פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
05 נובמבר 2019, 00:09
יוסי22 כתב:איך אפשר להשוות אפילו בצחוק בין קולושוב לאבדיה .
אבדיה הוא בחירת טופ דראפט וודאית גם אם כרגע הוא עוד לא בשל לדקות משמעותיות ביורוליג.
לא משווה ברמה, אלא בכך שמגזימים ביכולותיו של שחקן ישראלי מוכשר
05 נובמבר 2019, 00:10
דווקא אחרי הפתיחה אבדיה עשה כמה מהלכים מאד יפים. לקח ריבאונדים. מסר וגם לא עף על עצמו בהתקפה. לעומתו זוס שיחק שוב בעצימות נמוכה מדי ואפילו לא שמר כזה מדהים (עשה המון חילופים בניגוד למגמה החדשה של שבירת חסימות).
05 נובמבר 2019, 00:16
A.Parker כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:itai7 כתב:מה לעאזאל נהיה מקולשוב?, הייתי בטוח שיהיה כוכב
נופח בלי פרופורציות (קורה גם עם אבדיה)
אולי לא שמת לב (או שלא אכפת לך), אבל אבדיה קיבל את ה MVP של המשחק. אז תעשה עצירה בליכלוכים עליו עד המשחק הבא

אולי לא שמת לב, אבל אני מדבר על המאקרו. מוזמן להתרשם ממשחק ליגה שמגיע אחרי הרבה משחקים רעים.
זאת הבעיה שלך, שאתה לא מבין במאקרו! אתה לא מבין, שזה בכלל לא משנה איזה משחקים הוא נותן. מה שחשוב לדראפט אלה התכונות שיש לו, לאבדיה יש תכונות נהדרות, ושם דבר לא ישנה את זה גם אם אתה תמשיך לכלכך עליו כל יום לאורך כל העונה. זה לא ישנה.
05 נובמבר 2019, 00:21
Hujirat כתב:משחק מכוער אבל מרשים בעיני.
מחצית בחצי כוח, מלא איבודים, בלי טאריק והאנטר ועדיין לא קיבלו יותר מ65
הייתי רוצה להגיד ש"זו כולה נהריה", אבל רצף של 4 משחקים ביורוליג שמכבי לא קיבלה בהם יותר מ-69 נקודות זה מרשים מספיק.
הקבוצה עלתה על וייב טוב בתקופה האחרונה. שרק ימשיך כך (ברור לי שמתישהו תהיה נפילה כי זה טבעי..)
05 נובמבר 2019, 00:21
הבעיה הכי גדולה שלי עם אבדיה זה הקליעה, אם הוא היה יותר סולידי בקליעה שלו כבר עכשיו כולם היו עפים עליו כי יש לו המון איכויות, אבל כשאין קליעה הרבה יותר קשה לעשות נקודות מאשר בנוער /קדטים , אם הוא לא ימצא דרך לשפר אתזה זה יגביל מאוד את ההתקדמות שלו לדעתי
05 נובמבר 2019, 00:36
felix_r כתב:A.Parker כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:itai7 כתב:מה לעאזאל נהיה מקולשוב?, הייתי בטוח שיהיה כוכב
אולי לא שמת לב (או שלא אכפת לך), אבל אבדיה קיבל את ה MVP של המשחק. אז תעשה עצירה בליכלוכים עליו עד המשחק הבא

אולי לא שמת לב, אבל אני מדבר על המאקרו. מוזמן להתרשם ממשחק ליגה שמגיע אחרי הרבה משחקים רעים.
זאת הבעיה שלך, שאתה לא מבין במאקרו! אתה לא מבין, שזה בכלל לא משנה איזה משחקים הוא נותן. מה שחשוב לדראפט אלה התכונות שיש לו, לאבדיה יש תכונות נהדרות, ושם דבר לא ישנה את זה גם אם אתה תמשיך לכלכך עליו כל יום לאורך כל העונה. זה לא ישנה.
