אשכול המלפפונים / סגל - יהיה מחליף לפארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - יבוא או לא יבוא?

הודעהעל ידי קודי » 02 אוקטובר 2011, 17:21

Holiday_Armadillo כתב:
קודי כתב:כרמל, נו באמת - השיטה עד כדי כך קדושה שאין לה מקום לשחקנים קצת שונים? עובדה שהיא התאימה מצויין לסופו שנחשב עד לקיץ שעבר לשחקן עם אופי בעייתי, נטיה לפציעות ולהשמנה ועוד עשרות בעיות. וכן - אני מעדיף את לנגפורד כמעט על כל גארד ביבשת ואת ראקוצ'ביץ אני מעדיף, מה לעשות, על פני בורשטיין ושאייר. אבל מה אני כבר מבין.

יש הבדל בין בעיית אופי של סופו ובין בעיית אופי של אנדרסון,לאנגפורד וראקוצ'ביץ'..
סופו שחקן מאוד רגיש ושחקן שנאבק עם המשקל שלו..אבל הוא התבגר ועובדה שהוא בעצמו החליט שהוא מעדיף שבכל חוזה מעכשיו יהיה סעיף על משקל..

אנדרסון,לאנגפורד וראקוצ'ביץ' הוכיחו שוב ושוב שהם כל דבר חוץ מרגישים..
הם סרטן קבוצתי ואסור שיהיה דבר כזה במכבי..
אל תשווה בין סופו לבין השלושה כי זה שני סוגים שונים של הד-קייס

לא מבין איך הפכת את לנגפורד, שאחרי שנתיים שהיה "סרטן קבוצתי" החליטה הקבוצה שלו להחתים אותו לעוד 4 שנים בחוזה עתק, לכזה. ממש לא ברור - מדובר בבחור עם אופי נהדר שבסך הכל לא הסתדר עם המאמן הנוכחי שלו, בדיוק כמו ששאראס או סופו לא הסתדרו עם פיני. בטח אני לא מבין איך הפכת גם את ראקוצ'ביץ לסרטן קבוצתי - מדובר בבחור סופר חביב שאין לו שום בעיית אופי. הוא לא שומר גדול ולפעמים קצת אגואיסט אבל רחוק מאוד מלהיות עם אופי בעייתי. אגב, בעונה ששאראס הגיע מכבי עשתה מאמץ ענק להביא את ראקוצ'ביץ שעזב בדיוק את ה-NBA אבל השכר שהוא דרש היה גבוה. אבל מה זה משנה - העיקר שידביקו תוויות שונות ומשונות לכל גארד שפנוי בשוק כדי שאח"כ יוכלו לטעון ש"אין גארדים בשוק".
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 02 אוקטובר 2011, 17:22

אז מי כן, לשיטתך ? אין אף אחד שכן מתאים בכל הספקטרום אירופאי - אמריקאי ?

שאלת השאלות מה הוא גובה התקציב שמכבי מוכנה להקציב לעניין. אם זה 350 אלף כמו שטוען גרינוולד אז סביר להניח שילכו על שחקן אמריקאי
צעיר או משהוא בסגנון. כאן יש אפשרות ללכת על כמה שחקני מכללות אולי אבל זה כמובן הימור גדול.
אם התקציב גבוה יותר אולי אפשר לדוג אמריקאי עם ניסיון אירופאי , אבל נשארו כאלה ברמה היום ?

על שחקן נ.ב.א טוב כבר הפסקתי לפנטז.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוקטובר 2011, 17:35

לא מבין איך הפכת את לנגפורד, שאחרי שנתיים שהיה "סרטן קבוצתי" החליטה הקבוצה שלו להחתים אותו לעוד 4 שנים בחוזה עתק, לכזה. ממש לא ברור - מדובר בבחור עם אופי נהדר שבסך הכל לא הסתדר עם המאמן הנוכחי שלו, בדיוק כמו ששאראס או סופו לא הסתדרו עם פיני. בטח אני לא מבין איך הפכת גם את ראקוצ'ביץ לסרטן קבוצתי - מדובר בבחור סופר חביב שאין לו שום בעיית אופי. הוא לא שומר גדול ולפעמים קצת אגואיסט אבל רחוק מאוד מלהיות עם אופי בעייתי. אגב, בעונה ששאראס הגיע מכבי עשתה מאמץ ענק להביא את ראקוצ'ביץ שעזב בדיוק את ה-NBA אבל השכר שהוא דרש היה גבוה. אבל מה זה משנה - העיקר שידביקו תוויות שונות ומשונות לכל גארד שפנוי בשוק כדי שאח"כ יוכלו לטעון ש"אין גארדים בשוק".

