המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
הוא היה אומר להיות ההימור היחיד…er79 כתב:אגב גם קולסון לא עשה כלום בהכנה שעושה לי איזשהו חשק או ציפייה להמשיך לראות אותו. הבאזז עליו לפי שעה פה בפורום מוגזם בעליל
Jack55 כתב:ההתקפות של מכבי פשוט ביזיון אחד גדול
עידן כתב:er79 כתב:מרסר כתב:עידן כתב:er79 כתב:החלטה מדהימה הייתה להשאיר את זיו, דיבא וכהן במכבי. שאפו לצוות המקצועי
אבל אין את מי להביא. היורובסקט האחרון הוכיח שהישראלים הם באזור מקום 20 באירופה, עם כל הצער שבדבר.
יש שני ישראלים טובים והם לא יכולים להיות פה. השאר פחות או יותר באותה הרמה (נמוכה מאוד).
יכלו להחזיר את מקס היידגר כישראלי במקום ג'ון די, את ג'ייק כהן היה אפשר לשחרר ולהביא את גבי צאצשווילי שחקן שנמצא בעליה ומקצועית טוב מכהן ב 5 דרגות גם לזיו היה אפשר למצוא גם פיתרון .
היידיגר? לנדסברג? לנסות להביא את בלאט עם בייאאוט? לה רק דוגמאות. אופציות תמיד יש. הייתי מביא אפילו שחקן מהליגה ולא אחד משלושת הטמבלים האלה
שלושת הדוגמאות שנתת יותר טובות מאלו שנמצאים כאן, כן. להגיד לך שמשמעותית יותר? לדעתי לא. ואם אני לא טועה, גם ככה יכולת להביא רק מתאזרח אחד מבין לנדסברג או היידיגר לפי חוקי הליגה ההזויים.
לגבי ישראלים מהליגה - מכבי כבר ניסתה את זה הרבה בשנים האחרונות. זה כשל פעם אחר פעם, גם אם הישראלים האלו נבחרו לשחקנים מצטיינים בעונה שקדמה לה, ראה ערך כרם משעור. או יפתח זיו.
er79 כתב:עידן כתב:er79 כתב:מרסר כתב:עידן כתב:
אבל אין את מי להביא. היורובסקט האחרון הוכיח שהישראלים הם באזור מקום 20 באירופה, עם כל הצער שבדבר.
יש שני ישראלים טובים והם לא יכולים להיות פה. השאר פחות או יותר באותה הרמה (נמוכה מאוד).
יכלו להחזיר את מקס היידגר כישראלי במקום ג'ון די, את ג'ייק כהן היה אפשר לשחרר ולהביא את גבי צאצשווילי שחקן שנמצא בעליה ומקצועית טוב מכהן ב 5 דרגות גם לזיו היה אפשר למצוא גם פיתרון .
היידיגר? לנדסברג? לנסות להביא את בלאט עם בייאאוט? לה רק דוגמאות. אופציות תמיד יש. הייתי מביא אפילו שחקן מהליגה ולא אחד משלושת הטמבלים האלה
שלושת הדוגמאות שנתת יותר טובות מאלו שנמצאים כאן, כן. להגיד לך שמשמעותית יותר? לדעתי לא. ואם אני לא טועה, גם ככה יכולת להביא רק מתאזרח אחד מבין לנדסברג או היידיגר לפי חוקי הליגה ההזויים.
לגבי ישראלים מהליגה - מכבי כבר ניסתה את זה הרבה בשנים האחרונות. זה כשל פעם אחר פעם, גם אם הישראלים האלו נבחרו לשחקנים מצטיינים בעונה שקדמה לה, ראה ערך כרם משעור. או יפתח זיו.
אתה לא יורד לסוף דעתי. שלושת השחקנים האלה היו כישלון גם שנה שעברה ולא הייתה שום סיבה להשאיר אותם. תביא שלושה חדשים. במקרה הטוב זה יהיה עדיף. במקרה הרע הם יהיו זבלים כמו הנוכחיים. זה הימור ששווה לקחת. ואגב לדעתי אתה טועה לגבי לנדסברג כי הוא היה שחקן נבחרת ולא תופס משבצת של מתאזרח
שמואל1 כתב:זה נראה רע. נקווה שלורנזו יעשה סדר בקבוצה.
גל גל כתב:לורנזו יעשה סדר , אבל אז אתה שוב מסתמך על שחקן. בעיה
יסדר השאלה מי יקלע. ראית אותו באמנות מסדר מצבי קליעה להרננגומז, דיאז ורודי.שמואל1 כתב:זה נראה רע. נקווה שלורנזו יעשה סדר בקבוצה.
גל גל כתב:ניבו ומרטין מיותרים
בעיקר ניבו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים