27 אפריל 2022, 00:07
מילוס כתב:אני בספק אם מכבי היתה עוברת בסדרת פלייאוף אפילו את הפועל חולון. בקרוב נדע.
27 אפריל 2022, 00:08
שמואל1 כתב:בלי הרוסיות מכבי קבוצת פלייאוף. ואת זה הטבלה מספרת, לא אני.אחדשיודע כתב:שמואל, אתה מדבר על מכבי כאילו מדובר באמת בקבוצת פלייאוף. די.
27 אפריל 2022, 00:12
למכבי לא היו תשובות לסייז של הספרדים בצבע. זה מה שפירק את מכבי. למילאנו אין סייז כזה, למעשה אין להם גבוהים חוץ מהיינס הנמוך והפנסיונר.עידן כתב:ועוד לקרוא לניצחון של מכבי על פנרבחצ'ה "טעות היסטורית", לא פחות...זה הזוי, בלשון המעטה.
מכבי הנוכחית, בהובלת אבי אבן, הייתה מפסידה לכל יריבת פלייאוף אפשרית.
27 אפריל 2022, 00:13
27 אפריל 2022, 00:15
27 אפריל 2022, 00:16
אני מכיר מצויין את היינס. ומה לעשות שאין לו את הסייז של טאברס או פאורייה.אחדשיודע כתב:אם אתה חושב שהיינס לא היה עושה בית ספר לז'יז'יץ' וריינולדס בפלייאוף, אין לך מושג מי האיש.
27 אפריל 2022, 00:18
27 אפריל 2022, 00:19
שמואל1 כתב:אני מכיר מצויין את היינס. ומה לעשות שאין לו את הסייז של טאברס או פאורייה.אחדשיודע כתב:אם אתה חושב שהיינס לא היה עושה בית ספר לז'יז'יץ' וריינולדס בפלייאוף, אין לך מושג מי האיש.
27 אפריל 2022, 00:19
שמואל1 כתב:למכבי לא היו תשובות לסייז של הספרדים בצבע. זה מה שפירק את מכבי. למילאנו אין סייז כזה, למעשה אין להם גבוהים חוץ מהיינס הנמוך והפנסיונר.עידן כתב:ועוד לקרוא לניצחון של מכבי על פנרבחצ'ה "טעות היסטורית", לא פחות...זה הזוי, בלשון המעטה.
מכבי הנוכחית, בהובלת אבי אבן, הייתה מפסידה לכל יריבת פלייאוף אפשרית.
27 אפריל 2022, 00:21
my man כתב:שמואל, אני אשכרה יכול לדמיין את אותו הדיון ממש במקרה שהיינו מקבלים את מילאנו..
היינו חוטפים סוויפ בעוד אפס היתה מובילה על ריאל 2-1 והיית אומר שהיינו יכולים לקבל את ריאל המפורקת שלא בכושר טוב.
27 אפריל 2022, 00:27
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:אני מכיר מצויין את היינס. ומה לעשות שאין לו את הסייז של טאברס או פאורייה.אחדשיודע כתב:אם אתה חושב שהיינס לא היה עושה בית ספר לז'יז'יץ' וריינולדס בפלייאוף, אין לך מושג מי האיש.
זה לא הפריע לו להאפיל על כל גבוה בכיר, בהגנה ובהתקפה, במשך כל השנים האחרונות במאני-טיים.
27 אפריל 2022, 00:33
לא יודע. זה עדיין לא הסייז והאיכות של טאברס , פוארייה, גרשון יאבוסלה, האנגה. גם הגארדים של ריאל מאוד גבוהים ופיזיים.אחדשיודע כתב:אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:אני מכיר מצויין את היינס. ומה לעשות שאין לו את הסייז של טאברס או פאורייה.אחדשיודע כתב:אם אתה חושב שהיינס לא היה עושה בית ספר לז'יז'יץ' וריינולדס בפלייאוף, אין לך מושג מי האיש.
זה לא הפריע לו להאפיל על כל גבוה בכיר, בהגנה ובהתקפה, במשך כל השנים האחרונות במאני-טיים.
ועוד משהו. בחרת כמובן להתעלם מקיומו של קיילב טארזוסקי.
27 אפריל 2022, 00:35
27 אפריל 2022, 00:50
שמואל1 כתב:לא יודע. זה עדיין לא הסייז והאיכות של טאברס , פוארייה, גרשון יאבוסלה, האנגה. גם הגארדים של ריאל מאוד גבוהים ופיזיים.אחדשיודע כתב:אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:אני מכיר מצויין את היינס. ומה לעשות שאין לו את הסייז של טאברס או פאורייה.אחדשיודע כתב:אם אתה חושב שהיינס לא היה עושה בית ספר לז'יז'יץ' וריינולדס בפלייאוף, אין לך מושג מי האיש.
ועוד משהו. בחרת כמובן להתעלם מקיומו של קיילב טארזוסקי.
27 אפריל 2022, 01:00
27 אפריל 2022, 01:15
27 אפריל 2022, 01:51
27 אפריל 2022, 07:04
אחדשיודע כתב:ומכבי עדיין לא קבוצת פלייאוף אמיתית (מילאנו כן).
בכל אופן, אין כמעט עוררין על זה שיש לריאל יש את הקו הקדמי הכי טוב ביורוליג. מצד שני, הקו האחורי שלהם, פחות טוב. למילאנו לצורך העניין יש קו אחורי יותר טוב (משל ריאל ומשל מכבי). ולשתי הקבוצות הללו עדיפות ברורה בניסיון ובצוות האימון. מכבי הייתה בנחיתות מול כל קבוצה.
27 אפריל 2022, 09:06
27 אפריל 2022, 12:08
ankram כתב:לפחות הבלוף נגמר. קבוצה קטנה עם חוסר מודעות עצמית וביטחון מזוייף. באה קבוצה אמיתית ופירקה לנו את הצורה.
פערי האיכות בלתי נתפסים, גם עם רבע הרכב הם פותחים לנו את השושנה , איזה קליניקה העביר המאמן המושמץ לאסו , לסקאוט שבנה קבוצה בצלמו וברוחו (יאניס? שיסתדר).
גם את האליפות לא ניקח , כי אי אפשר לשקר את כולם כל הזמן.
Sent from my iPhone using Tapatalk