המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Shay_uzan כתב:במילה אחת? שמוליק
שזלגיריס לא תפיל את רוחך, יש בסטטיסטיקה נתון שעובד לטובתך לגבי ז'לגיריסtoja27 כתב:גם עם ז'לגיריס אני הולך ליפול, איזה מחזור נורא בשבילי.
נפילה ענקית.
toja27 כתב:גם עם ז'לגיריס אני הולך ליפול, איזה מחזור נורא בשבילי.
נפילה ענקית.
רגע הימרתם אליהם? אתה אחד מיני 3toja27 כתב:toja27 כתב:גם עם ז'לגיריס אני הולך ליפול, איזה מחזור נורא בשבילי.
נפילה ענקית.
יואוו ז'לגיריס ב -6 בדיוק!!
איכשהו אני מצליח לגרד את הנקודות האלו
Shay_uzan כתב:רגע הימרתם אליהם? אתה אחד מיני 3toja27 כתב:toja27 כתב:גם עם ז'לגיריס אני הולך ליפול, איזה מחזור נורא בשבילי.
נפילה ענקית.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
כי ראיתי שהמשחק היה צמוד אז חשבתי שהימרת על הכוכב כמו רובם.toja27 כתב:Shay_uzan כתב:רגע הימרתם אליהם? אתה אחד מיני 3toja27 כתב:toja27 כתב:גם עם ז'לגיריס אני הולך ליפול, איזה מחזור נורא בשבילי.
נפילה ענקית.
מה זה הימרתי? שמתי 6 לז'לגיריס.
למה נראה לך שהתבאסתי בהתחלה כשראיתי את הכוכב עם הריצה?
Jack55 כתב:אני גם פגעתי בז'לגיריס ובזניט, בשתיהם טעיתי בנקודה על ההפרש המדויק אאל"ט
toja27 כתב:Jack55 כתב:אני גם פגעתי בז'לגיריס ובזניט, בשתיהם טעיתי בנקודה על ההפרש המדויק אאל"ט
נגמר בסוף 6 לז'לגיריס והימרת 3.
אבל אראל אחי, איזו ריצה מטורפת יש לך, כל הכבוד!
היי, כולם עדיין במרוץ, אתם רחוקים מלהבטיח איזשהו מקוםtoja27 כתב:אחרי המחזור הזה אראל רשמית במירוץ למקום הראשון, אבל השאלה עכשיו איך יתמודד עם הלחץ![]()
שמוליק גם עם עוד מחזור מצויין.
איכשהו הצלחתי לגרד נק' במחזור עם הפתעות והרבה משחקים שהיו יכולים ללכת לכאן או לכאן.
Shay_uzan כתב:היי, כולם עדיין במרוץ, אתם רחוקים מלהבטיח איזשהו מקוםtoja27 כתב:אחרי המחזור הזה אראל רשמית במירוץ למקום הראשון, אבל השאלה עכשיו איך יתמודד עם הלחץ![]()
שמוליק גם עם עוד מחזור מצויין.
איכשהו הצלחתי לגרד נק' במחזור עם הפתעות והרבה משחקים שהיו יכולים ללכת לכאן או לכאן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־35 אורחים