המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:לא ממש ידעתי איפה לכתוב את זה אז...יום שלישי בשעה 19:30 יש את מסיבת העיתונאים של מכבי במלון הילטון
Ido_Maccabi כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא ממש ידעתי איפה לכתוב את זה אז...יום שלישי בשעה 19:30 יש את מסיבת העיתונאים של מכבי במלון הילטון
את בטח הולכת, נכון?
itay92 כתב:באיזה עיתון/אתר את עובדת?
חביב אורנג'ד כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא מבינה את העניין עם שייר כל כך..
בלאט רצה אותו כבר לפני שנה..עכשיו כשהוא הגיע הוא לא נותן לו קרדיט..
נגיד והוא לא השחקן שחשבת..הוא עדיין יותר גרוע מבורשטיין? מה זה האובר-קרדיט המזעזע הזה לבורשטיין?
מסכים, זה באמת לא מובן.
אולי בלאט רצה להשתמש בטורניר הזה בכדי להכניס את אוחיון לעניינים, באמונה שלשייר יהיה יותר קל להשתלה אח"כ.
נחיה ונראה, אני מאמין ששייר בכל זאת יתגלה כשחקן טוב מאוד ויתרום הרבה למכבי העונה.
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא מבינה את העניין עם שייר כל כך..
נגיד והוא לא השחקן שחשבת..הוא עדיין יותר גרוע מבורשטיין? מה זה האובר-קרדיט המזעזע הזה לבורשטיין?
מסכים, זה באמת לא מובן.
אולי בלאט רצה להשתמש בטורניר הזה בכדי להכניס את אוחיון לעניינים, באמונה שלשייר יהיה יותר קל להשתלה אח"כ.
נחיה ונראה, אני מאמין ששייר בכל זאת יתגלה כשחקן טוב מאוד ויתרום הרבה למכבי העונה.
מצד שני זה צריך להכניס גם לפרופורציות.
שייר שחקן צעיר ומוכשר, אבל עד כמה טוב יהיה, אי אפשר לדעת כרגע.
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא מבינה את העניין עם שייר כל כך..
מסכים, זה באמת לא מובן.
מצד שני זה צריך להכניס גם לפרופורציות.
שייר שחקן צעיר ומוכשר, אבל עד כמה טוב יהיה, אי אפשר לדעת כרגע.
jol9 כתב:אני מסכים איתכם. שייר יהיה משמעותי יותר מבורשטיין בהמשך העונה. אבל בינינו - לשייר יהיו המון הזדמנויות ודקות העונה, ככה שאין מה לדאוג.
אם הבעיות שלו הן דקות משחק והזדמנויות, אז בעניין הזה אני רגוע.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אני מסכים איתכם. שייר יהיה משמעותי יותר מבורשטיין בהמשך העונה. אבל בינינו - לשייר יהיו המון הזדמנויות ודקות העונה, ככה שאין מה לדאוג.
אם הבעיות שלו הן דקות משחק והזדמנויות, אז בעניין הזה אני רגוע.
אבל בשביל שהוא יהיה אפקטיבי בזמן העונה לא עדיף להכניס אותו לעניינים בתחילת העונה?
הרי בלאט לא בנה על פוט ולא נתן לו זמן במשחקי אימון,לגיטימי..
אבל הוא שיתף את מי שהוא רצה שיהיה חלק מהקבוצה כי הוא רצה להריץ אותם ביחד..
אני לא מבינה למה בורשטיין שיחק כל כך הרבה זמן אתמול כשהוא עשה רק רע..זה שוב הנבחרת ALL OVER AGAIN
gurni111 כתב:לא יודע למה הספדתם את טל בורשטיין שיכול לתרום המון עם הניסיון שלו, הוא שחקן משלים נהדר, אמנם שיחק חלש בנבחרת אבל תזכרו שהוא משתפר במאות אחוזים שיש לידו שחקנים טובים, הוא שחקן אינטלגנט וקבוצתי מאוד. בנוגע למס' הדקות במשחקי האימון- אני חושב שבלאט יותר רוצה להכניס את יוגב וטל לקבוצה מאשר לא לתת לשאייר קרדיט. שאייר יהיה הבסיס של הקבוצה , בורשטיין ואוחיון יהיו שחקנים חשובים לעונה של כמעט 100 משחקים. השנה כל שחקן יצטרך לתת מעצמו (והרבה) זו הולכת להיות עונה מטורפת.. ואל תתפלאו אם גם במשחקי ליגה בלאט ישחק עם הרכבים חלשים רק כדי לשמור על השחקנים שלו לאורך העונה..