ראקוצ'ביץ' ''בחור חביב''? לבן אדם יש אגו יותר גדול מכל הגוף שלו..

וזה שלאנגפורד חידש חוזה אצל חימקי ממש ממש ממש ממש לא עושה עליי רושם..
חימקי קבוצה שצריכה שחקן כמו לאנגפורד ומוכנה לבלוע הרבה צפרדעים בשביל שיהיה לה שחקן שיכול לנצח בדקות האחרונות(או להרוס)..

ידענו שכל מה שסופו צריך זה סביבה שכולם יתנו לו מליון אחוז של אהבה וחיבוקים וככה הוא לא יעשה ''קונצים''..וזה בדיוק מה שקרה..
עם לאנגפורד וחבריו זה הכי לא הדרך..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוקטובר 2011, 17:50

יש שמועות שלאנגפורד יהיה או בטורקיה או בסיינה..
אם הוא הולך לאפס פילזן..
וואו..נדפקנו קשות..
אני לא רוצה אותו פה אבל אני כן מסוגלת להודות שהוא מסוגל(ועוד איך מסוגל)לגרום נזק לכל קבוצה יריבה..
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 02 אוקטובר 2011, 17:50, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 אוקטובר 2011, 17:50

כרמל, אני לא מבין מאיפה החלטת שיש ללאנגפורד אופי רע..
הוא לא שיחק במכבי, הוא לא הראה בעיות בחימקי עד שהגיע הליטאי..
על סמך מה החלטת?
תגידי אלן אנדרסון, הוא לא שרד יותר משנה באף קבוצה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוקטובר 2011, 17:52

LIAV10 כתב:כרמל, אני לא מבין מאיפה החלטת שיש ללאנגפורד אופי רע..
הוא לא שיחק במכבי, הוא לא הראה בעיות בחימקי עד שהגיע הליטאי..
על סמך מה החלטת?
תגידי אלן אנדרסון, הוא לא שרד יותר משנה באף קבוצה..

כשהעניין של לאנגפורד ומכבי עלה אז מלא סוכנים וסקאוטים התחילו לדבר..ותאמין לי שברגע שהם מתחילים הם לא עוצרים..
אני לא אומרת שהוא הולך מחר לשדוד חנות או שהוא יילך מכות על המגרש עם חבר לקבוצה..
אבל ''הד-קייס'' מהבחינה שהוא לא רואה אף אחד לידו וכן יש לו אגו כשזה מגיע למהלכי סולו שהוא רוצה ולא מקבל..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 02 אוקטובר 2011, 18:14

Holiday_Armadillo כתב:יש שמועות שלאנגפורד יהיה או בטורקיה או בסיינה..
אם הוא הולך לאפס פילזן..
וואו..נדפקנו קשות..
אני לא רוצה אותו פה אבל אני כן מסוגלת להודות שהוא מסוגל(ועוד איך מסוגל)לגרום נזק לכל קבוצה יריבה..

תחליטי - או שהוא סרטן קבוצתי ואז הוא יפרק את פילזן מפנים וירסק את הקבוצה או שהוא שחקן מצויין שיעשה לנו בעיות... אני לא מקבל את זה שמפחדים משחקן שכל כך לא רוצים שיגיע לכאן - נשמע לי הזוי.
כרמל, לא יעזור - לא תוכלי לשכנע אותי שאין היום גארדים בשוק ובטח לא אשתכנע שאם אין היום כשתסתיים השביתה מצב השוק יהיה טוב יותר.מה שאין היום בשוק זה גארדים מעולים שמוכנים לבוא למכבי תמורת 350 אלף דולר, אבל זה ברור. צריך לראות מה בכל זאת יש בשוק, לפתוח קצת את הארנק ולהסתפק בזה, כי יותר טוב לא יהיה.
העצוב הוא שזה לא יזיז לאף אחד בהנהלת מכבי, מאחר שהם בוודאי יסתנוורו מהנצחון על נובו מסטו, מהנצחון הקל מחר על לאשקו העלובה ומהנצחון הקל ביום חמישי על שרידי ציבונה זאגרב המתפרקת (שהובסה אתמול ב-20 הפרש נגד ריטס וילנה).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוקטובר 2011, 18:35

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:יש שמועות שלאנגפורד יהיה או בטורקיה או בסיינה..
אם הוא הולך לאפס פילזן..
וואו..נדפקנו קשות..

