פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג, מחזור 11 : אולימפיאקוס נגד מכבי ת

19 נובמבר 2021, 22:47

יוסי22 כתב:המשחק הזה מתסכל אבל קבוצות גדולות ממכבי עברו משחקים כאלה בשבועות הכפולים .

אפשר לוותר על המשחק הזה ולהתמקד במשחק הבא .

או להתחיל לשחק כדורסל ולצמצם את הפער. גם לזה יכולה להיות משמעות.

Re: יורוליג, מחזור 11 : אולימפיאקוס נגד מכבי ת"א, שישי, 21:0

אחדשיודע כתב:
TAYO כתב:שיקום מי שעדיין חושב שמכבי צריכה להשאיר את לסור ולא להתחזק במקום זה בעמדת הגארדים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

מה מכבי צריכה לעשות? להעיף זרים שתורמים רק בצד אחד של המגרש (וגם זה בקושי) ולהשאיר שחקנים כמו לסור.
גם לסור תורם בעיקר בצד אחד של המגרש. בהתקפה הוא לא תורם כלום שאין לך כבר בטונות מהסנטרים שלך. שחקן יוצר בקו האחורי שהוא לא ווילבקין היה דווקא מתקבל בברכה.

יוסי22 כתב:המשחק הזה מתסכל אבל קבוצות גדולות ממכבי עברו משחקים כאלה בשבועות הכפולים .

אפשר לוותר על המשחק הזה ולהתמקד במשחק הבא .

סוף סוף מישהו הגיוני.

זה כאילו אנשים שכחו שברצלונה עברה אותו הדבר בתל אביב.

כמה החטאות פנויות…

19 נובמבר 2021, 22:48

וואוו נאנאלי זווע היום

19 נובמבר 2021, 22:49

טיילור לא מתאים לרמות ליגת ווינר. אין לי מושג מה הוא עושה כאן.

19 נובמבר 2021, 22:49

חבל שנאנלי לא משחק ברמה של תחילת העונה.
אני חושב שחייבים לתת לו כמה מהלכי פוסט אפ בתחילת המשחק, כי הפיקנול שלו והיכולת מכדרור לא טובה.
ברגע שקצת יקבל מהלכי פוסט אפ אז הוא יוכל להתחמם ואז לעשות גם מהלכים נוספים

19 נובמבר 2021, 22:50

2/14 לשלוש, 75-13 לאולימפיאקוס במדד
בדיחה

19 נובמבר 2021, 22:51

המשחק היום מצביע על נקודה מאוד מטרידה - מכבי לא יכולה לנצח משחקים (או לפחות להישאר בהם במשחק)באמצעות קליעה מחוץ לקשת.
יש עוד גבוהים ביורוליג כמו פאל שאוטמים את הצבע ומכבי חייבת ללמוד איך להתנהל מול זה.
לרוב יש לקבוצות בעיה שהן תלויות מדי בקליעה שלהן, אבל מכבי תלויה מדי בנקודות שלה בצבע.

הגארדים המובילים נופלים מהרגליים, מכבי פשוט לא מאוזנת מספיק. בתכנית לעונה הזו אני מעריך שיאניס לקח בחשבון לפחות 10 דקות לזיו/דיבה בכל משחק ונכון להיום הדקות האלה לא קורות וכשהם כן על המגרש זה נראה זוועה. הבעיה היא שחייבים ישראלים לליגה. אין לי פתרון לזה.

זה מעצבן כי אולימפיאקוס יריבה ישירה של מכבי
וההפרש פה חשוב, התפרקות כזאת זה פשוט מזעזע למכבי

בסופו של דבר , העונה עד עכשיו מכבי לא ניצחו משחק שעל הנייר לא היו אמורים לנצח, אנחנו הולכים לפגוש את זניט המעולה ואנאדולו שחוזרת לעצמה , ריאל, וקאזאן שהם לא פראיירים בכלל , אני לא רואה איך מכבי מנצחים יותר מ 2 מהמשחקים האלה

19 נובמבר 2021, 22:53

יאניס במיטבו.

19 נובמבר 2021, 22:53

מקווה שלפחות ילחמו על ההפרש במחצית השנייה ולא יתפרקו

19 נובמבר 2021, 22:54

TAYO כתב:
אחדשיודע כתב:
TAYO כתב:שיקום מי שעדיין חושב שמכבי צריכה להשאיר את לסור ולא להתחזק במקום זה בעמדת הגארדים.

מה מכבי צריכה לעשות? להעיף זרים שתורמים רק בצד אחד של המגרש (וגם זה בקושי) ולהשאיר שחקנים כמו לסור.
גם לסור תורם בעיקר בצד אחד של המגרש. בהתקפה הוא לא תורם כלום שאין לך כבר בטונות מהסנטרים שלך. שחקן יוצר בקו האחורי שהוא לא ווילבקין היה דווקא מתקבל בברכה.