Holiday_Armadillo כתב:gurni111 כתב:לא יודע למה הספדתם את טל בורשטיין שיכול לתרום המון עם הניסיון שלו, הוא שחקן משלים נהדר, אמנם שיחק חלש בנבחרת אבל תזכרו שהוא משתפר במאות אחוזים שיש לידו שחקנים טובים, הוא שחקן אינטלגנט וקבוצתי מאוד. בנוגע למס' הדקות במשחקי האימון- אני חושב שבלאט יותר רוצה להכניס את יוגב וטל לקבוצה מאשר לא לתת לשאייר קרדיט. שאייר יהיה הבסיס של הקבוצה , בורשטיין ואוחיון יהיו שחקנים חשובים לעונה של כמעט 100 משחקים. השנה כל שחקן יצטרך לתת מעצמו (והרבה) זו הולכת להיות עונה מטורפת.. ואל תתפלאו אם גם במשחקי ליגה בלאט ישחק עם הרכבים חלשים רק כדי לשמור על השחקנים שלו לאורך העונה..
המיתוס הזה שטל יכול לתרום עם הנסיון שלו ושהוא משחק יותר טוב כשיש לידו שחקנים טובים נעלם מזמן..
הוא שחקן גמור(ואני הייתי מאלה שחשב שיש לו מה להציע)
gurni111 כתב:Holiday_Armadillo כתב:gurni111 כתב:לא יודע למה הספדתם את טל בורשטיין שיכול לתרום המון עם הניסיון שלו, הוא שחקן משלים נהדר, אמנם שיחק חלש בנבחרת אבל תזכרו שהוא משתפר במאות אחוזים שיש לידו שחקנים טובים, הוא שחקן אינטלגנט וקבוצתי מאוד. בנוגע למס' הדקות במשחקי האימון- אני חושב שבלאט יותר רוצה להכניס את יוגב וטל לקבוצה מאשר לא לתת לשאייר קרדיט. שאייר יהיה הבסיס של הקבוצה , בורשטיין ואוחיון יהיו שחקנים חשובים לעונה של כמעט 100 משחקים. השנה כל שחקן יצטרך לתת מעצמו (והרבה) זו הולכת להיות עונה מטורפת.. ואל תתפלאו אם גם במשחקי ליגה בלאט ישחק עם הרכבים חלשים רק כדי לשמור על השחקנים שלו לאורך העונה..
המיתוס הזה שטל יכול לתרום עם הנסיון שלו ושהוא משחק יותר טוב כשיש לידו שחקנים טובים נעלם מזמן..
לא מסכים איתך.. ומי יתן ונראה העונה כמה את טועה
gurni111 כתב:Holiday_Armadillo כתב:gurni111 כתב:לא יודע למה הספדתם את טל בורשטיין שיכול לתרום המון עם הניסיון שלו, הוא שחקן משלים נהדר, אמנם שיחק חלש בנבחרת אבל תזכרו שהוא משתפר במאות אחוזים שיש לידו שחקנים טובים, הוא שחקן אינטלגנט וקבוצתי מאוד. בנוגע למס' הדקות במשחקי האימון- אני חושב שבלאט יותר רוצה להכניס את יוגב וטל לקבוצה מאשר לא לתת לשאייר קרדיט. שאייר יהיה הבסיס של הקבוצה , בורשטיין ואוחיון יהיו שחקנים חשובים לעונה של כמעט 100 משחקים. השנה כל שחקן יצטרך לתת מעצמו (והרבה) זו הולכת להיות עונה מטורפת.. ואל תתפלאו אם גם במשחקי ליגה בלאט ישחק עם הרכבים חלשים רק כדי לשמור על השחקנים שלו לאורך העונה..
לא מסכים איתך.. ומי יתן ונראה העונה כמה את טועה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־31 אורחים