פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
07 מרץ 2022, 16:12
איזה תגובות מזעזעות
אתם אוהדי מכבי או אוהדי היורוליג?
אני בתור אוהד מכבי, מה שמעניין אותי ומה שאני רוצה זה שהקבוצה שלי תעשה פלייאוף, אחריי כמה? 6? 7 שנים?
עלאק שהקבוצות הטובות יותר יעלו, די נו את מי זה מעניין, אחריי בצורת כל כך ארוכה כל אוהד מכבי רוצה שהקבוצה תעשה פלייאוף, גם אם זה לא בדרך הכי אמיתית, בשבילי זה פחות משנה
שורה תחתונה, ברור מאליו שהרצון של כל אוהד מכבי צריך להיות שההחלטה הסופית תהייה עם סיכוי ההעפלה הגבוהים ביותר למכבי, כל מי שאכפת לו יותר מאם הטובות ביותר יעלו או שטויות כאלה, שיחשוב שוב מה זאת הגדרה של אוהד קבוצה
07 מרץ 2022, 16:55
אנחנו מדברים על הפועל בני שמעון שמנסה להשתחל לפלייאוף של הליגה הארצית בכל מחיר, או על אחד המועדונים הכי גדולים בהיסטוריה של הכדורסל האירופאעי?
אני, כאוהד (מתוסכל), רוצה שהקבוצה הזו תתנהל ברצינות, במקצועיות, תשחק כדורסל ותשיג מה שתשיג בגלל שהיא פאקין מכבי. לא שתזכה ביורוליג רק כי שאר 17 הקבוצות הושעו\ברחו לירח\קיבלו ציפורן חודרנית ופרשו.
אז נגעת בנקודה. אני אוהד מכבי, ואחרי כ"כ הרבה עונות עלובות שהתייפייפנו עם ענייני ה"צריך לתמוך גם כשקשה", זה ברור שהפסד כזה או אחר הם לא העניין. הלוקשים שאנחנו אוכלים הם העניין.
ולצערי, ואני חותם לך על זה, אם מכבי תקבל פה פלייאוף במתנה, בעונה הכי עלובה שלה בעשור המביך הזה, חונטת המנהלים יפמפמו את "ההישג" כדי להמשיך לעשות עם המועדון הזה בית זונות שיחרבן את הקבוצה גם בקיץ, וזה הבא, והבא. ולצערנו, יש מספיק מטומטמים שיקנו את זה וימשיכו לתת לזה יד.
הדרך היחידה היא לנצח 10 משחקים רצוף ולהוכיח שמגיע (ושאבי אבן הוא מאמן המאה).
07 מרץ 2022, 17:06
ד"א, אני חושב שדווקא המחשבה של "העיקר ה'הישג', הדרך לא חשובה" היא זו שמחרבנת את המועדון הזה.
היום גם זכייה בגביע ווינר היא 'הישג' שאפשר למכור לכולם כהצלחה, ואם יש הצלחה, אפשר להמשיך לבנות פה קבוצות עלובות של 100% יח"צ ו-4% כדורסל, למנות לתפקידים מהותיים מקורבים עם אפס יכולת, ולהרחיק בכל מחיר אנשי כדורסל אמיתיים עם ידע וסיי.
07 מרץ 2022, 17:11
Jack55 כתב:איזה תגובות מזעזעות
אני בתור אוהד מכבי, מה שמעניין אותי ומה שאני רוצה זה שהקבוצה שלי תעשה פלייאוף, אחריי כמה? 6? 7 שנים?
עלאק שהקבוצות הטובות יותר יעלו, די נו את מי זה מעניין, אחריי בצורת כל כך ארוכה כל אוהד מכבי רוצה שהקבוצה תעשה פלייאוף, גם אם זה לא בדרך הכי אמיתית, בשבילי זה פחות משנה
שורה תחתונה, ברור מאליו שהרצון של כל אוהד מכבי צריך להיות שההחלטה הסופית תהייה עם סיכוי ההעפלה הגבוהים ביותר למכבי, כל מי שאכפת לו יותר מאם הטובות ביותר יעלו או שטויות כאלה, שיחשוב שוב מה זאת הגדרה של אוהד קבוצה
אני אמרתי ששיטת האחוזים בעיני הוגנת יותר, ושהסיכויים של מכבי לעלות עם השיטה הזו יהיו נמוכים יותר. לא אמרתי שאני רוצה שזה מה שיהיה. ברור שבתור אוהד אני רוצה שמכבי תעפיל לפלייאוף.
