, אבל בשנה שעברה, הכניסה המסוכנת שלו לאיזור שבו ווילבקין היה אמור לנחות, הזכירה למשל את מה שעשה פצ'וליה לקוואי לאונרד שגרם לו להיעדר שנה שלמה מהמגרשים.
זה לא קשור לא ל"מכביזם" (מונח שבדרך כלל החבר'ה שם משתמשים בו במשמעות שלילית), ובטח לא לתוצאת הסיום של המשחק. אפשר להבין למה מאמן כל כך נסער כשהוא דואג לבריאות שחקניו.
וגם טון הדיבור השלילי והמתנשא שלה...
טוב נו היא כל כך מעצבנת שהייתי חייב לפרוק את זה איפשהו על הבוקר...
אגב ראיתי שהיה פה פורום עם האוזמן. חבל שלא יכולתי להשתתף אז, כי הייתי שואל למה החבורה שלו מדברת שם עם כל כך הרבה אהבה עצמית. למה הם צוחקים תוך כדי דיבור (היא בעיקר)? מה כל כך מצחיק אותם? שישתפו אותנו.
לא משנה, שימשיכו הניצחונות והעיקר בריאות לכולם
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־32 אורחים