Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:כרמל, נו באמת - השיטה עד כדי כך קדושה שאין לה מקום לשחקנים קצת שונים? עובדה שהיא התאימה מצויין לסופו שנחשב עד לקיץ שעבר לשחקן עם אופי בעייתי, נטיה לפציעות ולהשמנה ועוד עשרות בעיות. וכן - אני מעדיף את לנגפורד כמעט על כל גארד ביבשת ואת ראקוצ'ביץ אני מעדיף, מה לעשות, על פני בורשטיין ושאייר. אבל מה אני כבר מבין.
יש הבדל בין בעיית אופי של סופו ובין בעיית אופי של אנדרסון,לאנגפורד וראקוצ'ביץ'..
סופו שחקן מאוד רגיש ושחקן שנאבק עם המשקל שלו..אבל הוא התבגר ועובדה שהוא בעצמו החליט שהוא מעדיף שבכל חוזה מעכשיו יהיה סעיף על משקל..
אנדרסון,לאנגפורד וראקוצ'ביץ' הוכיחו שוב ושוב שהם כל דבר חוץ מרגישים..
הם סרטן קבוצתי ואסור שיהיה דבר כזה במכבי..
אל תשווה בין סופו לבין השלושה כי זה שני סוגים שונים של הד-קייס
לא מבין איך הפכת את לנגפורד, שאחרי שנתיים שהיה "סרטן קבוצתי" החליטה הקבוצה שלו להחתים אותו לעוד 4 שנים בחוזה עתק, לכזה. ממש לא ברור - מדובר בבחור עם אופי נהדר שבסך הכל לא הסתדר עם המאמן הנוכחי שלו, בדיוק כמו ששאראס או סופו לא הסתדרו עם פיני. בטח אני לא מבין איך הפכת גם את ראקוצ'ביץ לסרטן קבוצתי - מדובר בבחור סופר חביב שאין לו שום בעיית אופי. הוא לא שומר גדול ולפעמים קצת אגואיסט אבל רחוק מאוד מלהיות עם אופי בעייתי. אגב, בעונה ששאראס הגיע מכבי עשתה מאמץ ענק להביא את ראקוצ'ביץ שעזב בדיוק את ה-NBA אבל השכר שהוא דרש היה גבוה. אבל מה זה משנה - העיקר שידביקו תוויות שונות ומשונות לכל גארד שפנוי בשוק כדי שאח"כ יוכלו לטעון ש"אין גארדים בשוק".