בינתיים מי שחסר יכולת בהבנת הנקרא הוא אתה. כתבתי כבר אלף פעם שהצמיחה שלו לא צריכה להיות על חשבון הקבוצה וש
כרגע הוא לא שווה דקות יורוליג. זה שהוא עשוי להיות בהמשך שחקן גדול, לא אומר שהוא כזה עכשיו. בינתיים הוא בעיקר נזק וזכותי לכתוב את זה ולא להסתנוור פה כמו אוהדים אחרים שמתלהבים מאיזה דאנק שהוא דופק או מושפעים מהתקשורת.
05 נובמבר 2019, 00:45
A.Parker כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:itai7 כתב:מה לעאזאל נהיה מקולשוב?, הייתי בטוח שיהיה כוכב

הבחור הזה יהיה לוטרי בדראפט, גם אם יעצור לחרבן באמצע המגרש , אתה יכול לנוח.
Sent from my iPhone using Tapatalk
05 נובמבר 2019, 00:49
A.Parker כתב:יוסי22 כתב:איך אפשר להשוות אפילו בצחוק בין קולושוב לאבדיה .
אבדיה הוא בחירת טופ דראפט וודאית גם אם כרגע הוא עוד לא בשל לדקות משמעותיות ביורוליג.
לא משווה ברמה, אלא בכך שמגזימים ביכולותיו של שחקן ישראלי מוכשר
איפה יש הגזמה ביכולת שלו אם השם שלו בטופ 5 בתחזיות הדראפט כבר שנה? רק אתה קולט משהו שמאות אנשי מקצוע רציניים עד מאד ב nba מתעלמים ממנו? מה מפריע לך? שמתלהבים מבחור בן 18 שהוא אחד השחקנים הטובים בעולם לגילו רק כי הוא ישראלי?
05 נובמבר 2019, 00:51
felix_r כתב:A.Parker כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:itai7 כתב:מה לעאזאל נהיה מקולשוב?, הייתי בטוח שיהיה כוכב

מפריע לו שמתלהבים מישראלי. כנראה נכווה בעברו מהערצה נכזבת לפרוספקטים כמו איתי שגב.
05 נובמבר 2019, 00:55
מכבי מציגה - איך לעשות משחק ראווה לאבדיה ולצאת מזה עם נצחון...
05 נובמבר 2019, 00:59
A.Parker כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:נופח בלי פרופורציות (קורה גם עם אבדיה)

בינתיים מי שחסר יכולת בהבנת הנקרא הוא אתה. כתבתי כבר אלף פעם שהצמיחה שלו לא צריכה להיות על חשבון הקבוצה וש
כרגע הוא לא שווה דקות יורוליג. זה שהוא עשוי להיות בהמשך שחקן גדול, לא אומר שהוא כזה עכשיו. בינתיים הוא בעיקר נזק וזכותי לכתוב את זה ולא להסתנוור פה כמו אוהדים אחרים שמתלהבים מאיזה דאנק שהוא דופק או מושפעים מהתקשורת.
על איזה נזק אתה מדבר? הבחור בטופ 3 מבחינת מדד בליגה. הקבוצה רצה נהדר , הוא חלק ממנה וההשפעה שלו כעט ביורוליג לחיוב ולשלילה היא מינורית. מה הוא מעצבן אותך כל כך? יש לך סתם אג׳נדה נגדו.