יש גם אמת במה שמילוס אומר, אבל לצערי אני בספק שהמצב ישתפר גם עם כישלון (בלי פלייאוף, בלי גביע ועם אובדן אליפות). פשוט יתרצו את זה בכך שלא מצאו מאמן נורמלי עד סוף העונה הנוכחית וזהו.
07 מרץ 2022, 19:53
Jack55 כתב:איזה תגובות מזעזעות
אני מסכים איתך אבל הבעיה היא שההנהלה באמת יכולה לקחת את העפלה לפלייאוף (העפלה במסגרת הדחה של הרוסיות) בתור הישג לעונה המזוויעה הזאת.
ואם זה יקרה אז אכלנו אותה ושום הפקת לקחים לא תקרה.
07 מרץ 2022, 20:13
Tom1313 כתב:Jack55 כתב:איזה תגובות מזעזעות
אני מסכים איתך אבל הבעיה היא שההנהלה באמת יכולה לקחת את העפלה לפלייאוף (העפלה במסגרת הדחה של הרוסיות) בתור הישג לעונה המזוויעה הזאת.
יש משהו בדברים שלך, אבל גם יש מציאות ומצב נתון
בגלל זה אני לא מבין איך אנשים פה אומרים שעדיף שתתקבל החלטה שתהייה בה סיכויי העפלה נמוכים יותר למכבי
נכון שתמיד הכי חשוב זה הדרך, אבל עכשיו בנקודת זמן הזאת אחריי בצורת כל כך ארוכה וכשיש הזדמנות באמת טובה להעפיל, מה שחשוב לי ומה שאני רוצה זה שסוף סוף יהיה פלייאוף
ככה או ככה אני כבר מזמן הפנמתי עם העבודה שעם ההנהלה הנוכחית עוד ימשיכו להיות לנו בעיות, אבל אין סיבה שאני לא ארצה שהקבוצה שלי תעשה פלייאוף, בטח כשכולנו יודעים שזה לא יוביל לשום ״שינוי״
07 מרץ 2022, 21:13
סופית הוחלט שאם הרוסיות יודחו אז התוצאות נגדם יתבטלו ולא לפי שיטת האחוזים.
07 מרץ 2022, 21:19
Tom1313 כתב:סופית הוחלט שאם הרוסיות יודחו אז התוצאות נגדם יתבטלו ולא לפי שיטת האחוזים.
07 מרץ 2022, 21:24
החלטה נכונה
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
07 מרץ 2022, 21:51
זה הכי הגיוני, כי תמיד נוהגים ככה בכל העולם, כשקבוצה פורשת באמצע.
07 מרץ 2022, 23:41
אם חושבים קצת יותר רחוק מהעונה, נגיד ויהיו סנקציות על רוסיה שנה הבאה, הנזק לכלכלה שם יהיה בלתי הפיך או שכל הבלאגן הזה לא יגמר.
מה ההשפעה של זה על הכדורסל האירופאי? האם ימצאו מחליפות? האם הקבוצות יעברו לאסיה? מה יקרה לתקציב שלהן ביחס לשאר הקבוצות?
יש עוד מלא שאפילו לא התחלנו לחשוב עליו ומעניין לאן זה יגיע כל הסיפור הזה
08 מרץ 2022, 11:32
Jack55 כתב:Tom1313 כתב:אני מסכים איתך אבל הבעיה היא שההנהלה באמת יכולה לקחת את העפלה לפלייאוף (העפלה במסגרת הדחה של הרוסיות) בתור הישג לעונה המזוויעה הזאת.
