פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: פלייאוף יורוליג, משחק 3: מכבי ת"א - ריאל מדריד, שלישי, 2

27 אפריל 2022, 00:07

מילוס כתב:אני בספק אם מכבי היתה עוברת בסדרת פלייאוף אפילו את הפועל חולון. בקרוב נדע.

עם יתרון ביתיות, לדעתי חולון עוברת את מכבי, בסבירות גבוהה מאוד.

אבל היי, טעות היסטורית שמכבי לא הפסידה לפרנבחצ'ה, כי מילאנו זה משהו אחר.

Re: פלייאוף יורוליג, משחק 3: מכבי ת

27 אפריל 2022, 00:08

שמואל1 כתב:
אחדשיודע כתב:שמואל, אתה מדבר על מכבי כאילו מדובר באמת בקבוצת פלייאוף. די.
בלי הרוסיות מכבי קבוצת פלייאוף. ואת זה הטבלה מספרת, לא אני.

ואם היו מדיחים גם את הספרדיות מכבי קבוצת פיינל פור. רק שהיא לא שווה את המעמד והייתה מפסידה בסבירות גבוהה לכל קבוצה שהייתה פוגשת.

27 אפריל 2022, 00:12

עידן כתב:ועוד לקרוא לניצחון של מכבי על פנרבחצ'ה "טעות היסטורית", לא פחות...זה הזוי, בלשון המעטה.

מכבי הנוכחית, בהובלת אבי אבן, הייתה מפסידה לכל יריבת פלייאוף אפשרית.
למכבי לא היו תשובות לסייז של הספרדים בצבע. זה מה שפירק את מכבי. למילאנו אין סייז כזה, למעשה אין להם גבוהים חוץ מהיינס הנמוך והפנסיונר.

27 אפריל 2022, 00:13

אם אתה חושב שהיינס לא היה עושה בית ספר לז'יז'יץ' וריינולדס בפלייאוף, אין לך מושג מי האיש.

27 אפריל 2022, 00:15

שלא לדבר על מסינה מול אבן בסדרת פלייאוף.. קרב מוחות ממש.

27 אפריל 2022, 00:16

אחדשיודע כתב:אם אתה חושב שהיינס לא היה עושה בית ספר לז'יז'יץ' וריינולדס בפלייאוף, אין לך מושג מי האיש.
אני מכיר מצויין את היינס. ומה לעשות שאין לו את הסייז של טאברס או פאורייה.

27 אפריל 2022, 00:18

שמואל, אני אשכרה יכול לדמיין את אותו הדיון ממש במקרה שהיינו מקבלים את מילאנו..

היינו חוטפים סוויפ בעוד אפס היתה מובילה על ריאל 2-1 והיית אומר שהיינו יכולים לקבל את ריאל המפורקת שלא בכושר טוב.

כל הסיטואציה הזו בכלל לא היתה צריכה להתקיים אלמלא הרוסית היו עפות. מכבי לא ברמה. זה הכל. זה רק ואך ורק אצל מכבי ומה שהיא שווה.

27 אפריל 2022, 00:19

שמואל1 כתב:
אחדשיודע כתב:אם אתה חושב שהיינס לא היה עושה בית ספר לז'יז'יץ' וריינולדס בפלייאוף, אין לך מושג מי האיש.

זה לא הפריע לו להאפיל על כל גבוה בכיר, בהגנה ובהתקפה, במשך כל השנים האחרונות במאני-טיים.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 27 אפריל 2022, 00:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

27 אפריל 2022, 00:19

שמואל1 כתב:
עידן כתב:ועוד לקרוא לניצחון של מכבי על פנרבחצ'ה "טעות היסטורית", לא פחות...זה הזוי, בלשון המעטה.

מכבי הנוכחית, בהובלת אבי אבן, הייתה מפסידה לכל יריבת פלייאוף אפשרית.
למכבי לא היו תשובות לסייז של הספרדים בצבע. זה מה שפירק את מכבי. למילאנו אין סייז כזה, למעשה אין להם גבוהים חוץ מהיינס הנמוך והפנסיונר.

למכבי ואבי אבן לא היו תשובות לכלום אצל ריאל, וגם לא בוצעו שום התאמות ממשחק למשחק. אתה מדבר כאילו מכבי הייתה תחרותית בכל משחק והפסידה על הפרש של נקודה בגלל בלוק כזה או אחר של הספרדים.

אתה יכול להמשיך להתייסר על הניצחון המסכן ההוא על פנרבחצ'ה, אבל באמת שחבל ומיותר. מכבי הנוכחית לא שווה את ההתעסקות הזו בכלל.

27 אפריל 2022, 00:21

my man כתב:שמואל, אני אשכרה יכול לדמיין את אותו הדיון ממש במקרה שהיינו מקבלים את מילאנו..

היינו חוטפים סוויפ בעוד אפס היתה מובילה על ריאל 2-1 והיית אומר שהיינו יכולים לקבל את ריאל המפורקת שלא בכושר טוב.

וואו, בול. מדמיין את זה גם. בטח גם היו מדברים על זה שדק חלה בקורונה, טיילור פצוע, הרטל מושעה, ובכלל איזה פספוס ואיזו בכייה לדורות כי אנדולו מפרקת אותם.