05 נובמבר 2019, 01:16
אענה לך בהודעה אחת מאחר והגבת לכמה הודעות שלי, והפעם אנסה לעשות זאת (שוב) מסודר. אבדיה שחקן מוכשר, אין ספק. הוא צפוי להיבחר גבוה וכנראה גם להפוך לשחקן NBA איכותי. מעצם היותו שחקן שעוזב בקיץ ושמכבי כלל לא תקצור את הפירות, אני שופט אותו על סמך היכולת שלו כרגע. שוב, דגש על ההוווה. מה לעשות שכרגע הוא משחק רע? ההגנה שלו על הפנים, ממש נוראית, ברמה שמשפיעה על כל הקבוצה. בהתקפה הוא גם רע ואפילו מעצבן כשהוא לוקח הרבה פעמים זריקות של ראש בקיר או מתחיל מהלך מוגזם שנועד להיכנס לקלטת ולהרשים את הסקאוטים ואת הקהל. גם הקליעה שלו רעה. הוא כן ריבאונדר מעולה כבר עכשיו ובעל יכולת להריץ התקפות. בסופו של דבר, הרמה שלו כרגע לא שווה דקות יורוליג. באמת לא מבין איך עוד אפשר לנהל על זה דיון אחרי חמישה משחקים שלו במגרת הזאת. גם בליגה יש לו משחקים רעים, לצד משחקים טובים יחסית כמו הערב (כשגם במשחקים כאלה הוא לא חף מבעיות ושטויות). ההשוואה לקולשוב נעשתה בכך שמאדירים בהגזמה שחקן ישראלי. אין פה השוואה של מידת הכישרון או "הניפוח" שהם מקבלים, אלא לעצם הסיטואציה. אחזור ואומר שוב שאבדיה רע כרגע ולא שווה דקות יורוליג. מכבי לא צריכה לקדם אותו באירופה על חשבון הקבוצה כאילו היא איזה פרטיזן. הזוי שעוד צריך להסביר את זה.
05 נובמבר 2019, 01:23
רק בנוגע לקצירת הפירות. אם אני לא טועה, קבוצה מקצועית שמחזיקה בחוזה על שחקן שנבחר בדראפט מקבלת דמי השבחה בהתאם למיקום שבו הוא נבחר. לכן מכבי כן תקבל תמורה.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
05 נובמבר 2019, 01:38
Rampel כתב:רק בנוגע לקצירת הפירות. אם אני לא טועה, קבוצה מקצועית שמחזיקה בחוזה על שחקן שנבחר בדראפט מקבלת דמי השבחה בהתאם למיקום שבו הוא נבחר. לכן מכבי כן תקבל תמורה.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
אכן, רק שזה לא צריך לעניין אותי
05 נובמבר 2019, 04:45
בליגה אבדיה שחקן מעולה.
ישראלי ברמה הכי גבוהה שיש לליגה להציע.
והסטטיסטיקה לא משקרת, מדד פלוס מינוס שלו מעולה .
ביורוליג אתה צודק הוא עדין לא בשל כדי לתרום הרבה
אבל הוא יכול בהחלט להשתלב בהרכבים גבוהים נגד שחקנים מחליפים שלא יטחנו אותו ולתת תפוקה מסויימת.
רק התחלנו את היורוליג ואנחנו נצטרך את כל השחקנים שיש לנו כדי להימנע מפציעות והפסדים מעייפות
ואבדיה מספיק טוב בשביל לקבל 7-5 דקות ביורוליג בזמנים המתאימים ויכול להיות שלקראת סוף העונה הסדירה הוא ישתפר לרמה של תפוקה סבירה.
05 נובמבר 2019, 09:44
לא ראיתי את כל המשחק, אבל שמחתי לזפזפ ולראות את מכבי במוד שיוט.
נהריה היא עוד קבוצה פח מבית היוצר של ליגת העלק.
ארבעה זרים ממוחזרים ועלובים, ישראלים עלובים עוד יותר.
קולשוב שחקן כדורסל טוב. הכשלון שלו העונה זה כשלון של פרנקו. הזייה מוחלטת שהוא מרשה לעצמו לשרוף את השחקן הכי משמעותי בסגל שלו.
מי מביא ארבעה זרים שבעים כל כך לקבוצה אחת? למה לתת דקות לאיתי שגב (37% ל-2 עונתי)?
מה נגיד, ליגה חלשה במיוחד השנה. מכבי צריכה להמשיך להנות מההפקר.
05 נובמבר 2019, 09:46
נשמע שהיה טיול קליל, שמח שאבדיה קיבל הרבה דקות (אלה בדיוק המשחקים בהם הוא צריך לקבל את רוב הקרדיט) ושהשחקנים המובילים נחו, זה חשוב מאוד לקראת חמישי.
05 נובמבר 2019, 10:43
אוי הטליה הסלנט הזאתי... לא מספיק שהיא מתנהגת כמו מנהלת הערוץ שלהם, היא גם מתנהגת כל כך בטיפשות.
כועסת על התגובה של ספרופולוס כלפי פרנקו בסיום, מאשימה אותו ב"מכביזם" אחרי ש"ניצח אותו ב-20 הפרש".
לא יודע בדיוק מה היה האירוע אתמול, אבל בשנה שעברה, הכניסה המסוכנת שלו לאיזור שבו ווילבקין היה אמור לנחות, הזכירה למשל את מה שעשה פצ'וליה לקוואי לאונרד שגרם לו להיעדר שנה שלמה מהמגרשים.
זה לא קשור לא ל"מכביזם" (מונח שבדרך כלל החבר'ה שם משתמשים בו במשמעות שלילית), ובטח לא לתוצאת הסיום של המשחק. אפשר להבין למה מאמן כל כך נסער כשהוא דואג לבריאות שחקניו.
וגם טון הדיבור השלילי והמתנשא שלה...
טוב נו היא כל כך מעצבנת שהייתי חייב לפרוק את זה איפשהו על הבוקר...
אגב ראיתי שהיה פה פורום עם האוזמן. חבל שלא יכולתי להשתתף אז, כי הייתי שואל למה החבורה שלו מדברת שם עם כל כך הרבה אהבה עצמית. למה הם צוחקים תוך כדי דיבור (היא בעיקר)? מה כל כך מצחיק אותם? שישתפו אותנו.
לא משנה, שימשיכו הניצחונות והעיקר בריאות לכולם
05 נובמבר 2019, 11:24
אחרי שלפני שנה (או שנתיים?) פרנקו שם את הרגל בתוך המגרש והפריע לסקוטי בזריקה ל-3 גם אתמול האפס המאופס הזה עושה את זה מאותה פוזיציה בדיוק והפעם יאניס היה פחות סלחן ולא לחץ לו את היד. טוב מאוד. איזה אפס הפרנקו הזה.
05 נובמבר 2019, 11:27
סומבץ כתב:אוי הטליה הסלנט הזאתי... לא מספיק שהיא מתנהגת כמו מנהלת הערוץ שלהם, היא גם מתנהגת כל כך בטיפשות.
כועסת על התגובה של ספרופולוס כלפי פרנקו בסיום, מאשימה אותו ב"מכביזם" אחרי ש"ניצח אותו ב-20 הפרש".
לא יודע בדיוק מה היה האירוע אתמול, אבל בשנה שעברה, הכניסה המסוכנת שלו לאיזור שבו ווילבקין היה אמור לנחות, הזכירה למשל את מה שעשה פצ'וליה לקוואי לאונרד שגרם לו להיעדר שנה שלמה מהמגרשים.
זה לא קשור לא ל"מכביזם" (מונח שבדרך כלל החבר'ה שם משתמשים בו במשמעות שלילית), ובטח לא לתוצאת הסיום של המשחק. אפשר להבין למה מאמן כל כך נסער כשהוא דואג לבריאות שחקניו.
וגם טון הדיבור השלילי והמתנשא שלה...
טוב נו היא כל כך מעצבנת שהייתי חייב לפרוק את זה איפשהו על הבוקר...
אגב ראיתי שהיה פה פורום עם האוזמן. חבל שלא יכולתי להשתתף אז, כי הייתי שואל למה החבורה שלו מדברת שם עם כל כך הרבה אהבה עצמית. למה הם צוחקים תוך כדי דיבור (היא בעיקר)? מה כל כך מצחיק אותם? שישתפו אותנו.
לא משנה, שימשיכו הניצחונות והעיקר בריאות לכולם
התחילה בסדר, אבל הפכה בתקוםה האחרונה ליצור בלתי נסבל