תחליטי - או שהוא סרטן קבוצתי ואז הוא יפרק את פילזן מפנים וירסק את הקבוצה או שהוא שחקן מצויין שיעשה לנו בעיות... אני לא מקבל את זה שמפחדים משחקן שכל כך לא רוצים שיגיע לכאן - נשמע לי הזוי.
כרמל, לא יעזור - לא תוכלי לשכנע אותי שאין היום גארדים בשוק ובטח לא אשתכנע שאם אין היום כשתסתיים השביתה מצב השוק יהיה טוב יותר.מה שאין היום בשוק זה גארדים מעולים שמוכנים לבוא למכבי תמורת 350 אלף דולר, אבל זה ברור. צריך לראות מה בכל זאת יש בשוק, לפתוח קצת את הארנק ולהסתפק בזה, כי יותר טוב לא יהיה.
העצוב הוא שזה לא יזיז לאף אחד בהנהלת מכבי, מאחר שהם בוודאי יסתנוורו מהנצחון על נובו מסטו, מהנצחון הקל מחר על לאשקו העלובה ומהנצחון הקל ביום חמישי על שרידי ציבונה זאגרב המתפרקת (שהובסה אתמול ב-20 הפרש נגד ריטס וילנה).

למה אני צריכה להחליט?
זה שהוא שחקן שיכול להפסיד או לנצח משחקים לא אמרתי? אני לא רוצה אותו פה,אני לא אוהבת שחקנים בסגנון שלו..אבל אני לא מאלה שיגידו ''אני לא אוהב את שחקן X זאת אומרת שהוא חרא של שחקן והוא לא עושה שום דבר טוב''..
לאנגפורד יודע לשחק כדורסל..אף אחד לא הכחיש את זה..

''לא יעזור,לא תוכלי לשכנע אותי''..סבבה..אז סיימנו את הדיון במקום לטחון מים..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 02 אוקטובר 2011, 18:51

שמעתי את שרף היום ברדיו - הוא אומר שהיה אפשר להביא את מרכוס ווליאמס בזמנו והוא חושב שמדובר בשחקן טוב מאוד.( נדמה לי שהזכירו אותו פה בפורום ואפילו היה אתר שטען שהוא סיכם במכבי ). הוא מכיר אותו מהליגה הרוסית.
http://www.talkbasket.net/5769-maccabi- ... liams.html
עד כמה שאני זוכר מהנ.ב.א מדובר ברכז מאוד מוכשר.
הוא גם לא מבין מדוע אומרים שאין כסף, אבל את זה גם אנחנו שואלים.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 02 אוקטובר 2011, 18:56, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוקטובר 2011, 18:56

yarinsaky כתב:שמעתי את שרף היום ברדיו - הוא אומר שהיה אפשר להביא את מרכוס ווליאמס בזמנו והוא חושב שמדובר בשחקן טוב מאוד.( נדמה לי שהזכירו אותו פה בפורום ואפילו היה אתר שטען שהוא סיכם במכבי ). הוא מכיר אותו מהליגה הרוסית.

דבר ראשון,הבן אדם עבר הקיץ ניתוח לב ויהיה עד נובמבר-דצמבר במנוחה מלאה..
דבר שני,הוא רכז נטו בלי קליעה..אנחנו לא צריכים עוד אחד כזה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 02 אוקטובר 2011, 19:02

Holiday_Armadillo כתב:
yarinsaky כתב:שמעתי את שרף היום ברדיו - הוא אומר שהיה אפשר להביא את מרכוס ווליאמס בזמנו והוא חושב שמדובר בשחקן טוב מאוד.( נדמה לי שהזכירו אותו פה בפורום ואפילו היה אתר שטען שהוא סיכם במכבי ). הוא מכיר אותו מהליגה הרוסית.