27 אפריל 2022, 00:27

אחדשיודע כתב:
שמואל1 כתב:

זה לא הפריע לו להאפיל על כל גבוה בכיר, בהגנה ובהתקפה, במשך כל השנים האחרונות במאני-טיים.

ועוד משהו. בחרת כמובן להתעלם מקיומו של קיילב טארזוסקי.

27 אפריל 2022, 00:33

אחדשיודע כתב:
אחדשיודע כתב:
שמואל1 כתב:

לא יודע. זה עדיין לא הסייז והאיכות של טאברס , פוארייה, גרשון יאבוסלה, האנגה. גם הגארדים של ריאל מאוד גבוהים ופיזיים.

27 אפריל 2022, 00:35

ומכבי עדיין לא קבוצת פלייאוף אמיתית (מילאנו כן).
בכל אופן, אין כמעט עוררין על זה שיש לריאל יש את הקו הקדמי הכי טוב ביורוליג. מצד שני, הקו האחורי שלהם, פחות טוב. למילאנו לצורך העניין יש קו אחורי יותר טוב (משל ריאל ומשל מכבי). ולשתי הקבוצות הללו עדיפות ברורה בניסיון ובצוות האימון. מכבי הייתה בנחיתות מול כל קבוצה.

27 אפריל 2022, 00:50

שמואל1 כתב:
אחדשיודע כתב:
אחדשיודע כתב:
שמואל1 כתב:

לא יודע. זה עדיין לא הסייז והאיכות של טאברס , פוארייה, גרשון יאבוסלה, האנגה. גם הגארדים של ריאל מאוד גבוהים ופיזיים.

מבחינת איכות של חומר שחקנים, מכבי ביום טוב (ואני מפרגן) שווה מקום 8 ביורוליג. מילאנו ביום גרוע שווה לדעתי מקום 4 ביורוליג. הפער באיכות השחקנים הוא עצום, וזה לפני שמכניסים את הפער במעטפת המקצועית.

27 אפריל 2022, 01:00

לא בושה להפסיד לריאל
אבל זו בושה וחרפה לעוף בסוויפ מול קבוצה שניצחה 2 מתוך 10 משחקי היורוליג האחרונים שלה ב בלי שהיא משחקת עם דק הרטל ותומפקינס

קיצר , אבן הביתה, חאסו עשה לו בית ספר

27 אפריל 2022, 01:15

נו טוב, לפחות הבועה התפוצצה.
עד שמכבי מעפילה כבר לפלייאוף, זה בזכות הדחת 3 קבוצות טובות ממנה ונגמר בסוויפ מהדהד.

27 אפריל 2022, 01:51

פתאום אני קולט שמדובר במכבי פאקינג תל אביב, 6 תארי יורוליג, 15 הופעות בגמר יורוליג,
שנראית קבוצה קטנה וטיפשה ונחותה. זה נורא.

27 אפריל 2022, 07:04

אחדשיודע כתב:ומכבי עדיין לא קבוצת פלייאוף אמיתית (מילאנו כן).
בכל אופן, אין כמעט עוררין על זה שיש לריאל יש את הקו הקדמי הכי טוב ביורוליג. מצד שני, הקו האחורי שלהם, פחות טוב. למילאנו לצורך העניין יש קו אחורי יותר טוב (משל ריאל ומשל מכבי). ולשתי הקבוצות הללו עדיפות ברורה בניסיון ובצוות האימון. מכבי הייתה בנחיתות מול כל קבוצה.

+1

27 אפריל 2022, 09:06

לפחות הבלוף נגמר. קבוצה קטנה עם חוסר מודעות עצמית וביטחון מזוייף. באה קבוצה אמיתית ופירקה לנו את הצורה.
פערי האיכות בלתי נתפסים, גם עם רבע הרכב הם פותחים לנו את השושנה , איזה קליניקה העביר המאמן המושמץ לאסו , לסקאוט שבנה קבוצה בצלמו וברוחו (יאניס? שיסתדר).
גם את האליפות לא ניקח , כי אי אפשר לשקר את כולם כל הזמן.

Sent from my iPhone using Tapatalk

27 אפריל 2022, 12:08

ankram כתב:לפחות הבלוף נגמר. קבוצה קטנה עם חוסר מודעות עצמית וביטחון מזוייף. באה קבוצה אמיתית ופירקה לנו את הצורה.
פערי האיכות בלתי נתפסים, גם עם רבע הרכב הם פותחים לנו את השושנה , איזה קליניקה העביר המאמן המושמץ לאסו , לסקאוט שבנה קבוצה בצלמו וברוחו (יאניס? שיסתדר).
גם את האליפות לא ניקח , כי אי אפשר לשקר את כולם כל הזמן.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עם המינוי של אבן קיבלנו הזדמנות לראות מה קורה בתוך המערכת.
מחתימים שחקנים מוכשרים ו״מלהיבים״, ומקווים שהמועדון יהפוך אותם לשחקנים יורוליג.
וזה לא רק אחד או שניים: זה ריינולדס, נאנלי, וויליאמס ואוונס. זה כאילו שהם יביאו פיינל פור אינסטנט.
זה לא קורה.
ג׳ונס ולסור היו יכולים להביא יותר יציבות.
פרסם תגובה