המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Jack55 כתב:איזה תגובות מזעזעות
אתם אוהדי מכבי או אוהדי היורוליג?
אני בתור אוהד מכבי, מה שמעניין אותי ומה שאני רוצה זה שהקבוצה שלי תעשה פלייאוף, אחריי כמה? 6? 7 שנים?
עלאק שהקבוצות הטובות יותר יעלו, די נו את מי זה מעניין, אחריי בצורת כל כך ארוכה כל אוהד מכבי רוצה שהקבוצה תעשה פלייאוף, גם אם זה לא בדרך הכי אמיתית, בשבילי זה פחות משנה
שורה תחתונה, ברור מאליו שהרצון של כל אוהד מכבי צריך להיות שההחלטה הסופית תהייה עם סיכוי ההעפלה הגבוהים ביותר למכבי, כל מי שאכפת לו יותר מאם הטובות ביותר יעלו או שטויות כאלה, שיחשוב שוב מה זאת הגדרה של אוהד קבוצה
Jack55 כתב:איזה תגובות מזעזעות
אני בתור אוהד מכבי, מה שמעניין אותי ומה שאני רוצה זה שהקבוצה שלי תעשה פלייאוף, אחריי כמה? 6? 7 שנים?
עלאק שהקבוצות הטובות יותר יעלו, די נו את מי זה מעניין, אחריי בצורת כל כך ארוכה כל אוהד מכבי רוצה שהקבוצה תעשה פלייאוף, גם אם זה לא בדרך הכי אמיתית, בשבילי זה פחות משנה
שורה תחתונה, ברור מאליו שהרצון של כל אוהד מכבי צריך להיות שההחלטה הסופית תהייה עם סיכוי ההעפלה הגבוהים ביותר למכבי, כל מי שאכפת לו יותר מאם הטובות ביותר יעלו או שטויות כאלה, שיחשוב שוב מה זאת הגדרה של אוהד קבוצה
יש משהו בדברים שלך, אבל גם יש מציאות ומצב נתוןTom1313 כתב:Jack55 כתב:איזה תגובות מזעזעות
אני מסכים איתך אבל הבעיה היא שההנהלה באמת יכולה לקחת את העפלה לפלייאוף (העפלה במסגרת הדחה של הרוסיות) בתור הישג לעונה המזוויעה הזאת.
ואם זה יקרה אז אכלנו אותה ושום הפקת לקחים לא תקרה.

Tom1313 כתב:סופית הוחלט שאם הרוסיות יודחו אז התוצאות נגדם יתבטלו ולא לפי שיטת האחוזים.

Jack55 כתב:יש משהו בדברים שלך, אבל גם יש מציאות ומצב נתוןTom1313 כתב:אני מסכים איתך אבל הבעיה היא שההנהלה באמת יכולה לקחת את העפלה לפלייאוף (העפלה במסגרת הדחה של הרוסיות) בתור הישג לעונה המזוויעה הזאת.
בגלל זה אני לא מבין איך אנשים פה אומרים שעדיף שתתקבל החלטה שתהייה בה סיכויי העפלה נמוכים יותר למכבי
נכון שתמיד הכי חשוב זה הדרך, אבל עכשיו בנקודת זמן הזאת אחריי בצורת כל כך ארוכה וכשיש הזדמנות באמת טובה להעפיל, מה שחשוב לי ומה שאני רוצה זה שסוף סוף יהיה פלייאוף
ככה או ככה אני כבר מזמן הפנמתי עם העבודה שעם ההנהלה הנוכחית עוד ימשיכו להיות לנו בעיות, אבל אין סיבה שאני לא ארצה שהקבוצה שלי תעשה פלייאוף, בטח כשכולנו יודעים שזה לא יוביל לשום ״שינוי״
מילוס כתב:Jack55 כתב:יש משהו בדברים שלך, אבל גם יש מציאות ומצב נתוןTom1313 כתב:אני מסכים איתך אבל הבעיה היא שההנהלה באמת יכולה לקחת את העפלה לפלייאוף (העפלה במסגרת הדחה של הרוסיות) בתור הישג לעונה המזוויעה הזאת.
בגלל זה אני לא מבין איך אנשים פה אומרים שעדיף שתתקבל החלטה שתהייה בה סיכויי העפלה נמוכים יותר למכבי
נכון שתמיד הכי חשוב זה הדרך, אבל עכשיו בנקודת זמן הזאת אחריי בצורת כל כך ארוכה וכשיש הזדמנות באמת טובה להעפיל, מה שחשוב לי ומה שאני רוצה זה שסוף סוף יהיה פלייאוף
ככה או ככה אני כבר מזמן הפנמתי עם העבודה שעם ההנהלה הנוכחית עוד ימשיכו להיות לנו בעיות, אבל אין סיבה שאני לא ארצה שהקבוצה שלי תעשה פלייאוף, בטח כשכולנו יודעים שזה לא יוביל לשום ״שינוי״
אני לא ראיתי שמישהו מייחל לכישלון. אני מייחל לזה שהיא תשחק טוב ותעלה כי היא קבוצה מעולה. כל דבר אחר הוא נזק להרבה שנים קדימה.
ואולי זה רק אני שמסתכל קדימה, סילי מי.. אבל אם מכבי תעלה עכשיו בחסד ולא בזכות, זו פאקין ירייה ברגל. למה? כי לכולנו ברור שהקבוצה של העונה היא כישלון עצום (ברמה היסטורית במובנים מסוימים), ובמוקדם או במאוחר ההנהלה תהיה חייבת לעשות זעזוע.
אבל אם מכבי תמשיך עם המבוכות ועדיין תעלה - יהיו מי שיחשבו שהסגל הפח הוא בעצם עילוי - וחלקו ישאר, ושאבי אבן הוא עילוי וקוסם - והוא יתחזק במועדון, וההתנהלות הנוראית תקבל חותמת של הצלחה, והקהל ישכח, והמכירות ימשכו, ומי יזכור שניצחנו בזכות סל עצמי, ובכלל יש פה ריקבון מצטבר שמצריך מחאה וזעזועים?
מילוס כתב:אין לי ספק שברגע שהקבוצה על המדף, תהיה הסתערות.
הפוטנציאל היהודי מטורף.. יש אחוז כ"כ גבוה של קבוצות בייסבול\פוטבול\כדורסל בארה"ב נשלטות בידי יהודים, שמכבי היא פינאטס עבורם.
יודע מה, אפילו אם לא ילכו העלוקות.
אם יחליפו את שני התפקידים הקריטיים של ניקולה ואבן בשני אנשי מקצוע רציניים שיעשו פה סדר, וימצאו כיוון לנפח את תקציב השחקנים ב-3-4 מיליון, אתה כבר במקום אחר לגמרי.
מילוס כתב:אין לי ספק שברגע שהקבוצה על המדף, תהיה הסתערות.
הפוטנציאל היהודי מטורף.. יש אחוז כ"כ גבוה של קבוצות בייסבול\פוטבול\כדורסל בארה"ב נשלטות בידי יהודים, שמכבי היא פינאטס עבורם.
יודע מה, אפילו אם לא ילכו העלוקות.
אם יחליפו את שני התפקידים הקריטיים של ניקולה ואבן בשני אנשי מקצוע רציניים שיעשו פה סדר, וימצאו כיוון לנפח את תקציב השחקנים ב-3-4 מיליון, אתה כבר במקום אחר לגמרי.

משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider] ו־32 אורחים