הבנתי - את רוצה רכז על עם קליעה מצויינת, חדירה והגנה טובה וכל זה ב- 350 אלף דולר. מעניין.
קודי

הודעהעל ידי שחף » 02 אוקטובר 2011, 19:07

גם לקובי בראיינט יש אופי מחורבן במובנים מסויימים. עדיין רוב המאמנים ב-NBA יקחו אותו על פני כל גארד אחר בערך(בשיאו לפחות, כנראה שגם היום). אי אפשר לדבר רק על שיטה כאילו מדובר פה במשולש של פיל ג'קסון. מה גם שברמות הגבוהות של הפיינל פור ורבע גמר מנצח כישרון הרבה לפני דברים אחרים. עם כל הכבוד לחיבור ולקבוצתיות, מכבי לא הייתה מגיעה לגמר בעונה שעברה בלי יכולת שיא של פארגו ולא קורסת עונה קודם לכן מול פרטיזן אם אנדרסון היה מציג את היכולת שלו מהטופ 16.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 02 אוקטובר 2011, 19:11, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוקטובר 2011, 19:10

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

הבנתי - את רוצה רכז על עם קליעה מצויינת, חדירה והגנה טובה וכל זה ב- 350 אלף דולר. מעניין.

אני אמרתי את זה? למה אתה מכניס לי מילים לפה?
אני פשוט אומרת שאם כבר שחקן אז שיהיה אחד עם קליעה ושיכול להוביל קצת את הכדור..לא ההפך
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 02 אוקטובר 2011, 19:13

כדי להביא מישהו טוב צריך לשלם כסף. איזה שחקנים טובים עוד פנויים בשוק?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 אוקטובר 2011, 19:16

כרמל, זה באמת קצת נשמע ממך כאילו את מעוניינת בגארד המושלם שיבוא במשכורת נמוכה ויתאים בדיוק למה שמכבי צריכה וכל דבר שהוא פחות מזה זה מיותר ועדיף במקום זה להישאר עם הסגל הנוכחי.
צריך להבין שיש מצוי ויש רצוי. וכרגע המצוי הוא די מוגבל וסביר להניח שהוא ממש לא יהיה הרצוי.
רוב הסיכויים שאם יבוא בעז"ה שחקן כפי שכולנו מקווים הוא יהיה איזשהוא סוג של פשרה וסביר להניח שהוא יהיה רחוק מהאידיאל שחלקינו חולמים עליו.
אבל כן, בעיניי, זה בהחלט עדיף על כלום ואם יש מצב שבו מתפנה שחקן טוב ויש אופציה להביא אותו, אז מכבי חייבת ללכת על זה גם אם השחקן הוא לא בדיוק מה שאנחנו צריכים.

צריך לזכור שגם מאצבאן בזמנו היה רחוק מלהיות השחקן שמכבי הייתה זקוקה לו באותו שלב באמצע העונה שעברה, אבל זה היה בזבוז לוותר על האופציה להביא שחקן כמוהו ולכן ההחתמה של מאצבאן בזמנו היתה חכמה וטובה, למרות שהוא לא היה בדיוק ה"סנטר" המחליף האידיאלי שהיינו זקוקים לו בזמנו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוקטובר 2011, 19:18

חנו'ש כתב:כרמל, זה באמת קצת נשמע ממך כאילו את מעוניינת בגארד המושלם שיבוא במשכורת נמוכה ויתאים בדיוק למה שמכבי צריכה וכל דבר שהוא פחות מזה זה מיותר ועדיף במקום זה להישאר עם הסגל הנוכחי.
צריך להבין שיש מצוי ויש רצוי. וכרגע המצוי הוא די מוגבל וסביר להניח שהוא ממש לא יהיה הרצוי.
רוב הסיכויים שאם יבוא בעז"ה שחקן כפי שכולנו מקווים הוא יהיה איזשהוא סוג של פשרה וסביר להניח שהוא יהיה רחוק מהאידיאל שחלקינו חולמים עליו.
אבל כן, בעיניי, זה בהחלט עדיף על כלום ואם יש מצב שבו מתפנה שחקן טוב ויש אופציה להביא אותו, אז מכבי חייבת ללכת על זה גם אם השחקן הוא לא בדיוק מה שאנחנו צריכים.