בגלל זה אני לא מבין איך אנשים פה אומרים שעדיף שתתקבל החלטה שתהייה בה סיכויי העפלה נמוכים יותר למכבי
נכון שתמיד הכי חשוב זה הדרך, אבל עכשיו בנקודת זמן הזאת אחריי בצורת כל כך ארוכה וכשיש הזדמנות באמת טובה להעפיל, מה שחשוב לי ומה שאני רוצה זה שסוף סוף יהיה פלייאוף
ככה או ככה אני כבר מזמן הפנמתי עם העבודה שעם ההנהלה הנוכחית עוד ימשיכו להיות לנו בעיות, אבל אין סיבה שאני לא ארצה שהקבוצה שלי תעשה פלייאוף, בטח כשכולנו יודעים שזה לא יוביל לשום ״שינוי״
אני לא ראיתי שמישהו מייחל לכישלון. אני מייחל לזה שהיא תשחק טוב ותעלה כי היא קבוצה מעולה. כל דבר אחר הוא נזק להרבה שנים קדימה.
ואולי זה רק אני שמסתכל קדימה, סילי מי.. אבל אם מכבי תעלה עכשיו בחסד ולא בזכות, זו פאקין ירייה ברגל. למה? כי לכולנו ברור שהקבוצה של העונה היא כישלון עצום (ברמה היסטורית במובנים מסוימים), ובמוקדם או במאוחר ההנהלה תהיה חייבת לעשות זעזוע.
אבל אם מכבי תמשיך עם המבוכות ועדיין תעלה - יהיו מי שיחשבו שהסגל הפח הוא בעצם עילוי - וחלקו ישאר, ושאבי אבן הוא עילוי וקוסם - והוא יתחזק במועדון, וההתנהלות הנוראית תקבל חותמת של הצלחה, והקהל ישכח, והמכירות ימשכו, ומי יזכור שניצחנו בזכות סל עצמי, ובכלל יש פה ריקבון מצטבר שמצריך מחאה וזעזועים?
08 מרץ 2022, 11:54
מילוס כתב:Jack55 כתב:Tom1313 כתב:אני מסכים איתך אבל הבעיה היא שההנהלה באמת יכולה לקחת את העפלה לפלייאוף (העפלה במסגרת הדחה של הרוסיות) בתור הישג לעונה המזוויעה הזאת.
אני לא ראיתי שמישהו מייחל לכישלון. אני מייחל לזה שהיא תשחק טוב ותעלה כי היא קבוצה מעולה. כל דבר אחר הוא נזק להרבה שנים קדימה.
ואולי זה רק אני שמסתכל קדימה, סילי מי.. אבל אם מכבי תעלה עכשיו בחסד ולא בזכות, זו פאקין ירייה ברגל. למה? כי לכולנו ברור שהקבוצה של העונה היא כישלון עצום (ברמה היסטורית במובנים מסוימים), ובמוקדם או במאוחר ההנהלה תהיה חייבת לעשות זעזוע.
אבל אם מכבי תמשיך עם המבוכות ועדיין תעלה - יהיו מי שיחשבו שהסגל הפח הוא בעצם עילוי - וחלקו ישאר, ושאבי אבן הוא עילוי וקוסם - והוא יתחזק במועדון, וההתנהלות הנוראית תקבל חותמת של הצלחה, והקהל ישכח, והמכירות ימשכו, ומי יזכור שניצחנו בזכות סל עצמי, ובכלל יש פה ריקבון מצטבר שמצריך מחאה וזעזועים?
בול
08 מרץ 2022, 13:56
מצד שני אני מציע לכם להיזכר בעונת האליפות עם בלאט. חצי עונה הינו גרועים לחלוטין ובסוף זכינו בגביע.
לא, אני לא אומר שאנחנו יכולים לזכות בגביע גם העונה, לא עם אבי אבן, אבל עדיין לא צריך ישר לתקוף
08 מרץ 2022, 15:27
הזכייה ב-14' היתה מפתיעה ומשמחת לטווח קצר - ואחד הדברים הכי גרועים שקרו למכבי בעשור האחרון.
לא כי זכינו כמובן, אלא כי ה"הישג" הזה נתן קיק וביסס את כל התחלואות שאנחנו רואים מאז. הוא היה מבוסס על נסים ונפלאות, עטופים בנפוטיזם, אנשי מקצוע של ליגת ילדים והר של זחיחות, ולא על סדר, שיטה ומקצוענות.
לא הרבה זוכרים, אבל בלאט רמז על הדברים האלו כבר אחרי משחק האליפות, כששאלו אותו אם הוא נשאר (ואף אחד לא הבין מה הבעיה שלו, אחרי כאלו "הישגים").