ז׳יז׳יץ׳ וריינולדס תורמים לך רק בצד אחד של המגרש, זה בדיוק העניין. אז או שתצוות להם שחקן בקו הקדמי שיאזן אותם (רצוי בעמדה 4), או שתשאיר את שחקן הפנים היחידי שעוד מסוגל לתרום בשני צדדי המגרש. אגב, גם במשחק הזה היו חייבים לרשום את לסור.

ואם אפשר, להעיף את טיילור ודומיו (מבחינתי גם את קלויארו והניצבים האחרים בסגל) אתמול ולהביא שחקן כדורסל שיתן מה שצריך כדי לעזור גם בקו האחורי.

19 נובמבר 2021, 22:55

גל גל כתב:זה מעצבן כי אולימפיאקוס יריבה ישירה של מכבי
וההפרש פה חשוב, התפרקות כזאת זה פשוט מזעזע למכבי

בסופו של דבר , העונה עד עכשיו מכבי לא ניצחו משחק שעל הנייר לא היו אמורים לנצח, אנחנו הולכים לפגוש את זניט המעולה ואנאדולו שחוזרת לעצמה , ריאל, וקאזאן שהם לא פראיירים בכלל , אני לא רואה איך מכבי מנצחים יותר מ 2 מהמשחקים האלה

המשחק הזה לא משקף כלום , בוא ניכנס לפרופורציות .

19 נובמבר 2021, 22:55

שמואל1 כתב:טיילור לא מתאים לרמות ליגת ווינר. אין לי מושג מה הוא עושה כאן.

אל תזלזל בסקאוטינג של מכבי.

19 נובמבר 2021, 22:57

TAYO כתב:הגארדים המובילים נופלים מהרגליים, מכבי פשוט לא מאוזנת מספיק. בתכנית לעונה הזו אני מעריך שיאניס לקח בחשבון לפחות 10 דקות לזיו/דיבה בכל משחק ונכון להיום הדקות האלה לא קורות וכשהם כן על המגרש זה נראה זוועה. הבעיה היא שחייבים ישראלים לליגה. אין לי פתרון לזה.

נכון מאוד. זו הבעיה האמיתית בסגל. שאפו על זה שאתה מתעסק בעיקר בכלל בזמן האחרון.

לדעתי אנחנו גם נענשים עכשיו על 2 ההארכות מול אילת, אחרי שהצלחנו להישאר על הרגליים מול מונאקו.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

19 נובמבר 2021, 23:03

Rampel כתב:
TAYO כתב:הגארדים המובילים נופלים מהרגליים, מכבי פשוט לא מאוזנת מספיק. בתכנית לעונה הזו אני מעריך שיאניס לקח בחשבון לפחות 10 דקות לזיו/דיבה בכל משחק ונכון להיום הדקות האלה לא קורות וכשהם כן על המגרש זה נראה זוועה. הבעיה היא שחייבים ישראלים לליגה. אין לי פתרון לזה.

נכון מאוד. זו הבעיה האמיתית בסגל. שאפו על זה שאתה מתעסק בעיקר בכלל בזמן האחרון.

לדעתי אנחנו גם נענשים עכשיו על 2 ההארכות מול אילת, אחרי שהצלחנו להישאר על הרגליים מול מונאקו.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

הבעיה העיקרית של מכבי בסגל היא שחקנים כמו טיילור, קלויארו וישראלים שלא תורמים כלום. יותר מידי שחקנים שלא קשורים לרמה. אבל זה הסגל שיש לך כרגע. גם עם מה שיש, מכבי יכולה וצריכה להראות הרבה יותר טוב ממה שנראו במחצית הזאת. פשוט תצוגת אימון מזעזעת, לפני ובמהלך המשחק.

19 נובמבר 2021, 23:03

אני כן חושב שצריך להשאיר את לסור.
ברור שהיה עדיף שחקן אתלט שיכל לשחק גם ב4 אבל זה כבר לא יקרה.
בסוף לקבוצות הגדולות יש גבוהים מסיביים וגבוהים מאוד (ריאל אפס אולימפיאקוס) ונגדן אין לנו באמת יכולת הגנתית או ריבאונד.
לקבוצות עם שאיפה לפיינל פור צריך גבוה שלישי כזה שיודע לתת גוף ולסגור את הצבע כשלא הולך בהתקפה וצריך ניצוץ הגנתי

19 נובמבר 2021, 23:04

אולי קבוצה הגנה מטורפת
פרסם תגובה