צריך לזכור שגם מאצבאן בזמנו היה רחוק מלהיות השחקן שמכבי הייתה זקוקה לו באותו שלב באמצע העונה שעברה, אבל זה היה בזבוז לוותר על האופציה להביא שחקן כמוהו ולכן ההחתמה של מאצבאן בזמנו היתה חכמה וטובה, למרות שהוא לא היה בדיוק ה"סנטר" המחליף האידיאלי שהיינו זקוקים לו בזמנו.

אולי תפסיקו להחליט בשבילי מה אני רוצה?
אני אמרתי גארד מושלם? כולה קומבו-גארד עם נטייה לקליעה אבל שיוכל להוביל כדור במקרה הצורך..זאת ההגדרה של קומבו-גארד,בגלל זה קוראים להם ככה..לא ביקשתי שיביאו שחקן שעושה את שני הדברים בצורה הכי מושלמת שיש..
תפסיקו לדבר כאילו אני דורשת פה מינימום שחקן ברמה של צ'אלמרס או משהו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 02 אוקטובר 2011, 19:21

אני זוכר את פדרמן מוותר לפני שנה על מקאלב בשביל 150 אלף דולר או משהו כזה. אני באמת חושש שזה קורה לנו שוב.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 אוקטובר 2011, 19:30

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:כרמל, זה באמת קצת נשמע ממך כאילו את מעוניינת בגארד המושלם שיבוא במשכורת נמוכה ויתאים בדיוק למה שמכבי צריכה וכל דבר שהוא פחות מזה זה מיותר ועדיף במקום זה להישאר עם הסגל הנוכחי.

אולי תפסיקו להחליט בשבילי מה אני רוצה?
אני אמרתי גארד מושלם? כולה קומבו-גארד עם נטייה לקליעה אבל שיוכל להוביל כדור במקרה הצורך..זאת ההגדרה של קומבו-גארד,בגלל זה קוראים להם ככה..לא ביקשתי שיביאו שחקן שעושה את שני הדברים בצורה הכי מושלמת שיש..
תפסיקו לדבר כאילו אני דורשת פה מינימום שחקן ברמה של צ'אלמרס או משהו

אל תכעסי.... :roll:
למרות שפניתי אלייך, התכוונתי יותר להגיד לכל מי שישר פוסל שלא צריך לפסול כל שחקן על הסף רק כי הוא לא מספיק קלעי או לא מספיק קומבו או לא מספיק רכז או לא מספיק שחור ולא מספיק מוקה....

אני יודעת שהאידיאל הוא להביא קומבו גארד, אבל אם תהיה אופציה של שחקן טוב אבל יש לו יותר נטייה לרכז, או יותר נטייה לעמדה 3 או לא יודעת מה, זה לא אומר שצריך לפסול שחקן כזה.

פשרה תהיה חייבת להתבצע בהקשר לשחקן שכולנו תקווה שיבוא, אחרת באמת לא יגיע בסוף שום שחקן.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי itai7 » 02 אוקטובר 2011, 19:32

לנגפורד בטוויטר:

Glad to be moving in a new direction... New team announcement soon... We'll see how "out of shape I am"... LOL
itai7

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוקטובר 2011, 19:38

אל תכעסי....
למרות שפניתי אלייך, התכוונתי יותר להגיד לכל מי שישר פוסל שלא צריך לפסול כל שחקן על הסף רק כי הוא לא מספיק קלעי או לא מספיק קומבו או לא מספיק רכז או לא מספיק שחור ולא מספיק מוקה....

אני יודעת שהאידיאל הוא להביא קומבו גארד, אבל אם תהיה אופציה של שחקן טוב אבל יש לו יותר נטייה לרכז, או יותר נטייה לעמדה 3 או לא יודעת מה, זה לא אומר שצריך לפסול שחקן כזה.

פשרה תהיה חייבת להתבצע בהקשר לשחקן שכולנו תקווה שיבוא, אחרת באמת לא יגיע בסוף שום שחקן.

יש הבדל בין נטייה לרכז לבין רכז נטו שלא רק שאין לו הגנה גם אין לו קליעה(פחות מ-30% מחוץ לקשת עונתי)..
אני לא חושבת שצריך להביא שחקן,כמה טוב שיהיה,שכל מה שהוא יכול לעשות זה לרכז אבל לא לקלוע..יש לנו מספיק כאלה..
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 02 אוקטובר 2011, 19:47, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: liran ו־20 אורחים