08 מרץ 2022, 16:09
בדיוק. אנשים פה (ובכלל, רוב האוהדים) מפספסים את הנקודה. מכבי כרגע יושבת על משבצת של מועדון בינוני ביורוליג (אחרי 7 שנים ללא הופעת פלייאוף ותקציב של אמצע טבלה).
יכולות להיות הבלחות, כן. השאלה האם אנחנו מסתפקים בהצלחה (יחסית) פעם בכמה שנים? הרי בסוף, מדובר במועדון שזכה ב-6 אליפויות אירופה. יש מספיק יהודים אמידים בעולם שהיו שמחים לקחת את השליטה במועדון הזה. הבלחה רגעית של העפלה לפלייאוף (וואו) בעיקר תשכיח את הכשלונות של השנים האחרונות, ותחזק את מעמד הפדרמנים והרקאנטים. הוכח כבר (כולל העונה) שלרוב האוהדים יש זיכרון קצר (או שהם פשוט צעירים שלא יודעים הרבה).
ובכל אופן, במציאות רגילה, מכבי גם השנה לא הייתה מעפילה לפלייאוף. הסיטואציה עם הרוסיות כביכול מחזירה אותנו לתמונה, אבל זה שקרי. באותה מידה אפשר להקים תחרות נפרדת ולקרוא לה ״סופרליג״ (כמו ב-2000/2001, להבדיל אלף אלפי הבדלות) עם כל קבוצות התחתית של היורוליג, לזכות בה ולהכריז שזכינו באליפות אירופה. נעפיל או לא נעפיל השנה לפלייאוף, זה פחות משנה. מה שמשנה הוא שהבעלים הנוכחיים אוחזים בקרנות המזבח (מטעמים אנוכיים) ולא מעוניינים להעביר את הבעלות לאנשים עם כיסים רחבים יותר, שכנראה היו מוציאים את המועדון הזה לדרך חדשה. ולכן, קודם כל, צריך לדחוף לשינוי בכיוון הזה (מבחינתי - למחות נגדם הבעלים בכל הזדמנות אפשרית). הבעיה שהאוהדים הקולניים (הגייט ושאר הצעירים) רודפים אחרי ״הצלחה״ רגעית (כמו העפלה לפלייאוף מהמקום ה-11) ולא עושים כלום כדי לשנות את זה.
08 מרץ 2022, 17:35
אין לי ספק שברגע שהקבוצה על המדף, תהיה הסתערות.
הפוטנציאל היהודי מטורף.. יש אחוז כ"כ גבוה של קבוצות בייסבול\פוטבול\כדורסל בארה"ב נשלטות בידי יהודים, שמכבי היא פינאטס עבורם.
יודע מה, אפילו אם לא ילכו העלוקות.
אם יחליפו את שני התפקידים הקריטיים של ניקולה ואבן בשני אנשי מקצוע רציניים שיעשו פה סדר, וימצאו כיוון לנפח את תקציב השחקנים ב-3-4 מיליון, אתה כבר במקום אחר לגמרי.
08 מרץ 2022, 18:07
מילוס כתב:אין לי ספק שברגע שהקבוצה על המדף, תהיה הסתערות.
הפוטנציאל היהודי מטורף.. יש אחוז כ"כ גבוה של קבוצות בייסבול\פוטבול\כדורסל בארה"ב נשלטות בידי יהודים, שמכבי היא פינאטס עבורם.
אם יחליפו את שני התפקידים הקריטיים של ניקולה ואבן בשני אנשי מקצוע רציניים שיעשו פה סדר, וימצאו כיוון לנפח את תקציב השחקנים ב-3-4 מיליון, אתה כבר במקום אחר לגמרי.
רק החלפת בעלים תביא לכך.
08 מרץ 2022, 19:32
מילוס כתב:אין לי ספק שברגע שהקבוצה על המדף, תהיה הסתערות.
רק צריך לקחת דבר אחד בחשבון, את העובדה שספורט בארה"ב מביא רווחים. באירופה - לא!
08 מרץ 2022, 20:01
זלגיריס יצרה מהדורת מדים בצהוב כחול לתמיכה באוקראינה